Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Все тут зрозуміло -- на ДП епідемія) А в аптеках підвищився попит на тести на вагітність і стали у рази менше купувати тампонів і прокладок
     
    • Подобається x 3
    • Смішно x 3
    • Погоджуюся x 2
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  2. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    логічно: вже не одна тема про капи є :)
    в епідемії головокружінь - я теж туди ж
    а ще - о 16.00 так хочу спати, що хоч лягай де стоїш.
    ну і їстиїстиїсти...
    похолодання...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Щось всі ті стреси і гонки вимучили. Хочеться додому. Правда вдома холодно. А на роботі вже опалення включили. От дилема :girl_smile:. Купа думок і планів, а бажання їх реалізовувати немає. Хочеться ніжності і тепла.

    Теж хотіла їсти і спати, а ото вже 2 дні як геть апетит втратила. Тішуся - може якраз схудну :girl_blush2:.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    це моя спроба починати жити як нормальні люди, лягала в 2.00 ну бо ж треба було додивитись майстер-шеф). Зготувала сніданок(якщо бути точним то вигребла все щолишилось з д\н, а лишилась шикарна грибна юшка+слойка, салати і сирник), помила голову, випила моцну каву, завезли малого в садок, чоловіка на роботу, забрала машину, поїхала по продукти. Висновок: з машиною це все швидше і приємніше, 3 лотка яєць нести в руках то якось не альо. Приїхала додому, зробила 3 хотки по маршруту машина-квартира, розпакувала все по холодильнику та балконі(там тепер теж холодильник :girl_crazy:,бри...).
    Випила ще одну каву з молоком, подивилась на списки, почала працювати...і тут до мене дзвінок, слова "ввечері буде кум", а я тільки відійшла від 2х денного святкування( Того року вперше за 6 років були присутні разом усі дідусі-бабусі(коктейль молотова віддихає:girl_blush2:)
    Так про що я ....
    Починати так день мені не нра!
    Холод мені теж не нра!
    Ввечері таки треба прийняти гостей, а потім нонстоп робота, дожити до неділі до 11, відбути те дурне весілля і тоді вже в понеділок я спокійно вип"ю смачної кави неспіша та займусь будовою.
    Лю вас, але не встигаю писати.
    Всім успіхів в починаннях
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Думала, що буде сьогодні жилєтка, але ніби випогоджується)
    Пів ночі крутилась і не могла влягтись, бо нила поясниця. Тільки заснула - вже треба було вставати
    Кава-кава-сніданок-кава. До поясниці додалась голова, підозрюю, що тиск піднявся від кави (мама рідна, я вже вдруге за цей рік пишу про тиско_О. Завжди думала, що то болячка старших пань:scratch_one-s_head:К чєму би ето?)
    Трохи попрацювала, подумала, що спорт мені сьогодні не світить, вирішила піти прогулятись, хоч якась фіз.активність. З цього моменту закінчилась проза і прийшла врочистість
    По перше, я просто спокійно походила-подумала-помилувалась природою
    По-друге, я дозбирала красивезних червоно-жовтих листків, вже розбавила ними свою домашню осінню композицію
    По-третє, мене закликали заміж:girl_blum:Зупинився біля мене хлопець на шикарному авто, попросив листки (то певні був такий трюк, щоб якось познайомитись, і без зволікань авторитетно заявив, що я його наречена. І ніякі вмовляння його мами (ох, ті свекрухи:acute:), що йому пора спати, а потім буде женитись, на мого нареченого не діяли:))) Мусила віддати частину листків, дати шлюбну обіцянку (*а як я посплю, ти до мене прийдеш?*:girl_in_love:) і вертатись додому
    Люди, я стаю популярна:rock:
    Ще трохи попрацюю, приліплю якусь маску на личко і буду чекати вихідних
    Всім :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 13
    • Смішно Смішно x 4
  6. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    я нині в бігах. встала раненько, поїхала здавати аналізи. то вже був передостанній раз-єсс!)) тоді мала домовленість стрітися з лікарем з ПБ, але оскільки та справа відклалася на 1.5години я побалувала себе чайочком і супер-шоколадним тортиком:nyam2:. тоді ще мала час прогулятися дитячими крамничками, де прикупила маляткові шапочку і пеленочку це однозначно зараховую до врочистості:girl_yes2:
