Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    аааа, і ми таки встигли:yahoo:
    провели два чудові сімейні дні в Карпатах:good:
    а зважаючи на те, що я там не була два останні роки, мене страшенно тягнуло туди, а поїхати ніяк не виходило.
    екстренні збори після вивчення погодних сайтів за пів дня до поїздки, і ми вже дихаємо гірським повітрям під шум річки, і тарахтінння поїзда, та ще й самі-сімісінькі на цілій базі:cools:. а погодка сонячно +30
    найбільше люблю такі спонтанні поїздки, але з малими дітьми навряд чи інакше можна спланувати, як не за день наперед максимум. ну принаймі в мене так виходить:pardon:

    тепер можна зі спокійною душею зустрічати осінь:don-t_mention:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Відбули ми наші сумні вихідні. Позитивним моментом є те, що познайомилась з дальшою родиною по татові - дуже приємні люди, шкода, що проживають далеко і нечасто випадає нагода побачитись - хіба весілля і похорони. Ну а та ближча родина - просто без коментарів..
    Сьогодні планую не перепрацьовуватись (наскільки це можливо, бо зайнятись є чим, і аж забагато) і зібрати на завтрашні врочистості свіжопідстриженого школярика. Ще треба купити лак і якусь фарбу для волосся "попростіше".. Хочу спекти піцу і засмажити на вечерю "лечо", якщо з села передадуть яйця )) А як ні, то врочистістю буде тіко піца. Може. Якщо робочий день не відіб"є до неї настрій. Якось так.
     
    • Подобається Подобається x 12
  3. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    А в мене вихідні були робочими, а понеділок... правильно - вихідний!:dance3: Мала сьогодні піти до лікаря, але ніяк не домовлюся про зустріч з нею, а сьогодні вона взагалі не відповідає на дзвінки... І як то далі лікуватися, тим більше випливли нові дані аналізів, хотілося б чим швидше приступити до нового етапу лікування, бо замучилася я вже хворіти:bad:. Їсти наварено, хіба треба прання завантажити і можна вишивати і дивитися кіно, нікуди іти в таку спеку не хочеться, хіба у вечері:)
     
    • Подобається Подобається x 6
  4. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Ух, як я погано спала цієї ночі, ніяк не могла заснути, аж під ранок, коли треба було вже вставати мене зморив сон :girl_sad:
    Сьогодні ходжу як сонна муха, мрію про вечір. Прийду додому і зразу вляжусь спати :girl_in_dreams:
    Шефиня ще цей тиждень і йде в декрет. Ой, що ж то буде :girl_impossible:
    Врочистіть: знайшла гарну схему для рушника. Вже марю цим вишиванням :d64:
     
    • Подобається Подобається x 5
  5. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Хочу спати, а потрібно прати й прибирати, з того всього пішла я кавувати... Дитина спить, я ніяка... Втомлена, прибита і сумна...останній день літа, що там день, останні хвилини літа! Тож 4 прання вже завантажене.... Пішла я розвішувати то "ЧУДО" третє прання, а ще завтра таке саме мене чекає, буду змінювати постіль всім, тож всім гарного закінчення ЛІТА!...
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Ану відбій осінній депресії! Ще ж осінь не почалася, а ми вже хандримо:hang1:.
    Так з врочистості- трохи повишивала і таки додзвонилася до лікаря, завтра іду на прийом. Чоловік запізнюється з роботи, а я хотіла прибирати, але ... не буду! Іду дальше вишивати і дивитися серіал:d64:
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Holly

    Holly Moderator

    Ну що, останній день літа. Не все заплановане вдалось, але я ні про що не шкодую. Завтра Яринка йде в 3!!! клас. Коли вона виросла? Оленка в садочок. Я знову півдня буду мамою однієї дитини.
     
