Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Я також маю велику надію, бо то шо сі робит, то я вам повім а ви мені.:girl_crazy:
     
  2. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    не втомлююсь повторювати, що Німеччина до цього цивілізованого світу не належить.
    з англійською так - мультики будуть тільки англійською, парки, інших дітей десь шукатимем.
    а от з німецькою - не знаю чи найкращий варіант, то студент. може спробуємо пошукати якісь "німецькі клуби", де німці збираються собі побалакати хоч раз в тиждень, або будем шукати якихось німців, щоб знайомитися.
    а ви так робили з французькою, щоб вивчити мову, чи щоб не забути? бо наша мета не забути, бо німецька поки що на рівні з українською.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Канада також не належить. )) Та й цивілізація у питанні обов'язкової вакцинації взагалі ні при чім.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. ivankalviv

    ivankalviv Member

    Ви тут про Катю стільки цікавого написали:

    1 - що це за визначення "найпрестижніший юридичний універ в Торонто". З мого досвіду для батьків їх дитина завжди в найпрестижнішому вузі вчиться. Престиж вузу це не все - головне рівень факультету (та спеціальності). Мак Гіл відомий з одних юридичних дисциплін а Університет Торонто з інших. Плюс рівень студента дуже важливий. Ті хто безкоштовно стажуюються як правило слабкий рівень мають (мої друзі з юридичних факультетів стажувались як правило за гроші - бо це праця і в розвинених країнах є вимоги платити за працю). Тим більше в юридичних конторах які не хочуть потім втрачати гроші, час і престиж на суди зі студентом який безплатно працював (що протизаконно). В минулому такі справи були і зараз компанії зробили відповідні висновки. Крім того, найкраще стажування в топових юридичних конторах Канади та США. Якщо не вдається туди попасти - їдуть за кордон де беруть просто за знання англійської мови.

    2 - людини яка "вільно" володіє 5 мовами в юридичній сфері не існує бо потрібно в 5 країнах навчатись у вузах на юридичному - потім здобувати ліцензію адвоката, декілька років досвіду і потім лише говорити про "вільне" знання мов в своїй галузі. А так сказати що вільно володієш - то це можна, як перевірити на форумі? Ну якщо по 10 років в 5 країнах провести працюючи адвокатом то вже буде 50 років досвіду та вільне професійне володіння 5 мовами. А так на побутовому рівні то це працедавця не цікавить (щоби потім помилки в контрактах розбирати)

    3 - дай Бог Вам здоровя і "перебиватись" контрактами по 12-14 тис на місяць!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Western University Schulich School of Business École de commerce | NEOMA Business School National University of Singapore скажіть нам чи це достатній рівень для юриста в якого спеціалізація - міжнародне торгове право.
    не сперечаюся, можливо дійсно на стажування в відділенні ООН в Парижі, ОБСЄ в Відні, фондові біржі в Гонконзі і Куала-Лумпур, беруть стажерів тільки за знання мови і оплачують їм стипендію.
    Нажаль, на форумі Ви не перевірите. Ліцензію отримала 2 роки тому. Наразі працює на Lloyd"s. Що буде після НР, коли закінчиться контракт - невідомо.
    дякую.
     
    Останнє редагування: 15 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. ivankalviv

    ivankalviv Member

    flame, ви написали "Катя - закінчила найпрестижніший юридичний універ в Торонто" - я зазначила, що такого поняття як найпрестижніший юридичний універ не існує в природі. Є багато дуже хороших університетів, спеціальностей, та багато інших факторів. Ви зазначили "Western University" - це звичайно дуже хороший вуз так само як сотня подібних дуже хороших вузів в Північній Америці (кожен входить в топ по якійсь категорії в якомусь рейтингу). Жоден хороший вуз не зазначить що він НЕ один з найкращих. А так як в Північній Америці більше 4,000 вузів та коледжів з них по визначенню є більше сотні дуже хороших (топові 3-5 відстотків). На жаль, закінчення навіть хорошого вузу не гарантує постійної роботи в топовій юридичній конторі як скажімо в Канаді у McCarthy Tétrault LLP або у Blake, Cassels & Graydon LLP. Так само цього не гарантує проходження практики у регіональному відділенні ООН. Я знаю особисто тих, хто проходив практику в штаб квартирі ООН в Нью Йорку (що на сходинку вище регіональних відділень). Найбільше, що це їм дало - це розуміння того, що публічні організації дуже неефективні та переповнені посередніми працівниками. Зрештою як і в Європі та в Україні зокрема.

