Де ви купуєте одяг для вагітних?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Faun, 17 Жовтень 2014.

  1. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Була сьогоднi в магазинi 9 мiсяцiв на Франка. Джинси- 1000 грн... Я в шоковi :))) Нiчнушки для годування з ефектом бюстика- вiд 450 грн. А курточки непоганi зимовi з вставками ( такими, що можна потiм вiдщiпнути) - вiд 1500 грн
    Потiм затопала на Дорошенка в магазини Бомба, то там море тунiк, суконь, светрiв, що пiдходять вагiтним. Спершу все менi подобалось, як прийшлось до покупки...- охолола. Надоiло менi шопитись i купила з того всього чоловiку кофту ;))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Нічого собі ціни. Я як там джинси купувала то вони коштували трошечки дорожче ніж самі звичайні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Ну це типу нова колекцiя, бла-бла-бла... Але чесно- на вигляд пересiчнi джинси з кракiвського, просто з гумкою...
     
  4. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    В діанорі я купила за таку ж ціну джинси...

    В Бомбі, до речі, теж помітила багато чого на вагітних зі звичайного одягу. Але там в основному все ношене, на нове практично не натрапити. Але я собі там плаття взяла дуже зручне, було ще з етикеткою з магазину. Такого фасону не вільного, а навпаки прямого крою і по фігурі, трикотажне. Ношу його під кардигани і щільні чорні колготи, дуже зручно мені, навіть джинси не хочеться вдягати. От таких подібних платтячок мені ще би парочку, і я би проходила всю вагітність в них.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Вот на Краківському теж є джинси для вагітних. І коштують вони не 1000грн, а 300-400. І кофточок там повно, які підійдуть для вагітних. Ззаду критих павільйонів бабці їх продають.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    Дааамс, я теж в шоці від цін. Я дуреписько повіддавала всі свої вагітні речі, а тепер халепа(((( Минулої вагітності в Єврошопі купила новісінькі брючки для вагітних, такі мені зручні були, ще й за смішну ціну. А тепер пішла в Єврошоп там ніби є щось, але сплошна синтетика, а по "вагітних" магазинах ціни караул. Якщо не натраплю на якийсь хороший варіант штанів то буду, мабуть, цього разу в сукнях ходити :girl_crazy:, маю декілька, які вже були на мене великуваті, піду пошукаю колготки на зараз і на зиму ))))
     
  7. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Підіть на Краківський - купіть лосіни. Продаються вони як заходити на базар зі сторони Магнусу. Продаються між палатками з вишиванками і за ними троха дальше вглиб ринку. Не пошкодуєте, ціни від 160грн.
    Ну і взагалі вагітні штани не варто віддавати чи продавати:) кофточку можна вибрати, а штани важче знайти. Я он дістала із схованки і штани і куртку зимову.
     
  8. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Ви маєте наувазі вагітні лосіни чи звичайні підійдуть, просто більші взяти?
     
  9. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    та мабуть так і зроблю, бо щось на Провесні нічого сьогодні не знайшла. Але я так не люблю той Краківський:wacko:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Підійдуть звичайні, просто берете на розмір більші, і все. Мені на резинці підходять будь які штани, якщо резинка зависоко то беру підгинаю і все.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Дiвчата, чи купували i де, слiнгокуртки, окрiм як на "я мамa" i " лав енд керi"?
     
  12. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    на фейсбуці в барахолці б\у
     
  13. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Підійдуть звичайні - перевірено. Треба просто підібрати модель саме таку, щоб та резинка була не туга ні в якому разі, ну, і бажано взяти на розмір більші за свій звичний. Я в Хумані дивилась лосінки сьогодні. Є в районі 130-150 грн. Взяла собі чорні не дуже тоненькі, а більш щільні, на холодну погоду. Ще пригледіла гарні темнокоричневі.

    Ну і курточку прихватила там же, типу парки, але не на морози, а таку максимум на до мінус 10. Вибрала модель Н&M 44 розміру (не для вагітних, а звичайну) і то при свому звичному 36-38 (сама в шоці). Не знаю, лягла на мене прикольно, щось подібне я і шукала.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Ой, треба піти туди подивитись.
    Вчора була на Краківському, то бачу багато моделей зимових курток підійдуть на вагітних. Зараз понавозили якісь такі широкуваті фасони, а по боках вони ще мають блискавки, що можна розстебнути. Ось такого плану: ТУТ є такі, і є такі довші.
    Одна продавчиня запропонувала просто поміряти, я не відмовилась, чого б це не поміряти. Але я не люблю широкі фасони, бо сама низька ростом, худа, то воно мені просто не пасує. Я то взагалі маю куртку з минулої вагітності, але вона якась мені така морально устарівша, думаю щось файне купити, але щоб було і на животик і після родів. Я ламаю голову, навіть не знаю...
     
  15. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    От і я про це також думаю, перша дитина літня, то проблем не було з одягом, з другою вагітністю я собі планувала, що буду гарно виглядати, щось гарне собі куплю..... але зараз то все таке дороге, тим більше, що поки маю зимову курточку, довшу таку, поки що добра. Зараз 29 тижнів, і думаю на ск ще має збільшитися живіт) Тим більше, що скоро свята, хотілось би теж купити щось таке гарне, щоб можна було і після пологів носити. Думала, що хотілось би якесь пальто такого вільного крою, або типу бочки чи як вони там називаються... Але незнаю чи таке б підійшло, ще по магазинах не ходила. Може хтось в курсі такого??? Або подумувала ще може купити куртку коротшу але іншого плану ніж маю, з тою вставкою для живота.... але вони всі такі не дуже, на один лад, а таку схожу маю звичайну..... Порадьте щось, жіночки ;)
     
  16. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Була сьогодні в "9 місяців" в Скрині, міряла курточки для вагітних, пуховик не хочу купляти, бо вже маю один, не хочеться ще один схожий. Продавчиня дала приміряти коротку куртку (від Юла Мама), двосторонню, з тою вставкою посередині, гарно дивилася на мені, але така легка,і не дуже товста, але вона запевняла що це зимова куртка, просто наповнювач якийсь новий, вона витримує до -10, а на більше вам не треба, бо лютий мороз будете сидіти вдома.... ціна 1400 грн.
    Вдома знайшла і на сайті , ціна трошки нижча, і на іншому сайті за 1180 грн, але всюди в описі, що вона демісезонна, весна-осінь.... Коротше, що не зробиш заради продажу)))
    Також зайшла в "Pink", там пальта різного крою і кольори веселі, гарні, міряла вільного крою, так вроді би нічого, але я не впевнена, що коли живіт ще буде більший, то буде добре....
    Пошуки тривають.....
     
  17. NiceHouse

    NiceHouse Member

    Скажіть будь-ласка,а де купити халат,сорочку в роддом(хочеться,щоб був комплект), сорочки для годування?
     
  18. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Я купляла в інтернеті, на кідстафі, ціна нижча ніж в магазинах і якість хороша.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. ksjuha

    ksjuha Well-Known Member

    А можете ссилочками поділитись в приват :girl_wink:
     
  20. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Сорочки для годування то маються на увазі якісь спеціальні чи звичайні на гудзички?