Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Сто років сюди не забігала)
    Осінь?Яка осінь?Нє,не зустрічала)
    Якщо направду-відпустка закінчилась, робочі будні почались перевіркою із соцстраху.Перевіряють листки непрацездатності (ехе-хе-хе),завтра вже повинні писати акт.В понеділок перевірка з пенсійного(ехе-хе-хе),бо ж маю працівників із шкідливими умовами праці,відповідно ретельно перевіряють чи він заслужив пільговий стаж.Донька,яка навчалась в школі за сто метрів від дому,тепер прокидається о шостій і мчить на транспорт,сьогодні навчання з 8 до 16 (ехе-хе-хе),треба ще організувати курси з англійської,ну і само собою музична школа (почали-закінчуємо,тим більше,що мріє про музосвіту).Куди англійську ще "встромити"?Не знаю,боюсь перевантаження.
    А так-все ок)Поки не змилась засмага-в мене літо))Після роботи гуляємо,сидимо ще у відкритих кафешках,насолоджуємось теплими днями і споживаємо серпневі дари овочів-фруктів,до яких пасують мої улюблені сири))Якось так,йду,ще відмічусь в темі з фотами,залишу там кавальчик тепла)
    Всім ясного сонечка в душі і над головою.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Сьогодні моя шефиня останній день на роботі, йде в декрет. Ех, скільки пережила з нею, і плакала, і звільнялась, а тепер сумно мені, сльози на очах. Ненавиджу прощатись, і не вмію це робити :girl_cray:
    Ходила вчора докупляти нитки ДМЦ, в них вже нове фарбування, звертайте увагу :girl_wink:
    Квартирантка так вчора і не прийшла, певно сьогодні прийде. Ех, я щось не маю настрою для нових знайомств :girl_sad:
    Щось Nitriotka не чути, як там у Вас робота? :girl_smile:
     
    Останнє редагування: 2 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. Caramel ka

    Caramel ka Well-Known Member

    Мега насичені останні дні! - і помідори, баклажани, перець закрутила, і з малими по поліклініках по бігала( робили доні якусь там скопію- ту що шлунок перевіряють зондом) слава Богу, що здорові! і з сином до логопеда і на репетиції в школу, бо ми вже першачки!!! І так по колу цілий тиждень. Вчора відбули лінійку, врочистість якої була в тому ,що приїхала кума з доцями привітати нашого першоклашку, були всі дуже задоволені святом!
    ще одна врочистість- отримали в подарунок від добрих людей ортопедичний рюкзак "KITE" і деякі канцтовари, вдячні їм безмежно!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  4. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Є в мене трохи прози, але не буду про неї.
    Врочистість раз: дитина моя, мій розумаха, прийшов зі школи радісний і щасливий! Хоче йти ще))
    Врочистість два: моя учениця здала нині екзамен на 91 бал зі 100. Дівчата, от заради таких учнів хочеться працювати і розумієш що ти таки в тому світі щось робиш!!! Це окриляє))

