Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Спустилися з гір :)
    Буду відпочивати від відпочинку.
    Гарних вихідних!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. flame

    flame невгамовний експериментатор

    І я вже вдома. З запланованого все зроблено, навіть чуть більше ніж планувалося. Робота сьогодні була тільки паперова, в великі свята не працюю - давно зрозуміла, що в результаті з тої роботи нічого доброго не виходить:girl_yes2:. Перукарня - зараховано:girl_spruce_up:, зробили з моєї паклі на голові, чудове гладеньке, "розсипчасте" волосся. Неочікувано випала нагода ще й брови привести до порядку.:girl_dance: З одною прекрасною "фіялкуватою" дівчиною зустрілися, потріщали, містом . прогулялися. Скажу вам, що та наша красуня теж з новою зачіскою і виглядає БОМБЕЗНО:good2: Куда ті кавалєри дивляться:dntknw: А ще зустріли нашу форумну байкершу, шкода тільки, що часу на дружні посиденьки вже не було. А яке казкове наше вечірнє місто. Обожнюю Львів:girl_yes2:, якби час не підпирав - довго ще би бродила вулицями, слухала би чудову музику, насолоджувалися фантастичною атмосферою і ловила би подих тепленького літнього вітерця.:girl_in_dreams:
    Зараз тут ще по хаті трохи по-шуршу і спатки.
    ПиСи, як же ж я хочу їсти. Ходжу навколо того холодильника, як кіт коло сметани. Ну, але то не дивно, бо останній раз їла в 13год. Маленьке (0.3) пиво в Правді не рахується. Може хоч огірочок? Він же ж не калорійний:blush:
     
    • Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Сьогодні в мене був дівчачий день. Я забила на роботу ще зі вчора. Тобто, майже забила. Шеф вийшов на зв'язь. Ми швиденько порішали робочі питання, потім потім шефуньо поятрив мені душу фоткою з моря, тут же вибачився... І я зникла з мережі.
    Записалась нині на стрижку. Прйшла, а перукар ще заєнта була. То я собі по шуріку кігтики пошкрабала. Чь врочистість? Бо я давно збиралась це зробити, і постійно не вистачало часу. А сьогодні я просто забила і розлабилась. Зістригли мені кавалок волосся, а заодно то все посічене нещастя. В мене тепер впорядкований кучерявий шухєр на голові. Рудий, как сігда, не помітив. Але зробив компліман, що я подібна на хранцузьку актрису. Правда, на яку, так і не згадав. То старече :girl_haha:
    Після перукарні я собі придбала Гуччі Гілті і зустрілась з одною чарівною дівчиною на пиві . Дівчина зацінила зачіску, парфуми і хляпнула зі мнов пива.
    А вдома я отримала те, про що писати не потрібно. То зачіска, парфуми і біла сукня так повпливали. І то було класно.
    На цій врочистій ноті завершую свій опус. А завтра базар, борщ і ще якусь фігню придумаю...
    Ваша ДВ :kisss:
     
    Останнє редагування: 29 Серпень 2015
    • Подобається x 14
    • мімімі x 3
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Оптимістично x 1
  4. МаленькаКотя

    МаленькаКотя Well-Known Member

    А як все гарно починалось! Малого забрала свекруха, я пішла з подругою шукати їй взуття, а потім мали піти на каву. А вийшло... Прийшла вночі, п"яна, чоловік в шокове, мені зле, бо не п"ю...
    Зате поки було добре, зробила фото з новими копами і під"їхала додому на патрульній замість таксі))
     
