Жива і мертва вода

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Т@нюшк@, 1 Листопад 2011.

  1. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Недавно подивилась передачу про живу і мертву воду і апарат, який її виготовляє. Дуже мене зацікавила та інформація, бо розказували про такі її цілющі властивості, що не віриться. Пошукала в неті відгуки - теж люди пишуть, що схудли, багато кажуть що рани добре заживляє мертва вода. Ну коротше, так виходить: що болить - те і вилікуєш нею.
    Я людина запальна от і загорілась бажанням випробувати ту воду))))
    Хтось щось чув, пробував?

    П.С. Тільки не говоріть про живу воду, яку "роблять" маги і цілителі з допомою заговорів і ворожінь. Маю на увазі воду, яка робиться живою або мертвою з допомогою електроактивації, тобто спец.прибором
     
  2. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Відповідь: Жива і мертва вода

    Ще за совєтів. Ніц суттєвого. "Царям природи" бавитися цікаво, а дітям природи того хімічення не треба.
     
  3. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Жива і мертва вода

    у центрі є такий магазинчик "Світ екології". Там є пристрій для очищення води "Ековод", який "ділить воду" на живу і мертву і очищує від усяких фракцій. Якщо не шкода 2-3 тис. грн і маєте щоденне бажання бавитися з баночками (воду зливати з кожного краника у свою баночку, потім змішувати у певній пропорції)- можете спробувати. Чуда то з вами та вода не сотворить, але будете просто мати чисту воду. Хоча, звісно, якщо вірити у цілющі властивості. а ще- почитати товстеньку книжульку, яка додається у якості помічного засобу- однозначно поможе
     
  4. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Відповідь: Жива і мертва вода

    То, певне за книжку і деруть "2-3 тис. грн", бо сам пристрій стіко не потягне. :)
     
  5. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Жива і мертва вода

    жива вода робиться власноруч! берете джерельну воду (ту,яка сама виходить на поверхню), наливаєте в графін з широким горлом і ставите її на сонце на 3 години. під дією сонечка оживуть усі мікроорганізми, які є у воді. потім ставите ше на 3 години воду в темне місце. вода готова! пийте з гарним настроєм і будьте здорові!
     
  6. sofcja

    sofcja Member

    Відповідь: Жива і мертва вода

    а наші "глупі" предки в воду срібні монетки як бактерицидне кидали...:girl_flirt:
     
  7. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: Жива і мертва вода

    Є ще "тала" вода, переморожена. Вона теж рахується живою? Є вода настояна на шунгіті, сріблі.
    Загалом технік збагачення води дуже багато, але не радила б надавати цьому супер великого значення, особливо якщо це дорого)))
     
  8. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: Жива і мертва вода

    я саме про таку і чула...кажуть корисна, але мені не вистачає бажання заморожувати її і розморожувати...
    А ще є іонізатори повітря, які його збагачуюють озоном :dntknw: теж кажуть корисно
     
  9. MaryF

    MaryF Well-Known Member

    Відповідь: Жива і мертва вода

    та жива вся вода...тільки не кип"ячена і дистильована, але то питання часу, троха постоїть відкрита на сонці і вже жива...

    а настояна на сріблі вважається мертвою водою, бо срібло вбиває всі бактерії...

    то мені розказували про той пристрій, там треба пити половину стакана живої води залити половиною стакана мертвої води....нашо платити 2-3 тис. як можна настояти срібну ложку і буде вам мертва вода і до тої долити з крана живої води....от і маєте чудо настій не витрачаючи лишні гроші
     
  10. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Відповідь: Жива і мертва вода

    в інтернет-магазині він коштує 1500 грн.
    можливо і не вартує. якби можна було потестити хоча б тиждень)))

    не хочу сперечатись, але настояна вода на сонці і зі срібною ложкою не стане такою як з даного апарату. Процеси різні.
     
  11. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Жива і мертва вода

    А якщо організувати на нього СП? :crazy::crazy::crazy: (жартую)
     
  12. MaryF

    MaryF Well-Known Member

    Відповідь: Жива і мертва вода

    а чому різні? в одній частині там вбивається вся органіка (не памятаю правда тільки чим), як і сріблом, а в другій збагачується просто магнієм (стоїть магнієва пластина)...от вам і весь секрет.

    хто був в Тустані, то знає, шо там є два джерела: одне з живою водою (звичайною), правда, там в ній є вміст гліцерину, а інше мертвою (посрібленою). От кажуть, шо Франко мав проблеми з зором і саме там лікував очі за допомогою мертвої і живої води. Можливо, це допомагає, але особливий прилад - викачування грошей.
     
