Не можемо зрозуміти чим займатися у майбутньому. Перекваліфікація

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Panadolka, 25 Липень 2009.

  1. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Викладання - гарна робота, тим більше, якщо є можливість брати додаткові зайняття
     
  2. neri

    neri New Member

    Бажаю успіху!!!!
    Захоплююсь людьми, що готові свідомо повернутись до цієї нелегкої справи - викладання! Хоч, звісно, багато залежить від місця праці і тих, кого навчаєш, але робота всерівно емоційно і морально нелегка. Тому бажаю гарних учнів/студентів, терпіння, наснаги, визнання державою і суспільством, ну і гідної матеріальної винагороди! :girl_smile:

    п.с. Від екс-вчителя/викладача! ;)
     
    • мімімі мімімі x 1
  3. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    хто думав про перекваліфікацію у тестувальників? На Промітеусі скоро курси почнуться
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    А яким чином в них цей курс безкоштовний, якщо його ведуть їх партнери ЛІТС, а в ЛІТС цей курс коштує 7500?
     
  5. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Це притензія?)) якщо були на платному, то можете послухати безкоштовний і розповісти чим відрізняється :)

    Думаю, що то є непогана реклама. А літс наче ще й співбесіди організовують (можу помилятися). + безкоштовні курси ІМХО підходять лише для добре організованих людей з гарною самомотивацією. Для інших дуже гарною мотивацією є оплата ;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Ні, це не претензія. Це запитання. Не була ні на тих, ні на інших, тому і цікавлюсь
     
  7. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Проходила їхній самий перший онлайн курс, але порівняти з їхніми курсами і сказати в чому різниця, на жаль, не можу. Але однозначно раджу послухати, пройти тести, адже працюючи в цій сфері дещо нове для себе там почула. А для тих хто лише починає цікавитись даною професією раджу саме з таких курсів і починати.
    Зараз, напевно, вони вже виправили всі свої помилки які допустили на початках, адже було дуже багато спірних питань і так званих "косяків", тому має бути ще краще і без сумнівних тверджень.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Я тут придумала ще одну сферу свого застосування :girl_crazy: Все навколо підштовхує до думки що я таки могла б працювати яко генератор ідей. Тепер би ще знайти як воно звучить у професії і кому в Україні таке треба? Бо за кордоном великі компанії можуть дозволити тримати собі в штаті людей які в розумінні більшості "нічого не роблять":))) , а в Україні зачасту ідеї в "чистому вигляді" не дуже потрібні - якщо дизайнер, то будь добрий ще й лекала клеїти, вирішувати технологічні проблеми, сваритися з швеями, постачальниками... і ще купа "чужої" роботи і у підсумку "пашеш" за 3 працівників, зарплата за 1, а творчості у роботі відсотків 20 (в кращому випадку)... :girl_in_dreams:
    Знайшла в неті тільки "кріейтор",
    але то найчастіше хіба сфера реклами. Розкажіть, хто де бачив "в живу" тих кріейторів? :)
    Є, звичайно, ще варіант придумати і створити свій бізнес (навіть ідеї дрібненькі на ту тему у мене "проскакували") але я, певно, ще не "доросла":blush:, років за 5-8 можливо...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    власне, в галузі реклами і бачила :)
    створює промо-гасла, рекламні концепції і сценарії.
    також можуть обвішати міждисциплінарними обов'язками :) але загалом - робота таки творча

    в чистому вигляді навряд чи знайдете таку вакансію. Але можна стукати в рекламні агентства і розповідати про те, що вмієте :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Щось таке чула, що у фірмах, що розробляють комп ігри і для мобільних додатків є людина, що "фонтанує" ідеями для них. Здається то навіть про львівську фірму якусь йшлося. Ну типу ідею для гри придумує, імена персонажам і т.д.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Власне реклама мені не дуже подобається через те що ти практично не створюєш нового, а просто допомагаєш продати вже готовий продукт...
    А бувають (як би то сформулювати:girl_in_dreams:) фірми які допомагають відкрити свій новий бізнес або "додати життя" старому? Ну типу приходить виробник диванів "хочу чогось нового", тоді умовно кажучи я сідаю, шукаю що воно взагалі ті дивани, які бувають в світі, яких не буває (щоб придумати щось геть унікальне), як їх роблять і видаю йому пачку ідей (окремо прості технологічно до втілення і окремо ті які потребують певного переоснащення чи ще якихось масштабних змін). Ну типу "а ви не думали над тим щоб робити дивани на коліщатках, чи трансформери (і можливі види трансформацій), чи використати якийсь нестандартний матеріал (перелік матеріалів додається), давани з поличкою, диван з висувною підставкою для ніг, диван з ... Чи таке нікому не треба, бо в нас і так "всі собі розумні"?
    Дякую. Це вже цікавіше :girl_smile:
    Сама спитала, сама знайшла :girl_crazy:
    http://ipress.ua/ljlive/nova_komertsiyna_nisha_yak_i_komu_prodaty_golu_ideyu_26212.html
    Коротше "голі" ідеї то або реклама, або наукові винаходи. :)
     
    Останнє редагування: 8 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  12. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    таке вже давно є . То називається антикризовий менеджмент. Приходить людина на підприємство і давай "Забагато грошей на електроенергію йде. Треба всюди ставити енергозберігаючі лампочки. Забагато людей в штаті, треба двох з бухгалтерії звільнити. Оцей вид продукції більше не випускайте. а оцей випускайте, бо аналіз ринку показує, що то зараз добре продається. Логотип поміняйте і т.д." Але з креативом то мало має спільного. То марудна виробнича "возня"...
    А ви напевно хочете щось типу "інкубатора для старт-ап ідей")))То в чому проблема. Генеруйте ідеї для власного бізнесу. Придумали, запустили, найняли людей, пішли далі...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Я би тебе застосувала в іншій сфері. Стиліста. Ти в моді шариш, смак маєш, кольоротипи розрізняти вмієш. от і працюєш у цьому напрямку. Створюєш сайт (чи блог, де всякі практичні штучки про моду пишеш -- власне те, що ти тут у темі "одягніть мене" часто робиш) -- це буде твоя реклама. Замовляєш на 100 гривень кілька флаєрів-візиток, роздаєш їх під якимось модними магазинами.

    Перед тим робиш на сайті якусь промо-акцію себе. Береш якісь три кобіти, фоткаєш їх "до" шопінгу із собою, і після -- у тому, що ти для них підібрала і як змінила їм стиль і які круті тьоли вони стали. Ну пишеш там (хоч я напишу) що по телевізору ми бачимо, як із попелюшок роблять принцес, і мріємо про таке "преображеніє". Аж тут є Я, яка за якісь там 100-200 гривень за 2 години передяягне вас ще круче, ніж у "зніміть це негайно". Ну от якось так
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  14. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Я тут пару сторінок назад про то теж говорила-думала :girl_smile:Недавно навіть покопалася в неті на тему львівських стилістів, то зачасту там "вихідці" з візажу, а не з модельєрів, тобто грубо кажучи у них немає отої "бази" (історії костюму, колористики і т.д. якою мене збагатив таки універ).
    Будете сміятися, знаєте що мене зупиняє (ні, не так - швидше гальмує) в тому напрямі? Я розумію що мій власний гардероб далекий від того, яким я б хотіла його бачити.
    Ага,
    Думаю таки спробувати кілька разів "за шоколадку" як мені то піде. Хай-но за місяць-другий Влад почне більш-менш ходити в садок і буду рухати ту ідею. :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    то придбайте собі для початку один ідеальний комплект, а на інші заробиться в процесі
    сприйміть це як стартову інвестицію (а чоловікові скажіть, хай тішиться, що ви не фабрику надумали відкрити, бо там початковий капітал в мульйонах зачинають рахувати:girl_wink:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)


    Ой, дівчата, дякую що ви є, бо чоловік мої "геніальні" ідеї ніколи не сприймає всерйоз (принаймі до того часу поки вони не почнуть приносити відчутні "плоди"), він людина "земна" і завжди каже що то в мене якісь "завіхрєнія" в голові :girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    З того що я знаю- такі люди мають добре орієнтуватися на ринку.
    Щоб придумані ідеї комусь були потрібні.
    Тобто це явно не один креатив. В Україні- так точно.
    Тобто тут є 2 складових:
    а-придумати ідею
    б-доказати начальнику, що вона точно продасться
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    у Вас просто ДУЖЕ маленька дитинка :) з часом і сприйме, і втілиться, головне - не опускати рук.
    з цього починається, але найскладніше - не перші 2-3 ідеї, а потім. поставивши себе "верстатом ідей", важливо не вигоріти і не втратити свіжості і натхненності. Поставити свій рівень, а потім - цьому рівневі відповідати. Це складно, але можливо :)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)