Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

  1. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

     
    Останнє редагування: 8 Жовтень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  2. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

     
  3. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. happylady

    happylady Well-Known Member

    я напевне затятий песиміст, але не вірю в це. Не вірю в лікарів НЕ хабарників (суджу з кількох випадків з власного і досвіду близьких мені людей), НЕ вірю в нові дитсадки БЕЗ черги і знову ж таки без хабарів, і хто спішить приймати на роботу жінку після декретної відпустки ? хм..
    --- дописи об"єднано, 8 Жовтень 2015 ---
    треба вірити в краще, треба жити по-новому...омг * то як з Порошенкової реклами, таки живемо )*(...
    от вибори на носі, а що змінилося з часу минулих? дороги роблять виключно перед тими ж виборами, ставлять бруківку і садять дерева теж... а, і ще... роблять ремонт в лікарні.
    чи реально зараз *вірити в краще?*... і коли воно настане ?
    трохи відійшла від теми, тим не менше. я проти того, щоб забирали соціалку, бо НЕ вірю в чесних та правдивих цілях її застосування.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    то взагалі безглузда дискусія бо кожен і так залишиться при своїй думці, і ніхто нікого не переконає в протилежному, в нас таких тем тут море.
    але, ІМХО, "відмініть соціальні виплати!" так може казати лише той, хто має стабільний дохід, який в багато раз перевищує ту +- 1000 грн, наприклад, батьки з-за кордону щомісяця пересилають сотні євро, або отримують дохід з оренди чогось і т.п.. І, відповідно, їм ті гроші погоди ніякої не роблять, але от вони мріють жити в Європейській Україні, і думають що відміна соціальних виплат їх до того приведе.
    а от ті, хто не має таких "лєвих" доходів, де в сімї з 5-ро членів н-д, працює лише один чоловік, і справді можуть потрапити на межу голодування.. і таких, все таки, набагато більше. навіть незважаючи на те,що при теперішніх цінах та тисяча гривень,тоє крапля в морі, багатьох вона рятує хоч на якийсь час.

    Відмінити ці виплати уряд то може, але то смішно і утопічно думати що ці гроші підуть на щось корисне(н-д побудову нових садків, шкіл), а не поповнять кишені правлячих. Ну чесно, вкотре переконуюсь що Граблі то наше істинно українське знаряддя:girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 15
    • Подобається Подобається x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Та про відміну виплат про дітей, то інформація з розряду "вилами по воді писано". Якийсь екс-депутат розмістив в себе на сторінці у Фейсбук. Дуже "вчасно" перед виборами таке писати. Мовляв, ось дивіться як теперішня влада дбає про людей...Так що паніка передчасна, думаю все закінчиться на рівні чуток-пліток.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ну і я не втримаюся. Ну чому у більшості наших людей така ментальність нехай хтось зробить, нехай хтось дасть. Доходить часом до абсурду, ьудуть терпіти купу незручностей, але навіть пальцем не ворухнуть щоб щось змінити, навіть коли це без проблем робиться. Сидять і чекають коли прийде ХТОСЬ і зробить. А як до двла, то навіть на вибори лінь сходити ну бо "що то змінить"
    А от себе спитати, а що я роблю щоб було добре?
    Нє, ну мені та тисяча теж дуже навіть не зайва і та одноразова допомога. Ну але краіни, які живуть набагато краще не модуть собі такого дозаолить, а в нас прошу дуже.
    До речі, за союзу, тнж нічого не давпли, ну хіба студенти молочною кухнею могли користуватися
     
    Останнє редагування: 8 Жовтень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Так, швидше.


