Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

  1. boyechkoVA

    boyechkoVA Well-Known Member

    Припинення збільшення ваги являється одним з передвісників. Читала,що починає сходити зайва вода набрана організмом.

    Під час вагітності набрала 10 кг, за останній місяць скинула 1,5кг. В пологовому мінус 5, решта ще поки зі мною (пройшло 5 днів).
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    назбирала поки +8 , зараз 53 кг на 37 тижні
     
  3. Rona

    Rona Мама-йожик

    Сьогодні сама собі сподобалась у дзеркалі :) отако стоячи в одній білизні (вже +9 кг; 24-й т.), побачила на скільки пропорційне тіло, так, поправилась, але всюди, рівномірно. Така жіночна, Красуня :girl_in_love::girl_in_dreams::girl_haha: ну хто ще мені настрій підніме, як не сама собі:girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  4. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    І так, за вагітність набрала 9 кг, перед родами важила 58кг. Приїхала додому- 52 кг, а через 2 дні - 50.5 кг ))) І того залишилось 1.5 кг)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  5. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Ото я переживала, що тижні йдуть, а в мене все 52 і 52 кг, як зачаровані, а сьогодні щойно зважилась - 56 кг звідкись вже набігло! Малюк бере своє. Та і не тільки малюк, імовірно - щось апетит розгулявся.
    То краще зранку важитись, напевно?
     
  6. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Мої 82 при мені, а колись я так важила не вагітна ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Rona

    Rona Мама-йожик

    @tsiuma тільки зранку і після туалету
     
  8. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    З першою вагітністю набрала 24 кг (ох, 15 зайвих кг потім скидала півтора року, якщо не більше). По тижням не памятаю як саме вага набиралась - просто цифри на вагах все зростали :).

    А з другою - вже скоро 28 т. - набрала 8.5 кг. Тому, дуже посилюю дисципліну харчування: тільки корисне, по чуть-чуть, перерви між прийомами їжі, гуляти 2-3 години, гімнастика (а так хочеться засісти під вечір і до опівночі їсти-їсти...:haha:. Допускаю, що 12-15 кг вцілому наберу (принаймні, так хочеться :))

    А ще, від своєї стартової ваги (коли вагітніла) я би відняла 4-5 кг - було б просто ідеально. Але це - потім. Весною-літом 2016 ))
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    ой, знаєте, я після 35го тижня почала собі подобатися - все, як Ви пишете: жіночна така, хоч і поправилася досить таки, до кінця вагітності було +17 кг., але рівномірно. А ще той вагітний живіт ну дуже мені подобався!
    А по темі, то набарала 17, в пологовому лишила 10. Ну, не всі 10)), майже 4 додому забрала).
    Коли малій було 3-4 міс, вирішила, що пора щось робити. Взялася за -60 (колись та система мені дуже "пішла"), але не витримала й тижня. Ввечері не могла заснути - постійно мені ввижалися кури-гриль, тортики всілякі. Голодна була сильно, одним словом. Відклала ту справу до кращих часів. Кращі часи настали, коли малій виповнилося 6 міс. Вже могла витримати з 6 вечора до ранку нічого не ївши. зараз вже повернулася до довагітної ваги. Але ще зо 5 кг планую скинути. Роблю трохи вправ різних, то тіло так ніби підтягнулося. Крім живота((, ну ще би - після 4 вагітностей. Але я не втрачаю віри. Усвідомлюю, що такою стрункою, як в 25, вже не буду, але "працюю" в поті чола - сподіваюся хоч трохи виправити ситуацію.
     
    • Подобається Подобається x 6
  10. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    я теж важусь лише з ранку, хоча
    але чому після туалету:girl_haha:, у мене різниці нема у вазі з туалетом чи без нього
    у мене вони теж довгий час тримались, напевно таки зачаровані...зараз маю 53.300
     
  11. Leja

    Leja New Member

    За цілу вагітність набрала аж 4 кг,і то 2 кг в останній місяць. Пришйла з роддому,стаю на вагу, а там -15кг ,так що я під час вагітності не набрала,а схуднула)
     
  12. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    Наважила я сьогодні 54 ,певно більше вже не назбираю, тож тішусь, бо на початку вагітності думала ,що мене рознесе, але виглядом своїм я дуже задоволена:girl_spruce_up:
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Rona

    Rona Мама-йожик

    в мене такий організм, що дуже чутливий в плані ваги до недоспаних ночей, а їх, на скільки пригадую, по переду тьма-тьмуща ))) попередня вагітність +10 кг на 9-му місяці, вийшла з пологового було +5 і за 3 місяці стало -10. Вітер мною хитав... Аж коли стало чуть легше і я поправилась до 50-ти, то муж сказав: "Всьо, більше так не худни"
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    В нас на 19 тижнi +4,5 кг. Трохи в стегнах округлилась, в грудях суттэво i пузiк добряче помiтно. Загалом я задоволена, не можу сказати, що обмежую себе, все з розумом, правда солодощiв майже не iм, бо не хочу.
    Але одна "доброжелатилница" зауважила- "Ти так поправилась"... Грр
    За вагу впринципi не переживаю, знаю, що схудну. Як само не зiйде, то спортом пришвидшу. Я не хотiла б сильно поправитись, щоб не було розтяжок i щоб вага дитинки не була дуже великою, щоб i малятку i менi легше було на пологах... Такi в мене мiркування...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    В мене так було ще тижні 3 тому, а тепер наче злетіла з котушок: рот не закривається і то хочеться булочок і шоколаду. Це мене дуже лякає!
    І я також, але важко себе стримувати, грр! І підозрюю, що цього разу не так легко буде скинути потім зайве, бо вже обмін речовин трохи не той...
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

     
  17. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    ага у мене теж так було, я йшла на базар і купувала шоколадних цукерків, змітала їх зі швидкістю вітра...але й вага починала набиратись, а потім настав сисон салатів свіжих, то мене і спасло,бо так капусти хтілось:girl_yes:
     
  18. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    І я знов стала солодкоїжкою - хочеться солоденького. Але зміна ваги за ці кілька тижнів (ну десь з 22-23-го так) якось не така скажена, як раніше :) - тобто я і смаа відчуваю, що тепер "росту" значно повільніше. Раніше то було як на дріжджах!
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    А що є зв'язок між вагою дитини і набраною мамою вагою?) Нуну, попитайте Цьомцьомки))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Ага, жодного. Ще й скажу, що вага маля не залежить від харчування мами. З першою В набрала 14 кг і , вибачте, жерла все підрят, морозиво відерками, шоколадки Буено блоками і Снікерс тоннами, а при другів В +12, мала вічну нудоту, відразу від солодкого і їла хіба одні яблука і буряк. В результаті Старший 3300 і 52, а менша 3850 і 56 см