Увага! збираємо інформацію про пологовий будинок на Мечнікова!

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 23 Липень 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    У мене сусідка народжувала в липні, то мала мастит, лікували антибіотиками. Хоч ій казали що то через протяги в коридорі пологового, але хто його зна.
     
  2. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Так, у Мушечки абсцес, але все ж "абсцес, в народі чиряки", так як ви написали, не відповідає дійсності. Це різні речі.
    От вже не пам'ятаю звідки, але не раз чула, що колись в будівлі, де зараз пологовий на Мечнікова, було крило з відділенням кишкових захворювань. Можливо звідти ростуть ноги...
     
  3. Muratova

    Muratova New Member

    Та ясно, що різні, але ж в народі ніхто не каже :"В меня абсцес!" Кажуть, що в них чиряк)))) так Мушечка і написала)) Ви зациклились на тому і все про інфекції кажете, а абсцес молочної залози може утворитись і від застою молока. Можливо причина в цьому, можливо спочатку був застій, а потім абсцес, а не навпаки. Причину ніхто не вияснив, можливо тут пол.будинок і не до чого.
     
  4. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Я народжувала на Мечникова у квітні. Бог оберіг від інфекцій, я і дитина здорові...
    Насторожило лише що сусідка по палаті розказала, що в неї чомусь забрали дитину як недоношену, хоча народжену на 37 тижні, і з нормальною вагою, вже не пам'ятаю точно тої ваги, мені здається 3 кг було...Хоча мій маленький мав всього 2500, він народився на 38 тижні, і питань про те, де бути навіть не виникало...Їй сказали дати гроші на суміші...( Таке враження, що не всі там підтримують ГВ...(
     
    Останнє редагування: 9 Жовтень 2015
  5. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    "Лактолог" Ірина, дивна вона, казала прийти на масажі, бо ж груди не молочні в мене, зазвичай молочка замало в таких грудях казала (нормальні, гарні у мене груди), дівчата з ДП вчасно застерегли мене від її масажів, бо казали що після її старань дійсно можуть бути проблеми з грудьми, навіщо вона там працює?! Отак наговорить, піддасть сумнівам, а потім скаже- бач?! догодовуйте! Дівчатка, будьте обачні з такими "лактологами")
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Колись вона мені про мої сказала (цитую): "хороши в ношении, тяжелы в кормлении" :girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Raven

    Raven Мама малятка

    На мій -1 сказала, що нормальні годуючі груди)) Раз зціджувалась, бо мала спала і груди розпирало, а сама дати раду з тим не могла
     
  8. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    +1 - "купольная грудь"?
    Мені та пані лекцію читала про те які бувають груди,і як з кожним видом треба поводитися при годуванні - таке враження що воно мені треба, чи що в майбутньому в мене є шанс отримати іншу пару грудей:girl_haha:
     
    • Смішно Смішно x 5
  9. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    а мені казала, що маю "дЄвічьЇ груди":taunt:. не знаю які то)))
    а ще дала пачку ксероксів про методи-засоби стимулювати лактацію. вона справді мені якась трохи "космічна":help:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    а мені ніц не дала, певно зекономила на мені:girl_in_dreams:
     
  11. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Була сьогодні на УЗД по вагітності, розговорилися з лікарем про пологові. Казав лікар, що з Мечнікова дуже багато жінок до нього приходять на УЗД грудей з маститами.
    Зараз у ФБ активно обговорюється питання про стафілокок на Мечнікова:
    Войдите на Facebook | Facebook
    Спільнота у ФБ: "Львів'яни проти халатності і непрофесійності лікарів".
     
    Останнє редагування: 17 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  12. DivaDivonka

    DivaDivonka New Member

    Дорогі дівчатонька!!! Мій досвід з ГВ вже триває 11 місяць! І чесно кажучи це дякуючи лактологу Ірині!!! Ми народилися маленькі 2280 і сили тягнути не мали, але я зціджувалась і годувала малявку з пляшечки!!! Дякуючи Ірині і її масажу я проблем не мала!!!!! Так це не приємне діл, але нічого болючого нема, головне не затягувати!!! Людина відповідальна і переживала за нас!!! ЇЇ рекомендації нам дуже допомогли... Мені не 20 років щоб не розуміти де винні лікарі, а де просто лінь і не бажання працювати з собою!!!!! Мені казали , що це не реально зціджуватись перед кожним годуванням (спочатку кожні 2,5год), але коли ти хочеш , щоб дитина була здорова то ти прикладеш максимум зусиль для цього.... Знаєте "на вкус і цвет таварища нет" комусь підходить комусь нє. А за свою не обізнаність і лінь не потрібно винити інших. Сама народжувала на Джамбула, і як раз припало на вихідні. До нас в палату в пятницю ввечері зашла жіночка в халаті представилась -лактологом і сказала "Завтра субота в мене вихідні якщо шо звертайтесь до медсестер." ну так більше ми її і не бачили, а я лежала 5 днів. Так, що комусь потрібна увага , а комусь ні!!! Краще лишній раз прокунсультуватись із спеціалістом (Лактолог Ірина), ніж потім писати анонімно гадості і покривати своє не знання та лінь!!!!!!!
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  13. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Таке враження, що прийшла лактолог Ірина робити тут собі рекламу ;)
    Але не туда попала, бо ДП не місце радити масажі грудей.
    І немолочних грудей не буває.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Можна і не анонімно. От я народжувала на Мечнікова чотири рази і чотири рази зустрічалась і Іриною. Можливо, вона хороша масажистка, а от лактолог ніякий. Її погляди на ГВ ще з минулого століття. Час проходить, а її поради не міняються. Добре, що через свою лінь і незнання я їх не слухала. Завдяки цьому зберегла ГВ з першою дитиною.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    За таке їй би язика відірвати... Щоб таку дурню мамам новоспеченим говорити.. Бо хочеться грошей заробити.. Ех, коли у нас щось зміниться?? То так само як ледь не кожноиу немовляті в нас конче тре масажі.. Не лікарі, а бізнесмени...
     
  16. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ну от і приділяйте, а не радьте абсолютно некометентних людей. Нашим жінкам ітак важко в тих пологових, бо за все треба боротись і доказувати всім , що і груди молочні, і дитина здорова...
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    то ви годуєте з пляшечки грудним молоком? ?
     
  18. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    А я от зовсім не зрозуміла логіку присутності лактолога на Мечнікова(Ірина чи неІрина, зовсім неважливо). В мене теж малий народився маленьким і слабеньким, 2400кг. Мені його віддали на другу добу. Якраз тоді прийшла Ірина, сказала за годину спуститись до неї в кабінет з пеленкою. Я наївна прийшла, думала буде наочна лекція для всіх. Натомість мене поклали на кушетку, помасажували груди, розказали теорію. Я вийшла звідти "слєгка прифігівша" з питанням в голові "Що це було?"...Помасажувати груди мені і чоловік може:girl_crazy:, а теорію я і в мережі прочитаю. Чому б просто не підійти до ліжка кожної породіллі, подивитись як вона прикладає маля, як дитина тягне груди, дати поради, зробити зауваження. Невже так не буде продуктивніше? Але може то тільки мені так "пощастило" з враженням.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  19. DivaDivonka

    DivaDivonka New Member

    так , годую з пляшечки
     
    • Смішно Смішно x 2
  20. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Всі 11 місяців "успішного ГВ" годуєте грудним молоком з пляшечки? О_о. Чи я пропустила якісь деталі?

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
     
    • Смішно Смішно x 2