    Надіслано від мого Lenovo A5500-H, використовуючи Tapatalk
     
  9. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Це ви про мене особисто? Я можу вам дати відповідь, якщо вже так цікавить. Від нашого району вже не одне звернення в різних департаментах міської ради. Так, деякі питання успішно вирішились. Хвала виборам, на які таки піду і завжди ходила. Я не даю хабарів, краще піду у приватну лікарню, я не оформлюю липових довідок, щоб скористатися субсидією чи іншими допомогами від держави. Але є проблеми, які мають вирішуватись на державному рівні. Держава, як орган влади, має обов'язки і зобов'язання щодо своїх громадян. Але ж ні... Давайте звалимо на свої плечі ще будівництво садків (в нашому районі це саме наболіле питання, мабуть, як і в кожному), давайте далі будемо самі робити ремонти в школах і садках. Я не чекаю на 1000 грн від держави. Більше того отримуючи офіційну з/п ми кожного місяця сплачуємо чималий податок. І мені не байдуже чи він піде на розвиток держави, чи на нове Межигір'я.
     
    Останнє редагування: 9 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Та ні, не особисто в загальному. Ну ви ж розумієте, що якби хоч 80 ну ладно 70 відсотків людей робило б так як ви, то оті питання про які писали вище навіть би не стояли. Ну от до приклпду краде повариха в садочку іжу в дітей ( то ж не поодинокі випадки )при чому вважає, що це нормально, а на владу нарікаааає. Вважає що "хтось" ій винен. А як той" хтось" ій щось добре зробить, якщо він такий самісінький як вона, просто має можливість красти у більших об'ємах і маштабах.
     
    Останнє редагування: 9 Жовтень 2015
  11. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Щойно прийшли дитячi грошi- Шевченкiвський р-н
     
  12. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    Приват Шевченківський - прийшли гроші.
     
  13. sonyk

    sonyk New Member

    Доброго дня! Дівчата, підскажіть будь ласка- син родився 23.09.13 на соц виплати я подала документи в грудні 2013. Малому нещодавно виповнилось 2 роки. Чи буду я ще отримувати ті гроші що до 2ох років 800 грн? Їх ж аовинні виплачувати 24 міс з дати подачі документів?
     
  14. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @sonyk ні, 24 міс з дати народження . Вам в ту першу виплату включили велику суму+за три місяці перші
     
  15. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Львів"янки, комусь гроші нині прийшли?
     
  16. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ви помиляєтесь, хоча я розумію, що так, на жаль, думає більшість. Тому і маніпулюють людьми політики через оті державні "подачки". А казати "відмініть соцвиплати" може ще і той, хто розуміє, звідки ці соцвиплати беруться - а беруться вони з наших кишень, із наших зарплат, з яких утримується 60% податку - це одна з най-най вищих ставок оподаткування у світі! Тож, я, як людина, якій не висилають з-за кордону сотні євро, не дають гроші за аренду і будь-яких інші доходи "з неба", і мені також суттєві ці 850 грн допомоги, згідна від них відмовитись, знаючи, що вони залишаться у моїй зарплаті і це буде шанс для розвитку.
    Граблі то якраз мислити категоріями
    Це омана - ми самі собі платимо, тільки замість того, щоб ви розпоряджалися самі своїми грошима, у вас їх заберуть, і дадуть всім по-трохи - задобрять електорат, так би мовити, який думає, що то манна небесна .
    P.S: я розумію, що основна проблема - це довіра, до тих, хто ці реформи проводитиме, і розділяю всі сумніви і тривоги дописувачів вище, щодо реальної реалізації того всього, але не знаю, як інакше нам з того всього вичухатись -
    бо Україні таки погано живеться.
    І ще одна ремарка: я не знаю, чи сьогоднішня влада справді здатна зробити такі якісні комплексні реформи, можливо це станеться в майбутньому, я тут говорю більше про наше ставлення і розуміння тих речей.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Мені прийшли
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

  19. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, просвітіть. в нас 26го вересня було 2роки. то нам цього місяця вже не належиться отримати тих 800грн? я щось думала, що то ще за вересень будуть.
    бо щойно прийшло лиш 130...
     
  20. Kofeinka

    Kofeinka Well-Known Member

    Прийшли гроші - Винники, Личаківський район