Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

  1. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Після родів переважно все проходить, води вимивають ту бяку. Але якщо сильно подразнена слизова, то в природніх пологах часто виникають тріщинки і розриви, та й еластичніть зменшується.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Не переживайте. Таке в багатьох є. У мене теж постійно були виділення, від тижня 12 і до пологів, у всій кольоровій гаммі: від салатового до оранжевого. І зелено-жовті "шмарклі" в т.ч., і свербіж. Я тільки пильнувала, щоб не було кровянистої мазні. Не приймала нічого. Моя лікарка намагалась щось мені виписати, але якось так неохоче. То ми поговорили і прийшли до висновку, що препарати нічого не дадуть. А вже ближче до пологів, якщо симптоми не пройдуть, будемо щось думати. Але незадовго до пологів виділення зменшились. Я, між іншим, помітила, що виділення дуже активізуються після вживання солодкого. Дуже любила собі Аеро посмакувати чи іншою шоколадкою. І на другий день виділення ставали густішими і насиченішими по кольору. Рятувалась частим підмиванням звичайною водичкою. Це був для мене єдиний порятунок. Коли була вдома, то підмивалась щогодини. Та й на роботі якось вдавалось два-три рази за день підмитись. Вдома ходила без білизни. Одягала довгий сарафан і так "провітрювалась". Іноді правда текло по ногах. Але хай вже так, ніж постійний свербіж під білизною.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Ніяк...води пробивали в родзалі. Після пологів мала виписані свічки але вже не було потреби.:) По цей день не маю цієї проблемки:)
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Тягне живіт другий день і то так відчутно і стегна крутить, геть як на місячні.
    На облік ще не ставала, зараз буде 12 тижнів. 28 серпня здавала аналізи, знайома гінеколог сказала що малуватий прогестерон і радила утрожестан, я не приймала, бо чула себе нормально, а в норми аналіз вписувався. Приймати?
     
  5. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Може спершу до лікаря?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    або на УЗД сходіть щоб знати що там, утрожестан не прості таблетки я їх приймала коли мені кровило, а просто так я б не радила
     
  7. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    То не просто пігулки, то гормони - потім їх не можна різко відміняти і т.д. Не впевнена, що УЗД допоможе....прислухайтесь спершу до себе. Може вартує полежати кілька днів? Якщо будуть коричневі чи червоні виділення - тоді однозначно Вам то припишуть. Важко радити...бо то треба самому вирішити. Я би хіба радила ще спитати в альтернативного спеціаліста хорошого.
     
  8. Cabrera

    Cabrera Member

    І в мене було таке під час 1-ї вагітності. За місяць до пологів з'явились якісь такі дивні зеленуваті виділення. Спочатку не придавала значення але коли вже було дисклмфортно то сказала про це лікарці в якої народжувала. Вона зробила аналіз, оглянула на кріслі і сказала, що це злосна молочниця, іі ніякі ліки не візьмуть тому що її там "дофіга")))) вона повитягувала з мене десь грам 300-400 тої зеленої гидоти, сказала що в неї давно такого не було ))) і сказала якісь там таблетки поставити, не пам'ятаю чи я їх ставила. Добре хоча б що процедура була не болісна бо я вже пожаліла - не варто щоб щось там мені пхалися лишній раз. Але після тої процедури відчула полегкість. Після родів взагалі все пучком, досі ні разу молочниця не турбувала. Знаю що часник помічний але чи варто його вагітним їсти не знаю)
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Часник помічний туди запихати. Я робила так під час вагітності. Спочатку там все вимивалась содою, потім на нитку нанизувала зубок часнику трошки обрізаний по стінках, щоб сік краще виходив. Запихала його всередину, а шнурочок звисав, як у тампона. Тиждень часу інтенсивного лікування народними методами - і симптомів я позбулась.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    А як саме "вимивалось"....спринцювання протипоказані при вагітності здається. Ну точніше їх треба вміти робити дуже акуратно. Чи маєте на увазі зовні? І ще таке....кажуть, що часник може обпалювати слизові стравоходу, якщо так відразу великий кусок чи багато з"їсти...А "там" жиж теж слизова....нема небезпеки?
     
  11. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    В мене також змінились виділення. Всю вагітність мала водянисті виділення+молочницю, а тепер виділення молочниці стали такі коричнувати і густі, а сьогодні зранку навіть рожевуваті, неначе з кровю. До вагітності я ще мала ерозію шийки матки (цитологія була норм), то може вона кровить? Як таких явних виділень самої крові немає, але я щось дуже переживаю. Була цього тижня на УЗД все ок. Поїхати щоб мене оглянули чи не панікувати? Якщо так, то куди, в суботу, в пологовий їхати?
    Термін 31т.
     
    Останнє редагування: 5 Вересень 2015
  12. катенок

    катенок Well-Known Member

    Я б по-любому до якогось лікаря сходила, всі приватні клініки працюють і в суботу, може зі Слободою попробувати зв"язатись..
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member



    Ви не маєте нікого, щоб хоч в телефонному режимі спитатись? Ще з лікарем, очевидно, не знайомились? Може до своєї лікарки з ЖК хоч подзвоніть і спитайте, чи там "труба"?
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Напевно зараз так і зроблю, бо з лікарем в пологовому ще не домовлялась....
     
  15. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Каже моя гінеколог що по опису їй виглядає ніби може пробка відходити....Але шось мені це малоймовірно.
    Каже їхати на УЗД або на вагінальний огляд...Зараз буду щось шукати(((
     
  16. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    сумніваюся...
    подивіться собі в вгуглі як пробка може виглядати, бо мені щось сумнівно, що то пробка. та й заскоро ще.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я спринцювалась, але майже не засовуючи носик груші всередину. А ще обмотувала палець бинтом, вмочала в розчин соди і витирала ті всі виділення.
    Часник мені рекомендувала акушерка, я ïй довіряю. Його там зовсім не відчуваєш.

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
    • Корисно Корисно x 1
  18. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    А скільки часу часник тримати?
     
  19. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Ми відбулись легким переляком)
    Поїхали в медінститут, черговий оглянув (Мальчевський), сказав що не бачить нічого окрім сильного загострення молочниці.
    Серцебиття в нормі, крові він ніякої не бачить, абсолютно все інше нормально.
    Сказав поставити ливалор. Я трохи повагалась, але купила 5 свічок. Я знала про ту молочницю, але не хотіла нічого з тим робити, а тепер вже так вона мене налякала, то треба трохи пролікувати напевно.
    Одним словом я десь так і думала з самого початку, що то нічого страшного, тільки налякав мене рожевий колір виділень а потім моя лікарка, коли сказала шо то може бути пробка, тому добре що оглянулась, заспокоїлась)
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Улянка

    Улянка Well-Known Member


    Не підкажете до якого числа?