Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.203
  1. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    ох блін.. а ще кажуть що кастрація котів це легко і найпростіше втручання.
    то він до ранку може бути такий ніякий? наркоз його тримає, він відійти не може, пісяє капельками, і лиш раз от недавно попісяв на пеленку добре, але далі пляцком лежить. Добре що хоч дихання стало повільнішим, бо спочатку дихав дуже часто
     
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    ну може трохи ковбасити... Ельзу закидало всторони, але конче десь хотіла йти. А зранку то просто вже лиш лягла і спала довго
     
  3. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

  4. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Skaliaria вчора позавчор а було краще, нині якось так непевно.. Вона як стає така обережна, не може примоститись, то значить вже щось її хвилює.. Наразі ми спостерігаємо, бо від сьогодні буде без капельниць і знеболюючих. Як буде далі побачимо...
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    @Vittoriya як киця? не хочу лякати, можливо це не той діагноз який спіткав мого котика, але якщо це ниркова недостатність- то шансів дуже мало. В мого були всі ті самі симптоми що у вашої киці ((( Якщо хочете щось детальніше- можу розповісти в ПП, не хочу тут розводити погані спогади
     
  6. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Марточка знаю , вже кілька разів змирювалась з тим, потім якась надія і знову то саме. Третій раз вже. Нині знову в клініці, капельниця, уколи і невідомість попереду...
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Так, ну ніби йдемо на поправку. Останній негаразд був досить дивний. В вівторок ми ще раз поїхали в клініку, Ельза нічого не їла, була сумна і така прикумарена ніби. В клініці зробили біохімію крові і тест на підшлункову і все було в нормі! Креатинін в нормі, сечовина теж, Алт печінкові теж, тест показав, що все добре. Я взагалі розгубилась, а що ж з кицею тоді не так??? Виписали нам пробіотик, антидепресант людський (який пробуджує апетит у кішок) і сказали чекати. В середу були вдома, вона їла , але так дууже по трошки, води не пила. В четвео зранку я знову побачила, що їй слина тече, але то було не довго. Пішла вже сама до лікарки. Вона сказала, щл скоріш за все та прививка від сказу так імунологічно подіяла на неї і тепер її треба вивести з того стану, бо аналізи в нормі, алк Ельза вже й від стресу і від пережитого має такий психологічний стан. Дала мені укол, щоб я їй вколола, якийсь стероїд, який має пробудити апетит і сказала дзвонити наступного дня. І Ельза дійсно починає відходити, вожу п'є, апетит має огого , з одною поправкою-вона корму їсти не хоче, а просить все, що їмо ми. Вже їла білий сир, форель червону, куряче філе, кефір. Моя Ельза, яка в житті не їла так звичайної їжі... І я тепер не знаю, чим її годувати... Може ій той корм вже асоціюється з поганим? Наражі буду давати все, що вона хоче, бо зараз головне, аби вона їла. Далі як буде, побачимо. Я ітак вже тішуся, ми 4 дні не їздимл в клініку вже..
     
    • Подобається Подобається x 8
  8. Semicvetik

    Semicvetik New Member

    Vittoriya, як почувається ваша кицюня? Читала, що ви тут писали про неї, то так сумно, таке пережиття через те, що не знаєш, як допомогти. Сподіваюсь, ви вже йдете на поправку.:girl_smile:
    Маю ще таке питання до власників котів і кішечок. Що ви даєте їм від глистів? Купила сьогодні своїй кішці Празіцид 20 сусп. В неті начиталась таких кошмарів про цей препарат!!!Вже й не знаю, чи давати його. Перед тим давала Дронтал табл, але то трохи важко, бо випльовує.
     
