Як зупинити погіршення зору?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Wanderlust, 23 Вересень 2009.

  1. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Бажано в спец окулярах для плавання, бо можуть вимитися з очей.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Liv

    Liv Member

    Просто так вітаміни не рекомендую купувати, адже у кожного - індивідуальна ситуація. Рекомендую спершу відвідати офтальмолога, а тоді вже брати необхідні вітаміни.
    Наприклад, була ситуація - в чоловіка ячмінь на оці рік не сходив, ніякі каплі з аптеки, операція по вичищенню каналів не допомагали... Пішли до нормального спеціаліста, а вона прописала припарки в народному стилі (ми самі їх варили з різних трав), та дігтярне мило з деякими мазями. В комплексі все це і допомогло :)
    Так само із зором, я вважаю...Комусь можна підняти зір тільки вітамінами, а комусь треба вправи, масажі, уколи, вітаміни і багато всього іншого... ;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я колись пробувала. Що я тільки не перепробувала. В дитинстві, в школі, останні роки, а потім універ дуже погіршили зір. Робила вправи, масажі, вітаміни. Все мало короткочасний ефект: спочатку трошки покращувався зір, а потім знову падав. Після закінчення навчання, навантаження на очі трошки зменшилося і зір хоч був поганий та тримався на одному рівні. Останні 2 роки після зміни роботи знову почав погіршуватися. От натрапила на цю тему і задумалася може то щось треба з цим робити. Але правду пишуть з вправами, що їх треба робити довго, регулярно. А на це на жаль постійно бракує часу. Крім того, ефект цих вправ дуже малесенький.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Liv

    Liv Member

    По крайній мірі, Ви самі бачите, що у Вас ще не безнадійний варіант. На власне здоров*я потрібно виділяти час, бо інакше можна довести до такої стадії, коли вже зір покращити ніяк неможливо.
    Взагалі, спеціалісти кажуть, що наша зіниця формується повністю до 21 року, тому кардинально підняти зір можна до цього віку, надалі - лише підтримувати, аби не псувався ще більше, або лише трішки покращити.
     
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    В тому то і справа, що коли немає прогресу в занятті вправами (а його вже фактично не буде, бо далеко за 21), то і стимулу як такого теж немає. Ех, щось аж сумно стало (
     
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    У вас тільки з зором проблема?
    Чи це вже наслідок чогось іншого?
     
  7. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Погіршення зору було наслідком навантаження в школі, навчання в другу зміну та поганого освітлення.
    Та не тільки звісно. Здоровішою з часом не стаю та й з"являється всяке різне, що на даний момент важливіше.
    Ну але в дитинстві то таки була найперша проблема, яку постійно контролювали (намагалися інтенсивно вирішувати).
     
  8. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    І що- нічого не допомагало?
    З досвіду бачу таке- якщо зір реально сів сам по собі(тобто через зовнішні фактори, а не через інші трабли зі здоров'ям)- то при правильному лікуванні він повертався. Ну хоча б до +- нормального рівня для життя.
    Часто мені жаліються на зір, а коли починаєш копати- то це наслідок того, того й 10-го з іншої сторони організму.
    Щось так подумалося- багато в кого таке було. Ну у мене точно. Ги)).
    Наразі не можу вам порадити до кого звернутися, та я би пройшла повну діагностику в толкового спеца(навіть не окуліста, пояснивши йому всю картину з зором з дитинства- що було, де і як і чим лікували). Думаю причину знайдете.
    Це таке моє імхо. Та бачу що воно допомагає.
    Ще вам у карму черкнула пару слів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    В мене не така вже критична проблема, ходжу без окулярів . В окулярах в основному працюю за комп"ютером. Та от працюю багато. Думаю таки варто трохи зменшити навантаження в першу чергу.
     
  10. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

     
  11. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

     
    Останнє редагування: 27 Серпень 2015
  12. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

     
  13. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    В мене поганий зір спадковий, як і в сестри. І ось в цьому випадку, моє імхо, що не роби - він впаде до того рівня, до якого закладено.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. KryhiktaTin

    KryhiktaTin New Member

    дівчата можливо хтось чув про такі каплі для очей як "Фаурін"??????? в моєї бабці(67р.) погіршується зір, найшла в газеті рекламу тих капель і хоче попробувати їх, склад в них: "добавка диетическая ФИТОР® (экстракт листьев дуба) в виде водяного настоя, экстракт прополиса, дистиллированная вода." Можливо хтось із вас їх пробував чи чули якісь відгуки? Буду дуже вам вдячна за відповідь
     
  15. Siania

    Siania Love Life

    Так, в мене також. Хвороба називається міопія. Зір падає десь до 25 років. Все дитинство на вправах провела, а толку ніякого :sad:
    Єдиний вихід - лазерна операція.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    В нас з сестрою в обох падав десь до років 18, найсильніше під час перехідного віку. Вправи і т.п, лежання в лікарні, сестрі навіть операцію робили, склеропластику, яка мала зупинити прогресування міопії. І ніц, в нас в обох короткозорість
     
  17. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    я от теж побачила сьогодні газетку з рекламою тих капель. правда так трохи дивно, що ті каплі мають практично від всіх очних хворіб помагати. якщо вони такі чудодійні, то можна було б спробувати. але трохи страшнувато все-таки:) хтось користувався ними від короткозорості?
     
  18. KryhiktaTin

    KryhiktaTin New Member

    моя баба таки надумала їх купити... купила... капає з 4-го жовтня -купила дві пляшечки покищо ефекту нема ніякого(пише що має щось дати після 4-х таких пляшечок) каже що як закапає то цілий день їх чує-типу ті масла жирні і на основі цього чути. Якщо чесно я б їх не купувала, а йшла б до хорошого лікаря-тут на форумі писали про окуліста у Сихівській поліклініці, але кожному своє і людей не перепреш)))))))