"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Якось так прикро, що у нас так поставлено інформування громадян - нічого не зрозумієш, одні пишуть вірусний серозний другі пишуть менінгококк і толком нічого не зрозумієш. От так мамочки на форумах тільки і розпитують одне одного... Кажуть, що в деяких школах дуже низька відвідуваність через ці випадки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  2. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Розкажіть мені що то може бути - вчора ввечері в малого була температура 38,6 соплі зовсім трохи (зараз вже і немає), вночі спав погано, вранці прийшла лікар, сказала шо горло червоне і напухше (фарингосепт і навіщось бісептол (я його з переляку малому навіть дала). А тепер ввечері помітила на ньому висип (на спині, руках, грудях, шиї). Таке геть схоже на пітницю (але вранці здається не було...). Чи то алергія, чи яка скарлатина чи ще щось таке? Сьогодні температури не було вже, а до вечора Влад вагалі гонив як дурний. І що то робити - іти завтра в поліклініку чи знов лікаря викликати?
     
  3. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Розеола може?
     
  4. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    А горло? Читаю і вже мені і на крснуху якусь схоже (хоч ми маємо щеплення, але х.з...)
     
  5. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Ну та горло... а може на бісептол обсипало...
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Веселуха, вже і ми захворіли.Вчора ввечері почала дуже пчихати, нічкою шворкала носиком, а зранку потекли соплі. На разі промиваю Отривіном, що то ще подавати. Нам 8 місяців, не знаю чи до нас прийде сьогодні дохтірка. Може Афлубін?
     
  7. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Ого, шкода, мабуть, тоді коли знімали новини то ще не було померлих діток.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  8. Annabela

    Annabela Happy Member

    Лікарям, які уповноважені звітувати по ТВ ніколи не вірю. Сьогодні особисто спілкувалась з головним санлікарем Області - Олегом Когутом - та сама інфа "все під контролем". Я не з кіпішливих, дай Бог, щоб це дійсно було сезонне і скоро пройшло. В нашій школі в першому класі в середені вересня у хлопчика діагностували менінгіт, так вчителька в очі батькам казала, що у нього усього лише вітрянка....
     
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Коротше видала мені лікар що то у нас алергія нв бісептол (хіба буває при алергії отака рівномірна кропивниця по всьому тілу навіть на пальцях рук?) - "не приймайте те що вчора виписала, їжте лоратадин і кальцій". Коротше, так як Влада то не турбує, не чухається, температури немає, він не те що активний, а навіть занадто активний від сидіння в хаті, вирішила я взагалі нічим то не лікувати. Не їмо ні фарингосепт (раптом всетаки алергія), ні лоратадин :) )
    Для себе як варіант що то лайт-версія краснухи (бо маємо щеплення), лікарка "ні, то не краснуха бо лімфовузли не збільшені" , ну або дійсно яка розеола (хоч при ній теж температура мала би бути 2-3 дні, а не 1 як у нас). :scratch_one-s_head:
     
  10. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ми щеплені і мали краснуху але також в такій легкій формі- зранку висипка без температури і все але лімфовузли були збільшені трошки.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Дівчата, прочитала що ви фізрозчином поживаєте носик. І маю трохи дурне питання, от набрали ми шприцом з банки, а як його потім в піпетку залити?
     
  12. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Я заливаю в баночку з -під аквамарісу. Моїй хоч три роки, але всяких пшикалок страшенно боїться, раніше якось купила велику банку хюмеру і мала не давала ним промити ніс, тільки з тої баночки з- під авамарісу (для немовляток) і дозволяє, тому тільки так і переливаю постійно.
    А теоретично можна з будь якої посудини в піпетку набрати. Хіба то мусить бути стерильним?
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. kristina

    kristina Well-Known Member

    потребую поради була в нас віруска, без температури, кашель від сопель, але з носа не текло, видно стікало до низу і подразнювало горло, промивали носик, але соппрельок і не було. Вчора здали аналізи все в нормі, але рохкання посилилось, промиваю видуваю соплі, вони видно густі не висмоктуються фрідою, звук йде при висмоктуванні булькання такого, але толку ноль, вже спить з відкритим ротиком. Як з тими соплями боротись, тож до бронхіту так не далеко, якщо вони лежать і спадають вниз. Це у нас перший раз, і я незнаю що робити
     
  14. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    можна купити хьюмер\нео-маріс в небулці - з неї зручно капати, можна потім з великої банки наливати і капати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    порадьте чим полегшити стан дитини при кишковій інфекції?
    від неділі рвала і була Т39, відразу ж почала давати Ніфуроксазид, Смекту, ще Лінекс часом, багато пиття.
    понеділок вже було легше, вівторок теж, а цієї ночі знов болі в животі, рвота, Т37. Ніфуроксазид не припиняли пити, вже банка майже закінчується, а одужання не приходить(
    що робити? може якісь аналізи здати?
    дитині 6 років.
     
  16. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    А в лора були? Там мабуть набряк слизових оболонок. Спершу треба його зняти. В такому випадку ми приймаємо антигістамінні та каплі судинозвужуючі на кілька днів.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    в нас подібне, але я не певна чи то застуда. малий після ночі коли їсть то похрюкує-трохи то йому заважає їсти, чути що десь в носоглотці булькає- але нежитю нема,носик чистий. десь до обіду +\- це минає.Т нема. слини повно -чекаємо зубів. дать йому щось чи ні?

    а постійно?бо в мене малий лише як "відрубається", то тоді теж з відкритим ротом спить. а так в принципі рот відкритий - але дихає носом.
     
  18. Hochynamore

    Hochynamore Важлива кожна мить...

    В мого малого зараз те саме. В неділю рвота, діарея, 37,5, біль живота спазмами. Давала лише активоване вугілля і атоксил (для гарантії, що хоч щось з того в організмі подіє, бо була часта рвота) і регідрон. Ніфуроксазид не давала. Пити багато, з їжі лише сухарики і рис (чи рисовий відвар).
    Вчора-сьогодні ще діарея по 1 разу. Завтра поїдемо на УЗД і до лікарки.
    Обов'язково покажіть дитину лікарю.
    Кажуть, що атоксил краще адсорбує токсини в організмі. Попробуйте.
     
  19. kristina

    kristina Well-Known Member

    Здорова спить з закритим носиком. Проконсультуваласьвсі кажуть що дійсно набряк. В нас перший раз соплі то ще не орієнтуюсь. Капаю віброцилом і вчора капала але набряк видно не знімає. Сьогодні інгаляцію робили з фізрозчином.
    Антигістамінні які давати малюкам. Я так розумію лор краще ніж дитяча тут допоможе. Де знайти хорошого лора? Боюсь до отиту не доходитись, бо в неїце вже другу добу. В понеділок аналіз крові з формулою був добрий і тут знову.
     
  20. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    звісно, він хоча б позаглядає у вухо-горло-ніс. може й свого зводити?..