Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. celtic wife

    celtic wife New Member

    Якраз старший дядько і веде. Нудно то не те слово...То оцінки, тести та екзамени ні на що не впливають? А як там ситуація з інструкторами по практиці? Ви їх собі обираєте чи вас просто поділили?
     
  2. premier

    premier Member

    Підкажіть, які враження від інструктора Лозинського, бо теж хочу записуватись в цю автошколу. І хотілося б хорошими інструктора, щоб дійсно навчив. І скільки часу тривають практичні заняття і як часто.
    А ще скажіть відносно теорії- чи доступно і інформативно викладання йде. Бо вже права маю, правда майже все призабула за 10 років, то чи вартує ходити на теорію чи можна вивчити самостійно.
     
  3. premier

    premier Member

    А ще підкажіть може хто знає, якщо права на дівоче прізвище, то чи дійсне воно і не треба міняти. І чи мусить бути стаж водіння мінімальний, щоб права залишались дійсними?
     
  4. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    На оцінки в школі можна забити
    Інструктора мені призначили, я не вибирала. Але я думаю там можна попроситись до кого захочете
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. celtic wife

    celtic wife New Member

    нам на курсах сказали, що ми будемо здавати вже в поліції, то тут вже треба буде активніше сподіватись на знання і вміння. Цікаво буде подивитись наскільки прозоро працюватиме нова система.
     
  6. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Мій чоловік обирав (дзвонив до) собі спершу інструктора, а вже потім його направили на теорію. Якщо не помиляюсь, то саме інструктор, йому сказав до кого йти записуватись на теорію.
     
  7. Jasmin

    Jasmin :)

    В цій автошколі це найкращий інструктор! Відгуки лише позитивні можу сказати. Не кричить, не сварить, не дратується сам і нікого не дратує. Дуже терплячий та уважний. Багато практичних порад дає, знаки по дорозі перевіряє. Взагалі най, най, найкращий інструктор!
    Заняття відпрацьовує по повній програмі. Якщо година то рівно годину він з вами їздить, без перекурів)))
    Ви домовляєтесь з ним самі на коли вам зручно і скільки вам разів зручно. Я спочатку їздила по 1 год два рази в тиждень, а пізніше перейшла на 2год, але раз в тиждень. Скільки вважаєте за потрібне, скільки часу хочете, стільки й домовлятесь. Немає мінімальної кількості занять. Важливо те, що він не любитель возити вас по автодромі невідомо скільки разів. Як правило 3 заняття на автодромі і виїжджаєте в місто. Завжди змінює маршрут, це теж важливо. Бо там є любителі по одному маршруту постійно кататись, це не про нього.
    Викладач читає вам книжку з правилами та роз"яснює моменти. Щоб особливо я щось там вивчила, то ні. Якщо є бажання вивчити, то книжка з ПДР + відео уроки в ютубі нададуть більше знань, аніж заняття в автошколі.
    Якщо ви маєте права і хочете піти на водіння, то там інша вартість буде за практичні заняття (я конкретно про Автоград на Пасічній). Для тих, хто вчиться в автошколі - теорія 2200грн, а практика 1 год -90грн, а для тих, хто не вчить теорію здається було 130грн на автодромі і 150грн в місті за годину водіння. Але це потрібно вияснити в інструктора, як зараз.
    При потребі можу зконтактувати вас з моїм інструктором.
    --- дописи об"єднано, 5 Жовтень 2015 ---
    Я чекаю свої права вже 7-й тиждень пішов після здачі іспиту в МРЕО. Незнаю, як буде з поліцією, але те, що вони там шороху наробили так це факт.
    Хоча толку??... Бланків бачте, в них немає)) Буду чекати на бланки..
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. premier

    premier Member

    Дуже дякую за інформацію про автошколу авангард. А зорієнтуйте скільки практичних годин водіння ви мали, щоб зорієнтуватися, що краще взяти з теорією чи без. І ще, якщо можна контакти інструктора, може я б ще в нього перепитала щодо своїх прав чи вони дійсні ще чи треба нові...
     
  9. ljudviga

    ljudviga Active Member

    чи можна теорію самому вивчити, а практику вже в автошколі і потім здавати екзамен?
     
  10. Lady Mary

    Lady Mary Active Member

    Дівчата закінчила курс в Реги. Вчив мене Назар . Що можу сказати - спокійний, врівноважений( для інструктора це дуже і дуже важливо) і розумний. Мені дуже сподобалось. Рекомендую!)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. premier

    premier Member

    Дякую за інфо, а скільки практичних занять ви мали? І скільки теорії вчать 2 чи 3 місяці?
     
  12. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Ви брали повний курс? Чи декілька занять для впевненості?
     