    Всім радості!!!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Svitlana83

    Svitlana83 Well-Known Member

    я так розумію, що Наталя тепер має 31 дитину, то змучена мабуть)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Думала, що попередні дні були божевільні. Нє-а, страшенно помилялася. Сьогоднійшній побив всі рекорди. :hang1:Всі почали сходити з розуму, таке враження, що мене не буде вже до кінця світу, а не нещасних 2 тижні. Лежала при нарощенні вій з закритими очима і 2 телефонами, всі чомусь думають, що я повинна по голосу впізнавати. За 1.5 години було 47 прийнятих дзвінків і 22 пропущених. І то вже було після 19. Думала мій мозок трісне.
    Ще й встигла сьогодні поплакати. Не знаю, як так могло статися, але через 2 хвилини після відкриття реєстрації рейсу нормальних місць вже не було. А я сиділа і обновляла сторінку кожних 30 секунд і відірвалася буквально на хвилинку. До Варшави маю місце на крилі біля аварійного виходу. А до Торонто жесть повна: в хвості в середньому ряді біля проходу, через 1 ряд від туалету і кухні стюардес. То буде 9 годин муки і постійно буде купа народу стояти в черзі.:girl_cray: Поки друкувала ті посадкові - розплакалася.
    Речі ніби спаковані, але 100000%, що щось забула. Завтра зранку ще раз все перевірю.
    Зараз сиджу і строчу детальні інструкції для всіх. Потім буду збирати їх назад, бо кожного разу то писати вже не даю ради. А так, раз написала, потім всі здали і на наступний раз вже не буду робити ту саму роботу.
    Ще треба написати чоловікові про духовку, пральку, орхідеї і можна йти спати.:girl_impossible:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  7. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Буває. Літали ми в Каліфорнію весною. Теж провтикали реєстрацію. Тепер вже смішно згадувати, а тоді були в шоці. Я з малою на руках між парою пенсіонерів(чому їм разом не захотілося сісти :girl_impossible:) на крилі біля аварійного виходу, старший малий прямо переді мною, але між двома ну дуже пишними афроамериканками ( то сестри були, чи мама з дочкою - саме той випадок, коли важко сказати:girl_yes:), чоловік - через прохід так само як і я, на крилі, біля аварійного в центрі, менший малий - перед ним. Ну, там хоч один індус змилостивився, як побачив, що в малого губи тремтять, старався не заплакати. То помінялися місцями, і чоловік сидів біля малого. Назад летіли значно краще ( я жартую - заслужили). Літак був напів порожнім, то порозсідалися вже як самі хотіли))

    А у мене - ну, ви знаєте - лише врочистості. Завтра 10та річниця шлюбу шлюбу! Стривай-но, скажете ви мені, ти ж 2 тижні тому про це у Вихвалялках писала! І будете праві. Але тоді це було 10 років на папері (розписка тобто), а завтра - 10 років, як подружжя перед Богом і людьми.
    Оскільки доходів власних тут у мене нема, вирішила привітати чоловіка його улюбленим тортом - Київським. Коржі вже готові, охолоджуються. Ще перемастити, і - юш!

    Погода зовсім не осіння. Сьогодні більше 35, але вас тим не здивуєш)), в Україні теж спека.

    Хлопці стають такими самостійними. Якщо минулого року старший завжди кликав мене, коли сідав робити ДЗ ( не для допомоги навіть, а так, про всяк випадок), то тепер лише приносить - мама, перевір! Менший, який тільки перший рік як школяр( ну майже школяр, але то довго пояснювати), бере приклад із старшого і гордо приносить мені свої розмальовки з тими ж словами - мама, перевір! - маючи на увазі, щоб перевірила, чи не повилізав за лінії)) Мої-мої хлопці :girl_in_love:
    Малинка із задоволеннм займаєтья новою забавкою (дуже схожа на цю), так зосереджено підпихає пальчиком ті намистинки!
    Одним словом - все добре! І вам того ж бажаю!
     
    Останнє редагування: 3 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Ну що ж, сьогоднішня погодка-це серйозна заявка на офіційний початок осені:girl_yes2: І моя урочиста проза. Я так літо люблю:not_i:...
    Вікна ще відчинені, але вже затягує прохолодою. І повітря пахне так по-осінньому.

    Вчора мене усміхнуло ввечері. Йде переді мною по тротуару дядечко такий солідний:сорочка,штани на кант,мешти напуцовані...Раптом робить крок всторону,на газон,і починає підкидати ногами листя, при цьому життєрадісно махаючи своєю торбечкою:sarcastic_hand:. Кілька кроків, і опа, знов вертається в образ і на тротуар. І пішов далі таким солідним, сурйозним мужчиною:derisive:
    Кумедно було. Треба й собі вчитися тішитися малому,буденному, тому,що не змінити...
    Йду пити кавку.Файного нам дня!
     