    трохи вичекалася на доктора, за той час порозглядала мамочок і татів( що набагато цікавіше, такі вони налякані в ПБ:girl_crazy:))) в приймальному відділенні. печалька в тому, що лікар від нині і до дня нашого ПДП у відпустці. теоретично-встигаємо, а як воно буде ніхто не знає... тому маю тепер про що думати...:girl_in_dreams:
    пригнала додому, наварила горохової зупки(то ще одна кулінарна забаганка моя, окрім ранкового тортика), зараз зроблю до неї грінок і буду смакувати :)
    Кетрін чемно побула з татом вдома і зараз піде спати. і нарешті тоді я відпочину-буду вишивати і дивитися Мастершефа:d64:
    ввечері чекаємо на бабусю, обіцяла прийти відвідати К:girl_dance:та й по всьому.
    щось я нині забагато собі напланувала, бо вже дуже "змучі" як каже доня.
    завтра п*ятниця-ура!
    усім цьоми! :kisss:бережіть себе і один одного!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 5
  7. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    я
    як
    я сьогодні працюю з відчуттям вівторка чи то середи
    ті гуляння серед тижня вибивають з колії
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    взагалі гуляння більше 1го дня, то є трудно. і ніби розтягуєш задоволення, але потім позбиратися докупи дуууже тяжко. я після 3х днів гостей, відсипалася з малою ледь не тиждень)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Завжди прислуховуюсь до свого організму і стараюсь дати йому те, що він потребує в плані їжі, емоцій,догляду і т.д.
    Але вчора...
    Прокинувшись зранку відчула легку тошноту і головний біль.-Тааа,-подумала я і махнула рукою,-пройде. Тим більше хворію, орагнізм ослаблений і всяке таке.
    Потім мене як розібрало...Пекельний головний біль і страшна тошнота звалили мене від ранку в ліжко настільки,що день випав із життя.Коли приходила до себе, питалась,що мені хочеться випити-з"їсти-закусити)Нічого.Абсолютно.Навіть ковтка води.
    Ввечері домашні прийшли додому, жахнулись живому сірому "трупіку" і вирішили викликати швидку.
    -Зробіть мені чорного чаю, міцного і з цукром,-сказала.
    Почала помало пити той чай і мене попустило.Реально!Я почала бачити світ!Потім я попросила ще одну кружку чаю такого ж, потім вареної бараболі кавалками з маслом, потім тушеного м"яска,потім встала з ліжка!!!і чоловік почав відволікати мене планами на ці і наступні вихідні
    Сказав, щоб нарила собі в неті якийсь телефон.Але переривши всю "Розетку", я не знайшла подібного до того,що в мене зараз (по вимогам).
    А сьогодні я герой!Знову захотіла чорного чаю з цукром ііііііі бутерброди з тим таким шкідливим м"ясом, яке купуємо на нз чи природу (поки щось їстівне смажиться), в таких жестяних банках (в Польші,Німеччині таке продається,ну ви зрозуміли)
    І від того всього млію.Млію від задоволення,що можу дивитись на світ здоровими очима і ясним розумом.
    Прибігла до лікаря, все їй то розповіла,сказала я їй,що здорова, але вона мені продовжила лікарняний до завтра,тобто, в понеділок на роботу. Видно, вчорашній брак спілкування сьогодні вилився в кабінеті в якийсь словесний понос і я все щось їй розказувала-розказувала-розказувала)))Певно,її то насторожило і вона сказала ще пошануватись і полежати дома)
    До слова, що я не з балакучих, чаю чорного, а тим більше з цукром, роками вже не пила, бараболя варена теж з тієї опери, а про м"ясну консерву я взагалі мовчу, бо такого не вживаю)
    Ось такі метаморфози))
    На вулиці значно похолодало, виявляється))Останній раз я виходила в майці і кардигані,добре,що при ясному розумі утеплилась сьогодні, навіть до рукавиць (хммм, може в цьому місці був перебор?)))
    Будьте здоровенькі і усміхнені!
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Привіт усім!!! Ми вже вдома 2й день.
    Проза: бідненька я, змучена...
    Врочистість: нас вже ЧЕТВЕРО:d25:!!! Мала з радісттю сприйняла довгоочікуваного братчика! Але поки ще на виселенні в моєї мами :)
    Свідоцтво про народження тепер видаютьза пів години!

