Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.
     
    • Подобається Подобається x 8
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Заняття проходять у капличці при церкві Різдва Пресвятої Богородиці.
    Ось їхня спільнота у фб Войдите на Facebook | Facebook (ще є група у вк).
    Зазвичай заняття відбуваються щовівторка та щочетверга на 18:30. Кожного разу лектор (Христина) повідомляє про дату, час та тему лекції.
    Раджу піти :)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Valyushonka

    Valyushonka Well-Known Member

    У Львові я не так давно живу і тим більш вперше буду народжувати. У зв"язку з цим маю декілька запитань.
    Пологовий будинок можна обирати на власний розсуд чи по прописці?
    Якщо так станеться що води відійдуть і забере швидка, то в який ПБ відвезуть (з Демнянської)?
     
  4. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Пробувала я пошити трикотажні шапочки :) - які вони криві і непрофесійні всередині...але такі милі зовні, ні? Наш майбутній тато так розчулився, що вчора поки перед сном щось на ноуті в ліжку робив, то не віддавав, а поклав собі на груди і час від часу в руках перебирав - приємно йому було :).

    [​IMG]
    Думаю, може то з того пошити ще царапки і шкарпеточки якісь найпростіші? В колір будуть :).
     
    • Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 11
    • мімімі мімімі x 3
  5. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Можна вибирати пологовий. Якщо прописка на Дем'янській, то швидка завезе, мабуть, на Мечникова, якщо не львівська - в медінститут. Або викликаєте таксі, і ідете, куди хочете чи де домовилися.
     
  6. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    та які криві? просто чудові шапочки, зроблені з любов*ю:girl_in_love:
    з трикотажу можна і штанята зробити простенькі, окрім рукавичок\шкарпеточок.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 5
  8. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    А я сьогоднi по дорозi з жк, прогулюючись заглянула в пару магазинчикiв з дитячим одягом. Подивувалась цiнам: простенькi, як на мене позбавленi смаку шапочки на новонароджених, з сумнiвноi тканини, вiд 80 грн за шт. Подивилась в Картерс, а там...все хочу! Таке гарненьке, таке миле i цiни значно привабливiшi , ще й знижки почались :) Чекаю зарплату i будемо шопитись :)
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Корисно Корисно x 1
  9. olangel

    olangel Well-Known Member

    Вітаю!!! Щкода, що так з пригодами, але значить так мало бути.
    А на скільки там тепло зараз в пологовому? Бо не знаю чи брати теплий халат чи ні
    Бо 4р тому мені було там гаряче і в теплому б не змогла бути там...
     
  10. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    А можете написати посиланнячко, де то подивитись? То можна самому замовляти без посередників?
     
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    дівчата, раджу ще звернути увагу на лашки від Нексту, бодіки чоловічки звідти мені най най кращі, гарні, цупкі, супер! Картерс маю дещо подароване, то Некст мені краще значно
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 2
  12. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Маю теж багато подарованого, в основному все новеньке, а дещо i не розрiзниш :) Все таке гарнюнэ, я навiть зараз вже перу дещо по кольорах :) Подивилась, що реально нам потрiбно буде докупити тiльки шапочки i шкарпеточки.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. marianast

    marianast Well-Known Member

    Тепло, я вчора малу до педіатра туди возила - тепло всюди. Воду гарячу краще ловити зранку. Їжа - залежить від апетиту, а мала поганий, тому не бачила жодного змісту в передачах з дому. Сусідці додатково носили м'яско, печені яблука і т.д.
    Десь раніше питали про набір для дитини, якщо нічого не забула: хлорофіліпт спиртовий 2шт, септил 2 шт, перекись 2 шт, вата, бинт, 5 інсулінових шприців , пакет одноразових рукавиць. Половина пляшечок в маніпуляційну, решта -вам на стіл.
    І підготуйтесь інформаційно до ін'єкції вітаміну К. Вночі, після пологів, прийшла сестра за моєю згодою і 50грн. Сказала, що раніше кололи усім і батьків не інформували, зараз лише за наявності підпису на згоді колять. Я після консультації педіатра дозволила, але краще ознайомитись і визначитись заздалегідь.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  14. olangel

    olangel Well-Known Member

    то в них як було так і залишилось :)

    Я люблю лікарняну їжу))) тому просила передавати мені печенька і всякі смаколики

    ну я то все купила, але по 1шт. огляд 1 раз на день... то 3 пари стирильних рукавиць, як треба буде, то докуплю.. але з Марком то все я тримала в пакеті в себе в палаті, коли йшли на огляд, той пакетик брала
     
