Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

  1. Twinkle

    Twinkle Active Member

    @IrunaD
     
  2. Liv

    Liv Member

    В принципі, у кожного своє поняття про ціни. Можу сказати, що ціни адекватні як за таку роботу і таку косметику. Не бачила нічого "базарного", тільки професійні матеріали.
    За зачіску заплатила 300 грн, вважаю, що цілком адекватна ціна, бо дзвонила в різні салони і питалась про ціни, то зараз всюди більш-менш однакова цінова політика (я дзвонила в пристойні салони: не vip, але і не забігайлівки-гадюшники).
    Раніше їздила в центр, бо на Сихові не знала жодної нормальної перукарні, то тепер хоч недалеко від дому.:girl_smile::girl_yes2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    То файно,бо я також недавно за зачіску 300 заплатила в перукарні "Фея"що в Дельфіні.А до якого майстра там порадите звернутись на стрижку?
     
  4. Liv

    Liv Member

    Якраз на днях приходила до них стригтись, потрапила до Наталі (вони жартували, що у них є кілька Наталь, то я була в світленької, доволі високої). Мені сподобалось, акуратно, підрівняла кінчики рівно на стільки, скільки я попросила :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. in todash

    in todash Active Member

    Дівчата, а в районі вул. Городоцької можете порадити когось на корекцію і фарбування брів?
    Я завжди робила в Іри з "Парісу", але зараз вона на курсах підвищення кваліфікації,
    і записатись до неї не має як. В такому разі хотілось би найближче до роботи.
    Дякую!
     
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Дівчата- а хто у Львові гарно робить короткі стрижки?
     
  7. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    трошки не Городоцька, а початок Зеленої (зі сторони центру)

    перечитай мої дописи 1639, 1643 із цієї теми
    телефон кину у карму
     
  8. марчелло

    марчелло New Member

    Дівчата порадьте когось хто робить гарно корекцію брів в районі Чорновола
     
  9. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Ух, нарешті я знайшла свого колориста, що гарно володіє технікою балаяжу, соцмережі це велика сила:)
     
    • мімімі мімімі x 1
  10. Marlada

    Marlada Well-Known Member

    А можете подiлитись координатами, хоча б в приват?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    І мені також. Це часом не Дарина? Бо її хвалять. Але запис вже на середину січня.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Дівчата, загляньте в тему про техніки фарбування, там все є)
     
  13. OlenaBoni

    OlenaBoni миється в бані

    Вибачайте якщо повторюсь,бо перечитати усе не вистарчить часу) (може хтось "тицне" носом де саме подивитись)...шукаю майстра з коротких стрижок але обовяково на дому, бо з малими ніяк не виберуся з хати((
     
  14. Carrie

    Carrie Member

    Салон "Міледі" плюсуюсь під кожним словом. Мала з ними негативний досвід: також вкінці ціна виросла невідомо звідки, щось особливого на своїй голові не побачила ( і того на що сподівалась також). Під час стрижки "майстер" як могла обріс..ла мого попереднього майстра, і стрижка не така і колір поганий і тд. І без перестану нахвалювала своїх майстрів, доходило до смішного: в мої 24 роки активно пропонувала мені косметику (перукар!) по догляду за обличчям тим кому за 50. Я звідти вийшла з хворою головою! Це було 3 роки назад, але бачу що нічого не помінялось...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  15. катенок

    катенок Well-Known Member

    Дівчатка, а можливо хтось підкаже дівчинку, яка гарно робить мілірування, але з виїздом додому. Бо з малявкою не буду мати можливості десь дуже їздити і витрачати час на дорогу. Живу на Левандівці.
     
  16. Idillia

    Idillia миється в бані

    Дівчатка, не раджу перукарню "Самвей" на Ф. Ліста. Колись вона популярна була. Ціни там високі, а результати гірші за посередню перукарню. Хотіла на два тони висвітлити волосся, їх перукарка постійно консультувалась з адміністратором "як то робити". Вирішили супрою робити блонд-миття, результат: ржавий облізлий плямами жахливий колір:girl_impossible:. Я кажу, що сама потім вдома перефарбуюсь, але ж то неоднорідна база буде. На що вона каже "Та все добре, все візьметься":girl_devil:. Жесть просто. Я звичайно на таке не погодилась. Потім вона ще з якимось там перукарем радилась що робити, і вирішили ще одне миття супрою робити. Результат - вже однорідний жовтий колір. Потім я то вдома зафарбувала, але то був капець що я там мала в тому "салоні":girl_mad:(і я ще й заплатила "бо супри багато пішло"). Ще й мені наговорила що "вам так пасує рижина, навіть так гарно (це на то неподобство що ржаво-темними плямами вийшло:girl_crazy:). Тому, дівчата, оминайте цей салон десятою дорогою, і ходіть до перевірених майстрів. Я потім десять раз пошкодувала що туди пішла, ще й потім все поправляти мусіла.
     
    • Інформативно Інформативно x 5
  17. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Я так і знала. Знайшла її вже давно. Хотіла перед морем - не вийшло. А зараз запис аж на січень. То довго. Ще хтось знає колориста толкового, ціна-якість?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  18. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    а що їде на "заробітки" в листопаді -грудні ? нереальний "запис" , в самих хороших майстрів можна на протязі двох тижнів записатися, розумію, до хорошого майстра хочеш в останню хвилину "сьогодні -завтра в суботу" все занято, це розумію, а цілий листопад, цілий грудень і не має місця? не реально. одне розуміння, не працює в цей час.
     
  19. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Стану на захист майстра. Запис переважно за місяць наперед, бо дівчина не працює на виснаження, відпочиває на вихідних і бере не більше 1-2-3 осіб в день. Процес складного фарбування часозатратний, іноді до 4-5годин. Це фізично важко. Ну і результати її роботи можна глянути в інстаграм чи у фейсбуці, вони суперові. Якби у Львові було б більше таких майстрів, то можна би було записатися за тиждень-два, а так маємо те, що маємо.
    Зрештою такі фарбування, як робить Даша, не роблять кожного місяця, результат тримається, як правило 3-4 місяці, тому для мене запис за місяць наперед не був критичним. А так, як багато хто вирішив навести красу до Нового року, то і вийшло, що два місяці вже занято.
     
  20. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Я теж знайшла її ще літом, але щось ніяк не наважувалася на запис, останні кілька моїх мелірувань виходили такими жовтими, що в мене надовго пропало бажання фарбуватися, якби не сивина, то я б вже і не шукала нічого. А тут вже близькі дістали, що нічого не роблю з відрослими коренями і сивиною і я ризикнула. Чемно чекала цілий місяць, але результатом більш, ніж задоволена. Чесно, я такий скептик, що ще ніколи не виходила від перукаря в гарному настрої і з результатом, який би мені самій на 100% сподобався. А тут я була в захваті. Тому і рекомендую. Цього варто було почекати.
    Я у фейсбуці придивлялася до ще одного львівського майстра, але її фарбування мене не так вражали, тому обрала Дарію.