    Приходила дитяча лікарка. От що приємно - від "невеликого дякую" аж відскочила. Ми прогресуємо! На наступний раз запасусь чоколядками )))

    І взагалі - життя прекрасне і кольорове!!! ВСІХ ВАС люблю і дякую за підтримку і вітання!!! :kisss::kisss::kisss:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  11. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    шота мені підказує, що у вас з flame один тип вірусу:connie_pull-pigtail
    Мене не нудить, риба не сниться, але захцянки є, хочу тої всієї гидоти з Mc.D, але я в такій годині таке не їм, а зранку, коли могла б, вони таке не подають, як я хочу:girl_in_dreams:
    З того всього наварила тазік чечевиці (воно само так всипалось:girl_blush2:), тепер до листопада буде в нас чечевична дієта
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  12. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Яка то радість, що сьогодні п"ятниця. Я так втомилася цього тижня. А то одні проблеми, що на роботі, що в дома. А п"ятницю я люблю, бо в п"ятницю можна побайдикувати, чим я і сподіваюся зайнятися ввечері. На вихідні навіть нічого не плануватиму. Може хіба що за вишивання трохи візьмуся. Гарної всім п"ятниці!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    З чого почати...
    Почну з прози. Вчора відіслала чоловіка, з дитиною №1 до лікаря, бо кашляє і соплявить. Виявляється, знову червоне горло. Питається звідки, ми ж і так вдома сидимо, ніде не ходимо:girl_cray:. Вже з горлом все було добре. Сама передзвонила до неї, сказала що то вірусяка така погана. Заспокоїла мене, що не сильно червоне, і хрипів нема. Це добре:girl_yes:
    І така собі міні проза: діти соплявлять, але при тому ходять голі, босі по хаті. І ніякі вмовляння, одягнутись, на них не діють. Тільки но вдіну колготки, як вони демонстративно знімають в ту ж секунду. З шкарпеточками історія аналогічна.

    Врочистість. Ну як врочистість. Вона тільки в процесі. Наступного тижня починаю вишивати нову вишивку, картину з хатиною. Залишилось почекати коли прийде посилочка з нитками.
    Врочистість 2: я сьогодні байдикую, бо їсти наварила вчора.:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  14. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    В мене цей тиждень так швидко пролетів :girl_in_dreams:
    Закінчується двохтижневий марафон, в якому я НЕ їла солодощів (крім меду), НЕ їла хліба, НЕ їла м'яса, НЕ вживала алкоголю. Висновок: я почуваюсь прекрасно :girl_in_love: Навчилась готувати по нових рецептах, корисних і смачних :girl_in_love:
    Продовжую качати прес (вже четвертий тиждень). Дійшла до 80 разів :connie_pull-pigtail
    Відчуваю, що похудала в області талії, але це можуть бути тільки відчуття :girl_haha:
    Продовжую читати трилогію "Голодні ігри". Дуже захоплююче. Рекомендую всім, навіть якщо Ви не любителі фантастики, антиутопії і т.д. Кожен знайде для себе, від чого приходити в захват, там і любов, і пригоди і всі діла :girl_dance:
    Ще я почала вивчати Методи розпізнавання плідності. І це так класно, ніби вперше своє тіло почала по-справжньому відчувати :girl_blush2:
    А так, все по старому :girl_smile:
     
    • Подобається x 16
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  15. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    ха, як добре що я таки заставила себе вчора ввечері зварити ту зупу, бо ж сьогодні планувала втекти з хати сама на пів дня(тиждень в хаті з хворими дітьми і мною не пройде безслідно:crazy:), а чоловік взяв і вшився на роботу з самого ранкуо_О, як вернеться - приб*ю:))). Так що втеча з хати відкладається на завтра, але їсти зварено, то мені вже веселіше:pardon:
    Залишається лише на післяобідок картоплі-пюре дітям зварити, і ще одна справа, яку я не хочу робити, але вже мушу:
    наша кіточка, оскільки ми її шкодували що так похолодало, і не виганяли на ніч в гараж, зробила собі туалет у вазонку(до того був пару раз в дитячому ліжечку:superstition:), ну а зариваючи то все діло, порозкидала землю по всіх сходах, в нас вазонки стоять на сходах:girl_crazy:.
    два дні я тіпа хвора з хворими дітьми вдавала що я того не бачу і не маю сили, але сьогодні мене вже остаточно совість домучила - "прибери!"
    тепер і я про лікарів: минулої пятниці наслухали в Яни сильні хрипи:girl_in_dreams:, при тому що кашель був вологий+нежить без Т - явний вірус, і сказали ОБОВЯЗКОВО і вже біжіть по антибіотик, але я по стану дитини бачила що вона йде на поправку, тому вирішила поки не давати, а потім додався ротавірус, то який тут тим більше антибіотик. А вчора чоловік знову завів її до лікаря, то вже все гуд - ні хрипів, ні нічого поганого. "От як добре що ви мене послухали і дали АБ!":girl_crazy: Чоловік звичайно ж промовчав... А ще лікар агітувала його за кого голосувати:girl_haha:, і мені мав передати, але забув прізвище.
    в мене теж в тому плані врочистість - вишиваю акварельні тюльпани, і так мені вони скоренько йдуть, що аж не віриться. може до літа вишию і буде таки пара акварельним флоксам. єдине що не радує - де б то взяти стільки грошей на оформлення картин, в мене вже штук зо 5 назбиралось неоформлених, а раніше я лише закінчувала, відразу бігла оформляти:girl_yes2:
    Гарного всім дня!
     
