Екстрасенси, віщуни, віщі сни

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Туфелька, 13 Травень 2012.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    я знаю таку людину,яка займається отакими "неподобствами" . І направду вони дуже пов язують все із церквою і відвідуванням святих місць- саме з цієї , вищеназваної вами причини. І справді особливо у великі свята. І посвячені речі використовують у своїх ритуалах і т.п. І до церкви закликають ходити тих. кому ніби-то хочуть "помогти".Це справді двуликі і страшні люди.
     
  2. Furore

    Furore New Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

     
  3. Туфелька

    Туфелька Well-Known Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    а вони всі здається до церкви ходять, хто енергії набратися, хто гріхи відмолити, хто свічечок купити, а хто й біди якої зробити.
     
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    Вірю у сни символічні, хоча не всі збуваються. Бо таке щоб щось приснилося, а потім збулося то мені здається на грані фантастики. Часто в мене ще буває дежавю, не знаю з цим пов"язано?
     
  5. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    Дежавю до містики нічого не має, то робота нашої підсвідомості :)
     
  6. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    Збої роботи мозку, інакше кажучи. :)
     
  7. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    Це не така старша повна жіночка? вона в дитинстві втратила зір! Якщо це та, то я колись в років 12 до неї ходила з мамою, то вона усе про мої болячки розповіла, навіть те що у мене зір поганий.

    А на рахунок чаклунів, всяких бабок, ворожок якось завжди стараюсь далекою дорогою обходити. Я просто їх боюсь. Боюсь набратися біди та по пороблень усяких.
    А ще кажуть коли до тебе підходить ворожка чи хтось з тих, треба відразу в душі відмовляти "Отче Наш", тоді жодні чорні сили не причепляться. Та й взагалі в кого сильна віра, то нічого з того не причепиться.
     
  8. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    можливо і вона:)

    за перший свій такий сон я була покарана, мені тоді було 6 років і приснився страшний сон як маму вкусив кінь за руку (там було дуже багато деталей на той час мені дуже страшних) розказала бабці, вона мене наказала що допізна дивилась страхіття і тепер мені таке сниться. Бабця то всім порозказувала, через пару тижнів ми за сон забули, поїхали підгортати картоплю і все відбулось саме так як приснилось. З нами був сусід, який знав про мій сон він сам своїм очам не вірив. І так тепер пстійно...Правда сни сняться дуже рідко (раз чи два на рік), але після смерті бабці, вона мені почала снитись і розказувати що і як буде. Недавно мені приснилась бабця і сказала щоб я нікуди не їхала, молв сиди вдома, що щось має статись і ти маєш сидіти вдома(вона мені декілька раз то наказала). Я чомусь подумала що то мамі стане погано і залишилась. А мої друзі поїхали на шашлики і неподалік того лісу є склад салітри. Якось невдало розпалили вогнище, загорілась трава і то все перейшло на салітру. Влетіли в досить великі гроші та і зараз суд має бути...

    ---------- Додано в 02:11 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

    знаєте, в мене якось дійсно була чорна смуга життя, проблеми з здоровям, з друзями пересварилась, розбила ноутбук, грошей ніяких, а працювати треба...думала взяти кредит і купити компютер, ішла по дорозі і біля тюрми на городоцькій мене перестріває монах (памятаю дуже добре, що він був підперезаним шнурком, схожим на канат) і ніби іде на мене і каже, дитино кому ти так дорогу перейшла???твій компютер то тільки початок твоїх бід!!!і пішов далі..чесно я стала як вкопана, мурашки по тілу і не знаю що взагалі відбувається. Подзвонила до мами, мама також в шоці. Добре, що тоді в нас пари були і я бігов в інститут, вся бліда і перелякана, одногрупники заспокоюють, а в одної дівчинки батько священик. Вона до нього подзвонила, і розказала все. Відповідь була одна - ні в якому разі не звертатись ні до яких шаманів, навіть якщо до вас подзвонять і скажуть що я такий то монах чи священик і буду молитись за вас. Просто потрібно вірити і молитись!!!Через декілька днів мене перестріла якась жіночка і сказала що за мене треба молитись, я вічливо сказала що я сама за себе помолюсь і пішла далі...
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Adriasia

    Adriasia Well-Known Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    Як почну згадувати ті балачки. Якось прогулювала пари у Стрийському парку. Підійшла до мене якась і почала говорити. Мені було скучно, десь тому і слухала (підхіхікуючи у душі). Так, багато справдилося, а багато виявилося дурнею (казала шо в мене троє діток буде, а в мене ледве одне є і решта не передбачається, хіба би чудо). Казала шо чоловіків до 30-ти трьох матиму (правда), казала шо мама заміж вдруге вийде (правда), та багато казала. Але всі вони біса мають і зараз я б ніколи вже її не слухала. Не від Бога таке знання (хоч і молитви читають наввипередки, але Біблія чітко каже про ворожбитів та віщунів).
     