    • Зе бест! Зе бест! x 17
    • Подобається Подобається x 7
    • Креативно Креативно x 2
  5. Яка ж та нічка довга.Особливо,коли вдень при святі подрімати.Плани на день кухонні--зварити-помити-попрати.Вчора влаштувала декому розвантажувальний день.Нехай знає,як мені настрій в свято псувати! Був винний,пробував говорити,знав ,що вже мене дістав своїми нервами.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Добрий ранок посиденьки і всі мої мі-мі!
    Ранкова кава випита
    Сьогодні остаточно ввійшла в робочий ритм, встала в 6.00 доробити і спакувати замовлення:girl_devil:, ааааааааа як це важко після відпочинку. Так хочу нічого не робити і щоб гроші стабільно "капали" на картку, але.....
    Дивлюсь на ту сонячну тарілку якау привезли з Туреччини і пахне осінню(бо вона жовто-багряно-оранджева). Осінь я люблю, дуже-дуже, ли ж би дощу не було.
    Проза-треба готуватись до зими, не вистачає деякого одягу(навіть не хочу думати скільки це коштуватиме)+ катастрофічно не вистачає часу на ДП:girl_cray:, заходжу з телефону, читаю лише пп і свою темку
    Хочу миру і долара по 10 грн/шт:girl_blum::girl_crazy:
    Всім плідної суботи та гарно відпочити в неділю!:girl_bye2:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Сьогодні субота, я ловлю себе на думці, що то певне я востаннє так спокійно і безтурботно снідаю перед компом.
    Та ні, звісно, я ще буду снідати за компом, я це знаю, але вже не безтурботно, бо починається нове життя.
    Останні дні такі важкі для моєї бідної голівоньки. Все щось думаю, передумую, уявляю, планую.
    Найбільше переживаю за Артемка. Як він бідолашка справиться...
    На ті останні дні стільки справ навалилось, що тепер годі розгребти що кому треба і коли куди потрібно їхати. Свекруха завтра вже їде додомцю. Так мені шкода. Я б хотіла щоб вона ще побула, але в неї відпустка закінчилась, її теж чекає робота.

    Якісь такі нові клопоти з*явились.
    Потрібно дещо з одягу докупити, документи попідписувати, ксерокопії поробити, заяви, медогляди, довідки... Добре, що про це все пам*ятає і нагадує чоловік, бо я з тими всіма клопотами не справляюсь. Страшно. Страшно отак без підготовки змінювати своє життя.
    Але я ж витримаю, я зможу, я сильна, я фея :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 19
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. МаленькаКотя