    • Подобається Подобається x 17
    • мімімі мімімі x 1
  16. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Врочистість для тернополян - сьогодні стартував опалювальний сезон!
    Врочистість доя мене - йду по лікарняний, заїду за деякими інгредієнтами для шоколадного торту, заберу початок подарунків з нової пошти для манюні.Ще маю задачу пройти в інтернеті майстер-клас по деяких винних девайсах, щоб завтра, при гостях, нєупастьліцомвгрязь))
    Ще одна врочистість - холодець з крілика і фарширована риба від мамусі)))Мама така кльова))) - собі придумала і робить, бо має бути свято)))Буде цікаве поєднання страв на столі української, італійської і японської кухні)))Нічого, аби всі здорові були, чого і вам бажаю)
    Все, я в душ і до лікаря. А!Подзвонила шефиня і сказала, що якщо можна,щоб я продовжила лікарняний до 14.10, бо з 12.10 по 14.10 (ну це відповідно) не будемо працювати, то хоч за лікарняний отримаю гроші. Але!Я здорова - раз, та і нарахування зараз за ті лікарняні такі, шо мамадарагая - два.(((
     
    • Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 1
  17. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Цьоця Патті нині трохи добра, а трохи недобра.
    Добра - бо п"ятниця (аби тільки була вона тихою та спокійною). Бо малий практично здоровий. Бо з фінансами все налагодилось. Бо пробник чудодійного крему таки діє - навіть на настрій )).
    Недобра - бо вчора примусово )) збирала "гумконвой" в одну сторону з тих речей, які можна було продати, здати в коміс або поміняти на щось з користю. Взагалі я не злюка і жадіна, але мої пориви в благодійності теж мають межі розумного. Коли твоєю добротою користають люди з явно ширшими можливостями (нічого назад не повертаючи, певно десь вже пішло гайту то все..), а тобі на дитину з неба взагалі нічого не падає, а хоча б якісь порядні речі ще треба знайти і добре за них заплатити, не все ж в секонд з останнього дня вбирати, то якось не комільфо.. Піду нинька пошукаю за теплими штанятами і гольфами. Добре, хоч лапка не росте так інтенсивно, проблема взуття відпала.
    Такі-то справи.
    П.с. Зле мені. В голові паморочиться, ніс в місці перелому болить страшенно і щось вуха терпнуть. Якщо я теж в ДП-шній епідемії, то прояви якісь, знаєте, нетипові. Може то відпроситися, чи що?
    П.п.с. Нарешті змусила маму обстежитися, найгірші підозри, на щастя, не підтвердилися, але ліків виписали десь на 1000 грн. Але щоб то було найбільшим клопотом, правда? І я так кажу. Прорвемось. І все буде добрее...
     
    Останнє редагування: 9 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 12
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  18. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Врочистість- маю сьогодні гості, своїх коліжанок. Вип!єм, закусимо, потріщимо, бо не часто збираємось. Посижу ще трошки, і йду по магазинах, щось смачненького до столу прикупити. Буряк на салат зварений, шампіньони ще вчора замариновані. А проза- від учора не розмовляю з чоловіком. Бо має довгий язик, і ляпнув таке, що мені зовсім не сподобалось, в мою сторону. І навіть не хочу миритися, от направду. Бо раніше не могла пережити, так мене то муляло, а зараз не хочу і все. Думати треба головою, що кажеш. Отаке, коротше. А, купила собі черевички, на які заглядала, і хоча там каблук невисокий, всього 6 см, але некомфортно, буду вчитись, а то весь час у якихось скороходах бігала. В таких не побігаєш, в таких ходиш поважно)))) І фігура така жіночніша стає))) Шось думки в мене в голові всі вразброс, не впорядковані опше.
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    скажені перепади настрою,
    плани, розбиті на друзки, спішне складання і реалізація нових,
    кава, шоколад, кава, шоколад і ще раз шоколад
    нетипові рішення,
    повернення до прози-повсякдення - айкідо, вечеря, безлад в хаті.. і тут же знов врочистість: п'ятниця ж нині
    а скільки планів на вихідні, але якщо всі вони здійсняться, то буде круто.

    Стрибучо-нестабільно-творча я бажаю всім ящо шторм - то бути серферами, а не потопаючими.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А в мене як завжди мамський день, але є майстер, який кладе камінь зовні будинку і на балконах, то хоч є з ким перекинутися словом, їсти зварено, подано, все попрано, але попереду субота, так що прибирання попереду, і коли то вийти в люди? Але все так не буде, як то кажуть. Всім гарних і продуктивних вихідних.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.