Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

  1. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Ви різницю між маленькими дітьми і бугалтерією відчуваєте?
    Ви перекручуєте слова так як вам зручно.
    Ну так, от якби вдарила дитину, то так є причина пред'явити зауваження. А не познайомити дитину з садком, не сказати до неї доброго слова і навіть не привітатись то звичайно норма, які тут звинувачення.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Varvarra

    Varvarra Member

    а ви не перекручуєте?) Я відчуваю різницю. але й ви відчуйте різницю, наскільки легше працювати з паперами, гавіть з подвійною нормою, ніж з подвійною кількістю дітей. Я ж просто навела приклад, коли людині буває складно на роботі. . Ще раз повторюю, я не можу звинувачувати вас чи вихователя, я не в курсі що і як там було. Я просто висловила свою думку. Але ж вихователь для вас ворог, навіть на форумі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Може я щось не зрозуміла, а чому ясла вам не підходять:wacko:? Там ще гірше, чи дитина по розвитку підходить більше до старших , чи місць в яслях нема? Якщо переповнені ясла, чи там ще гірші вхователі то або якось "домовлятись" з тою вихователькою молодшої групи, принаймі спокійно і докладно з нею поговорити: що дитина вміє, а з чим потрібно допомогти, мало б подіяти якщо вона нормальна:girl_in_dreams:. Якщо ж вона зовсім вам не підходить, то змінювати садок. Я писала - може вам приватний буде краще?
     
    Останнє редагування: 31 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Та я спокійна :girl_smile:, і садок ми вже закінчили:girl_yes:. Добре що ви трохи прояснили ситуацію. Значить офіційна оплата по квитанціях то одне (вона має покривати харчування і перебування дитини у садку). А добровільно-примусовий "садковий фонд" йде весь завідуючій . Я не проти підтримки садку (знаєм яка зараз скрута у державі, але в нас ці гроші щомісячні не батьки збирали, а саме вихователі:girl_yes: . Добре, якщо завідуюча ними грамотно розпоряджається:girl_smile:. І мило-салфетки яке ми приносимо зрозуміло, що теж для своїх дітей (але переважно видають по 1 банці рідкого мила на всіх, так економлять:girl_smile:, бо деякі діти забагато його натискають і марнують, ну то таке. Те ж саме з туалетним папером - діти мали просити собі взяти кусок паперу, бо у туалетах його не ставили (то зрозуміло -вихователі казали що деякі діти тягнуть той папір метрами, тому не варто його там тримати:girl_yes2:, і відповідно, дитина має пам'ятати собі перед туалетом папір взяти (чи в шафці, чи десь в групі - як там прийнято). А конкретно про оці канцтовари: батьки накупити повний перелік, як попросили вихователі, потім дітям тих речей не видавали, зрозуміло, що це буде запас садка на другі роки, але ці діти вже туди не ходитимуть (бо випускна група). Плюс у випускній групі чітко сказали який має бути випускний подарунок від групи (недешеві речі:girl_spruce_up:)Батьки скинулись, так що має бути порозуміння між вихователями і батьками, що одні знали за що платять, дякують (а деяким вихователям дійсно щиро хотілось подякувати), а вихователі нормально робили свою роботу, яку я дуже поважаю, і розумію що то не просто, і згідна з вами, що дитина до садка має бути менш-більш підготована:girl_yes2:.
     
    Останнє редагування: 30 Серпень 2015
  5. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Де я таке писала?
    Особливо враховуючи, що старша ходить вже треті рік в садок і конфлікту жодного не було ні з ким.
    Так, складно. То зрозуміло. Але є але. Паперам всеодно, в якому ви настрої. А діти є діти, вони не винні, що їх вихователю дали понад норму, не винні в тому, що бувають некомфортними. То чому вони мають віддуватись за те, що дорослі не дають раду своїм емоціям?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    я десь писала. по розвитку і навіть по віку. там є дітки 1,10-2. ми дуже активні, таких діток може знести вітром від мого Івана) окрім того, соски-памперси то вже не наша категорія. я спершу переживала, але молодша група- йому більше пасує. нічого, справимося і навчимося, і поговоримо з вихователем.
    я маю реальний приклад. коліжанка дала нашого віку дівчинку в ясла, і тепер жалкує. ій реально з ними нудно, дітки надо малі. окрім того, в них ще "веселіша" вихователь, коли дівчинка впісялася (початок звикання до садка, плаче звісно періодами. може стрес, може не дотримала) з наступного дня тупо зняли трусики і одягнули памперс на весь день! ніхто не парився горшком. бо їм так зручніше.
     
