"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ото, в мого вже вдруге таке було, я навіть в одній темці питала, чи може це бути пов"язано із прорізуванням постійних зубів)
    Перший раз, відпоювала, трохи покашлював, давала Алтейку. Тепер так лилось, що на ніч мусила капати судинозвужуючі, то трохи хоч спали.Так два дні було.
     
  2. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Дівчата підкажіть, мала вже 3 раз за останні 30 хв вирвала, температури і поносу нема.
     
  3. Turtle

    Turtle Member

    Скільки Вашій дитині? В нас ротавірус так починався. Давайте пити маленькими порціями.Якщо рвота триватиме,дитина буде в'яла,не хоче пити, я б радила лікарню.
     
  4. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    9 місяців. В лікаря щойно були, нічого толком не сказала, хіба, якщо далі буде рвати, то їхати на Орлика. Пити електроліт, атоксил або смекту, здати сечу на ацетон. Кажуть, то зараз така інфекція ходить, багато вже було в полікл дітей, рвуть і теж без t
     
  5. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

     
  6. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Вже має 37,2 t
     
  7. invisible

    invisible Well-Known Member

    Та, ми от теж з таким же злягли. Позавчора мала вночі рвала разів 7, вчора 3 рази плюс понос, т-ра в районі 37. Вчора поїхали в Охмадит до педіатра, здали аналізи крові та сечі, вкололи Церукал, в сечі високий ацетон. Поставили ентеровірусну інфекцію. П'єм Домрид у сиропі від рвоти, Біогайю ОРС (електроліт), смекту, Бетаргін для зняття ацетону.

    Підкажіть хтось, то правда що після ентеровірусу кілька тижнів не можна нічого молочного (навіть кефіру) і бульйонів? Не знаю чим годувати її, каш не признає, овочевих супів теж.
     
  8. invisible

    invisible Well-Known Member

    Нам теж так казали, лише інфекційна. Тому можна до педіатра в приймальню в Охмадит. Я дуже не хотіла в інфекційну, тому пробуєм відпоюватися вдома. Ну але нам 2,5 р., в 9 міс. може й краще в лікарню.

    Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk
     
  9. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Дівчата, киньте в приват телефон Гайдука, будь ласка, дуже треба. І напишіть чи є він вже, бо як ми в інфекційній лежали 10 днів тому, то його не було.
     
  10. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В малої температура, кашель і щойно помітила такий висип:
    [​IMG]
    Що це може бути?
     
  11. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Чи можна свічки ефералган і сироп нурофен? Чи достатньо чогось одного?
     
  12. sofka08

    sofka08 kasperjonoks

    У нас схожа ситуація як описували дівчата.
    Синочку 3,5 років (температурить сильно), донечці 1,4 р. (температура до 38)
    В понеділок в обід різко підскочила температура до 39,4-39,7. Збивалась лише до 38 на 40 хвилин максимум. Пізніше знову йшла вгору. Вночі при 40,2 викликали швидку допомогу. Вкололи ( анальгін+димедрол
    + ношпа )і сказали, що до години має впасти. Температура зійшла за півтори години знову до 38. Нижче не падає. Горло червоне. Сказали вірус. Лікувати горло+ противірусні.
    Підкажіть, у кого таке було, довго та т буде триматись ?
     
    Останнє редагування: 1 Вересень 2015
  13. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @sofka08, в нас так було, але не зараз а зимою, то реально легше стало через 4.5 сутки. Тобто малому стало на стільки легше, що я змогла спати не по 40хв. Лікар казала, що мін. 3 доби треба витиримати.
     
  14. silvia

    silvia Well-Known Member

    у нас 3-тій день температура іноді досягає 39,9. Вчора лікар була - горло чисте, каже, що зараз багато ідентичних викликів. Збивається температура на 4 години всього лиш. Вже 2 лікарі сказало, що на 4 - ти йдень скоріш за все призначать антибіотики.....мені дуже шкода малого, він мучиться від тої температури...

    В мене таке питання - у малого закладений ніс, соплі не течуть, вони десь дуже глибоко. Не дають спати вночі, ніс не дихає, він нервується. капала і називіном і назолом- марно, потім просто промивала - теж марно. Що робити з носом, щоб хоч спав нормально?
     
  15. sofka08

    sofka08 kasperjonoks

    У вас хоч на 4 години, у нас на 40 хв. Стикаюся з таким вперше.
    а може трішки промити і тримати вертикально на собі, аби стекли йому нижче. Може так легше спати буде?
    Я також викликала лікаря. Послухаю що нам скаже, порадить.
    У нас поки нежиті нема. Єдине що мене турбує, то та височезна т. Не можу ж я збивати т кожні дві години. Мені шкода мого малого. Це ж скільки хімії в нього піде. А як обходитись без неї, не знаю, бо т росте капітально швидко. Допомагає трішки втримати її на рівні 38,8 обтирання простою водою. Але я реально кожні 5 хв його обтираю, і ставлю компрес на голову.
     
    Останнє редагування: 1 Вересень 2015
  16. silvia

    silvia Well-Known Member

    який саме? ми теж протираэмось і пє дуже багато
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. sofka08

    sofka08 kasperjonoks

    Компрес то шматка складена в пару шарів і замочена у простій воді. Лишаю так на хвилинку, другу. Шматка стає теплою, то міняю на іншу. Пізніше пару хв. без неї і знову ставлю. Так хоч т до 39 не доходить. Але тоді вимірювати температуру важче, бо не показує правдиво. Щоб виміряти т, то не ставлю компрес 10 хв. Тоді міряю.
     
  18. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    ми теж ... тільки один день після канікул в садочок сходили і всьо : мала вночі поскаржилась, що не може спати.Т 39, горло червоне. нежиті чи кашлю нема. зараз з"явились такі типу червоні плямко-прищі(і не прищі вроді, такі цятки червоні за розміром як прищі). думала що може ангіна. мала скаржиться лише на слабкість. лікар сказала що віруска+стоматит(якийсь там,я не запам"ятала. стоматит якийсь-то). написала грипринозин,лоратадин, лісобакт-лінекс-ністатин смоктати, інгаліптом пшикати і полоскати горло. думаю от чи не забагато всього?
     
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Спочатку достатньо чогось одного. Свічки добре справляються самі. Ці препарати мають різну діючу речовину, то ж якщо один не справляється, їх можна чередувати. Спочатку я б поставила свічку, якщо не зіб'є (треба почекати десь хв. 40 - до години, то в кого як), тоді ще б дала Нурофен.
     
  20. unsure

    unsure Well-Known Member

    В нас таке саме було 3 міс тому, трималося так 7 суток, на 8 день дали антибіотик (до того не виписували нам, тому що показів небуло), просто перестрахуватися, і температура зразу почала нормалізуватися. І так само збивалася до 38,5 максимум на год часу і знову до 39,2 - 39,5 піднімалась.