    МаленькаКотя Well-Known Member

    В мене похмілля вперше від студентських років...:hang1:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  9. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я вже то всьо придумала. Буряк печеться, ребра мокнуть... Але дощ вніс свої корективи в мої плани, і я вже на ліжку. Розболілась голова, то я собі лежу та й міркую над дабл кавою. А борщ почекає і до вечора.
    Поклала біля себе рецептики хавла, роздруковані з нету, і думаю, що то тре завести собі якусь таку кльову папку-записник. Але то теж нескоро буде, бо натхнення пропадає.
    Ще води мені потрібно. Хотіла заслати по діло одного чувака. А він взяв і здриснув, поки я на базар ходила. А я в лежачому положенні ще не навчилась ходити.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  10. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    вчора мій чоловік влаштував мені на день народження Сюрпрайз- вилазку на природу :) Провели ми сімейний день в Карпатах, файно було, бо за ціле літо вперше кудись вибралися, але я за своїм складом характеру не дуже люблю такі швидкі збори і "беремо все що є", я до таких вилазок за день наперед готуюся.Але все одно на природі файно, ліс, річка, тиша.... звичайно, з моїми чотирма дітлахами відпочинок то тілько назва, прилягти-подрімати я не змогла, ще й на додачу загубили Іринині кросівки по дорозі від джерела (якось з низу візочка випали непомітно) :girl_impossible:, добре, що хоч кросівки були не нові, а якраз такі для лісу :girl_in_dreams:приїхали ввечері, поки всіх відмила після лісу, вже з ніг падала, ось такий був день, сьогодні неділя, може трошки вдень хоч подрімаю :girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    День почався дуже гарно. Сижу на кухні, п"ю каву з молоком, снідаю оладками з сливовим вареннячком та милуюся новими тюлями (нарешті цей день настав) і сонечком за вікном :girl_smile:. Аж не віриться, що то вже останні дні літа. Так пролітають дні, тижні і місяці... Але осінь я люблю. Власне осінь люблю теплу, люблю шелестіння жовто-золотавого листя під ногами, люблю туманні прохолодні ранки . А ще в мене осінь багата на дні народження. І хоч своє не дуже люблю святкувати, та маю стареньких бабусю і дідуся (дай їм Боже ще багато років життя), в яких пройшло моє дитинство. А день народження - зайвий привід навідати їх.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  12. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    о так
    не віриться що ще 4 місяці і знову Новий Рік.....Час не йде, не біжить, а летить, шалено-шалено
    Андрій повіз замовлення+поїхав по ринви на гараж, треба знову братись до будови, але після відпочинку щось мені не йде!
    Якщо батьки поїдуть відпочивати то треба буде перебратись до них,тоді можливо все ишвидше буде робитись(Тося зробить,правда:girl_haha:)
    Думками готуюсь до зими:girl_crazy::girl_cool: ну ж бо осінь пролетить швидко
    Якесь відчуття розгубленості з того всього
    А ще попереду важкий тиждень, багато роботи, починається підготовка до школи в Івана, маю спекти 8 тортів родичам не весілля.....і дещо зробити вдома
    Йду мити голову і гуляти:music:
    --- дописи об"єднано, 30 Серпень 2015 ---
    А ще приїжджає свекруха, а після неї мама. Ото веселуха вересень-жовтень буде:swoon2:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Смішно Смішно x 1
  13. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ооо, так. То Ви прям в десяточку:girl_yes2:
    Проза - вчора Яна затемпературила. А я почувалась поганою мамою, бо вона мені кілька разів казала, що їй холодно, я на то сильно не звертала уваги, бо ж жарко на дворі. Та потім до мене дійшло, що дитину морозило:girl_impossible: Приїхали додому, поміряли температуру, а там - 39!!! Вона вже так давно не хворіла, що я про це і не здогадалась. Відпоїли чаями, сьогодні вже 37 і трохи покашлює, мабуть якась віруска з садка причепилась.
    А врочистість - погода гарна, ще тепло і після обіду підем гуляти :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    А я як справжня жінка - вийшла з дому на 20хв, щоб купити свіжого хліба та молока, а повернулася за 2 години з батоном, без молока і з купою нових одежок на всю сімейку :girl_crazy::girl_blush2:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    сьогодні гарний день. почуваюся чудово, незважаючи на погоду:beach:.
    сімейний сніданок, Служба в церкві, прогулянка і штрудель вдвох з коханим:girl_in_love:, що може бути краще?
    тим часом Кетрін з бабусею поспілкувалася:d25:.
    а ще я нарешті наїлася кавуна, няяяммм:nyam2:.
    словом, все класно:i-m_so_happy:.
    мої сплять, а я обдумую як їх смачно погодувати як повстають.
    завтра останній день літа, насолоджуймося!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Стандартна неділя в нас нині, люблю стандарт! :girl_wink:
    Вареники, машинки, бігання під дощем від розбризгувача :girl_curtsey:, досліджування ос, які намагаються понадкушуати нашу сушеню :girl_feminist: і зо два мільончика "чому" :girl_crazy:.
    Дитинство таке цікаве і захоплююче! Особливо якщо кавалок тої цікавості припаде ще на чиїсь вуха.
    Зараз той цікавинчик відісланий спати , тому ніхто не дереться на мене, не відвоювує в мене ноут і не засипає мене 1000 запитань, що я не встигаю опрацювати. Тому я, з чистою совістю, читаю ДП і п*ю каву, другу за день нинішній. І це врочистість! :girl_yes::girl_yes2:Бо пиття кави розкіш для мого організму. І як мої судинки нормально реагують на неї, то знач "нє всё так плохо на сегодняшній дєнь"....:girl_dance:
    А починався день під гаслом "злий тато" :girl_devil:. Хоча практика показує, що злий тато, то навіть рядом не валявся з "злою мамою"....:skull:
    Мааалєнький кавальчик злості вам- вона, як не дивно, також покращує стосунки у сім*ї і спонукає до дій!
    Не сидіть на дивані- літо проходить- хапайте за хвіст!:hunter:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ну шо ж то всі наступають на "мозоль":girl_mad: То літо якось непомітно промайнуло. Як мій ДН його розпочав думкою про осінь, так воно блискавично і закінчилося. Але я і осінь - теплу і багряну люблю. А ще люблю збирати горіхи. Не знаю чому, але такий кайф отримую, коли вже жовтень, але ще якось так тепло і опале горіхове листя так специфічно пахне. ММММ. І я збираю горішки в кошик, а ті паскудні псюриська крадуть їх з кошика. А виноград і вино? А хризантеми?
    нєєєє. Кайф від смаження шашличка в лижному костюмі в мороз і сніжний вечір нізззя проспати:girl_yes: А ще в змерзлих руках холодна горілочка і кисленький огірочок:girl_in_dreams: 2-3 рази за зиму мусово. І тільки надворі. А ялинка, а український рамадан? А камін і дрова? Яке спати - ловити кожен день і насолоджуватися.:girl_in_love:
    Вчора трохи накупила собі одягу. Давно вже така задоволена після шопінгу не була:girl_dance: Якось так на Південному попала в якийсь "бермудський трикутник" де були просто шикарні речі і за дуже-дуже прийнятну ціну. Показувала вчора Оксані, то вона казала купити їй всьо таке саме і тільки її розміру. І як я тепер маю знайти де то було? Я ж не орієнтуюся взагалі там. Плаття з АЛІ прийшли. І я трохи шокована від співвідношення ціна-якість. Ггггг. Мої сподівання перевершені в 100000 разів. В моїй кімнаті зараз "взрив на макаронній фабриці", але по-тихенько вже валізка допаковується.
    Була сьогодні в мами. Забрала її і всіх родичів передачки. Так во кругом-бігом - 9.7 кг. Я розраховувала на 5.:hang1:
    Так мені мама гарно "проводи" влаштувала, що я приїхала додому троха п"яненька. Коньяк з червоним вином вдогонку, ше та гримуча суміш. При чому ні того ні того я не п"ю. Ну, але не буду ж носом вертіти, і в магазин бігти теж не хотілося. Тому, що було то і "оприходували". Ще мені мама всунула 5 кг домашнього сиру, 3!!!! літри сметани, 3 літри молока, торбу огірків, торбу квасолі, і різної зелені.Тепер я маю мороку, що з тим всім робити. Квасоля вже в морозилці. Сир частково пофасований і розіпханий в шпарки в морозилці. Молоко поставлене на кисле (ше сметана і вершки буде:hang1:). З решти зібралася спекти сирник. Але виявилося, що всі яйка зварені:girl_feminist:За 3 дні мене вже не буде, то най собі муж мастить голову куда утилізувати ту сметану і кисле молоко.
    Зелень пахне на всю кухню, особливо базилік. Вже собі водичку зимненьку з лимоном і базиліком збацала. Ща Пусік привезе помідорки і буде капрезе.:girl_in_dreams:ММММ.
    А я готую комбайн на замішування сирника.:girl_yes:
    Всім:kisss: і гарного літнього вечора.:girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 30 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Сииирник.. моя любов! Як же я за ним скучила..Тут сир якийсь не такий - не те!

