Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

  1. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Як я почала користуватись безсульфатним шампунем, то волосся наче не вимивається. жирніє швидше.спробую ще соляний скраб
     
  2. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ви тільки один якийсь пробували, чи то зі всіма так? Якщо тільки одним, то може поосто не підходить, спробуйте ще якийсь.

    Дівчата, я для укріплення робила гірчичні маски, наче помогло, бо через кілька місяців після пологів лізло страшне.
     
    • Баян Баян x 1
  3. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Поділюсь своїми враження від маски з банану для живлення та росту волосся:) - побачила недавно у ФБ: банан+2ст.л. меду+1ст.л. соку лимону, все зблендерити, нанести повністю на все волосся, одягнути поліеталенову шапочку(в мене це був просто пакет)), потім загорнути в рушник і так тримати то все діло від 30хв до 1 год. Волосся після цієї маски дуже класне стало, об"ємніше і блискуче, правда якесь трохи неслухняне.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Бачу тут про шапмуні "Яка" згадували. Так от, купувала я їх шампунь, і результатом залишилась незадоволена. Волосся якесь приплюснуте, швидко жирніло. Тому перестала ним користуватись. Ще у їх шампунях часто запах специфічний. Але то таке, головне щоб для волосся підійшов.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  5. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    @KAPUCHINKA, в мене до вас питання. Прочитала я статтю, що тут ви виклали, цікавить як і чим ви вимивали силікони з свого волосся, і скільки часу це тривало? Не розумію, чому кондиціонером потрібно змивати, чи я щось не так зрозуміла.

    Я кілька разів пробувала органічні шампуні, та шось не пішло, тепер не купуюсь, хоча не раз заглядаю в магазинах, аптеках, може, колись ше спробую. Після органіки волосся ніби недомите, на другий день корені пожирніли, на третій тре вже було срочно мити, хоча, завжди на четрвертий день мию. Думала, що привикну, та не витримала, хочеться свіжості, блиску, а органіка зробила солому...( довго я тоді підживляла волосся масками, поки привела в людський вигляд.
    --- дописи об"єднано, 7 Жовтень 2015 ---
    @littlebird
    Рекламують Superia, спеціально для жінок комплекс, дивилась на ціну, то норм ніби порівняно)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. veronka

    veronka зла друзя

    колись ще подобались харківські (здається) шампуні Авіценна з кропивою і корою дуба, в порівнянні з ЯКА вони значино менше пінилися, але вимивали до скрипу. Зі. таки треба або фільтр загальний на воду поставити або мити кип*яченою водою (брррр, як подумаю скільки то часу і мороки....)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Вимивала так як там написано, шампунем з лсн і соляним скрабом. Але не знаю чи іх там дуже багато було, бо давно знала про той силікон, то старалася бальзами без нього купувати. Тільки щось останнім часом мене перемкнуло і я купила з тим силіконом. Але користувалася не довго.
    Як це змивати кондиціонером? Кондиціонером не можна користуватися коли то вимиваєш.
    Я той силікон вирішила повимивати швидше через те, що він, як виявляється, ніяких поживних речовин до волосся не пропускає. Я часто всякі маски роблю, а виходило, що то нічого не давало, якщо вірити статті.
    Ну зараз знову щось попробую цікаво чи дійсно буде кращий результат.
    Ну і що мене що трохи покоробило що результат від застосувпння звичайного яблучного оцту і бальзаму практично одинаковий. Який сенс платити гроші, за бальзам чи кондиціонер. На Хербі, то щастя, наприклад, поза сто грн коштує. Якщо можна отак просто обійтися.
    Не знаю як далі волосся себе поведе з тим оцтом, але на разі пробую. Сестра теж спробувала, каже що нормально розчісується. У мене волосся до середини спини, я мальована блондинка. В сестри так само, тільки вона шатенка, малюється хною і волосся кучеряве.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    @KAPUCHINKA
    Дякую за інформацію, візьму це до уваги))

    Я раз в 2-3 тижні роблю соляний скраб, хоча продовжую користуватись засобами з силіконами. Може щось дає, а може просто себе накручую, що результат є))


