Галерейка літньої забавки Сонячний обмін-2

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем terezka, 24 Серпень 2015.

  1. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Дівчата, вибачте, що так затягнула з демонстрацією всіх прекрасностей і чудовостей, які мені подарувала чудова форумляночка @roksolanka ! Навіть передати не можу, наскільки неймовірно ощасливили мене подаруночки! Все таке моє-моє, омріяне, миле і чудове!
    Отже,спершу про те, що мене вразило до глибини душі :) Я й уявити собі не могла, що власноруч можна зробити таке диво! Дівчата, це брошка! І вона настільки акуратна, витончена і красива, так гарно пасує до моєї осінньої кашемірової куртки, що я її до неї пришпилила і тепер з нетерпінням чекаю похолодання!
    IMG_4410.JPG
    От цікаво - не встигла я й подумати, що пора б тканини-фурнітури на мотанки докупити - а моя дарувальниця і з цим вгадала на всі 100%! Мушу зізнатися, що з такими чудовими кольорами і стрічками творити - одне задоволення!
    IMG_4408.JPG
    А ось і ще одна моя втілена мрія-примха-забаганка - такі літні, яскраві і водночас делікатні райдужні пуссети і чудова маленька заколочка для волосся. Обидва подаруночки активно використовуються :)
    IMG_4409.JPG
    Погляньте на даму на цій чудовій прихватці (вибачте, що не додумалась розпакувати і повернути до знимки)! Це ж мій недосяжний ідеал краси, мені якраз в цьому напрямку іти і іти! Висить на кухні на найвиднішому місці як нагадування їсти, істи і ще раз їсти. Почала зі смаковитого рулетика, який був солодкою частинкою подаруночка ))
    IMG_4406.JPG
    І я намилуватися не могла ще двома рукотворними подаруночками - закладочкою, вишитою хрестиком і листівкою. Закладочка, вона така.. ну просто втілення моїх мрій про романтику подорожей )) І настільки акуратно і красиво вишита, мене направду дуже зворушують такі речі.
    А листівочка, до речі - в моїх улюблених кольорах! Дуже ніжна, романтична, така літня і з надзвичайно теплими побажаннями всередині!
    IMG_4407.JPG
    Дякую тобі ще раз, @roksolanka , за такий чудовий, з душею створений і підібраний подарунок! За надзвичайні позитивні емоції щоразу коли я на кухні, на дивані з книжкою, щось творю чи витворяю, чи користуюсь прикрасами - щоразу з посмішкою згадую про цей класний Сонячний обмін!
    Також щиро дякую кураторам забавки за таку можливість подарувати і отримати сонячний промінчик гарного настрою!
     
    Останнє редагування: 28 Серпень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 15
    • Подобається Подобається x 14
  2. popelushka

    popelushka Well-Known Member

    Нарешті маю можливість похвалитись своїм подаруночком (діти чемні, дали мамі таку можливість :) ). А подаруночок я отримала від чудової форумляночки, позитивчика і просто гарної дівчини: Олі - @flame. Подаруночок став для мене справжнісінькою несподіванкою, оскільки Оля ощасливила мене у мій день народження. Спершу мене повідомили організатори гри, а потім чарівний голос Олі (до слова, Оля не призналась, що це вона, ніку не сказала, сказала, все буде у листівці, але вона захована:girl_haha:), інтрига була я вам скажу до останнього. Я чекала на гостей, але про гостей забула, коли приїхав мій подарунок. Дякую за доставку, не знаю, чи це був Олі чоловік, але той, хто підпрацьовував кур'єром виявився дуже позитивним чоловіком:connie_pull-pigtail
    Не буду вас довго мучити, покажу, який подарунок я отримала:
    [​IMG]

    Такий пакунище мене чекав, а коли я відкрила коробку, то мене вразив аромат свіжих пелюстків троянд, якими була встелена уся коробка,
    [​IMG]

    Чоловік мене перепитав, а це справді від дівчини подарунок? Приревнував, виявляється, аж поки я йому не показала підтвердження, від кого цей подарунок.:girl_haha:
    Під пелюстками ховалися надзвичайні подарунки, все, про що я мріяла, все, що я люблю:
    [​IMG] [​IMG]

