Нервовий тік: лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Уляночка, 19 Березень 2013.

  1. loginka

    loginka Member

    Дівчатка,підкажіть тел хорошого невропатолога.хочемо викликати для огляду.може,хтось має до Лісовськоі з 4 сихів.поліклініки
     
  2. prosto mama

    prosto mama New Member

    Доброго ранку! Підкажіть як вийти з цієі проблеми (маю на увазі тік)... нам 7 років... пробували лікувати ціле літо... в дитини вже комплекси зявляються...
     
  3. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

    Помітила, що синочок почав кліпати після першого свята в садку, коли вперше залишився на обідній сон, також пощипує губи. Але через 2-3 дні проходять симптоми. Також погано спить, довго вкладається, а в садку взагалі просто лежить. Були в невропатолога, направила на ЕхоЕГ та ЕЕГ. Малому 3,5 років. Думаю чи дасть він зробити еег? Так розумію що це довгенький процес, і порадьте хто де робив?
    Виписала нам Тенотен таблетки, і от не знаю чи давати, чи зачекати результатів аналізів. Я перестала залишати на сон малого, бо шкода мені загострювати ці симптоми, а лікар каже що це нічого не змінить.

    Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk
     
  4. Svitana

    Svitana New Member

    Не знаю чи прочитаєте, але чи могли б ви написати назву тих ліків гомеопатичних. Вже давно в сина тики, синдром нав'язливих рухів, нічого не допомагає.
    --- дописи об"єднано, 11 Серпень 2022 ---
    В нас теж давно таке. Якщо прочитаєте, напишіть як зараз дитина, що приймали, що допомогло?