    До теми - відкрила для себе косметику Фортес, наш виробник, ціни дешеві, я здивувалась, але була приємно вражена результатом, вже баночки на ісході, певне піду ше куплю. трохи не економна та вся косметика на довге волосся.
    Що мені подобається в шампунях - коли промиває добре, але не до скрипу. Скрипучості волосся я страх як не люблю, таке враження, що воно перетворилось на дроти, читала, що якраз в таких шампунях слс забагато намішують. Коли шампунь бережно, м'яко очищує, це великий плюс. Хоча, хто як любить.
    Подруги хвалять "Домашній доктор" з медом та мумійо, кажуть, що в них менше почало випадати волосся,я покрутила носом, не взяла, то мені подарили шампунь))
    Мені не сподобався з першого разу, якраз через ту скрипучість волосся після миття, запахом меду не захоплююсь, но стопитсотий раз переконалась що шампунь не може зарадити випадінню, бо то ж шампунь всього лиш!)) чоловіку сподобався, то віддала)
    Замітила, що волосся останнім часом в змиві після миття, та і на щітці після чесання побільшало, може це ще в межах норми, не рахувала, але піднапрягло, не виключаю можливість випадіння, бо ще годую. Напевне буду робити знову курс масок з реп'яховою олійкою.
     
  9. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Дівчата, треба мені помалюватися, бо вже на себе дивитися не можу порадьте якусь добру фарбу щоб не попалила. Маю бвти блондинка. А ще краще перукаря, який бидодому міг прийти, ну і теж не зіпсував волосся. Бо моя перукарка додому не ходитб, амалого не можу залишити, ну бо ще без мене не лишається. А погода вже така, щогуляти біля перукарні з ним вже не варіант, ну і щоб дитинасиділа і чекала мене в перукарні теж.
     
  10. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    я
    я теж послухаю про фарби.Останній раз фарбувалась Сіосом, волосся ніби непогане, і не палить так, але :girl_devil: скоро змивається. На моє густе і довге волосся, то трохи не альо. Є ще гуртовня типу Бьюті на Зеленій перед Арсеном. Там купувала італійську безамічну фарбу. Волосся було бомбезне від неї, ну але безамічна.....навіть місяць не протрималась
     
  11. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    @KAPUCHINKA мені в одному магазині радили фарбу Kuul, бо волосся гарне після. Пораджу вам брати в магазинах проф. косметики, там і відтінок підберуть і окисник, бо в звичайних фарбах окисники зазвичай від 6% і вище, тому і волосся як солома. А Сйосс, це взагалі вбивство і знущання над волоссям, це і фарб їхніх і косметики по догляду стосується.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. veronka

    veronka зла друзя

    зі. Купила нерафіновану кокосову олію , шо вам сказать? Ті що мала до того "промислові" - не те:girl_cool: після цієї ефект огого - гладкіше, блискучіше, зволоженіше, "напитане", ммммм
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Masja

    Masja Well-Known Member

    Там є і аміачні, тримаються довше. Я свого часу купляла тут фарбу французького виробництва, була досить непогана.
    Тепер фарбуюсь Schwarzkopf Color Mask, бо тут мені більше подобається колір, який виходить. Але теж змивається швидко:girl_mad:
     
  14. Isa

    Isa Well-Known Member

    якось раптово моє волосся стало капітально сухим, списую це на фарбування і певно на воду, вода страшенно жорстка у нас, раніше звичайно бальзам після шампуня(?шампуню, як це правильно)))),або маска і все було гаразд, тепер і цього не вистачає, що робити? може є яксь в кого домашні методи(маски і т. д.)...
     
  15. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Дівчата, почула я про новинку для волосся - Профайбер.
    То наче 1 процедура в салоні і шампунь + сироватка потім вдома...
    Хтось чув чи тестував?
     
  16. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А де купили? Я теж хочу )))
     
  17. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Почала робити вже з місяць маску з сухого імбирного порошку для волосся, все було ок, але от на днях не вийшла вона в мене - розшарувалася. Що не так? Температура складників? Багато вод
    2 ч л імбиру сухого
    2 ч л масла кокосового
    50 мл теплої води
    3 краплі олії чайного дерева
    3 краплі олії апельсину
    Наношу тільки на коріння, зверху теплий рушник чи шапка, маска не тече, не заважає, легенько гріє, і потім таке волосся класне, не масніє довше. От тільки чогось почала розшаровуватися, може хтось підкаже, що не так :)


    @KAPUCHINKA, я в нас на форумі бачила сиродавлену кокосову олію в темі еко-магазину 'смак життя'.
     
    Останнє редагування: 16 Жовтень 2015
  18. veronka

    veronka зла друзя

    тут на форумі:girl_dance: в "Смак життя"
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    купила собі таку чарівну штучку для волосся)використовую для профілактики випадіння волосся і для доаткового живлення - супер!)..недолік - запах,аж занадто різкий, там пише нічну маску для кращого ефекту робити,але за цілу ніч від запаху можна вдуситись...тому тільки на 1-2 години залишаю
     
  20. veronka

    veronka зла друзя

    кльова, я хочу ще блігарандж (але в порошку) і буде тоді краса