проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    В нас така сама ситуація, 70-80% прокидань починаються з крику, інколи аж сльози течуть, і то все відбувається в секунді. Не думаю, що в поліклініці щось порадять...
     
  2. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Те саме було. Майже завжди так прокидався. При чому неважливо чи я була поряд чи вдавалось втекти від нього. Просто коли я з ним лежала, то вдавалось швидше груди підсунути/висадити і тим самим уникнути сильного плачу.
    Винятком було лиш прокидання в слінгу.
    З часом почав не так часто криком будитись. Тепер кличе мене "мама, мам!" в додає "хочу цицю ам-ням-ням:) ну але якщо підійду не я, то зривається на плач :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Старший був на ГВ 1рік і 4м. Завжди засинав біля грудей, потім, коли вже відлучила, то просто лягала біля нього і ми присиплялись разом( ага, і я теж засинала :) ) Ніколи його не колисала на руках для того, аби заснув. Дурника не мав ( точніше мав, але то через мою необізнаність, потім помудріла, і десь в 6-7м. забрала)

    А зараз з доціком все інакше, вона, жучка, біля грудей засинає вкрай рідко, хіба тоді, як їй довго не давати спати, тоді від утоми вона засинає на грудях. Тому зараз, щоб її навчити засинати з цицею, я в момент годування беру і підколишую на руках, є перші результати, вже останні дні засинає сама частіше, ніж з колисанням :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Що може бути причиною що дитина сьогодні не спить цілий день і зараз ще не спить, вона засинає на 10-15хв і все, і так весь день. Думаю може через спеку, вдома 25-27, ввечері вийшли на вулицю, поспала аж 20 хв, прийшли, покупали, поїли і поспала хвилин 15. У чому може бути причина?
    Дитині 1,5 міс
     
  5. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Може таки дійсно жарко.
    Можливо їй гаряче в спинку, коли вона лежить і від того прокидається. У нас таке було, то цілий день на руках виносили їх. Може легше одягніть і подивитесь. Хоча 24-27 то не так вже і багато. У нас і 30 бувало, але ми всі змерзлюки;) нам комфортно при 23-25.
    А нічого не турбує більше? Можливо якісь переживання: гості, довга прогулянка чи поїздка?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  6. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Та ні, нічого такого, ніде не їздили, і ніхто не приходив до нас. Я сьогодні вперше від народження донечка випила зранку маленьку чашечку кави, це просто так співпало, чи могло й справді вплинути на сон?!
     
  7. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    В нас на повний місяць так малий реагує, дуже мало спить і багато ниє
     
  8. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Я теж думаю, що то реакція на повний місяць. В нас малий також вчора довго засинав, крутився уві сні, неспокійно дуже спав і вдень погано засинав і легко будився.
     
  9. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Кажете повний місяця, може бути, бо наша дама сьогодні від 4,30 до 5,20 нас вирішила всіх "по-лякати", (це вона такі дивні звуки видає, ми їх ляканням називаєм :) ) і пів ночі пихтіла-крихтіла, товклась і вертілась.:wacko:
     
  10. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Щомісяця за своїм спостерігаю як на повню реагує Гггг в суботу вдень не спав (ну там ще поїздка, святкування, емоції додались). А так то вже третю ніч у сні бормоче щось
     
  11. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я би казала, що до повноно місяці ще жара додалась. При +26 в хаті ми вже вмираємо, ходимо в душ по 5 разів на день, щоб охолонути.
    Роздягніть, зніміть підгузник, частенько під душем сполоскуйте.
     
  12. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Я теж завжди неспокійний сон списувала на спеку, повний місяць або зуби, але останні ночі це капець, не крутиться/хникає, а зразу починає голосно плакати, даю цицю, трохи посмокче і знов кричить, знов циця, потім спокійнесенько обертається і спить. Може бути, що їй сон поганий приснився чи щось її болить?
     
