Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

  1. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Дівчата, хто знає чому такі шалені корки на Личаківській і в центрі? і коли вони припиняться? то вже задовбало по годині-півтори в тих пробках стояти:ireful1:
     
  2. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @Apelsynka може бо перекопані центр і виїзд на високий замок з боку Личаківської
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  3. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А ще вже чула, що Лисенка теж вроді ремонтують, але то повний капець, в ту спеку, в корках...Нема слів...Може хто знає коли вони нарешті то закінчать?
     
    • мімімі мімімі x 1
  4. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Недавно почали і ніц закінчувати не збираються)).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    З 1-го вересня ще гірше буде, коли всі з відпусток повертаються, кому на роботу, кому дітей в садок-школу завести треба... А у
    у ''міськраді радять усім пересідати на громадський транспорт'' - http://zik.ua/ua/news/2015/08/27/ch...sim_peresidaty_na_gromadskyy_transport_619494
     
  6. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Цікаво, чи той, хто радить, пересів.)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1
  7. smugastik

    smugastik Well-Known Member

    Проспект Свободи також перерили, з першого вересня, коли почнеться навчання , то буде справжній транспортний колапс, тоді дійсно пішки, буде набаго скоріше, чим по годині стояти в корках.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Підкажіть, будь ласка: до котрої години їздить 32 маршрутка? Або чи можна взагалі ще чимось добратися з Сихова до залізничного вокзалу після 22:00?
     
  9. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Ще
    З залізничного до Іскри ще їздить 16 маршрутка, а от до котрої години не знаю...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Якщо з району Іскри, то 16 ще ходить. 42 їздить до церкви, до вокзалу від церкви 10 хв. пішки

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. gaby

    gaby Member

    Дівчата, скажіть, будь ласка, хто знає чи ходить 5А по Чорновола чи тільки до пл.Різні, і чи взагалі ця маршрутка добре ходить чи довго її чекати? бо потрібно зранку добратися в Винники, то якось мушу розрахувати час.
     
  12. Semicvetik

    Semicvetik New Member

    Терміново!!! Підкажіть, хто знає, чим доїхати від АС-2 чи від центру до вул. Зигзаг, 5?
     
  13. dasha

    dasha Well-Known Member

    Від АС-2 25 або 34 маршутка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Дівчата, підкажіть, ніколи не треба було з самого ранку і пізно ввечері їздити. От вечором десь об 22.30 звичайні маршрутки вже не їздять, а нічний глянула 2Н, то починає їздити о 23.30. То чим то в такий час можна доїхати з В. Великого до Ряшівської? 21 маршрутка і тролейбус 3 я так зрозуміла з розкладу о тій годині вже не їде?
     
  16. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    На жаль, у такі години на наші маршрутки сподіватись не варто. Тут, як кажуть, бабка на двоє ворожила. Для себе вирішила одне: це є дуже великим джерелом доходів для усіх, хто має хоч яке небудь мінімальне відношення до цієї сфери і доки держава (місцева влада) буде у цьому зацікавлена, то так і буде ходити наш транспорт. Адже вигідніше набрати відразу повну маршрутку, аніж везти просто сидячих пасажирів. Мешканці повинні постійно телефонувати (не лінуватись!) на гарячу лінію міста (і не тільки), наголошувати про такі щоденні „винаходи” перевізників. Думаю, що не за горами, як вони знову піднімуть питання про нові тарифи на перевезення((
     
  17. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    та ті "гарячі лінії" не сильно то шось помагають. не раз дзвонили на гарячі лінії щодо маршруту №38. одного разу чекала на ту маршрутку більше години! так і не дочекалася. а так то переважно по 30-40 хв. чекаю, хоч власники кажуть, що має десь кожні 15 хв. ходити. ще на одну маршрутку жалілася, але вони просто прийняли заявку і все, жодних відповідей не приходило. думаю, що та система скарг в нас ще не сильно розвинена, і переважно тим маршрутчикам все одно, чи жаліються на них чи ні, вони все одно їздять собі як хочуть і доки хочуть.
    ще якось стала свідком розмови водія і пасажира. хлопець питав, коли на маршруті буде останній рейс, а водій так грубо декілька разів казав, що не знає. що точно сказати не може і навіть приблизно сказати не може. бо це все залежить від того, який водій буде останній на рейсі. якщо хтось, хто живе в тому районі, то в 9 чи пів 10 вечора, якщо хтось, кому треба в гараж автобус ставити, то може і скоріше. І що особисто він (той водій, який говорив), вже в 20.30 в Рясне не їде! (це було на маршрутці №30).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. dasha

    dasha Well-Known Member

    Зараз дійсно маршутки почали набагато гірше їздити. І чекати довго і буває що після 20:00 вже не їздять. Я пам"ятаю, як з 2005 по 2008 працювала в 2 зміни (до 23:00) і без проблем зі Сихова верталась до податкової тодішньою 39. Таксі ніразу не приходилось брати . Але тоді Садового при владі не було, або він тоді ще тільки в курс діла входив. То ж при ньому зробили маршутну реформу, що тепер приходиться двома маршутками добиратись і думати чим ввечері заїхати.
     
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Наскільки я знаю,то вона досить довго ходить,бо я на ній добираюсь додому в 22:00,а інколи і в 22:30,хоча останнім часом вони якось так погано почали їздити,тільки намотують круги біля тої пошти.Мене це так дратує.Купа людей завжди чекає,а він висаджує пасажирів і їде собі ...:girl_devil:
     
  20. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Дівчата, підкажіть варіанти, як найкраще добиратися з Арсену Патона на Галицьке Перехрестя? Є якісь не дуже забиті маршрутки вранці, чи то анріал?