  9. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Дякую, наразі ніби краще. Я вже якось боюся навіть говорити про це, цілий час придивляюсь до неї , чи не слабша знову, чи не затуманена... То були дуже важкі три тижні..Дякую дуже всвм за підтримку!! Тільки ті, хто має вдома тварин можуть зрозуміти як то є, що тварина то повноцінний член сім'ї і як то важко все.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Мені ветеринар сказала і тут дівчата писали - що то для малих котів підходить. Коли кішці було місяців 8 ми давали перший раз - все було добре, а от в рік і пару місяців вона ту суспензію вирвала.
    Ветеринар нам порадила Дронтал або Протел. Я купувала протел, давала пів таблетки (на нашу вагу) - то кішка ковтнула (ну ми її змусили), все наразі ок.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    ми завжди Дронтал давали
     
  12. Muhalysja

    Muhalysja New Member

    Дівчатонька - красунечки, потрібна допомога! Майже пів року тому купили кошеня - турецька ангора, дівчинка. З невеликими труднощами, але всетаки навчили малечу ходити на лоточок. Все було добре, поки ми не віддали її на тиждень до бабусі в гості(ми тим часом поїхали на відпочинок). Після цього категорично відмовляється робити свої "справи" у лоток. Вже місяць маємо таку мороку і ніяк не виходить її привчити назад. Можливо хтось з таким все стикався і підкаже, що робити? Буду неймовірно вдячна:girl_sad::girl_claping::kisss::kisss::kisss:
     
  13. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    А ви залишаєте її саму вдома? Ми коли залишали саму: закривали у невеликій кімнаті-кладовці. Тож в неї виходу нема як робити свої справи в лоток і гарненько загорнути. Для квартири це може бути ванна кімната.
     
  14. terezka

    terezka котяка-вишивака

    Закривати кота у ванній? А сенс такого? Коту треба місце побігати, розімнятись, походити, а не сидіти в кладовці чи ванній

    Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Для вирішення описаної вище проблеми. Коти - чистюлі. Вони не будуть справляти свої потреби там де сплять, їдять. Ну і я ж не писала, що це постійно треба робити.
     
  16. terezka

    terezka котяка-вишивака

    ви так просто написали, що нагадали мені безліч випадків коли заводять кота і тримають його потім у туалеті/ваній/на балконі:)))

    взагалі проблема туалету з котом не вирішується тим, щоб його там закривати. потрібно змінити лоток-наповнювач, іноді переставити в інше місце. деякі коти взагалі люблять ходити у ванну, деякі у пустий лоток, комусь треба "сухі лапки" і т.д.
     
  17. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Дуже шкода, що у вас склалося таке враження, бо ні в якому разі не мала цього на увазі. В моєму випадку ситуація вирішилася одразу. Котик був маленький, хата велика і можливо йому просто було складно знайти той лоток чи не підходило місце його розташування. Кожному своє ) А про зміну наповнювача теж цікавилася, то мені якраз порадили малому котику його часто не міняти, бо адаптація до нового житла + стрес від переїзду, а тут ще додасться стрес від постійної зміни наповнювача.
     
  18. Muhalysja

    Muhalysja New Member

    Практикували таке. Вона перший раз чемно пішла на лоточок, а другий нагло, біля самісінького лотка... Тому перестали. Та й вона не робить своїх "справ" поки нас нема вдома, тільки коли хтось є. Купили їй новий лоток, а вона найшла собі коробку з-під взуття і почала ходити в неї. Це звісно краще, ніж де попало, але та коробка довго не витримає...:dntknw::facepalm:
    --- дописи об"єднано, 21 Жовтень 2015 ---
    От брат згадав, що бачив, як вона сиділа на лотку, а потім різко зірвалась і втікла. І після того це все й почалось. Можливо їй щось заболіло і тепер це місце в неї асоціюється з болем? Але лоток змінили, поставили в інше місце, всі проблеми зі здоров*ям вирішили у ветеринарній клініці, а спокою нема((:)girl_cray::girl_cray::girl_cray:
     
  19. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    хто лікував лишай у кота? в неті багато інформації, але цікавлять реальні випадки - наскільки то успішно? чи довго відбувається саме лікування? чи дуже затратно?
    але найголовніше, що робити щоб не заразились люди, а особливо ДІТИ?
    --- дописи об"єднано, 21 Жовтень 2015 ---
    робіть піддон з поліетилену. а що інакше поробиш... сподобала і все тут.
     
  20. terezka

    terezka котяка-вишивака

    Лишай минає швидко. Лікується просто. Кілька уколів, таблетки і мазь місцево.
    Діти можуть заразитись, якщо мають слабкий імунітет. Але теж лікується до 10 днів, таблетки і мазь

    Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk