Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ну от же ж. а мені тре тих папірчиків в лікарню.
     
  2. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    а мені тих папірчиків треба, щоб в школу піти наступного року. А сюдячи з того як розвивається істерія і як вона підігрівається, з тим будуть проблеми
     
  3. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Якщо ото виявлене поліо поствакцинальне, то такі фразочки просто верх цинізму. Якщо правда в тій версії про розморожені вакцини , то цинізм в квадраті. Щось я зла.
    --- дописи об"єднано, 2 Вересень 2015 ---
    Я противник "малювати" щеплення, але коли мова йде про такі спалахи дибі..зму, то краще вже намалювати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    В нас офіційні відмови. Щеплень не малювали, я того не підтримую.
    Haidee ти Комаровського почитай, там цинізм зашкальний. Він рекомендує щепитись живою вакциною настійливо. Ну і да, ті хто проти прививок, то найбільше зло зі всіх можливих.

    Якщо правда, що вони хочуть втюхати переморожену вакцину, яка і так невідомо як їхала в Україну, то вони не циніки а злочинці
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Комаровський клоун в плані щеплень, він буде вєщати то, що йому наверху скажуть. Я його не читаю для збереження нервів. Тут така штука цікава: переважно будь-які випадки серйозних хвороб перед населенням пробують "зам'яти", щоб не робити паніки. Коли вже сам МОЗ розводить паніку, то мусить бути комусь вигідно.
    В нас теж відмови офіційні. Найближчі 2-3 роки воно мені не важливо, але капати дитині якесь гі..но під страхом ізоляції від школи я не маю бажання. Ну а воно десь так вимальовується. А що закордоном проти подіо вводять? От читаю, що ту живу, яку сюди спихнули, мають заборонити в найближчі роки.
     
  6. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    інактивовану, ту що укольчиком.
     
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    А кому взагалі ті каплі капають? І малючкам теж? Читаю про Інфарікс 5 в 1 наприклад, то там є від полімієліту. Але це укол
     
  8. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Вводять інактивовану в вигляді ін'єкцій. Але комарік каже, що вона менш ефективна. Може й так, але від неї заразитись мала імовірність порівняно з опв. Ну і її юнісеф для України не закупляла.

    Ще одне. Дати мені не співпадають. Вчора бачила інформацію, що ці два випадки стались ще в червні чи липні.
    --- дописи об"єднано, 2 Вересень 2015 ---
    Капають діткам манюнім. Пентаксим здається поліо компоненту не має. От і капають
     
  9. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Я вже тут писала, що в віквпедії про полієміліт в Україні пише про ті жва випадки і власне подається, що то було в червні і в липні
     
  10. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    а потім всім в садочку, гуртом, і потім всі-не-всі ж там сидять з поносом (часта реакція), а мами алярмово лікують "від щось з"їла"
     
  11. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я так розумію, що витягнули ті випадки зараз, щоб використати ту партію, якій підходить кінець придатності. Але вона і так зберігалася з порушеннями. Короч, бабло дорожче за добро.
    За ту інактивовану пишуть, що в неї побічка сильніша, ніж від живої. В нас типу комбіновано дають: спочатку інактивована, а на ревакцинацію капають. Так?
     
  12. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    та ні, теоретично сильніша побічка від живої. просто жива дає "кращий" імунітет, тому до року іпв, а після - опв, щоб в колективах був захищений.
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    починаючи з 3-річного віку показана лише жива крапельна.оскільки зараз ревакцинацію поліо в 3 роки скасували, то до 1.5 річного віку ( якраз 4 АКДП) можна давати або інактивовану або живу, а от в 6 і 14 років- лише жива.
    --- дописи об"єднано, 2 Вересень 2015 ---
    пронос якраз є наслідком поліо, якщо батьки зробили щеплення в той час, коли в дитини були певні проблеми з кишківником. Будь-які розлади кишківника є протипоказом для введення в той час поліо , оскільки антитіла формуються лише в кишківнику. В іншому випадку- просто не сформується імунна відповідь. До речі, раніше усім лише живу поліо давали. Починаючи з 3 місяців. РОвесники мого сина ще всі живою щепилися.
    --- дописи об"єднано, 2 Вересень 2015 ---
    вакцинацію живою поліо можна починати з 3 місяців ( раніше так і робили: щепили від АКДП і тоді ж- капали крапельки)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Тут знайшла статтю про схожу ситуацію в Індії пишуть що таки так - вірус мутує після того, як був введений. Тобто коли виділяли вірус у дітей, що захворіли, то геном на 1-15 % відрізнявся від "батьківського". З часом віруси виробляють нейровірулентність, я так розумію, що це коли вони здатні викликати параліч. Це капець така складна тема, своїм я робила інактивовану в складі гекси, до речі, дивно теж читала пост Комаровського і він пише що інактивована менш ефективна, але я би так додатково напевно своїм не робила, єдине що старшій скоро шість і по ідеї пора...Взяти ту ж Індію, скільки там народу живе, 1 випадок на 1-3 мільйони це виходить страшно подумати.... чому ж не перейшли ще повністю на інактивовану? Невже це настільки складно чи дорого? І взагалі напевно нема нічого сладнішого для мами ніж вирішити, що буде краще для дитини, як передбачити усе, всі ж хочуть як краще, всі переживають. Я теж переживала б, якби вирішила робити опв, але дуже-дуже не хочеться помилитись.... любе втручання в організм дитини це такі нерви для мами...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Щось геть моторошно. Хоч не пускай тепер дітей в колектив, бож малому 6 рочків якраз, теоретично його друзі-ровесники в будь-який день можуть отримати опв і зразуж бавитись до інших.
    Якось неправильно це. Чому б не ввести якийсь карантин після такого прививання, не знаю....чи хоч щось інше придумати, щоб убезпечити інших діток?
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

  17. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    @Пупсик Підкажіть, будь ласка, та цитата Діброва, то звідки? Як його ім'я, щоб пошукати першоджерело?
     
  18. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    На ФБ, Сергій Дібров, латинецею. У Пупсик скопійовано його пост
    Але хто то є?
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Дібров є журналістом і відомим громадським діячем-антипрививочником. Він не медик. він публіцист. який давно вивчає проблему вакцинації в Україні
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    я знаю, яку дитину я вела в садок. нам ніколи не залежало на хворобі, щоб побув і тд. хіба б на місці чимось нагодували не свіжим.
     
Статус теми:
Закрита.