Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Mawa, 27 Травень 2015.

  1. seryj

    seryj Member

    Бокову деталь ( ліву )верхньої тумби , та що біля вікна з права ,замінити на деталь з такого матеріалу як фасад , так як на фото IMG_0832.jpg
     
  2. PNL

    PNL Well-Known Member

    Ви займаєтесь дизайном кухні? Ніяк не можемо придумати розміщення тумбочок біля вікна, можете допомогти? Нам намалювали проект, але власне зона для вікна не продумана
     
  3. Gossip

    Gossip Member

    за порадою seryj скачала демо про100
    але в демо не можу "зберегти" і "друкувати" тому зробила фото. :)

    --- дописи об"єднано, 31 Серпень 2015 ---
    дякую за пораду, я от не так вправно володію цією програмою, тільки скачала її :girl_blush2:
    але суть я зрозуміла!
    дуже гарний колірфасадів на фото: чиї це, що за відтінок світлого і темного!? Гарне поєднання..
     
  4. seryj

    seryj Member

    Верх дуб молочній , а низ не памятаю , заказував на левандівці.
     
    Останнє редагування: 31 Серпень 2015
  5. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Я б не робила в куті мийки ,дуже велика тумбочка під нею втрачається, бо як правило там буде смітник, і більш вже нічого не запхаєш, а місця там море.
     
  6. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Натисніть на клавіатурі Alt+PrtScr і зберегти можна хоч в Paint.
     
  7. seryj

    seryj Member

    Кутова тумба типу пентагон з мийкою забирає дуже багато площі , виглядає громіздкою , винникає проблема при виборі стільниці і т.д.
     
    Останнє редагування: 31 Серпень 2015
  8. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Як це дивно не звучить, але в своїй кухні я буду робити смітник не під мийкою, а в окремій тумбі і зразу щоб його сортувати на папір, скло, органіку, пластик
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    А в нас кутова і мені зручно так стояти і мити посуд. А в тумбі смітник, цибуля, картопля зберігається в ящичках. Та багато чого можна придумати)
     
  10. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Ось картинка для візуалізації. В чім плюси: наприклад в мого хлопця вдома смітник міститься саме під мийкою. То ж щоб почистити наприклад картоплю(попередньо помивши її в мийці) мені треба витягти смітник, поставити смітник на ослінчик і чистити ту картоплю. І якщо комусь треба помити склянку наприклад, то там товктися страшенно незручно. Навіть як хтось миє посуд чи яблуко собі, то доводиться "ой, посуньтесь будь ласка, мені тут викинути треба", що мене просто бісить. Вдома в мене теж смітник під мийкою, але вона велика і окремостояча. Одна дверка знята, то ж відкривання нікому не заважає; навіть як хтось щось собі миє, то незручностей не виникає. Ну, а як чищу картоплю, то теж мушу виймати смітник і ставити на ослінчик. В пропонованому мною варіанті я просто стою біля мийки, висуваю тумбу зі смітниками і собі спокійно чищу. А по закінченню просто засуваю назад. Якщо простір дозволяє, і мийка з крилом буде не в куті, то навіть комусь щось ще помити не буду заважати. В іншому випадку просто стаю навпроти смітників. А під мийкою можна зберігати хімію.
    [​IMG][​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 8
  11. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я б вам радила трохи не так робити. Зробити тумбу з такими відділами: папір, органіка, інше сміття. А пластик і скло потребують знаааачно більше місця, ніж інші типи сміття. Можна його на балконі тримати. Або хіба зробити реально величезну тумбу з смітниками і просто пропорційно поділити там простір. Плюс врахуйте, що якщо папір-скло можна рідше викидати, то органіку та інше сміття (куди йдуть підгузники, прокладки наприклад) треба знаяно частіше.
     
  12. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    про пластик і скло слушно, але балкон у нас буде відпочивально-кавувальний, а не всяке-зберігальний. То ж на балконі таке я точно не триматиму. Якщо пластикові пляшки трамбувати, а скла насправді буде мало (бо ми язвєннікі-трєзвіннікі), то великих на них смітників не треба буде. Не зарікаюся що на папір взагалі буде окремий смітник біля робочого столу. Тоді фактично буде два менших смітники і один більший. А стосовно підгузників..Друзі завели на то окремий смітник із значком biohazard)) біля пеленального столику. Це було зручно їм, то ж цілком можливо що і я так зроблю.
     
  13. sirudenka

    sirudenka Member

    Я б теж не давала мийку в кут, бо тумба типу пентагон забирає багато місця, якщо навіть там не давати смітники, то всі комунікації ( підвід води, каналізація ) також займають місце і що разом з ними складати крім овочів, які "дружать" з водою і сміття , слабо уявляю. Робила б мийку біля вікна, і посуду помиєш і очі відпочинуть. :)). А в куті можна різні магічні кути робити на баняки, крупи і ...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Ми ніби і трамбуємо той пластик, але його таки значно більше, ніж всього іншого. Коробки з молока, стаканчики з йогуртів, і воно все різноі форми.
    Про підгузники біля столика - це зручно. Але ще є інше сміття: битий посуд, прокладки, ватні тампони, вушні палички, змішана упаковка (яка не розділяється), ... Або хіба носити його до смітника з підгузниками.
    Папір спочатку стояв біля робочого столу. Тепер стоіть на кухні - виявилося, що тм частіше треба в папіо щось викдати. Наприклад, пакет з борошна, щоб не нести його у вітальню. Але може це тільки в нас так.

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
  15. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    знаєте, не бачу проблеми в тому щоб частіше виносити якесь сміття. менше в хаті пахнутиме)
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. seryj

    seryj Member

    За таку позицію ви молодець , а то роблять в кухонних мебелях смітєпереробний завод
     
  17. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    ну, взагалі-то поки в нас нема сміттєпереробного заводу, то й сортування сміття не має особливого сенсу (окрім пластикових пляшок, не всюди є й смітники на папір). Але хто-зна, а може через років 10 буде? Не збираюся я потім мордуватися з кількома відрами, якщо спроектувала на один. Тобто я тут думаю трохи про перспективу. Рано чи пізно але в нас теж доведеться сортувати сміття. І кухня ж робиться теж не на 5 років, а на добрих 15-20.
     
  18. Takamine

    Takamine Well-Known Member

    Ми теж вдома сортуємо сміття - пластик, папір, скло (якого дуже мало хіба, коли перебираю протерміновані ліки). Якось чоловік зауважив, що ці окремостоячі баки "скло", "папір" загружають у звичайнісіньку смітєзбиральну машину. Можливо тому, що не усі сортують, а у спецбаки кидають усякий непотріб? Але мій 5 річний син вже мені допомагає у цьому процесі і надіюсь його покоління буде більшсвідомим.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. phobika

    phobika Well-Known Member

    Хочу, аж пищу, таку кухню
    [​IMG]
    Правда трохи в інакшій комбінації - без пеналу зліва і шафки, але з кутовим продовженням, справа. Мийка в правому куті, розміщення духовки і газової поверхні - як на картинці.
    Матеріал є на вибір - фарбований або плівковий МДФ. Фарбований явно задорогий (в 1,5 рази дорожчий:girl_cray:), але в плівковому виконанні не можна зробити поперечок на склі. Як на мене, то саме в них вся сіль.
    Ось і не знаю чи компроміс в матеріалах не сильно вплине на зовнішній вигляд. Як на мене, то плівка здешевлює вигляд, і без тих поперечок буде проста червона кухня, а не шикарна кухня в англійському стилі.
    Тепер думаю, що робити: брати плівку зі всіма глухими фасадами, плівку зі склом без поперечок чи просто шукати інший варіант? На жаль, фарбований мдф в дизайні "як на картинці" не по кишені.:girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. PNL

    PNL Well-Known Member

    8a.png 9.png дівчата, як Вам кухня, що можна поміняти , щось ніяк не можемо визначитися..