Ведичні знання для жінок (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kvitneva, 14 Серпень 2015.

  1. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Продовження теми. Початок тут
    *********************************************************
    Тема для тих, хто цікавиться устроєм світу згідно ведичних знань.
    Ні, це не про те, що жінка має обов*язково ходити лише в спідниці, сидіти вдома, варити борщ і в жодному разі не працювати, і слова не казати наперекір своєму чоловіку.

    Це про те, що жінка божественна істота, тому вона може і має собі дозволити робити те, від чого отримує справжнє задоволення, а не пахати, щоб заробити на хліб.
    Про те, що жінка (кожна!) варта носити гарний одяг. Користуватись косметикою. І, що дуже важливо - відчувати своє тіло, знати про свої потреби. І вміти сказати про це так, щоб чоловік з радістю виконав її бажання.

    Статті до теми:
    Отношения с мамой: как они влияют на жизнь девочки?
    Берегите свекровь!
    Как сказать мужчине о том, что Вам не понравилось
    Зачем женщине творчество?
    і ще багато цікавого про стосунки між чоловіком і жінкою, жіночу природу, тощо.

    Детальніше в лекціях про різні аспекти життя:
    Алкоголізм
    Виховання дітей
    Гроші
    Негативні емоції
    Стосунки в родині
     
    Останнє редагування модератором: 4 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. zetta

    zetta Well-Known Member

    Всі хочуть мати гроші ) , всі хочуть знати як іх притягнути , отримати , заробити ) . А ніхто вам того не скаже . То що відомо всім всі знають і так . А все решта то таке особисте ... Комусь достатньо просто вийти заміж і має достаток , хтось працює і має , а хтось платить гроші а секрети ) . Знаю таких шо сміття виносять до обіду а мітлу ставлять вверх тою стороною шо мете ну і всяке таке різне . Жаби керамічні і нецке фігурки по офісам і хатам стоять -для грошей .
    Все одно не отримаєте більше ніж можете отримати власне ви у вашому житті ) . Не забувайте жити і бути щасливими між пошуками грошової жили .

    Дівчата , ви смішні . Тут стільки емоцій всяких різних і дуже мало добрих .

    Ви ще не розібрались з жіночністю , спілкуванням , налагодженням стосунків з чоловіками і тд . А за гроші пересварились. От точно не добре коли за пошук грошей береться жінка .
     
    Останнє редагування: 4 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Siania

    Siania Love Life

    То так кумедно, наче є панацея: "Вимови три рази трах-ті-бі-дох" і будуть гроші. Нема унікального секрету як отримати гроші. Подивіться на біографії багатих людей - у всіх вони різні, всі досягали успіхом різними шляхами.
    Єдина панацея - мати чітку ціль в житті, знати своє призначення, і ця ціль явно не "бути багатою". Є люди, які виграли мільйони у лотерею, але через 2-3 роки вони знову стали бідними...Робіть висновки :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Там не так все просто.
    І вчитель є відповідальним тільки за те, що сказав.
    А от за те, ЩО і ЯК почув учень- це відповідальність учня, яку ще ніхто не відміняв.
    Я чітко ще сторінок з 10 мабуть тому написала що мені не нра.
    За скаргу дякую, мені ще руки не дійшли.

    Це ведичні поради:
    ?
    Ну бо я(і я думаю, що ті, хто тут читає, шукають саме їх).
    На вашу думку- може і смішні.
    Цікаво мені- нащо показово писати, що хтось смішний(особливи в цій темі).
    Певно це дуууже позитивно(та, я утрірую, та такі заявки, імхо то ще гірше, ніж деякі дописи тут).
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. zetta