    Книжечка для мене і Каролінки, я вже свою читаю, там такі історії, ммм. Наклейки "Я люблю Україну", Юльчик собі їх забрав, одразу знайшов їм призначення:) Пиріг, який ми вже з'їли, смакота! Фломастери для печива (синочок присвоїв їх собі, бо він в мене по випічці виступає:) ) Солодощі...ну їх розібрали найпершими, чоловік і діти зраділи дуже, вони солодкоїжки ще ті. Щоб я залишалась красивою, Оля обдарувала мене різними масочками, якими я користуюсь. Супер м'яким виявився шалик, звісно, мого улюбленого кольору, а прикрашав його браслетик з моєю улюбленою бірюзою:girl_dance:
    Листівочка мене чекала у самому низу, дбайливо захована, а там такі щирі побажання з днем народження :)
    Ну і остаточно добив мене останній подаруночок, це моя мрія: від коли у мене з'явився фотоапарат, я так собі думала, вийду з декретної відпустки, донечка буде вже не так прив'язана до мене, і я піду на курси по фотомистецтву. І Оля, мені організувала такі курси онлайн! Ви собі можете уявити, курси, по кількох напрямках, і не треба чекати, коли донечка підросте, нікуди не потрібно мені відлучатись. Оля, я така розчулена, чесно. Мій чоловік вигукнув: "Твоя ще одна мрія здійснилась!":girl_blush2:
    Дякую Оля, дякую за здійснені мрії, за ці незабутні емоції, що ти (можна на "ти"?)мені подарувала, я щаслива!:girl_in_love:
    Дякую і організаторам, за вашу колосальну проведену роботу, нехай вам усім усміхається сонечко:kisss:
     
    Останнє редагування: 30 Серпень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  3. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Дійшли руки й у мене до фотозвіту! Моєю дарувальницею була чарівна @olegignatenko! А в посилочці було сонечко!
    P1030540.JPG
    Жовтенька корзинка, в якій оселились цукерки!
    Жовтенька м"якенька бджілка-магнітик, яка перебралась на холодильник.
    Жовтенький рушник, який перебрався на кухню.
    Жовтенький шампунь, що поїхав у ванну.
    А ще патріотичні наклеєчки, які обов"язково знайдуть собі гарне місце. Шоколадка, яку я заникала :girl_blush2:, та малинкова листівочка!
    Ой, ще забула про жовтеньку шапочку для душу!
    ДЯкую за сонечко і сонячний настрій! :girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    Тепер і я врешті добралася:haha:
    значить моєю пресупермегачудовою дарувальницею була @Ari :)

    отримала я всьо таке моє-моє,що аж подих прехопило:girl_dance:
    маю дві супер патрясні торби, з котрими тепер не розлучаюсь(так шо якщо побачите жєнщіну з жирафом - єто я)
    харчова частина подарунку швидко зникла. заколочки дуже гарні потішили мою вибагливу красуню, а шкарпетки комфортять ніжку малюка.
    після душу я пахну тепер як солодка конфета, а сіль для нігтиків вже сі скінчила:)
    лялька-мотанка ваще-ваще дуже класна,якраз думала що треба щось таке додому придбати :)
    а для рамки вже фотки в процесі обирання(тут без дискусій не обходиться) в скоро вона буде прикрашати наші стіни.
    і саморобно листівка - супер крута!!!!
    дуже дякую тобі, моя дарувальнице!!!!! ти краща за всіх:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
     

    Вкладення:

    • IMG_4522.JPG
      IMG_4522.JPG
      Розмір файлу:
      151 КБ
      Переглядів:
      337
    • Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  5. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    нарешті я стаю чемна і звітую )))
    Отже, моєю дарувальницею була @buhgaltersha . Відразу ще скажу, що я людина досить практична і не дуже люблю подарунки в стилі "гарна статуетка", бо для мене то все займачі простору (може тому що жил.площа невелика) і пилозбірники. Так от, незважаючи на те, що есе ніяких я про себе не писала (бо не було коли), і в профілі про мене майже ніц толком нема, але моя дарувальниця якось певно відчула мій настрОй або ж і сама така по натурі, бо в моєму подарунку все дуже практичне і прикладне!! :girl_claping:
    Отож, я тепер маю:
    - моднячий дамський станочок для гоління, ніколи в мене такого не було, бо чогось все користуюся одноразовими, а тепер от матиму :girl_yes:
    - пінка для вмивання личка - то взагалі завше потрібна річ, тим більше від такого виробника в мене ще не було, люблю новинки
    - яскраві-яскраві лаки для нігтів - моя палітра поповнилася :d23:, таке я люблю, правда зараз малюю лише педікюрчики, бо на руках не хочу, малявка саме починає смакувати маминими пальчиками при кожній нагоді )):connie_pull-pigtail
    - чорний -пречорний шоколад взагалі став моєю пасією після вагітності - я вже його давно згамала, навіть вже встигла собі ще один такий купити і тех згамати :girl_haha:
    ну і моя манюня зовсім не підозрюючи того отримала дві мягенькі книжечки, правда читати ми почнемо їх певно десь ближче до зими :girl_smile:
    Ну а листівка.... я теж своїй форумлянці таку дарувала , бо вона мені страшенно займпонувала, дуже вже прикольна, а особливо напис всередині. І тут опа!!! а в мене тепер така ж буде :girl_claping: і то з гарним підписом:girl_dance:

    Спасибі Тобі Ірусь велике :ThankYou: IMG_0480 (2).JPG
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Корисно Корисно x 1
  6. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    Нарешті і я можу похвалитися своїм неймовірним подарунком) Вибачаюсь, що так довго не писала, були деякі проблеми.
    Перш за все, хочу подякувати @нталька за креативний підхід до м'якого :)
    Я отримала неймовірне варення- з кульбаби, якого ніколи ще не пробувала! Книжку "Кульбабове вино" Рея Бредбері та чудову підвіску-кульбабку! Дякую за можливість погортати сторінки книжки- з електронними текстами починаю забувати що це таке, а підвіска настільки гарна та незвичайна, що я намагаюся якнайчастіше її вдягати :girl_dance:.
    Ще однією радістю був магнітний блокнот-записник з ніжними візерунками та приємним побажанням.
    Малята мої були в захопленні від бульбашок (як можна було передбачити їхню мрію? Я вражена:girl_claping:), яскравої книжечки та улюбленого шоколаду. :)
    Все це було дуже гарно запаковано)))
    Я дуже вдячна за такий сонячний, незвичайний, надихаючий подарунок!!!
    Мені дуже шкода, що фото неякісні і не в змозі передати усієї краси :girl_sad: та, на жаль, так склались обставини...
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 31 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  7. нталька

    нталька Well-Known Member

    І в мене, нарешті, нормальна можливість показати свій подаруночок і подякувати Мартусі - Rapsodiya за дарунок. Трошки укрпошта познущалась над моїм пакуночком, але він все ж вцілів, щоб потішити мене. :)
    [​IMG]
    Я отримала цукерки з полуницею і шоколадку з горіхами, чудове лавандове милко, м"якенький рушничок, підсвічник з ангеликами та свічки із запахом шоколаду. А також листівочку із щирими словами від Мартусі. Дякую тобі, люба форумляночко, за сонячні промінчики для мене! :girl_tender:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  8. Holly

    Holly Moderator

    нарешті я перекинуа фото в потрібний формат і можу похвалитись своїми надзвичайними подарунками від @terezka
    поки я діставала фотоапарат, спритні рученята розгорнули одну шоколадку :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    отже я отримала нереальну красу, що довгий час я не могла повірити що то мені.
    _MG_9708.jpg _MG_9712.jpg _MG_9715.jpg
    Терезко, ще раз дяяяяяяякую
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  9. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Бачу, що моя дарувальниця трохи ображаэться, тому буду звітувати з телефону.
    Я отримала подарунок від нашої @Vittoriya
    В пакеті був пакет
    [​IMG]
    А з того паккту на мене дивився хтось пухнастий[​IMG]
    [​IMG]
    Рушнички я заникала до закінчення ремонту на кухні, жувастиків розтягали діти. Олівчик і ластик з посіпаками ходять до школи. Файний зошит живе в моїй торбочці
    І листівочка, листівочка з совенятками. Висить в мене над робочим ноутом, і я їх називаю "еті глаза напротів")))
    А найнайблискуче і кругле висить тепер на шиї
    [​IMG][​IMG]
    Шалене Дякую!
    Перепрошую за затримку, банальний брак часу

    Отправлено с моего PAP4505DUO через Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 8
  10. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    наше гостювання трохи затянулось, але я вже вдома і аж сьогодні розпакувала свій подаруночок. Дуже дякую форумлянці @Т@нюшк@ за такі гарні для нас подаруночки, а саме
    - крутезна хендмейдна листівка (тепер я маю своє море)
    - цукерки (вже майже нема)
    - два яскравих лтніх лаки (вгадайте який у мене вже новий манікюрчик)
    - плетена корзинка, ще тільки не придумала їй застосування
    - мило, пахняче-пахняче
    - мочалка жовтенька
    - чай, щойно продегустований, дуже смачний
    - бодік для моєї малявочки, завтра будем дефілювати
    Всім дякую за приємні емоції і чудові подарунки. Мій дебют у форумному обміні вдався на всі 1000%
     