    Останнє редагування: 31 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 8
  8. flame

    flame невгамовний експериментатор

    а от вже і перші години осені.
    +1
    а я трохи шкодую, що може якби більше працювала і змогла себе - вічного "шалтая-балтая" - якось правильніше зорганізувати, то було би мореееее:girl_in_dreams: Єгипет, рибки:girl_in_dreams:. Ех, стрекоза:girl_haha: Чи може просто КОЗА?
    Гарцюю тут навколо валізки. І ніби вона велика і речей мало, але щось дебет з кредитом не сходиться. Всьо по пакетиках переважила окремо, а коли спакувала докупи - +2 кг:hang1:. Ну от звідки? І що викинути? Вже і так один коньячок виклала. Головне тепер в приступі паніки його не відкоркувати:lol: А 6 футболок на 14 днів то не багато? Пра?
    Сьогодні виповзла до центру закупити всяку дрєбєдєнь. І за ту годину в обідню пору, мало не відкинула копита, до машини ледво приповзла, вся мокра, як хлющ - волосся мокре, фейс пунцовий і білизна навіть мокра. Клімат-контроль дався взнаки - шия туго повертається:girl_impossible:
    Найсмішніше, що коли я поїду тут температура впаде до 22 і будуть дощі, а там - з 20 виросте до 37:girl_haha:
    Завтра маю примірку (як завжди все на останній день), докупити цукерочків, листівок, не забути чорнослив!!! На 16 записана на педикюр. + робота мене не полишає, тому знов буду гонити з 3 телефонами в зубах. Але ще 2 дні і всееее, канікули.
    Зараз ще раз то все переважу і спатииии!!!:lazy:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    з першим вересня!
    день почався давно і плідно.
    Обід готовий, я доглянута :), вишиванки попрасовані, кава - ось вона, смачненька
    Планів на день досить багато.
    Треба нині продовжити рух в напрямку здорових зубок Дми. Те, що в нього нічого не болить, дає нам дорогоцінні дні на ретельний вибір лікаря і на всі потрібні обстеження. Все буде добре, правда?
    Врочистість - перше вересня. Мама прийде в гості. Я нічого не спекла, бо пекти при такій температурі на вулиці - це самогубство. Так що на "щось спечене" запрошу її, коли дощитиме і пляцочок затишно загріє квартиру своїм запахом, а величезне горня імбирного чаю замість другої кави внесе ще одну різноманітність в осінь.
    Так, ви зрозуміли :) осінь я люблю. В нас є дуже гарне місце для танців осіннього листя - різкий спуск дороги між будинками, а з заміської сторони завжди задуває, і те листя так крутиться, так крутиться... Я нині аж задивилась. А двірники злились, що позамітати важко.
    Збираємось ми до школи.
    Літо було набагато краще, ніж ми могли собі уявити. Сподіваюсь, і навчальний рік теж потішить.
    а ще - вже кілька годин думаю одну думку - ту "умную мислю", яка "опосля" приходить при всьому параді. Мене колись спитали, як я захищаюсь від творчого вигорання. І я не знайшла, що відповісти. А нещодавно відповідь знайшлась: я не вигораю, бо не горю. Я випромінюю :) так що все буде чудово
    Бажаю всім такого ж настрою, як в мене зараз
    буджу принцесу - і збираємось до школи
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. Звичайні буденні клопоти,треба тільки розставити їх в певній послідовності,щоби в них не потонути.
    Всіх бувших,теперішніх і майбутніх школярів з Днем Знань!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Holly

