Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    а які показники у вас ФСГ і ЛГ? Овуляція у вас не прослідковується ні фолікулометрією , ні базальтним вимірюванням Т? Бо по одному рівню прогестерону мало що можна говорити. Крім того-оцінка рівня прогестерону тоді йде не за 1 цикл, а мінімум за 2.Плюс прогестерон оцінюється вкупі з рівнем ЛГ. Одиничний аналіз на сам прогестерон не має діагностичного значення
    кожна лабораторія має свою медіану оцінки. Але прогестерон на рівні 3 з.. вказує на те, що овуляції в цьому циклі ще не було
    насправді вам треба ще дослідити рівень ФСГ і ЛГ , а також гормонів щитовидки і наднирників ( облисіння може провокуватися підвищеним рівнем тестостерону і порушення гормонів щитовидки).Тобто відсутність овуляції, порушення циклу, облисіння- це вже наслідок порушення їх роботи . А прогестерон ( щоб виявити чи є овуляція чи ні) здати двічі за цикл- на початку циклу ( наприклад на 7 денЬ) і після 21 дня ( на 21-23).
    Одним словом, при таких проблемах дослідується не лише один прогестерон, а й гормони Т3, Т4, ТТГ, пролактин, ФСГ, ЛГ, вільний тестостерон, ДГЕА-S . Коли гормони в який день циклу здавати ( це важливо)- має вам лікар розписати.
    --- дописи об"єднано, 13 Серпень 2015 ---
    самолікуванням краще не займатися. Бо свербіж може викликатися не лише молочницею. Але якщо геть немає можливості до лікаря звернутися- зробити підмивання і спринцювання розчином соди ( 1 ч. л. на літр кип яченої води).Також помічними є свічки на основі флюконазолу ( але не знаю чи там, де ви знаходитеся їх продають вільно)
     
    Останнє редагування: 13 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Марія М

    Марія М New Member

    Привіт! Я вагітна, на 9му місяці і в мене виділення прозорої рідини тільки з однієї з грудей, з іншої ні разу не було. Ніяких больових відчуттів, ні дискомфорту немає. Можливо це тому, що я сплю на правій стороні і трішки перетискаю її. Ніяких затведілостей чи пухлинок не прощупала. Якщо хтось стикався з подібним, буду вдячна за інформацію.
     
  3. maty

    maty Well-Known Member

    @Марія М то абсолютно нормальне явище,нема чого хвилюватися
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Марія М

    Марія М New Member

    Дякую, просто бентежить те, що у вагітних знайомих виділення з двох грудей. І чи не вплине це на грудне вигодовування.
     
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    не вплине. у декого молозиво узагалі до пологів не виділяється і це не заважає довго і продуктивно годувати
     
  6. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Так мене колись приспічило в Англії, то в аптеці виявилось, що без рецепту можна купити як таблетки, так і мазь клотримазол - так і пишеться, лише латинкою. Помогла мені там мазь :), я така щаслива була...
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. kira lv

    kira lv Member

    дістала свої аналізи прогестерон 3,51 тестостерон 1,17 ТТГ1,39 Тироксин вільний Т4 1,39 Трийодтиронин вільний Т3 3,65, по словам лікарів все в нормі. Овуляцію визначаю за допомогою УЗД На УЗД часто показує фолікулярну кісту, я вже навчилась її розрізняти, я просто коли піднімаю ногу її відчуваю, відповідно прогестерону немає.
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    а рівень пролактину, ФСГ, ЛГ , естрадіолу, здані "за правилами" дослідження на 5-7 день циклу ( естрадіол зараз, якщо є вже кіста, то він буде неінформативний , як і прогестерон відповідно буде вже занижений). Його тоді треба дивитися на початку циклу. Та і прогестерон бажано тоді здати на початку циклу на 5-7 день і тоді вже ще раз-у другій половині- на 21-23. )? Ну і обов язково- пролактин, ФСГ і ЛГ
     
    Останнє редагування: 14 Серпень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. unfaithul

    unfaithul FAITH

    дівчатка, хто знає тепершні ціниза прийом гінеколога, і взагалі скільки орієнтовно може обійтися видалення поліпу цервікальтного каналу та лапороскопія обидвох маткових труб:girl_sad::girl_sad::girl_sad:
     
  10. OljaZ

    OljaZ Member

    Це таки була молочниця, на даний момент місчне.
    Всім дякую за поради!!
     
