Ведичні знання для жінок (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kvitneva, 14 Серпень 2015.

  1. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Продовження теми. Початок тут
    *********************************************************
    Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань.
    Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку.

    Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб.
    Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання.

    Статті до теми:
    Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки?
    Берегите свекровь!
    Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось
    Зачем женщине творчество?
    і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо.

    Детальніше в лекціях про різні аспекти життя:
    Алкоголізм
    Виховання дітей
    Гроші
    Негативні емоції
    Стосунки в родині
     
    Останнє редагування модератором: 4 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

     
    Останнє редагування модератором: 6 Жовтень 2015
  3. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    От і я такого зовсім не розумію. якщо маю щось важке і біля мене є мужчини, які можуть це нести, то завжди радо приймаю допомогу. а якщо не пропонують, то прошу і ніхто не відмовляє:girl_blum:Реально, треба себе любити і цінувати, тоді й мужчини будуть. І знаєте, нормальні, культурні чоловіки навіть дуже радо допомагають, видно по них, що вони в цей момент себе почувають мужчинами і їм приємно допомогти:cools: А тим дівчатам і жінкам, які вважають, що треба тягати самим і не треба чоловіків просити, кажу, що я не конячка і в феміністки не записувалась:).
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    У кожного своя правда, можливо просто ваше уявлення про ведичні знання співпало з поглядами авторки відео? Бо ведичні знання у моєму розумінні не мають з цим відео нічого спільного.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member


    І по темі - вважаю, що головне бути собою, розвиватись як собистість, і якщо комусь справді допомагають у цьому Веди то це теж чудово.
     
    Останнє редагування: 15 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    я, до речі, ніякого стьобу там не побачила. Я переглянула кілька відео Бєшеної Машки і влюбилась в неї. Ну правду ж говорить. Особливо мені про красу сподобалось. Ну і про гроші те ж я так вважаю. І по темі енергетики вона все сказала, як треба. Правильно, чим менше сексу ін непонятними індивідумами, тим більше в тебе шансів опинитись у ліжку ТОГО
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

     
  8. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Що за розмови, аля вірити в гороскопи не вірити. То глупе. Астрологія це наука. Щоб оперувати її розумінням треба не один рік вчитись. Вірите ви чи не вірите в теорію відносності, чи земного тяжіння, це ваша справа. Це не означає, що такого не існує або то дурне. Таке саме і з астрологією.

    Як каже один знайомий, ти не мусиш в те вірити, але воно вірить в тебе. ))) Але про це є окрема тема.

    Просто дуже часто саме такі жінки є ДУЖЕ агресивні, тому і пішла розмова про довгі спідниці і решту. Жінки дуже плутають багато понятть. Це легко можна прочитати на форумі. Ми повинні служити, і крапка. Служіння, щастя і жіночність заїжджені терміни і ми ДАВНО уже не вкладаємо в них правдиве глибоке розуміння.
     
    • Подобається Подобається x 5
  9. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    зачем мне что то делать если оно не принесет мне удовольствия
    Підтримую на всі 100.
    Жінці для енергетики одного закону б вистарчило- "зачем мне что то делать если оно не принесет мне удовольствия?".
    Вупше не пойму звідки висонана оця аннотація:
     
  10. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Я дуже буваю агресивною це правда, заводжуся з півоберта, зараз в гардеробі переважають штани, але планую, що скоро це зміниться. Хочу сказати, що в мене це з самого раннього дитинства. Коли мені було років шість, мене було не заставити одягти сукню, я була така, що всюди лазила, по турнікам і на дерева зручніше ж у штанах... і взагалі у мене, як я зараз аналізую багато чого чоловічого є.... мене хлібом не корми дай поколупатись у техніці, розкрутити ноут на запчастини, щоб почистити, покрутити протікаючу трубу. Мені було років 12 коли я в телевізорі поміняла плату кольорності, бо мені хотілось тєлєк подивитись, а нова плата оно лежить....Вже зараз я трохи стримую свій порив:girl_crazy:кличу чоловіка, докладаю великих зусиль, щоб стримати себе в руках і чогось самій не відремонтувати.

    Я думаю це у мене кармічне - звідки у маленької дівчинки такий спротив до спідниць і суконь? Зараз я люблю сукні, але трохи комплексую на рахунок зайвої ваги, недавно наважилась одягти бо пару кг скинула, так мені було так незвично ловити на собі погляди, а кілька людей мені зробили комплімент, так я впала в ступор, настільки я за роки декрету від того відвикла....
     
