"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. kristina

    kristina Well-Known Member

    Маємо червоне горло без температури прописали тонзилотрен або лісобакт. Даю тонзилотрен бо маю його дома 1 табл на 4 прийома за день. Але це гемеопатія то переживаю чи допоможе. Чи купити лісобакт, особисто мені жоден з них не допомагає, але як дитині. Маємо віруску бо вже і мене горло першить. Порадьте дієві від горла, що даєте таким манюням?
     
  2. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Цицю. В мене малий перебірливий і всіма ліками плюється чи навмисно сам в себе рвоту викликає щоб не ковтати, то ми ще жодного разу горло не лікували таблетками (хоч виписували нам їх щоразу) - тільки чай з ромашки, календули і багато ГВ. Носа промиваємо і капаємо. А лісобакт - то, кажись, теж гомеопатія?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Maksli

    Maksli Well-Known Member

    дівчатка, той вірус, то шось страшне, сьогодні в малого т-ра 39.4, нурофеном не збили, в поліклініці приписали ніфуроксазид і ще регідрон, але він відмовлявся будь що пити, про поїсти навіть не говорю, весь день "пляцком лежав", викликали швидку, забрали в інфекційну :sad:
     
  4. Annabela

    Annabela Happy Member

    Дівчата, а ви щось чули про епідемію менінгіту у Львові і про 30 вже захворівших дітей?
     
  5. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    на другий день пішли слюні як з крану, ростуть зуби.... соплі вже не течуть, засіли в носі. ніс промиваю, але кашель збільшився... педіатр слухала казала легені чисті, що то всьо на зуби.. скажіть будь-ласка, в кого дитина кашляла на зуби. - довго то триватиме? поки не вилізуть зуби? той кашель не переросте в щось серйозніше? щось давати треба від кашлю? п)єм чай з ромашки..
     
    Останнє редагування: 2 Жовтень 2015
  6. silvia

    silvia Well-Known Member

    може у бронхіт, але тримайте руку на пульсі і час від часу викликайте лікаря прослухатись.
    --- дописи об"єднано, 2 Жовтень 2015 ---
    прокапають 2-3 дні і стан покращиться. Я теж переживала і не хотіла їхати, але на другий день перебування там вже бігав по лікарні))
     
  7. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Чули, бачили в новинах. Правда незрозуміло чи йдеться про інфекіційний менінгіт чи бактеріальний. Бо то є принципова різниця. Правда коментують в неті, що то звичний осінній спалах. як щороку.
    мій малий кашляє періодично через слину, що стікає. А зуби лізуть, то слини відповідно багато, то і кашляє частіше. Може у вас теж таке.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    я просто порівнюю з попереднім ростом зубів. кашлю було менше. і якийсь він інший був..
     
  9. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    В мене колись мала кашляла на зуби, і всі педіатри, казали, що такого бути не може, але я сама чітко знала, що це саме на зуби. Просто якщо кашель мокріший і сильніший, то час від часу робіть дитині масажик, переверніть на животик собі на коліна і легенько ребром долоні постукуйте, щоб та мокрота не осідала на легені.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    розгублена що то в малого таке
    ну було в нас отравлення, чи щось типу того, пройшло, все більш менш і кал став звичний
    але в малого з дня на день збільшувалася висипка на лиці, я такому уваги багато не приділяю, бо ж сильний алергік, ітак висипки то звична справа
    але крім того, почалося щось таке як насмарк, і от уже за декілька днів дитина дуже важко дихає, дійшло до того, що не дає воно спати
    ротом дихає вільно, носик сухий, а от десь всередині носоглотки все гуде, як спить то фактично ніби хропе
    і звук такий не булькаючий, а хриплячий швидше
    я так розумію то алергічне чи як, просто ніколи подібних симптомів не зустрічала, можу лиш здогадуватися
     
  11. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    ТО вже навіть не смішно, але в нас точнісінько таке саме)
    Мій не алергік і вже з дерматитів давно вилізли, але після отої хвороби з'явились на личку такі дрібнюські прищики безколірні. На дотик відчутні лише і під певним кутом світла. І животик став на дотик шершавий трохи, зорово нічого немає. Вже на личку ніби сходить.
    Я вже теж про то вишукувала, вичитувала. То таке є після отруєння, чи інфекцій кишкових. Воно все назовні виходить.