    Вкладення:

    • P9034230.JPG
      P9034230.JPG
      Розмір файлу:
      138,2 КБ
      Переглядів:
      222
    Останнє редагування: 3 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Trumbumbulja

    Trumbumbulja вперед до мрії

    Отримала я сьогодні подарунок від @MILITARIYA . А в ньому - блокнотик, мило рідке, браслет, ведмедик керамічний, пов'язка на голову, квіточка, солодощі, набір для манікюру та листівка. Дякую дуже!
    IMG_20150904_140040[1].jpg
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Ура, ура.
    Дякуючи моїй дарувальниці я таки відмічуся і тут)).
    Отже- моєю дарувальницею була @Samhayne.
    Подаруночок йшов до мене поштою. І от що я витягла з коробки:girl_tender::girl_tender::girl_tender::
    -книгу для запису рецептів- яка чемно стоїть і чекає свого часу.
    Дивлячись за вікно нюхом чую що час таки прийде:girl_crazy::girl_crazy:.
    -гарну подушечку(незнаюнащо_мабутьдляголок), яка стала прикрасою на кухні:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: і додає там барв сонячного літа
    -ароматна сіль для ванн- люблю я такі штучки, та:d23::d23:
    -рідке мило, яке вже знайшло собі місце
    -капучіно
    -солодощі
    -і чарівна відкриточка із зеброю, від вигляду якої так і хочеться сміятися, що я й роблю:girl_haha::girl_haha: і щирими побажаннями.
    Дякую, моя форумляночко, за один з останніх промінчиків літа:kisss::kisss::kisss:.

    P1030538.JPG
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  13. Vika

    Vika Well-Known Member

    нарешті добралася до галерейки.
    дуже дякую за чудовий подарунок KUSJ.
    нам все підійшло. брелочок зразу начепила на свої ключі в мене якраз ніякого не було.
    а шарфик вже встигла вигуляти.
    [​IMG]
     

    Вкладення:

    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    От, присоромили мене тут, тому виправлюсь -- і виставляю фото свого подаруночку від @Retaret Отже, це інгрідієнти для романтичної вечері, якої досі не було (і інгрідієнти діти уже розтаскали). Ну власне вечері були, і навіть романтичні, але не з вином і солодощами, а з куркою і горіВкою))) IMG_3008.JPG
    --- дописи об"єднано, 20 Вересень 2015 ---
    І все було дуже гарно прикрашено, квіточки-шнурочки-стрічечки і все просякнуте словами про кохання IMG_3012.JPG
     

    Вкладення:

    • IMG_3012.JPG
      IMG_3012.JPG
      Розмір файлу:
      160,9 КБ
      Переглядів:
      105
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. roksolanka

    roksolanka Well-Known Member

    Перелистувала сьогодні темку і додивилась, що я не виставила фото (а була переконана, що таки хвалилась), тому дуже перепрошую свою дарувальницю Галю Sera :girl_blush2:
    отже, мій дарунок виглядав ось так:
    DSC_0795.JPG
    - набір м'якеньких рушничків на кухню в моїх улюблених кольорах
    - блокнотик
    - листочки для запису
    - ручка
    - підставка під візитки, правда після того як відібрала її в малого використовую під подаровані листочки - зручно, компактно і нічого не розлітається
    - дуже солоденька скраб-мочалка, аромат, ну просто ...:girl_in_love: (вже змилила)
    - набір для виготовлення брелка (почала робити на наступний день, але досі не закінчила:girl_sad:, а виходить взагалі дуже класний і легко робиться)
    - ну і звичайно солодощі: шоколад і печено з крихтами шоколаду - смакота скажу я вам ще та
    - і набір чайочків у пірамідках (ще не пробували, але оскільки вже похолодало, то довго він стояти на поличці не буде:girl_crazy:)

    Ще раз прошу вибачення і дужжжжжжжжжжжжжже дякую за такий позитив!!!!!!!!!
    DSC_0796.JPG DSC_0797.JPG DSC_0798.JPG DSC_0799.JPG
     
    Останнє редагування: 2 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3