Збільшення мигдаликів (аденоїди) у дітей

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Meriroma, 28 Квітень 2010.

  1. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Дочка, коли почала ходити в садочок мала за місяць два отити, а десь через місяць ще один:girl_cray: думала здурію. Літом були на морі, не мали жодних проблем з вухами. Але були двоє діток, у яких вушка боліли. Думаю, що просто нам повезло, що наші діти на відпочинку не хворіли, відповідно не було сопель і, як наслідок отиту. Хоча вітри були сильні біля моря і я постійно переживала, чи завтра не прокинуться хворі.
    Поїздка на море не повинна якось негативно відобразитись на здоров"ї, навпаки, ж радять діткам з аденоїдами теплі краї. Але від того, щоб захворіти, ніяк не застрахуєшся. Тому краще надовше їхати, щоб якщо і захворієш, то вилікуватись і ще оздоровитись.
    І лора собі хорошого найдіть, бо я переконана, що ми б не мали стільки проблем, якби зразу звертались до нормального лікара.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    море для аденоїдів- однозначно на користь. Оскілки стримується ріст лімфоїдної тканини. АЛЕ: у вашому віці- не менше 3 тижнів і при аденоїдах показаний сухий степовий клімат не в пік жари.Бо при аденоїтах важливе не саме море, а власне поєднання морського повітря і сухого теплого степового. Ідеально для лікування аденоїдів був Західний берег Криму. Можливий Єгипет ( узбережжя Червоного моря), але не в пік жари, а в оксамитовий сезон.Греція непогана ( особливо Халкідіки або Корфу ,Західний берег Кріту). З аденоїдами протипоказані вологі субтропіки, сильні вітри. І ще важливо обирати ті місця відпочинку ( чи готелі), де поменше малих дітей. Оскільки чим більше малих дітей на "квадратний метр" :), тим частіше між ними якась зараза гуляє. А при аденоїдах важливо втриматися без рецедивів на відпочинку.

    ТОбто тут важливо власне куди їхати, коли і наскільки їхати. Просто "на море" наобум - не підійде.
     
  3. barsiko

    barsiko New Member

    Можете порекомендувати перевіреного вами в ПП
    --- дописи об"єднано, 9 Червень 2015 ---
    Якщо купили вже квитки в Затоку, ну і забронювали місця на початок липня, на вашу думку краще стриматись, не їхати, бо , на жаль, перелічені вами місця відпочинку зараз не по кишені.
     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    якщо вже все куплено, то чого плани змінювати? Затока для аденоїдів не кращий варіант.Тут не виражений степовий клімат( це скоріше помірно-степовий), досить волого, плюс лиман поруч. Але буде багато ще залежати від погоди. Якщо буде вітряно і дощитиме, то буде підвищена вологість, яка при аденоїдах протипоказана. Якщо спекотно- буде сухіше. Ну і ще один мінус- чистота моря в Затоці завжди вимагала кращого. Звісно, що якщо вже відпочинок запланований, то для чого відмовлятися? Затока по клімату не набагато від Львова відрізняється. Тут вологість як і у Львові влітку- близько 70-75%. Хіба ще морське повітря в додаток.Як для лікування- не особливо годиться ( не знаю, наскільки можливий здвиг власне у плані зменшення аденоїдів), а як для зміни обстановки і нових вражень- саме те. Тут можна і менше 3 тижнів перебувати ( але не менше 2), оскільки кліматична зона не надто відрізняється від звичної. Єдине: бути поменше серед маленьких дітей і обережно у морі в той період, коли багато медуз. Медузи, які жалять, можуть становити небезпеку для алергиків і викликати набряк носоглотки ( при аденоїдах алергічна реакція також частий супутник)
     
    Останнє редагування: 9 Червень 2015
  5. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    І ми до вас з цією проблемою(. В донечки за місяць два отити ( на щастя не гнійні), перший лікували антибіотиками, а другий без. Дуже часто хворіє на вірусні інфекції, найдовше не хворіла три місяці, а так щомісяця, а ми ще навіть в садочок не ходимо. Почала так хворіти десь з 1 рочку. Оглядало нас два лікаря, то кажуть, треба вирізати аденоїди. Коли вона не хвора то не сопить, спить із закритим ротиком, мова виразна, звуки не всі вимовляє, але думаю, що це в силу віку. Ще не вирішили до кінця щодо операції, хочемо поїхати в Солотвино, подихати соляним повітрям. В мене є питання: чи після забрання аденоїдів, дітки менше хворіють, бо лікарі мене запевняють, що набагато менше?
     
  6. Cikavynka

    Cikavynka Member

    Доброго вечора! У мене 2 хлопчика, була біда з постійними хворобами, в садочок ходили погоно через поствйний аденоідит. Молодшому удалила в 3,5 років, старшому в 11, бо якось все шкода було, лікарі довали надію на те, що він це переросте. Але не вийшло. На даний час молодший хворіє рідше і легше све переносить, зі старшим трохи важче. Але- головне підберіть лікаря-лора. Ми, на даний час, періодично користуємося послугами приватного лора Нягул Роксана Ярославівна. Лікар від Бога. Хоча послуги і коштують, але вона несе відповідальність за те, що робить. Чесно кажучи, таку маленьку дитину, я б порекомендувала показати ій. Приймає на Мотозаводі. Здоров'я вам!
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. xolod

    xolod New Member

    Добрий день! Може хтось чув про БРОНХОМУНАЛ, нам 3 роки часто хворіємо виписали для підвищення імунітету.
     