    zetta Well-Known Member

    Смішні це я ще делікатно написала. Левандівка би конкретно сказав.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ну, особисто нікого я б смішним не називала, але піднімати пошук грошей окремим питанням, та ще і жінкам - це справді смішно. Ну як можна хотіти просто грошей? Ми ж хочемо не папірець з номіналом, а можливості щось за нього придбати. Хочемо результатів, продуктів, послуг і можливостей, які можна отримати за ці гроші. Хочемо жити в країні, де папірець номіналом не знеціниться. Хочемо мати медичні і косметичні послуги... чи може хочемо мати здоров'я в кінцевому результаті, а не просто витратити суму на оздоровлення?
    а ще розділяймо поняття кількості грошей і того, чи їх вистачає.
    І не кажіть, що хочемо рахунку в банку з нулями-нулями, "щоб бути спокійними за своє майбутнє". Бо спокій за майбутнє ажніяк з тим рахунком не пов'язаний, по спокій і впевненість - треба йти у трохи іншому керунку. І коли у вірному керунку йдеш, то окреме питання грошей просто не виникає. В моїй практиці це пов'язано з християнством.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    ще одне спірне питання, це як слідування ведичним знанням суміщаються з християнством (то не до вас особисто). Бо про це теж у багатьох питання. От просто цікаво, як це поєднують, особливо якщо і там і там "активні". Нагадує отих ворожок, що роблять "свої чари", а на столах ікони і Біблія лежить, або інших таких людей, що і свічки в церквах ставлять, і "магіями" займаються :girl_in_dreams:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Siania

    Siania Love Life

    А що є у ведах, що перечить християнству, на Вашу думку?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Багато речей не суперечать (наскільки я розумію), але певні нюанси для активних християн напевно неприйнятні. Я просто цікавлюсь як то поєднують, чи немає з тим проблем) В дискусію про це навіть влазити не буду, бо кожному своє і кожен чинить на свій розсуд :girl_smile:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Siania

    Siania Love Life

     
  11. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Supernatural коли я побачила в аюрведичного лікаря поряд ікону Ісуса, Діви Марії і Крішни, в мене була десь така сама реакція. На своє питання отримала відповідь: "Не діліть неділиме. Господь один". Яка різниця кому ви молитеся, якщо робите це щиро? Яка різниця якій традиції слідуєте (і чи слідуєте), якщо ви добра, щира і порядна людина? Коли у мене є якесь питання в голові, невирішене, я спитаю думки, послухаю поради (часом дуже різних людей), а зроблю по-своєму, як добре мені, відповідно до мого світогляду і світосприйняття.
    Про себе можу сказати, що зацікавлення ведичними знаннями розширили мої рамки, в т.ч. релігійні. І не втомлюсь повторювати: Господь і релігія - не одне й те ж. Можна вірити в Господа і не бути в жодній релігійній традиції. А можна бути в ній, а Господа в серці не мати...
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    От з цим погоджуюсь повністю:girl_yes2:. Та у всьому бувають крайнощі і нещирість. Треба мабуть найперше бутии чесним із собою, щоб не було внутрішніх конфліктів із своїм світоглядом. От мені різні вчення були цікаві, та найбільше відповідей дає християнство. Та за спостереженнями обрядовість, ходіння на служби і сповіді не означають що людина щирий християнин. Але оті "шамани і бабки" з іконами то взагалі жесть. А ведичні знання часто згадують як такі, що можуть суперечити людям з християнським вихованням. Та тут питання щироке, бо у кожного різне виховання. Головне до всього підходити з розумом. Тоді і нові знання підуть на користь :girl_smile:.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    дуже і дуже згідна, давно такої думки, як і оце розділяю на всі 100%
     
  14. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Supernatural якби Ви виховувались в мусульманській родині, то найбільше відповідей для Вас було б Корані, якби в іудейській, то в Торі і т.д. Всі говорять про одне й теж, лиш під різними соусами, чуть інші дійові особи та й все. Кожна людина собі можне обрати те, що їй ближче. До Господа багато стежок.