    Тим не менше, у Каті всі шанси стати хорошим юристом як це зробили мільйони інших юристів Північної Америки, Європи, та Азії. І те що в неї борг - це не проблема тому що відсотки на студ. позики дуже низькі. Просто у глобальному світі конкуренція дуже висока (всі конкурують з усіма прямо або опосередковано) тому вийти на рівень партнера в юридичній фірмі займає довше часу ніж у минулому. Головне, щоби було прагнення не зупинятись на досягнутому! На приклад, Катя може підготуватись та здати bar exam of New York State, що є найкращою перепусткої в світ корпоративного бізнесу і фінансів. Як альтернатива - отримати bar exam of California State, що рекомендується для тих хто зацікавлений сверою інформаційних технологій (ця галузь дуже популярна зараз і мої друзі які маюсь ліцензію з Каліфорнії на даний момент просто завалені роботою). Також можна здати DC bar exam якщо є зацікавленість цивільним правом. Головне щоби був час та бажання :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. jylanda

    jylanda занууууда

    Можливо було б корисніше, якби ви поділилися вашим досвідом, а не розбирали чужу кар'єру. Розкажіть про свою, і свої здобутки, якщо ви кажете, що в Канаді такий рай в порівнянні з Україною і всього можна досягнути.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    Як вислати в Україну маленький пакунок? Звичайною поштою дійде чи потрібно якимось курьєром?
     
  9. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    USPS , нам за 10 днів доходила посилка. Якщо документи, то краще fedex
     
  10. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    А в Україні посилку до дому приносять так як тут, чи треба йти забирати?
     
  11. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Забирати треба
     
  12. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Щоб принесли додому треба скористатись послугами відповідних фірм. У нас є аж три! Тільки ними і користуюсь. На пошті ціни захмарні.
     
  13. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    Мені не важливо щоб принесли додому, важливіше щоб не згубилось
     
  14. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Ми користуємось Бандеролька (До 4 кг) йде тиждень і коштує 20 САД, якщо з доставкою - 25
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Я люблю Дніпро. Швидко, надійно, недорого!
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор

    здається в Канаді такої компанії нема. А яка вартість бандерольки і посилки за кг (морем)?
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member

    То трохи не до Америки, але всеж тема недалека ) А може хтось чув чи до Швеціїї зі Львова, якось можна пересилати, так шоб не через пошту. Можливо є хтось хто займається такими перевезеннями.
     
  18. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Якщо без знижки, то здається, .99 центів за фунт +достава. Але є можливість самому забрати з офісу на Зеленій.
    В Канаді тої фірми нема.:girl_curtsey:
    --- дописи об"єднано, 20 Листопад 2015 ---
    Он про Швецію нічого не скажу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та ніде раю немає,всюда потрібно пахати(вибачте за слово)Але там твій труд,хоч буде гідно оцінений,а не так,як на Україні переважно є.Тут рідко оцінюють хорошого спеціаліста належним чином.ІМХО
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Анута

    Анута Well-Known Member

    ага, як подивишся, що зараз в Європі з біженцями з Сірії діється, то вже Європа не виглядає такою привабливою ;)
    Наші родичі з Німеччини в тихому шоці. По квартирах ходять - гроші просять, на вулиці гроші пристають просять, в супермаркетах і магазинах влаштовують харчування просто в залі і йдуть геть...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1