Чи роблять Вам компліменти?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Кольорова, 7 Вересень 2009.

  1. катенок

    катенок Well-Known Member

    А мені останнім часом дуже часто роблять компліменти і зокрема найбільше мені подобаються щодо віку. Вже 30-ка на носі, а я балдю від слів "А я б вам дала максимум 24-25" і такі речі говорять переважно жінки, ну а від мужчин я і без слів регулярно отримую погляди(які і без слів зрозумілі) і компліменти, від яких мене часто на лиці в жар кидає..))
    Ех, де мої 18....))) Смущаюсь, роки стабільності дають своє(10 років разом з чоловіком)
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А мені останнім часом,щось ніхто не говорить компліменти..:girl_cray:Це як підзарядка,якщо є то все гаразд,а як нема,то щось не так,чогось бракує.:girl_in_dreams:
     
  3. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    так, ви знаєте мені чомусь тоже :girl_cray:. Це мабуть через таку нестабільність в Україні
     
  4. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А я вже почала комплексувати,думала може то зі мною щось не так)Надіюсь,що це через ситуацію,просто люди зараз думають про інше:girl_wink:
     
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    В мене виникла цікава ситуація, може підкажете як реагувати на компліменти від жінок? Зазвичай, я дякую, але не говорю комплімент у відповідь. Конкретна ситуація двозначна: скажу - така реакція ніби-то я нещиро; не скажу - потім дають зрозуміти, що таки чекали на якусь відповідь...
     
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    на мою думку, куди приємніше від комплімента за комплімент може бути : "дуже приємно почути це від Вас", чи "дякую, мені важлива Ваша думка"
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Дівчата, це Ви, мабуть, не працюєте у чоловічому колективі. Я ось теж цілими днями тільки із жінками спілкуюсь, а як інколи вибираюсь до нас в офіс, де більшість чоловіків, то завжди компліментів назбираю :girl_smile: То не у Вас справа, а в оточенні :girl_wink:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. happylady

    happylady Well-Known Member

    говорять, і головне - мій чоловік не забуває теж це робити..!) *гордо*:girl_spruce_up:
     
  9. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Щодо питання теми: дівчата роблять мені компліменти на рахунок очей, волосся, кольору шкіри і молодшого вигляду, як на мій вік :girl_smile:
    А чоловіки узагальнюють: гарно виглядаєш, "чічя" і т.д. :girl_haha: Ще коли я підробляла офіціанткою у колибі і ходила у вишиванці, то говорили, що я справжня україночка "кров з молоком". Хоч я би так не сказала, у мене українського тільки "карі очі, чорні брови" :blush:
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Можливо ви праві,бо від дівчат щирих компліментів не дочекаєшся,все з завистю говориться.Та й не дуже й хочеться.Все!треба шукати роботу,де суто чоловічий колектив))
     
  11. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Часто роблять компліменти, жінки частіше чомусь,працюю в жіночому колективі, то часом чую компліменти про фігуру, довгі коси, макіяж, сукні і т.д. а мужчинирідше щось кажуть, але частіше дуже витріщаються , особливо коли в компанії мого чоловіка, дуже ніяково стає, часом хочеться сказати аби прибрав щелепу з асфальту((
    Мій чоловік не ревнивий на щастя,просто говорить "ти бачила, як отой на тебе дивився?" але більше не акцентує уваги, просто робить висновок "ти у мене гарна, то хай собі дивляться"
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    От він у вас молодець !!Добре,що не ревнує,коли чужі мужчини витріщаються.Бо знаю багато прикладів,коли в такій ситуаціїї чоловіків аж "кров заливає" з ревнощів,що готові свою дружину в паранджу одягнути,щоб інші не пялились.Але як на мене гарна жінка,це плюс мужчині)
     
  13. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

     
  14. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    В мене в подруги чоловік такий,то він їй забороняє одягати коротку спідницю чи якесь відкрите плаття,бо на неї всі будуть витріщатись.І його чомусь це бісить.Дивний такий...:girl_impossible:
     
  15. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Не дивний, а ревнивий, аж через міру. Такий собі, власник, моє і крапка.
     
  16. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Якщо чесно я такого не розумію і не підтримую..
    --- дописи об"єднано, 20 Листопад 2015 ---
    Можливо і так,але ж це не правильно так робити.Навпаки потрібно пишатись тим ,що біля тебе красуня жінка,яка перш за все є "лицем" чоловіка
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Не секрет, що чоловіки задивляються на доглянутих, добре вбраних та посміхнених жінок. Але чомусь дуже мало з них задумуються, що такий вигляд потребує коштів і часу. Як правило свої гроші жмуть, а як жінка витрачає свій заробіток на себе - то вона погана жінка, бо на ті гроші можна було би купити зимові шини і кільо ковбаси :girl_smile:
    Хтось з російських акторів казав: "чого витріщаєшся на чужу жінку? Ти свою вдінь, взуй і любуйся" Але ж то менталітет наших хлопів - на свою шкода :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    О і я таке знаю,тільки на російській мові:Мужчины любят ухоженных женщин.Так ухаживайте!!Але вони вміють тільки заглядати на чужих,а вкладати в свою,жаба давить)
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Ще один прикол згазала. Так казав мій співробітник
    Сидять два друга
    - Дивись яка кралечка пішла!
    - Ага.... А комусь вона вже в печінках сидить! :girl_smile:
    Це до теми чоловіків і чужих жінок.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1