  10. elpis

    elpis New Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    Ще чотири роки назад я так як більшість вважала, що розповіді про усілякі зурочення і пороблення вигадки людей з хворою психікою. Поки за один місяць не змінилось усе:баба падає -ломить ногу, за три дні дід також ломає ногу, батько попадає в психіатрію, на чоловіка в Польщі нападають і крадуть борсетку з грошима і документами. Я би ще довго вважала це "чорною смугою" мого життя, якби не хвороба сина(в нього почався кровяний понос), при обслідуванні в інфекційній лікарні лікарі розводили руками. Тоді я звернулась до священника отця Степана, що відправляє в каплиці на Привокзальній. Він, як тільки увійшов в наш дім здивувався, що всі живі, і сказав що ми маємо сильного охоронця бо інакше б не вижили. Отець освятив наш дім.Я багато молилась і біда відступила. І як це банально не звучить я вважаю, що якщо є зло є і Божі посланці здатні з ним боротись.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    Віщі сни.У мому житті їх було декілька.

    На 9-ту ніч після смерті моєї подруги сниться мені сон.Сниться мені моя кімната,що я лежу і отот має сонечко зійти(воно мене завжди будило своїми променями).Уві сні я вже прокинулась,але сонечко ще не зійшло.Тут у мою кімнату відкриваються двері,на порозі стоїть Світлана.У тому ж весільному платті,з кучерявим волоссям....Вона підходить до мене, бере мене за руку і говорить щоб ми за нею не плакали,що їй там добре.Каже що коли ми плачемо їй важко піти.Просила її не забувати і приходити до неї на могилку...Потім ми ще сиділи і говорили,як колись,ні про що.... І оця остання її фраза, мене остаточно довела до шоку.Каже:
    -Марта,я йду.Дивись, сонечко встає, ти ж зараз проснешся...
    І все,я проснулась, і сонце так яскраво світило прямо у моє вікно....

    Другий раз теж мені снилась моя подруга.У нас йшла підготовка до весілля,стільки клопоту і різних справ. У цій заклопотаності ми давно не були на цвинтарі,ні у моїх дідуся з бабусею,ні у чоловікової мами і у моє Світлани.
    Якось однієї ночі сниться мені наш підїзд,що я виходжу з квартири і у вхідних дверях стоїть моя подруга.Вона така весела і жартівлива,у тому ж білому платті,так сміючись каже до мене:
    -Ти чого до мене не приходиш,то я аж мушу так про себе нагадувати....?
    Сон мав продовження,але то вже не суттєво....

    На наступний день я все ж таки поїхала до неї на моголку,запалила свічечку і помолилась.

    І ще у моєму житті є одна людина,ми знею дуже зв2язані якось на підсвідомому рівні,хоча ми не є ріднею.Ще з дитинства,напевне їз садіку ще, ми дружимо.Ми з нею дуже схожі,всі кажуть що ми як сестри. На даний час ми породичалися,вона у мене за куму.
    Коли вона вагітна ходила,ми не мали змоги часто бачитись,вона якраз закінчувала навчання.Але передзвонювались майже щодня. У куми вже йшов 39 тиждень,явних ознак початку пологів не було,та й я,щоб лишній раз не дьоргати питаннями типу:"ну коли вже, тобі ще довго"при тел розмовах не говорили про вагітність,вона сама мені казала коли її щось турбувало.
    І тут день після нашої розмови сниться мені сон.
    Сиджу я за компютером,чую мене через вікно хтось кличе:"Марта,Марта,ходи я тобі когось покажу!"
    Я виглядаю у вікно, а там моя кумася з візочком,такого нейтрального кольору,стоїть.Я від радості кричу УРА,кажи хто там такий маленький народився!!! А вона мені каже що хлопчик(ми до останнього не знали кого чекають).
    Я першим ділом, коли проснулась,побігла за тел.Дзвоню,чую в трубці таке сонне "Алло".Кажу їй:
    -Вибач що розбудила,але тут таке діло,ти мені снилась,і що ти вже народила хлопчика!
    А вона мені у відповідь:
    -Та, я вже.Хлопчик у нас.Я в ночі народила,тільки чоловік знав,ще хотіла тобі подзвонити,але боялась розбудити.