    • Подобається Подобається x 24
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Проза! Найболючіші кд. Ще за 11 років такого не було, а нє було, аж свідомість втрачала від болю одного разу.
    Сьогодні маю купу роботи, купу закупів зробити, їсти зварити, прибрати в квартирі, помити ванні кімнати, але біль поки перемагає все! І моральний, і фізичний. В середу похід до гінеколога. Довга розмова, здача аналізів і ще купу всього-всього іншого. Ех! Вночі майже не спала, спекотно було та й в загальному щось не давало спати, спершу довго не могла заснути, проспала хвилин 20...а потім прокинулась і все...з 1 до 4 я лежала, крутилась, а потім з 4 до 7 прокидалася кожних пів години, поспала нормально лиш одну нещасну годинку.
    Всім хорошого дня!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Гарно вчора повечеряли на вулиці. Просто, сидячи на бетонних сходах, а за стіл нам був малярський "козел". Чоловік пробував протистояти моїй ідеї, але хто ж встоїть перед вже винесеними пивними бокалами :drinks: і ароматом їжі. Найкраще було малому, бо він встигав їсти і грати в м*яч і бігати до розбризгувача :girl_witch:, що поливав дерева. Ну не може моя дитина тільки їсти, йому тре ще різних спецефектів. :crazy:
    Раненько прокинулась, і зрозуміла, що то ми літо проводили! Або осінь зустрічали! Як завгодно можна подивитись на цю ситуацію....
    Але було так просто, затишно, сімейно.
    Останнім часом не покидає мене думка, що чим простіше- тим краще, а колись хотілось помпезності і вичурночті... Цікаво чому? Ще не встигла над тим подумати. Відкладу "напатом", бо день знову має бути насиченим, а в супроводі тисячного "чому", то і взагалі- мозговзривний.:suicide: І коли моє дитя стане татовим?
    Дня вам з ароматом вереску, бо саме цвіте зараз і:kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  11. Shamna

    Shamna Мамуся

    Саме за таке мімімі люблю початок осені.
    Давно чекала такої погоди, щоб можна було посидіти покайфувати з горнятком капучінки:girl_in_love:
    Сьогоднішній день буде врочистий, бо вчора я переробила всю роботу, а сьогодні весь день для себе і доні.
    А ще за останні кілька днів в мене з*явився час та охота зробити все те, що планувала зробити за літо. В результаті з усього запланованого залишилося доробити подарунок батькам на річницю, чим я сьогодні і займуся.
    Всім гарного врочистого дня:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
  12. bazana

    bazana Well-Known Member

    Врочистість№1 - син ходить в третій клас, самостійно, уроки зробив вчора за 30 хв, без істерик і падання на підлогу))))
    Врочистість№2 - доця пішла в садок, і з цього випливає
    Проза - плаааааче бідна моя ляля, каже "я сясьочьок нє" - в садочок не хоче:girl_cray:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  13. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    І я давно чекала такої погоди, але сьогодні щось мені сумно від неї, невже це і є осіння хандра? З урочистості, не ждано, не гадано випав мені сьогодні вихідний, але маю купу прибирально - їстиварильних справ. А так хочеться плюнути на них і піти десь на прогулянку чи каву... Але ніхто не відгукується на мої пропозиції: усі працюють.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    Мдя, погодка... :girl_in_dreams:
    Я на 12год. записана в перукарню, обновити свою асиметрію, а йти куди-небудь взагалі не хочеться :girl_cray:
    Та й ще буду тарабанити малого з собою, бо в садок ми ще не потрапили (тре довідки наваяти :girl_impossible:)
    Добре, хоч голова вже не тисне, дощ пішов і попустило
    Старію чи що? :girl_blum:
    Народ, вдягайтесь по погоді, бо у порівнянні зі вчорашнім днем це дико, але треба якусь вітрівку накинути на себе :girl_yes2:
    Всім багацько здоров"я і не хворіти :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    абізатєльно! Стрижка така чудова, що треба тримати її в формі! Дуже стильно.