    Критикувати найлегше, тільки який в тому сенс? Можна подумати, це подіє? Ага... Лиш замкне зсередини серце опонента на велетенській замок.
    Тому, шановні дописувачки, якщо вам не подобається, не підходить, не лежить ведичне знання, і ви просто проходили повз, проходьте далі, не псуйте карму собі і іншим. :girl_wink:Мовчання, то таке золото! :girl_in_love:Дайте групці "навіжених" балакати в спокої про свої довгі спідниці, служіння чоловікові, екадаші і іже с німі:girl_flag_of_truce:
     
    Останнє редагування: 4 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    щось дуже легко в мене той глек розхитуєтьс і все з нього бурно вихлюпується. і ніби ж всякими приємностями і розумностями заповнювався.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Я знаю чому. Відповідь - маловірря. Не до кінця повірили в те що робите, в закони енергії і закони всесвіту. Ви не одна така. Таких жінок дуже багато. І коли починаються такі гойдалки, то людина починає знeвірюватись. А треба лишень покладатись на Господа. Ніхто не обіцяє, що річка буде без порогів, але Бог обіцяє, що він нас не покине.
     
    Останнє редагування: 5 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 4
  17. Skifia

    Skifia миється в бані

    От ще згадали про Господа. На нього звичайно треба покладатись і тоді взагалі "хитати" не буде. Та як ведичні знання в цьому помагають? А так, що усе одно приходите до Господа :girl_smile:
     
  18. Rona

    Rona Мама-йожик

    А мені ошень нравиться як всі хочуть готовий рецепт і паличку-виручалочку)))) дівки, яке розмите питання, така розмита й відповідь. Одній панянці може просто треба виговоритись і аби пошкодували, сказали "та, він козел", інша ж думає - о! В мене таке саме! Ану но почитаю що скажуть! І їй така відповідь, ясєн пєрєц, не підходить. І панєслась... А мєжду прочім, розібратись у власній душі можливо лиш самому, ніхто в чужу голову залізти не годен і поскладати там всьо по поличкам, весь кавардак, який складали всі, кому не ліньки, теж. Цей процес дуууже тривалий, дуже енергозатратний, потребує купу часу, натхнення і величезного бажання власника тої голови. Но всім треба бігом готовий рецепт. А умні веди раз такі умні, хай бігом видадуть.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  19. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    наприклад щодо ревнощів
    в одній лекції було про те, що не варто "вірити" другій половинці, що не буде звертати увагу на інших осіб протилежної статі
    в центрі стосунків має бути віра в Бога, а не віра в свого партнера, власне тому, що ми не можемо контролювати те, що нам хтось чи щось подобається (от напр. мені смакує малина, я можу змовчати, збрехати, переконувати себе, що то не смачна ягода, але суті це не міняє)
    тут йшлося не про зради чи флірт, а власне про ревнощі викликані поглядами, симпатією і тд.
    з довірою до Бога і приходить той спокій, що в стосунках все буде гуд, поки в центрі них Бог
    п.с. ну але це моє розуміння, пояснила як сприйняла, звертайтесь до першоджерела))
    таких прикладів можна безліч навести, якщо цікавитись ведами ,а не лише читати цю тему по діагоналі
    повністю погоджуюсь, і з попередніми дописами теж
    і я про це теж не раз писала... і хоча багато хто приписує то бажанню "душевності" чи "хочу на ручки", але насамперед то пуста трата часу у випадках, коли
    а взагалі, маю бажання створити для себе мікромарафон "не влазь в розмови ні про що", особливо актуально в цій темі
    власне не буду ніяк реагувати на дописи, "веди, домашні пологи, довге ГВ, педприкорм.... то фігня, комерція, непрактично, нереально, космічно, суперечливо, нашотовам, люди_візьмітьсязазаголову"
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. Rona

    Rona Мама-йожик

    @МарянаК Ви питали з чого почати. Послухайте собі лекції Сатьї даса, якщо Вам підійде лектор. В нього багато лекцій про сімейні стосунки, доступно і просто. Тільки не кажіть нічого про то чоловікові. Не читайте йому лекцій типу: "а от один мудрий чоловік каже...". Ліпше, щоб він про то взагалі не знав (не закликаю обманювати, просто не афішувати). Робіть собі свою справу. Тихо і не поспішаючи. Насолоджуйтесь процесом :)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    А чим відрізняються його лекції по різних містах? Вирішила обирати, ті що найдовші :girl_crazy:, чи варто якогось одного "міста" триматись?