    А у нас далі врочистості)) Прорізався третій зубчик в нашої Малинки (перед тим було трохи "прози" у вигляді сопельок та недоспаних ночей), ще 3 (1 знизу і 2 зверху) на підході. Тож наступнтй тиждень-півтора мене чекає врочистіть (з прозою :connie_pull-pigtail) за врочистістю ( з... ну, ви зрозуміли :connie_pull-pigtail).
    Ще сьогодні купила нарешті рамочки для оформлення вишивок ( сподіваюся, завтра вже буду хвалитися у відповідній темі) - врочистість №1, а те, що з різними купонами та магазинними акціями дві рамки вийшли двічі дешевше, ніж одна БЕЗ купнів-акцій, - врочистіть №2!
    Зараз чоловік зібрав дітей, наших і ще сусідських двійко, і пошов на майданчик. Тут варто було б написати, що на мене чекає проза (бо за ту годину часу треба приготувати і вечерю і обід на завтра), але я вважаю це теж врочистістю - буду готувати в тиші і спокої))
    Висновок - сьогодні у мене склянка наполовину повна! :girl_cool:
    І вам бажаю того ж!
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  19. Чай випитий,собаки нагодовані.Врочистість закінчилась.Починається проза.Йду в кладовку робити порядки і місце,щоб якось втаскати туди все начиння і запаси з кухні.Впихнуть...Правильно,те ,що запхати неможливо.Тому ,що нова кухня приїхала,а ремонту НЕМА!
     
    • Подобається Подобається x 5
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    їжа на день зготована, компот готовий, обід чоловікові на роботу готовий,кава вариться.
    від нині мій графік трохи чіткіший. Але наразі політ нормальний.
    Справ багато. З приємного - треба придумати органайзер для прикрас і резиночок Вуці. А ще - пошукати бальзам для волоссячка дівчиночки :)
    З найскладнішого - ввечері маємо перший раунд лікування Дмитрикових зубків. Хоч би все почалось добре.
    Нині, повертаючись з пробіжки, бачила, як двірники ташлюють у відра жовте листя. І зрозуміла, що літо закінчилось.
    Люблю всі пори року.
    Гарного вам останнього літнього дня!
     
    Останнє редагування: 31 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.