    День хороший.
    всім миру і злагоди
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  16. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Дівоньки, давайте відкладем оте любування осінню на потім))) Нє, я теж її лю, але якось морально не готова.
    Моя дитина в школі, ще трошки і піду забирати свого школярика, цікаво чи він і нині все написав в школі і буде без ДЗ))
    Готуюся до уроку вечірнього. Я вже казала що той розклад мені трохи не альо? А шо дєлать? Нема ради. Наступний тиждень має бути на розслабоні, бо мої учні один за одним вирішили взяти собі канікули. А я що? А я нічо, я рада)) Попідтягую хвости, понаписую їм завдань наперед і буду кайфувати.
    Фінансові справи мене трохи вибивають з колії...Вчора з мужом планували бюджет на цей місяць і вирішили що ремонт машини витягнемо з ЗП щоб не рухати заначку. А то значить режим жорсткої економії(( А я так хотіла річницю нашу відсвяткувати з друзями в лісі, сезон закрити...
    Але нічо, якось воно буде! Аби всі здорові))
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Сьогодні в 2.00 ночі прокинулась від страшенного грому, ух, як бушувало :girl_impossible:. Зранку прохолодно, хоча багато людей ще одягнені по-літньому. Але це не про мене, я ще та мерзлючка. Я вже в носках, балетках і куртці :boast:
    Прийшла на роботу, і якось так вільно і свобідно на душі. Невже ніхто вже не буде на мене кричати і придиратись до дрібниць? Рай :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. flame

    flame невгамовний експериментатор

    так собі вчора гарненько наготувала і випрасувала все в що сьогодні планувала вбратися в дорогу і все, плани, як завжди рухнули. Треба йти порпатися в валізі і діставати щось інше, а то в чому збиралася - в валізу. І так така розгублено-причмелена, то ше то вилізло.
    Голова болить. Ше платіжки строчу.
    Але нічого, терплю мужньо, ще 2 години і "дємбєль".:girl_crazy:
    Тому з вами наразі прощаюся. Буду дуже скучати, почитувати але з писанням буде напряжно. Тому залишаю всім цілий міх цьомів :kisss:, так щоб вистарчило на 2 тижні.
    :kisss::girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 19
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Третій день в голові "вулик": 1-ий - 1 вересня і тим все сказано)
    2-ий - перший день школи і тим все сказано
    Сьогодні- вулик продовжується, телєфОн вже від мережі не від"єдную)) Запитаю сьогодні в мами, чи в тодішніх батьків було стільки ж емоцій, коли ми йшли до школи :wacko: . Таке враження, що ми більше боїмось/хвилюємось/радіємо/плачемо, ніж діти:mocking:.

    Погодка не моя- це печалька і прозище:cry:
    А ще згадала, що в нас сьогодня сімейне свято:)))- 9 років, як сімейне--- буде гарна святкова вечеря:nyam2::give_heart:
     
    Останнє редагування: 3 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    нічо
    Зате можна варити їсти без небезпеки зваритися самій

    Саме про це я подумала зараз, коли поставила пектись "мегагігапляцок" що з того мега буде - не знаю, але пляцок буде ознозначно :) Гріє і пахне.
    Проза - в нас нема гарячої води
    Врочистість - хто рано встає, той гарячу воду застає. Так що волосся в мене чисте, і всі маски і процедурки мали місце бути.
    Проза - Дми в школі, а я так звикла, що він зі мною весь час...
    Врочистість - маленькі мої діточки часом гарно разом бавляться.
    І ще врочистість - нині мама прийде на пляцочок :)
    Загалом - врочистість переагає прозу з розгромним рахунком 3:2 :)

    Ваша графоманська спамщиця. цьом!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
Статус теми:
Закрита.