    Останнє редагування: 18 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    я чомусь раніше вважала, що на повні ноги тільки штани пасують, і що саме штани недоліки фігури ховають. А спідниця - це щось таке екстрасексуальне, що прям незручно просто так в сукні по вулиці йти...
    я помилялась :) "свої" джинси з корсетною талією (реально мої ,вони рік мене чекали в магазині на манекені) таки купила, але вони досить довго пролежали в шафі. Вдягнула. Після спідниць було таке відчуття... роздягненості :) важко пояснити :) і рухатись набагато легше у спідницях. Ну і якщо щось зайве є, то правильний фасон - і ідеальна фігура завжди при своїй власниці :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    я теж так думала колись, хоч і носила спідниці, але лише довгі. Продавчині часто не можуть зрозуміти, який в мене розмір, я коли я спідниці, завше пропонують мені колготи трійку, і я довго доводжу, що мені треба четвірка а то й більший розмір.Спідниці і сукні набагато краще маскують особливості фігури. Інколи можна таку сукню вдягти, що ніколи в житті не скажеш, що є такий нічогенький животик ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  13. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    і стимулюють прагнути до правильної осанки і гарної ходи..
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Ви щось плутаєте. Теорія відносності і закон гравітації - це так, наука. А от астрологія - це псевдонаука. От хоча б з вікі: " С точки зрения современной науки астрология является типичным лженаучным учением и разновидностью гадательной магии." Там же йдеться про те, що жоден науковий ескперемент ще не довів достовірність гороскопів.

    Можливо, Ви плутаєте з Астрономією. Це дійсно наука, яка вивчає небесні об'єкти. І, до речі, це моя друга спеціальність. Тому можу Вам з 100% гарантією сказати, що до науки астрологія не має жодного відношення. Це все одно, що хімія і алхімія...
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Orman

    Orman Модератор-бомба

    оце дуже по-нашому. "Та шо я такого сказала, головне що правду-(матку)". Як, коли, до чого, якими словами, і чи хтось питав - неважливо. Хороші манери? Ні не чули.

    нєа, мене з дерева було не зняти. Мама по червоній спідниці пеленгувала.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Я у Вашому дописі так впізнаю себе кілька років тому! У мене в житті був період, коли я вірила в астрологію в західному варіанті, щоправда вірила я в суто описання знаків (тоді мені про джойтіш нічого не було ще відомо). Потім десь років 8 тому я перестала вірити, вирішила що то все маячня. На роботі іноді заходила розмова про гороскопи і я розказувала, що то все фігня, разом з фен-шуєм і хіромантією. Пару років тому я передивилась свою точку зору, публічно у фб вибачилась перед співробітницями за як би так сказати, мою зарозумілість... Мені самій дивно як усе помінялось за ці роки...

    Про це можна дуже довго говорити, як і чому так сталось, і що помінялось у моєму сприйнятті, але ,напевно, це можна звести коротко до того, що я зрозуміла, що все фізичне, що нас оточує впливає на наше тонке тіло, а відповідно і на фізичне тіло також. І цей зв"язок двосторонній, протікаючий кран вдома натякає на якусь проблему, при усуненні протікання може прийти усвідомлення глибинної проблеми, ну це такий дуже примітивний приклад.

    Планети, те як вони крутяться і між собою взаємодіють - абсолютний порядок і гармонія. Весь світ порядок і гармонія, коли ми його порушуємо нам погано, здоров"я не те, стосунки з людьми не складаються. Для відновлення гармонії є багато способів, астрологія один з них і не для всіх потрібний.
    Барнум - матеріаліст, доказ матеріаліста переконливий для матеріаліста, на мене не справило жодного враження. Я серйозно захоплююсь гомеопатією, це ціла велика філософія, не може одна стаття з вікіпедії перекреслити вже мною прочитане...і як сказати це вже частина мене, мого філософського стержня чи що. Мені ще дуже далеко до того, щоб усе у моїй голові стало на свої місця у повному порядку, але до філософії матеріаліста я вже точно не повернусь ніколи.
     
    Останнє редагування: 19 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  18. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    zetta давала дуже гарний уривок з статті "Что делать если "залипла" в мужчину". Це 100% про мене стаття, і так зі стосунків в стосунки :girl_sad:
    Як створювати цю дистанцію і як її тримати??? :help:
    І як правильно припинити на деякий час спілкування? Не відповідати на дзвінки?
    Щось я заплуталась. Дуже хочу проробити накінець цю свою проблему, щоб вона не повторювалась знову і знову :facepalm:
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Хочу поділитися, може когось надихне, робота над стосунками з батьками(листи, поклони, пожертви) налагодила мої стосунки з мамою і привела до спілкування з батьком, якого я ніколи не знала. Тому працюйте і вірте:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  20. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    во, мені тож такого навчитися треба. Бо не можу націлуватись-нагладитись-нанюхатись. Як дурочка якась, чесслово :girl_crazy:І головою розумію, що занадто, але не можу себе переробити, з точки зору- чого я маю себе стримувати, життя ж одне)))
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1