    От щодо інших симптомів, нічого не скажу, бо нема в нас такого.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    І в нас схожі симптоми. Була висока Т і соплі. Потім два дні рвав і поносив. Лікар ставила діагноз - ентеровірус. Додалось ще червоне горло і мокрий кашель. І коли вже все почало проходити, з'явились дрібні прищики на личку. Я чогось то списувала на те, що соплі часто витиралися, бо найбільше було під носиком і на щічках. Зараз вже ніби все пройшло, але коли спить, то так трошки похрапує. Напевне соплі десь там всередині ще є.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    В нас була лиш рвота, без температури і без сопель.
    Але серед знайомих зараз перехворіли на кишкові вірусяки кілька дітей, то там якраз і з горлом червоним і з температурою.
    Одужуйте!:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    і довго вона кашляла? кашель як пройшов? сам чи лікували?
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    А в нас на кожен нижній зуб - охриплість голосу.
    А на кожен верхній зуб соплі рідкі кілька днів. То на кожну партію зубів (бо в нас лізли партіями по 2-4-6 шт), крім передніх різців- ті взагалі без будь-яких ознак були. Я спочатку думала, що співпадіння, але таки ознаки. Минало, як тільки показувались кутики усіх зубиків, які на черзі. Ну зате без температур і інших неприємностей:)
     
  16. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    а в нас горло було червоне, висока темп. кілька днів, кашель, а потім соплі рікою полились ....Зараз вже ніби здоровий, але от на щічках така ж бяка вилізла як і в Fistawka, Багіра та Khaleesi. Все б нічого, та позавчора додалась невеличка плямка на щічці, схожа на ті, що в нас на тілі були при АД, і на ніжках знову починає проявлятись той АД :girl_cray:. Чому воно знову все полізло на гору зараз? після хвороби чи що.., чи мо реакція на ліки?
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Розповім про наш вірус, може кому згодиться. Отже, почалося зі старшого - Т до 39, скарги на біль голови, горло в 1 день чисте. 2 день - Т до 39, горло підпухле, рихле. Мали проблеми з ангінами, то в мене на горлі пунктик))). На 3 день у горлі вже були якісь прищі з білими вузликами. Я запанікувала, покликала лікарку, діагноз - "щось здалеку схоже на ангіну", але пробуємо 2 дні без АБ. Той день що ми лиш з тим горлом не робили - полокали разів з 10 точно, пшикали Тантуном, смоктали Декатилен. На 4 день - Т в нормі, горло значно краще, на 5 - ще краще. Але... В меншого починається те саме: висока Т, на 3 день страшнюче горло в таких прищах спочатку з білими головками, до вечора ті головки трохи пожовкли))), і ніби розтеклись. Сьогодні 3 день. Дуже сподіваюсь, що завтра буде легше, бо сьогодні малий лиш пив бульон цілий день, жалівся, що боляче їсти.
    Ось така от вірусяка. З меншим одразу почала обробляти горло, бо знала чого чекати, але чи це щось - невідомо.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Hruska

    Hruska Well-Known Member

    В нас все те саме було...лиш ще при самому кінці почався кашель. ((((( Тепер вже горло не червоне а кашляємо ((( Але думаю самі повідкашлюємо.
    В мене, завжди, як хтось один хворий, то відразу полощемо горло з другим.
     
  19. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Минулого тижня по 24 каналі дивилась новини. Так от гол. епідеміолог Львівської обл. (прізвище жіночки не запам'ятала ) сказала, що це вірусний спалах менінгіту(а не серозний, бактеріальний). Поступило 30 дітей з різних районів Львова і районів області, тобто в одному місці епідемії нема. Всі діти йдуть на поправку.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    А тут пишуть про 2 випадки смертельних серед дітей саме через менінгококк ((