  13. Lady Mary

    Lady Mary Active Member

    Повний курс брала.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Jasmin

    Jasmin :)

    я рахувала до 10 занять, а дальше не рахувала. Вам мынымуму не скажуть, скільки вам потрібно, щоб ви відчували себе впевнено на дорозі, скільки маєте бажання, стільки й будете їздити. Комусь 5 занять достатньо, а комусь і 50 буде мало. Я їжджу ще раз в тиждень, бо права так і не отримала (немає бланків). Щоб підтримати знання до отримання прав ще їздитиму з інструктором.
    Теорію можна вивчити самостійно, думаю це не буде проблемою. Уточніть вже з інструктором чи є повторне навання теорії для тих, хто має права. Можливо воно дешевше обійдеться. Але йти туди на теорію особливо не раджу. Чесно.
    в
    в ПП скинула
    Я скажу з досвіду в Автограді. Теорію хто хотів ходив, а хто самостійно вив бо більше результату отримував від самостійного навчання. Але, в цій школі є так званий "внутрішній іспит" по правилах. Після його здачі вже готують документи з якими ви йдете в МРЕО на здачу іспиту. А в МРЕО ви або самостійно йдете після внутрішнього іспиту, або вже з групою з автошколи, це як вам пасує. Тобто правила вам в будь якому випадку треба здати на внутрішньому іспиті.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Дівчата, підкажіть з власного досвіду по яких тестах можна готуватись до екзамену в ДАІ. Киньте, будь-ласка, якісь силки.
    Ходжу на курси в Автоград, інструктора з водіння (по хорошим відгукам) обрала Лозинського Б. З. Вже була на одному занятті, ніби нічого так... спокійний, все пояснює. Правда сказав що на наступний раз вже поїдемо у місто, то щось мені трохи страшно... я думала що спочатку будем вчитись правильно паркуватись, задню давати... чи такого в автошколах не вчать, і тому потім майже усі беруть уроки у Реги? :scratch_one-s_head:
     
  16. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    Я готувалась на сайті Екзаменаційні білети ДАІ 2015, обирала лише Київські тести. Саме такі тести були в нас на комп'ютерах в автошколі і в Мрев.
    В кожного інструктора своя тактика навчання, одні тусуються на майданчиках 4-5 занять(трогатись, парковка(різні варіанти) і потім в місто, інші одразу виїжджають в місто і вчать на реальних ситуаціях, на реальних машинах. Незнаю як то має бути правильніше, але коли я вчилась то ми на першому занятті вже виїжджали в місто, потім вчились паркуватись на парковках Епіцентру, Метро, Кінг Кросу, аеропорту...без тих різних палочок. Звичайно що то було дуже страшно, але інструктор допомагав. Не бійтесь, старайтесь...і все у вас вийде. :)
    --- дописи об"єднано, 13 Жовтень 2015 ---
    Непогана автошкола. Я вчилась на Любінській то була задоволена, теорію вичитували повністю ну і практичне водіння теж від'їздили повністю і на славу(але то напевно залежить від інструктора). Результат є, їжджу(поки без пригод :). :)
     
    • Інформативно Інформативно x 3
  17. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Чи можете порекомендувати інструктора з цієї автошколи? Інструктора можна вибирати чи його призначає школа?
     
  18. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    Можу порадити свого інструктора Янішевського Олега(біле Пежо). Єдине що до нього важко попасти,бо він крім того що інструктор,ще й веде теоретичні заняття. Тому якщо попасти до нього на теорію,то на водіння вас він не візьме. Дуже кльовий чувак,спокійний,ніколи не кричав,не матюкався,але вдало наголошував на помилки,пояснював де і чого я затупила. За 20 занять ми обїздили напевно більшу частину Львова,причому возив на найважчі розвязки,найважчі ділянки доріг,спуски,підйоми. Пояснював Пдр,пояснював незрозумілі теми на хлопський розум. Жодного разу не відміняв занять,причому підстроювався під мій графік і бажання довго поспати. :) Машина завжди була справна і чиста. Єдиним нюансом для мене то була машина(класно що маленька,двохдверна,проста і легка в управлінні) але приходилось качати руки бо нема гідропідсилювача,нема тахометра,машинка легесенька -в горку без ручніка,тримали тормоза. То мені було дуже важко після Пежо пересісти на свою,немогла ніяк звикнути до габаритів,ваги і дизеля.
    Учням дають на вибір кілька машин,і учні самі вибирають на чому хочуть їздити. За кожною машиною закріплений інструктор.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    @Chrystal, дуже дякую за вичерпну відповідь!
    Дівчатка, а ще мене цікавить таке питання. Казала одна з моїх подруг, що краще ходити на курси і проходити практичні заняття взимку, щоб відразу навчитися їздити під час складніших погодніх умов. Це так?
     
  20. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    :) Я вчилась їздити з січня(після Різдва) до березня,то за цей період тільки один раз ми їздили по снігу(іто як нежданно негадано випадає куча снігу зразу утворюються корки і нам приходилось половину заняття просто стояти чекати). Дуже неприємно їздити в зливу коли нічого не видно і ті дворніки весь час треба клацати,калабані минати. Але і таке треба спробувати. Для автошколи це є період найменшої завантаженості,тому інструктора можуть більше часу приділяти учням. Я вважаю що це найкращий період для таких занять. :)

    Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1