  7. Kasia

    Kasia Well-Known Member

  8. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Сьогодні вже розмова виглядала зовсім по іншому. До малої посміхнулась, гарно взяла в групу. Аж приємно було дивитись. Не знаю чи то розмова з завідуючою була, чи дійсно тоді день не вдалий.
    Мала розказувала, що їла кашку і пісяла на туалетик. Тільки трошки плакала, коли її якась дівчинка образила. Ну то таке. Забирала її з гуляння, то була спокійна, бавилась собі окремо. Ну таке. Враження кардинально інші ніж першого разу. Ну, поживем побачим. Маю місяць, щоб прийняти рішення як бути далі. Завтра буде інша вихователька, ще з нею познайомимось.
     
  9. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  10. Varvarra

    Varvarra Member

     
  11. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @Varvarra Про туал. папір я не раз питала вихователів чому не завжди є в туалеті, то сказали що не всі діти розуміють що не мождна рвати його метрами:girl_smile:, тому в молодшій групі папір сторяв на столі, і діти собі брали по потребі, а в старшій кожен мав свй в себе в шафці (але приносили на загальний фонд теж). Мило теж всі приносили, та я не проти що видають по черзі, раз діти лиють його занадто. Може так оптимальніше)) Подарунок ясно що не вимагався, просто пояснили що "якщо хочемо на прощання допомогти і зробити добре діло для садка, то краще купити такі-то речі, що послужать ще може вашим дітям і внукам". Оскільки садком всі батьки були задоволені, то прийняли рішення так і зробити:girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 1 Вересень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Krosha

    Krosha Well-Known Member

    Єврейський садок


    Своє питання з тими кусаннями і іншою робото, аніж за дітьми дивитись, я вирішила походом до завідуючої. Щиро сподіваюсь, що вона своїм зауваженням вихователю допоможе.
     
  13. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    Я зверталася у відділ освіти і таки добилася свого законного місця. Ніхто не контролює і не первіряє електронної черги, то завідуючі крутять тою чергою як хочуть (нашу заявку завідуюча три рази змінювала, маю всі print screen)
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Sofijusia

    Sofijusia Well-Known Member

    Скажіть, скільки часу у Ваших садочках відведено на обідній сонний час? Зокрема в старших групах?
    В нашому сон триває 3 години з 12,30 до 15,30, мій малий стільки не спить і кожного дня мені плаче, що їх довго заставляють лежати в ліжка і не дозволяють вставати.. Через це не хоче ходити в садок, бо там треба "довго спати",. а як у Вас?
     
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    До пів години обід і дві години сон.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Harmony

    Harmony Member

    Дівчата, хто проходив медогляд до садочка у поліклініці на левандівці по вул. Роксоляни? В нас відмова від щеплень, казали пройти імунолога, а його зараз нема і невідомо коли буде бо на лікарняному ( має перелом). Що робити? Чи обов*язково має бути з нашої поліклініки імунолог?
     
  17. katkas

    katkas Well-Known Member

    У малого так само було, і він не любив того, бо не хтів спати так довго. Правда в старшій групі, то вже до третьої було, але все-рівно не любив, бо часто не спав, а лежав,і щось там з сусідом тихцем говорив. Радів, що в школі спати не треба.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Ми проходили. Замість імунолога всі щеплення нам переписувала медсестра, дільнича підписувала у медогляді. Одним словом, поки немає імунолога ці питання має вирішувати ваша дільнича.
     
  19. Harmony

    Harmony Member

    А якщо нема щеплень?також дільнича?
     
  20. olangel

    olangel Well-Known Member

    теж питання про медогляд... Взяли нас у садочок в четверг, у п"ятницю побігли здавати медогляд, в понеділок мали прийти перший раз на годинку-дві.Але тут мені дзвонить медсестра і каже, що в нас висіяли гостриків, щоб в понеділок прийшли до педіатра, вона випише лікування, а дозвіл на садочок ми зможемо через місяць отримати :girl_cray: Це точно? Бо мені кожен день важливий і за той місяць дитина нормально могла адаптуватись і поки я ще можу з ним там бути... корочє, я щось в шоці