  13. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Так, дівчата, скоріш за все це і була причина неспання, спека і можливо ще й повний місяць, дякую що відгукнулись. Бо сусідка спирала вже все на моє молоко, або занадто жирне- треба допоювати бо спека, або занадто водяне- треба суміш, або його немає- треба суміш... Я з того страху вже і до лактолога дзвонила, і всю ніч мені снились мої груди і молоко, впасти можна!!!
    Тепер таке цікаво, коли лягають спатки ваші діти? На нічний сон. Моя як по годиннику - 00:30, не скоріше, і не пізніше (пару раз +/- не беру до уваги) Купаємо в 21:00, тоді дитина гамає, засинає, і за пару хвилин пробуджується, очі великі, гарно собі бавиться, сміється, активна) Купаємо 20:30 -все так само)
    дитині 2 міс

    Надіслано від мого C1905, використовуючи Tapatalk
     
    Останнє редагування: 9 Вересень 2015
  14. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    То зміниться з часом. Я на початку теж вже по всякому комбінувала, купались раніше, пізніше, а всерівно засинала на ніч так коло першої ночі... Так само ввечір засне, 40 хвлин і тусняк, вкласти далі ніяк, я вже і цицю, і на мячі люляла, і колихала.... Тільки з часом почало вдаватись таки після тих 40 хвилин заколихати до подальшого сну, але то було нелегко. Був період спання в мене на животі (а я на подушках напівлежачи), люляння , щоб вспатись. Потім був в нас ритуал-покупались, тато носив по хаті до засинання і тоді в ліжко до мене на цицю в такій вже дрімці. Так вдавалось приспати на довше. Тепер коло 10ої вечора лягаємо, циця і відрубон. Такий спокій :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    В мене якась спокійна дитина напевно, бо коли б не купали (в районі 9-11 вечора), після купання тепер поїсть і зразу засинає і спить міцно 2.5-4 год. То в нас так стало десь після 2 міс. А до того бувало, що важче засинав, але як засинав, то всерівно спав міцно до наступного годування.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Діти різні :). Тому тобі і легше перекласти в ліжечко і дитина спить, а у @smilechyk так може не вийти, бо я то добре знаю, коли дитина просинається як її відкладати. І тут ніяка фаза сну не поможе.
     
  17. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

     
  18. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    :) форум ніби той самий. Це я до слова, бо ти в тамтій темі радила почекати глибшого сну, а я просто знаю, що то не на всіх діє
     
    Останнє редагування: 9 Вересень 2015
  19. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    маємо вже дні 3-4 якісь коломийки із засинанням. вчора вкладалися певно 2 години. раніше доня засинала з цицею максимум за 20-30хв, а минулого тижня мали трохи нежить, то їй було тяжко смоктати, та й нема там вже молока(бачу,що молозиво виділяєтся), то ми могли лежати обійматися і так засинати. то займало трохи більше часу, але ще нормально.
    а вчора був просто дурдом. цицю посмоктала хвилин 15 і не спить, перекидаєтся з боку на бік, товчеться, я мужньо терплю, лежу і прошу заспокоїтися, спати, бо нічка і всі сплять. тоді ще починається дуріння-щипатися, пальцем тикати в лице і тому подібне. тут я вже сварюся трохи. ніби лягає, але тоді ще пити, потім хліба, потім печива...:dash1::dash1: я вже просто "закипаю"... і тулю до себе, і гладжу, і обіймаю... безрезультатно. тоді ще К вирішує попхинькати невідомо чого і нарешті засинає. я вже ніяка-все болить, потерпло, мале в животику товчеться, бо ж я незручно лежала:hunter:
    сьогодні вдень щось подібне було. циці не хотіла взагалі. годину крутилася-вертілася на ліжку, брикала ногами. я вже навіть встигла вздрімнути поки вона заснула. процес вкладання зайняв добреу годину.
    питання-що то в нас таке? і найцікавіше-як я буду двох спати вкладати, особливо вдень...:shout:
    і по ГВ-чому не їсть? відмова? планувала тандем, а тепер і не знаю вже...
     
  20. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    То може бути перестроювання організму( на хлопський розум) організм готується до нового життя+ К так само має стрибок в розвитку, можливо натупає самовідлучення. То все минеться, ще трошки, а може тільки починається, будьте готові, але настроюйтеся на позитив і все буде добре.
     
    • Подобається Подобається x 1