    Holly Moderator

    Цьогорічне перше вересня особливо цінне для мене, бо на наступний рік матимемо вже 2 школярів:lol::lol::lol: Мої батьки ведуть Яринку, а ми з чоловіком Оленку. В Олени в садку лінійка на 9, тож ми вже зібрані, чекаємо нашого татка з машиною. Любі батьки школярів, бажаю вам сил і терпіння достойно витримати навчальний рік.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
  12. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Ранок почався з кави та чудесного сирника, продовжився пакуванням замовлень. А далі потягнуло на пісню Скрябіна "Мама", приходить усвідомлення що все треба цінувати тут і зараз, не жаліти, мріяти, хотіти і робити!..тут, зараз, негайно, без вагань та зайвих роздумів..якось так
    Про спеку-кухню-роботу навіть не хочу згадувати.Пекло. А ще маю 3 дні щоб спекти 8 тортів на весілля родичам і я дуже хочу щоб трохи похолодало бо деколи відчуття що вмру біля духовки.
    Чекаю чоловіка, збираємось на 1 дзвоник підтримати друзів та в "розвідку". Ми до школи на наступний рік, але більшість друзів Івана які старші на 6-9 місяців всі йдуть до школи. А я вже починаю готуватись, треба нам вишиванки за рік вибрати(чи то вишивати, чи шити, чи купити:girl_in_dreams:)
    Вітаю всіх школяриків та батьків, тримайтесь!
    Йду прасувати-вдягатись-малюватись, лю всіх:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  13. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    І я вітаю матусь школярів, нехай навчальний рік буде легким, приємним і корисним :girl_smile:
    Я ж навіть не відчуваю, що змінилась пора року :girl_in_dreams: Що 31 серпня, що 1 вересня, якось так.
    Прочитала вчора, що період з 28 років до 31 - це другий перехідний період, закінчується дорослішання. Я ж думаю, чому мені цього року так важко і сумно, часто згадується дитинство, як найщасливіший період. Інколи буває відчуття, що все найкраще уже відбулось :pardon:
    Хотіла цього місяця купити абонемент на танці, але не виходить. Треба привести в порядку свої фінанси, а то борги страшенні :facepalm:
    Врочистість: Замовила схему вишивки на рушник, яку собі вподобала :girl_in_love:
    І вчора ще раз переконалась, що електронна книжка - найчудовіший винахід людства ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А ми цьогорічне 1 вересня бойкотуєм. :cools: Бо: діти наших друзів давно виросли з того віку, навіть першокурсників нема! А нашому малюку ще до школи ранувато,:d25: тому живем собі і в вус не дуєм!:girl_blum:
    Зробила ревізію склотари і вияснилось, що є вільна. Тому вирішила ще один овочевий салатик зробити-закрити.:ed4d70def841dc74b57 Рецепт не перевірений, експериментальний, бо коліжанка надиктовувала його з пам*яті, під*їжджаючи до митного переходу:uaflag:... І як вдасться смачний, то назву її ім*ям, а як ні, то назву "митник"! Тепер не знаю , чого я більше хочу: щоб був смачний, чи ні?:dntknw:
    Жінки, що поробиш!
    Дня вам, багатого на вигадки-
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 1
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Вітаю всіх з першим днем осені! То мабуть вперше за багато років така спека на перший дзвоник (принаймні, я давно такого не пригадую). День обіцяє бути приємним, адже маю зустріч з подругою. Вчора не могла натішитися своїми кошенятками. Які ж вони класнючі ! Малюсінькі! А головне зробила все, що запланувала на вечір (ну майже все, з закрутками щось геть ніяк не складається, але то дурниця).
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. iriwa

    iriwa Особлива мама

    У мене сьогодні день самопоїдання... і вічне " а що якби..."...
    Зробила собі вихідний, бо вже падаю з ніг...
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Привіт дівчатка))
    ех, всьо, осінь-осінь) дітиська йдуть до школи, студєнти на пари, а я бігла на роботу))) ну і ще потім в універ, тре ж заявитися, бо зле подумают)) хочеться чогось-сама-не-знаю-чого) поки робочий день наближається до обіду, я почитую втіхаря ДП , трохи працюю)) маю планів на вечір уже, домашніх, але маю то зробити швидко, хочеться врешті виспатися)
    всім цьом-цьом-цьом)
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    То такі цінні роки, коли нема навчання, батьківських зборів, роблення уроків, час- коли організовуєш так, як хочеш, не підлаштовуєшся під навчальний процес. Але це все так швидко минає... Насолоджуйтеся, гарною погодою! Всіх з початком осені та новим навчальним роком, щоб всі були здоровенькі, і всім мирного неба над головою!
     
    • Подобається Подобається x 9
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ой як нам того треба... Дочка з бронхітом вдома і з високою температурою... А сонечко на вулиці так манить:girl_sad: Хоч би без антибіотиків обійтись...
    Врочистість - я до кухні сьогодні мабуть не підійду, через спеку ніхто не хоче їсти, холодильник затарений зі вчора:girl_dance:Чайочки і компоти наше все:girl_yes2:
    І ми ще маємо останній рік халяви. Наступного року Яна стане першокласницею, Влад піде в садок, а я... х.з. Може повернусь до себе на роботу, а може до того часу буду "бізнес-вумен":girl_crazy: Планів-мрій мільйон, потихеньку, крок за кроком реалізовуються, головне, щоб ніхто палки в колеса не ставив...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Голова болить.З нервів.Забрала малих з садочка,Марічка жалілась,що їй "жарко",хотіла пити,хникала.Попила водички,я списувала на жару,дитина якась в*яла.Прийшли додому,рвота фонтаном.Але після того повеселішала,навіть булку трохи гризла.Зараз мої квіточки сплять.Температури,здається,нема,бо поміряти не вдалось.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.