    Такі сни я сприймаю як віщі, а от всякі там котики,песики,рибки і тому подібне,на таке не звертаю уваги і не зациклююсь на їх тлумачені.
     
  12. vikad

    vikad New Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    А дійсно: молитви - наввипередки. На форумі були вже цитати з Біблії. То якщо Бог прямо, говорить, що люди не повинні ворожити і т.і. То до кого тоді моляться ворожбити? Хто їм допомагає?

    ---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

    Я б не спішила вірити у все, про що говорять по телебаченню /в газетах/інтернеті...
    А щодо померлих, то це не просто розумні слова, це Божі слова
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Gerbera

    Gerbera Member

    Відповідь: Екстрасенси, віщуни, віщі сни

    о, в такі віщі сни я теж вірю. В мене була подібна ситуація. Наснилося, що моя подружка вагітна і в неї народиться дівчинка. Про вагітність я ще тоді не знала, ніхто не знав, бо то були перші тижні. Через якийсь час вона повідомила радісну вісточку, що чекає дитинку! Правда, зі статтю я не вгадала.

    І ще було. Приснилося, що я зустріла свого знайомого - колишнього хлопця - з обручкою. Через місяць дізналася, що він одружився.
     
  14. Галюня

    Галюня Member

    Народні цілителі

    1.прошу дописувачів-форумчан, може хто чув про жінку -рентген, яка живе в Івано Франківську, то напишіть на мейл або у тему
    2.На Сихові В церкві Івана Хрестителя (за базаром Іскра) є священник о. Дмитро. Він бачить всі хвороби людей. Дуже добра людина!!!!!!!!!!! Править службу в Неділю в 11.00

    Хто ходив до о. Дмитра???
    Як до нього попасти,в якi днi приймаэ???
    Напишiть своi вражнення про нього
    Дякую!!!
     
  15. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Не знаю чи в тему.
    Цікавить інформація про народну цілительку з Городка пані Стефу Гринчишин. Чи не пахне тут гріхом?
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Я десь читала таке.
    Сонники це ніби інструкція для підсвідомості:риба - вагітність, собака - друг. У той момент коли ми читаємо таку інформацію, підсвідомість записує, і коли справді буде вагітність підсвідомість уві сні покаже рибу. Якщо хтось прочитав, що дельфін це вагітність, тому присниться дельфін. І т д. Є таке поняття у філософії "колективне несвідоме" - припускають, що підсвідомості відомо абсолютно усе - стан здоров"я, свого і всіх кого знаєш і т д, і навіть майбутнє. І от підсвідомості просто усе відомо, відомо, що подруга вагітна, чи що зараз народжує, а уві сні ці образи спливають. Мені теж снились такі сни, і снились люди яких вже нема, і ми спілкувались, тому я сприймаю це якось так як має бути, якщо чесно. Ми усі пірнаємо в один і той самий інформаційний простір, коли засинаємо, тому думаю, віщі сни можуть снитись і "світлим" і "темним" людям. А декому дано читати інфу з "колективного несвідомого" і наяву - деколи ж буває, після удару блискавки і т д. Може з"являються якісь органічні ураження мозку і т д. А діти кажуть до 3 років мають дар яснобачення.
     
  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    А як ви з такою людиною спілкуєтесь, якщо знаєте що вона таким займається? І ще, а як про це ви дізнались? Може накрутили таке собі, чи вона вам розказала сама:d23:? Я от в таке не вірю, бо якщо людина з Богом в серці, то ніякі такі "кадри" нічого зробити не зможуть. І всюди кажуть, що зло таким назад повертається - це раз, а ще відомо, що якщо хтось у таке не вірить, не переймається всілякими "порчами-магіями" і не накручує себе цим, то на таких людий це не діє :girl_smile: А от таких що переймаються, "мнітєльних" то запросто можна таким залякати, напевно ваша знайома з таких, вони добрі психологи зазвичай. І до різних віщунів-екстрасенсів зазвичайц такі ходять, гроші їм носять та купують різні магічні причандалля:girl_yes2: Людина сама себе повинна вміти оберігати і не підпадати під такі впливи.
     
    Останнє редагування: 11 Жовтень 2015
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1