  13. atma

    atma New Member

    Відповідь: Жива і мертва вода

    Знаю людину похилого віку яка придбала такий пристрій та користуеться, на мое запитання чи відчувае якісь покращення в організмі? Відповіла що так, на запитання що конкретно може сказати? Потисла плечима.



    Перед вживанням їжі чи пиття завжди читаю молитву, підчас їжі потрідно мати позитивні думки, вірю, знаю, та переконана що тільки так воду та їжу яка складаеться як мінімум на 90-то процентів з води можна зробити живою. При приготуванні їжі також можна прочитати молитву в думках та думати про хороше, коли думаеш про погане то їжа та вода стае мертвою та шкідливою для здоров"я та духовного росту людини.
     
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Жива і мертва вода

    абсолютно різні. Готова до вживання "питна" вода з цього агрегату має кислуватий присмак. Тобто внаслідок "катодування" та "анодування" ми отримуємо воду, з повністю очищеною структурою та "знищеною" інформацією. Вона мені уся якась "нежива"

    Принцип роботи апарату такий: є три відділки , кожен з яких на 2 чи 3 л ( від об єму буде залежати і вартість апарату). В серединному відділку- кремнієва пластина. Після того, як заливаєте воду у аппарат і вмикаєте його у розетку, починається очищення" води. Триває то біля годинпи часу, про закінчення аппарат "сигналізує". Далі береться три окремі банки- під кожен відділок, з яких через краники випускається вода. З двох крайніх- жива, з серединного- мертва.Вода зливається не до кінця- залишок треба вилити, бо там збирається усяка "нечисть"-осад. В результаті ви отримуєте одну банку з мертвою водою і дві- з живою. Для щоденного вживання як питної води та приготування їжі готують таку пропорцію: дві частини "живої" і одну частину "мертвої". Для лікувальних цілей ( полоскань, оброблення ран)- спочатку використовують мертву воду ( яка обеззаражує), а потім- живу ( казки з дитинства пам ятаєте: полили "відрубану" кінцівку принцу мертвою водою- і вона приросла, скропили живою- ожив принц?).
    Одним словом: як на мене- хто має бажання тим щовечора бавитися і свято вірити у поміч- поможе .Ефект плацебо діє.Якщо не вірити у цілющі властивості, то можна використовувати пристрій для отримання просто питної води. Але для мене така вода якась уся "нежива" і специфічна. Та і чи є добре для людини весь час вживати воду зі "стертою інформацією" і практично дистильовану?

    ---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------

    там очищення води йде кремнієм внаслідок певних хімічних реакцій під дією електричного поля, і нічим вона не збагачується
     
  15. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: Жива і мертва вода

    Процеси різні- результат один, напилися та й по всьому.
    Як на мене то всьо развод.

    ---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

    Оце чиста правда.
     
  16. shkodnica

    shkodnica New Member

    Відповідь: Жива і мертва вода

    в мене є апарат, від діда достався. вода заморожується (обнуляється кластерна структура) а потім іонізується сріблом (електролізом, спец. апаратом).
    І головне пити із зідоволенням і настроєм. і бажати собі добра.
    кидати монтки - не дуже ефективно, бо срібло не так і хоче в воду переходити. та і срібла чистого найти важко.
     
    Останнє редагування модератором: 3 Липень 2012
  17. colga

    colga New Member

  18. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    думаю, що так і є, як автор каже:
    "Тому я розумію (і підтримую) бажання пана Петренка боротися зі спритними ділками, що заробляють гроші шляхом обману і неправдивої реклами. Але ж не потрібно разом з цими «помиями» виплескувати геть і дитину! Під дитиною тут мається на увазі та правдива інформація, яка по крихтах збирається в цій непростій для вивчення області, як структура і властивості водних розчинів, і надалі - обґрунтовано використовується. Може, слід підтримати активістів у покращенні якості питної води електрохімічним методом? Бо тут є зерно істини?"
    А через "ділків", та й просто не дуже високого рівня реалізаторів може скластись враження, що це фігня-фігньою, треба відрізняти маркетинг від науки.
    До речі, одного разу мала нагоду послухати презентацію фільтрів зворотнього осмосу з мінералізатором - типу цептерівських, так от - що вони там городили! І при тому, я розумію, що мабуть ті фільтри таки нормальні і якісні, але подача розрахована на людей, які в тому абсолютно нічого не смислять, просто, щоб ефектно виглядало, ну і ті, хто ці "досліди" демонстрував, теж далекі від хімії і навіть самі мабуть вірять в те, що показують.