  11. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    Дівчата, треба видалити поліп матки мамі. До кого краще звернутися у Львові? Яка тривалість процедури? І ще буду вдячна якщо зорієнтуєте в розцінках , можна в приват.
     
  12. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    Розмовляла на цю тему з Томичем, скерував на гістероскопію до Вереснюк на Короленка. Може хтось має відгуки про цю лікарку, ніколи про неї не чула.
     
  13. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Потребую поради для самозаспокоєння. Робили чистку по об'єктивним причинам 4 місяці тому, від того часу були тільки 2 рази місячні, тобто цикл збився зовсім, перші були через 40 днів, другі через 33 дні, третіх чекаю, хоча уже 38 день циклу. Була в лікаря (того, що і робив процедуру) 10 днів тому, подивився, казав, що до матки претензій нема. Виписав таке: Аевіт, Аскорутин, Кальцію глюконат, Антиструмін. Тобто по своїй суті це вітамінна підтримка, яка має налагодити цикл. Пю то все вже 10 днів і нічого -є якийсь дискомфорт внизу живота деколи, але більше ніякого натяку на місячні. До того всього в мене був чудовий цикл у 28-29 днів із яскраво вираженим періодом овуляції та всіма ознаками на місячні, а тепер таке враження, що в мене гормональний бардак - місячних нема, стан шкіри став просто жахливий (то в мене теж пов'язано), ще й маю проблеми з кишківником та волоссям. Одним словом, все назбиралось на купу(( Хто з таким стикався, це пройде? що тут варто робити?
     
  14. unfaithul

    unfaithul FAITH

    Спробуйте іншого лікаря
     
  15. Bree van deKamp

    Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

    Дівчата, дуже терміново потребую контакти лікаря гінеколога. Такого щоб розбирався в різних пухлинах. Є такі?
     
  16. mipa

    mipa Well-Known Member

    Можу перадити Вам онкогінеколога Володько Наталію Антонівну. Приймає також в Альтернативі.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    найкраще звертатися з такими питаннями до онкогінеколога. Він на новоутвореннях ( і доброякісних і зло-) вже "собаку з їв". Можна звертатися до Струк Світлани- зав. 2 відділенням онкогінекології на Гашека. Але до неї завжди дуже багато людей. І прийом вона веде часом досить строго і сухо. Хоча спеціаліст вважається хороший. Накрайняк можна до Томича звернутися, а він ( якщо бачить щось серйозне не зі своєї парафії)- скаже до кого підійти.
    --- дописи об"єднано, 31 Серпень 2015 ---
    вона ще в Меді на кафедрі працює. Але в Альтернативу до неї простіше попасти
     
  18. mipa

    mipa Well-Known Member

    А кафедра знаходиться на Гашека.
     
  19. OljaZ

    OljaZ Member

    Доброї ночі!
    Не знаю чи сюди написала, та все ж...Роз'ясніть хоч хтось, як саме та де саме приймає Володько Наталія і якщо можна телефон її, дуже потрібно, а то вже була на консультації і онколікар сказав видаляти всю гінекологію, а в мене ще не було дітей та дуже хочу то мале чудо !!
    Як сказав попередній лікар, що я вже втратила місяць..
     
    Останнє редагування: 1 Вересень 2015
  20. unfaithul

    unfaithul FAITH

    Сробуйте піти до Томича, він приймає на Б.Хмельницького в клініці "Окулюс"