  15. olangel

    olangel Well-Known Member

    Та не могли вони без згоди батьків колоти щось дитині....Під час пологів чоловік був і спостерігав за всіма маніпуляціями з дитиною, а потім ніхто від мене дитину не забирав, під час огляду, просто зважували і обтирали, я завжди присутня була.... То вони щось собі придумали
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  16. marianast

    marianast Well-Known Member

    Від мене забирали обох, десь на пів години після переведення в палату.
    Тому не знаю....
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    обійдуться. маю по одній баночці всього для себе в палату. колоти нічого не планую, тому шприців не купляла. хіба рукавиць маю багато-нехай вдягають.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    Від мене меншого забрали в маніпуляційну на Мєчнікова, я була в шоці і наробила їм кіпішу такого що караул, то вони щоб я не кіпішувала відкрили двері в палату і в маніпуляційну (я якраз навпроти лежала), то нічого з дитинкою не робили, просто протерли хлорофіліптом. Не кололи нічого 100%. Я правда так і не зрозуміла чому ті маніпуляції не можна було зробити в родовій, або при мені в палаті, то для мене так і залишилось загадкою. В Меді все це робили при нас і від часу самих пологів і до самої виписки дитя від мене не забирали ні на 1 секунду, тому і там 100% нічого не кололи.
    Я взагалі трохи в шоці була від того пологового на Мєчнікова, то потім медсестри моєму лікарю сказали, що я ненормальна. А я просто просила мене не рухати. А про поради про ГВ просила зі мною взагалі не говорити, бо ту брєдятіну що вони вчать я взагалі не буду слухати. Медсестрі аж піна з рота йшла коли я почала задавати їй запитання а чому робити саме так як вона каже а не так як правильно ;) (вона мабуть дуже хотіла поговорити і на мої прохання не розказувати нічого про ГВ не реагувала, то я її просила говорити хоча б по суті :girl_haha:) Закінчилось все на тому що я запитала чи має вона дітей, вона їх не мала і після ще одного "умнічання" прямим текстом я її послала. Мені щиро шкода дівчат, які йдуть в пологовий не підковаті хоча б теоретично про ГВ. Бо таке враження, що там роблять все, щоб воно не вдалось, і толку ніякого, що купа плакатів висить про ГВ, бо навіть якщо їм говориш, що на плакатах написано ось так, вони все одно все поперекручують. А про лактолога я взагалі там мовчу :girl_mad::girl_impossible: Не знаю чи всі там такі, чи то мені "повезло" попасти на таку зміну. Але коли розмовляла зі знайомими, які народжували на Мєчнікова, то всі мені ті самі слова розказували, що і мені говорили.
    А, забула, ще була історія з моєю кумою після кесерського, я з нею була, бо вона просила прикласти дитя до грудей, бо дякуючи тим медсестрам з першою дитинкою ГВ її закінчилось майже і не розпочавшись. То теж прийшлось воювати з тими медсестрами за дитя, щоб принесли прикластись. Тоді мене остаточно добили там. Я аж дзвонила лікарю нашому (ми в одного народжували) і просила щоб він посприяв тому, щоб дитя нам принесли, то медсестра з такою перекошеною рожею принесла і ще й нахамила. І кожен день, поки її не перевели в загальну палату, вона воювала, щоб їй принесли дитинку. Але то все пусте, головне, що ГВ у куми було успішне)))
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    В мене старшу забирали, бо я ще не в курсі була, що до чого, плюс мама збоку капала всім на мозок, ще її треба було бавити. Молодшу просто сказала, що всі маніпуляції при мені в палаті, ніяких проблем з тим не було. За молодшу 100% впевнена, що не кололи нічого.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    була в ЖК, передостанній раз:girl_dance:
    все ок. малючка ще високо. аналізи в нормі. так що ждьомс)))
    підтвердив мені лікар недобрі новини про Мечникова. казав, краще не ризикувати... таке от.
    --- дописи об"єднано, 12 Жовтень 2015 ---
    в мене було ще краще. після пологів мене перевели в палату у гінекологічне відділення, бо у післяпологовому не було місць. нас тоді в тій палаті було 4ро породіль. а малу забрали в дитяче відділення. а десь, мабуть, за 2-3години!!!! мене перевели і одразу мені віддали бебіка. тоді вже не забирали ні на хвилину.
    а я тепер от думаю, чого то я не кіпішувала. певно після пологів була якась загальмована чи що:dash1:. тепер би такого не дозволила:girl_devil:
     
    • Подобається Подобається x 3
  21. enigma

    enigma Well-Known Member

    В мене вчора був напад осінньої вагітної хандри. Сиділа, хникала, ледь венігрет нарубала. Але потім приїхав чоловік і стало краще. Малеча з того всього тааак копалась як ніколи, аж наш тато вперше насправді почув ті копнячки :) Йдем того тижня на друге УЗД, побачим нашого красеня чи красунечку :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.