  8. Hruska

    Hruska Well-Known Member

    Дівчата, хто стикався з аденоїдами, я довший час малій капала протарголом, десь може 2 місяці з перервою в 3тижні. Замітила, що полегшало - храп припинився і ті "вічні" соплі пропали....а тепер з вересня садок і ми знову на протарголі, і з нову соплі, храп. Чи можливо вилізти з тих аденоїдів і соплів прокапуючи лише протарголом, тягнучи час з надією на те, що переростеться???

    Доці 5років.
     
  9. Cikavynka

    Cikavynka Member

    --- дописи об"єднано, 7 Жовтень 2015 ---
    Покажіть дитину Роксані Ярославівні. Телефон можу дати, приймає тільки по запису.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

     
  11. Cikavynka

    Cikavynka Member

    Знаєте, я не роблю реклами, наші імениті лори з моєі старшоі дитини зробили потенційного хворого, завдяки загартуванню азотом, яке вона тепер робить, і у молодшого сина, і у старшого, нема проблем з нослглоткою.
     
  12. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Пояснітьь мені,як при тому конвеєрі який у Нягул в приватному кабінеті, 10 хв на одного пацієнта( запис я бачила у блокноті медсестри)-вона комусь допомогла?
    Двічі була, не можу зрозуміти , чи мені таке пасує(
    Нам особливо не допомогла
     
  13. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Kasia , я там була раз і цього мені хватило. записали на на одну годину, попали через 1,5 години, бо вона вічно когось з черги "висмикувала" ннаперед черги. в кабінеті як в вулику- тому помастила, тому сфотографувала, тому запшикала . нам призначила аналізів більше ніж на 1 тис( і тільки в синево), якщо не будем ходити на процедури до неї( а це на хвилиночку 270 гр за одне відвідування) то операція нам світить ближчим часом. і ліки з польші лише в якогось її представника.
    минуло майже 8 місяців після її "прогнозів"-в нас регрес, симптоми мінімальні. мабуть переросли
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    який у вас вік?

    я прочитала тему, бачу більшість -зробили операціі., бо то точно в певний момент стає нестерпно.
     
  15. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    7 років. але аденоїдами "мучились" десь з 4 років. надовго нам хватало ефекту від назонексу(курс пропшикали і до пів року мали спокій)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Дякую. Ми ще до тих складних псикалок не дійшли, але у звязку з садком- вилізло купа всього. Йдем консультуватися
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Tatiana Lev

    Tatiana Lev Active Member

    До недавнього часу я витягувала соплі дитині і вона сама їх видувала чим тільки можна. Якщо прочитати відгуки в темах про соплі-аденоїди, то звичайний аспіратор, де мама дитині через трубочку все витягає --- то є дуже корисна річ. Можливо, так, при насмарку прозорому. Але якщо є схильність до затяжних отих зелених густих виділень, то нічого реально не допоможе ДОБРЕ їх позабирати окрім аспіратора, що тягне соплі порохотягом. Перше я не вірила, що то помічним буде. Потім, коли після вересня- нової школи, недосипання, недоїдання, стресів, порушення дієти в нас почалося сильне загострення, то зрозуміла, що ради не дам. Купили аспіратор. Тоді я побачила СКІЛЬКИ ГИДОТИ СИДИТЬ всередині обличчя. Звичайне промивання, продування-- то лише змивка зовнішнього слизу. Ніби видули все, ніс дихає, а за годину знову соплі лізуть. Ті сволочі-соплі так ховаються там і накопичуються, що як бачиш що і скільки витягується аспіратором через порохотяг, то стає страшно. За два тижні витягувань рано-вечір дитина знову дихає носом тепер і вночі , і вдень. Але ще сидить на строгій дієті ( вже десь від червня)-- так нам настановив наш теперішній лор.( але власне в кінці літа розслабились через клопоти і грішили з їжею, гомеопатію перестала пити-бо вже було легше трохи). Виключено молоко-строго. Смажене,солодощі-цукорки-випічка слойка-і все сумнівне хоч трохи. Плюс гомеопатичні ліки з аптеки біля Міцкевича, але підібрані під наш випадок лікарем.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Wildcat

    Wildcat Well-Known Member

    @Нікуся, я здається читала раніше що ви у Павлюка лікувались, як враження? записались до Нягул але зараз теж в роздумах після прочитаного чи не варто було до Павлюка звернутись ( він Лор у нашій поліклініці)
     
  19. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    та власне, ми завжди до нього зверталися. він казав, поки можна лікувати -треба лікувати, вирізати встигнемо завжди.
    але начиталась тут відгуків про висоцьку, як то кажуть , "загорілись очі". а пішла -розчарувалась. я не кажу, що вона поганий спеціаліст, просто мені не підійшов підхід, ціна, і її умови(аналізи лише там, ліки лише такі і лише в її постачальника). а багатьом вона підходить, бо людей багацько і всі чемно сидять в чергах.
    п.с.діагноз павлюка і висоцької співпали.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Alexsandrova

    Alexsandrova New Member

    Висо
    Висоцька (Нягул) Роксана Ярославівна на Городоцькій 174 справді хороша лікарка і ціни там не дуже високі і вся потрібна техніка є, там зразу і фізкабінет, всі потрібні процедури, все чисто, продезенфіковано, не то, що на Ужгородській... Так ще й на Ужгородській лікарі зазнались, там вже взагалі немає до кого звертатись... Єдине що в Нягул дійсно конвеєр, повний дурдом, купа народу, ті медсестри зразу налітають на тебе, починають все на купу робити, але це всерівно набагато краще ніж те, що твориться в лор відділенні на Ужгородській...
     
    Останнє редагування: 21 Січень 2016