Вживані речі, секонд-хенд

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем луіза, 4 Лютий 2009.

  1. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Сумок, чесно, не бачила. Взуття є, але ну дуже не дуже (може, тому що я була в той день, коли все по 30 грн., і все хороше вже розібрали, але те, що лишилось, мені геть не сподобалось). Взуття на Чорновола в дитячому відділі на поличках. Як на Сихові - не знаю, не була. Можна зазирнути у дитячий - можливо, там така сама система розташування.

    Розраховувати на перші знижки можна приблизно через 2 тижні після дня завозу нової колекції. Я дам вам в приватні повідомлення посилання на групу Хумани у ВК - там щодня пишуть, яка ціна буде сьогодні і на наступний день. Плюс попереджають про процентні знижки на ексклюзив. Дуже зручно слідкувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Була вчора в Планеті на Сихові, і бачу що тепер за чимось більш-менш вартим уваги то незнаю коли навіть іти, вигрібають всьо видно ше в перший день... Навіть той люкс дорогий і той шось не припав дуже до душі... Шалик зимовий з віскози, з люксу, десь коло 50 грн коштував, капці...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Виявляється, то я вчора в хуману на Сихові тільки в перший зал заглянула, тобто у відділ ексклюзиву. А там ще є величезні зали! Сьогодні ще раз обдивилась все. То в тих других залах ціни вже прийнятніші як для секонду: светри, теплі плаття, кардигани в районі 200 грн, гольфи десь 100 з лишнім. Навіть побачила доволі симпатичне зручне платтячка для вагітних від НМ з колекції "премама" за 260 грн, розмір М. Якби працювала, то точно взяла б собі таке. Воно на короткий рукав з v-вирізом, гарно і з гольфиком, блузкою чи кардиганчиком.
    Сумок дійсно нема, а взуття -фу-фу...
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Відхапала на хенді отаку сукенку, тепер думаю чи воно мені треба було.. а йшла то за штанами для малого... Правда сукенка нульцова, брала на вагу, якось так добре попала.
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  5. Allo

    Allo Active Member

    Хто був на Сихові на базарі біля переїзду? Чи можна там якісь кросівки вибрати типу таких?[​IMG]
     
  6. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    була там десь місяць тому, кросівок великий вибір, але там де їх багато нових і є всі розміра щось на мене находять сумніви що то Європа(
     
  7. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    в нас знайомі там продають,то те, що нове, точно не Європа:girl_nea:
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Ага. І те, що пише geox точно не geox. Там правда продавці так і скажуть, якщо їх прямо запитати, що просто китайські копії продають.
     
  9. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    за всіх незнаю, але там є кіоск великий на самому початку то там багато взуття такого як на базарах наших
     
  10. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    то якраз там.
    до речі, про цей базар - шукали похреснику копочки на футбол фірмові.
    то не на самому базарі, а просто на тій пішохідній доріжці стоїть мужчина продає - в нього досить дорого, поза 300-400 грн. Коли йому кажеш що задорого(а я дуже люблю на такого типу ринках поторгуватись:girl_crazy:), то він каже що на території базару ціни набагаааато дорожчі. а ми знайшли в глибині, ближче до кінця базару практично нові юомбезні фірмові шкіряні Адідаси, і сторгувались менш як за 200 грн(страшно уявити скільки б нові з Європи закоштували на наші гроші). Ще там же ж на тротуарі жіночка продає курточки комбези на малявок, теж досить дорого, і теж дуже обурюється як їй то притикнути, а вона ж по суті навіть за місце не платить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Allo

    Allo Active Member

    А різні нові типу Італії, Baldinini, також Китай?
    Дивували мене колись Prada за 100 долларів
    [​IMG]
     
  12. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    На рахунок продавців, то на мою думку, більшість з них дуже зверхні і коли чоловік сказав, що за футболку 500 грн. то є дорого, жіночка заявила: "то йди на базар і купи дешевше, а в мене все фірма!". Так вони вже тим хизуються, хоч не факт, що воно там справді фірмове. Я туди ходжу малому за джинсами, завжди якісь класні знаходжу. Але за футболку на довгий рукавчик, таку добре ношену 65 грн. то забагато. А ще дивує, що ні на чому немає ціни. Тобто як собі хочуть так скажуть.
     
    Останнє редагування: 5 Жовтень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. silvia

    silvia Well-Known Member

    Відхватила за 40 !!! гривень теплі штани-непромокайки - зверху прорезинені, в середині фліс, на зиму і слякоть - ідеально. Йшла поруч, де було розкладено все на купу, вони виділялись кольором голубеньким ще здалеку. Взяла в руки - розмір наш, стан ідеальний, пасують під наш шолом зимовий. Коли спитала про ціну, подумала "круто" і взяла. Вони б на вагу більше заважили.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    дівчата, а як картки на знижку в планеті "заробляються"?
     
  15. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    ой, і не кажіть - я вчора потрапила на той "переїзд" - їхали з шувару, побачила купи комбінезонів і не змогла не подивитися - реально загинають ціни, ну ок, ще одяг зимовий - то хоч річ якась, а на дитячі штанці-кофтинки (асортимент то секондовський) такі ціни:girl_impossible: - таке враження, що вони не в курсі, що такі речі продаються значно дешевше, і справді дивляться на тебе, як на бідосю, що собі того не купить - звідки там стільки пихи? І на рахунок ціни зі стелі - теж про те подумала, що яку річ витягнеш - та і дорожча. Короче кажучи, "елітний ринок"))):girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. Alstroemeria

    Alstroemeria Well-Known Member

    Зараз, здається, для отримання картки на 3% знижку потрібно здійснити покупку на суму від 150 грн. А взагалі зараз змінилася система видачі карток на знижку - якщо ще більша сума покупки, то видають картку на 5% і більшу знижку (при вході висять таблички з інформацією)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. firebi

    firebi New Member

    привіт) а як той ринок-базар на Сихові працює? щодня з пн-нд? із якої -до якої якщо хтось знає.
     
  19. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    знаю що у вихідні точно працює (до якої незнаю, але в 16год ще працював), виключення державні і великі церковні свята, в будні теж працює тільки не впевнена, можливо є якийсь вихідний
     
  20. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Наскільки мені відомо, то понеділок вихідний.