Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Врочистіть - ми відновлюємо свої п'ятниці. Ну, бо одне, коли ми просто так сіли, напхались, перекинулись двома словами - і то в будь який час. І зовсім інше, то згадати період "молодості" так сказать. Рудий "вернувся" в стару банну компанію. А це означає, що в п'ятницю я буду летіти додому і готувати вечерюкінцяробочоготижня. А так як баня тепер у Винниках, а я працюю біля дому - то просто насолода і дупа зовсім не в милі :girl_haha:.
    Отже ми гарненько і смачно повечеряли, обговорили знайомих і не дуже, а потім лягли дивитись "13 постерунек". Рудий, канєха, лошик і я половину фраз перекладала. На третій серії коє-хто скопитився і вже хропе. А я вимила посуд, ввімкнула свій серіал і прийшла до вас. В хаті тепло і затишно, опалення валить на всю катушку
    Приїхав шеф з відрядження - а це ще одна врочистіть, бо я його бачила ще минулого тижня і вельми сумно мені працювалось. І з нагоди приїзду шеф видав мені малюсіньку премію, щоб я не перла до банкомату і не лишилась без грошей на вихідні. І саме такої премійки мені і бракло :girl_claping:
    А завтра прозова субота. Рудий по дравішкі до каміна, а в мене вільна хата і купа роботи. Базар, готування хавла, прання і прибирання. Але то буде завтра. А нині в мене раманціка в душі. Чого і всім бажаю.
    Ваша ДВ:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А в мене суцільна проза..........КД прийшли трохи раніше, а в мене повно роботи в хаті:girl_cray:Бо завтра мають прийти ще гості. Я зла і недобра, бо живіт болить, а прибирати треба...і готувати...і ще повно всього...Єдина врочистість це гарна погода. Ну блін хто придумав святкувати вдома???Краще б я не слухала маму, а замовили б столик для найближчих родичів і всі були б задоволені. І ніфіга то не дешевше вдома святкувати....На тижні відсвяткувала з друзями в кафешці, то блін в кафешці вийшло дешевше, ніж ми витратили на домашню забаву...І кому це треба???І святкуючи в кафе ні прибирати, ні продукти купувати, ні готувати не треба, ні гори посуду після забави мити:girl_cray::girl_impossible:............ Прийшов і все готове, ото справжня забава:girl_tender:Більше я на таке не підписуюсь:girl_mad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  3. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    так так так...сімейна ідилія)) то я так розумію гроші на весілля збирати вже пора?))) можете мене виносити в забилам би))
    Я щось випала з ДП життя. Звітуюсь за все відразу: тиждень минув більш-менш спокійно. Робота робиться ), дитина вчиться і відпочиває паралельно
    А я? А я тішусь що ще два дні відпочинку. Трохи в мене помінялись розклАди на роботі і треба пристосуватись до нового графіку, але то таке.
    Зараз кожну вільну хвилину вишиваю. А ще думаю над подарунком для мужа. І для Сашка треба щось придумати. Починається шалений період ДН і гулянок.
    В хаті далі дубак і сморід((( Від холоду ще врятує чай-кава-капучіно-какао, а від смороду я поки не придумала нічого. В туалеті таке враження що хтось промазав. Аж стидно когось до хати покликати((( Ото такі прєлєсті життя в елітному районі на березі Полтви)))
    Ну і треба вам щось побажати... Нехай суботнє прибирання-готування пройде непомітно, а ще краще без вашої участі)))
    Все буде тепло!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Субота? Субота... Та, дні мами абсолютно однакові, що понеділок, що субота, що неділя...
    Діти на вулиці сплять, тато наш працює... В хаті холодно, бо відкриті двері, щоб чути діток... Я закутана і понавдянувана п'ю гарячий чай і дивлюсь анатомію грей:) а хатні справи хай чекають: в ванній хаос (то я так вчора почала там прибирати); посуд немитий; прати не можу, бо вологість зашкалює за 100%; а ще що? Хех, я усьому знайду відмовки...
    А на вечір буде гарячий глінтвейн в обіймах коханого і під солодке сопіння рідних носиків...:)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 4
  5. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Видно що субота ))
    Я до обіду тусуюсь на дп. Щось читаю, щось пишу, нарешті відписую на карму, бо почуваюсь свинкою, люди підтримують, щось питають, щось радять, а я мовчу.
    Йти другу кавусю заварити, чи що.. Пообіцяла дітям, що доп*ю каву і йдемо всі разом прибирати в кімнатах. Сидять тихеенько, щоб часом не порушити спокій мами і мама не згадала про прибирання :girl_haha: А мама не дуже і хоче згадувати, хоч каву допила ще годину тому.
    В нас знову немає води, на обід є рівно три чисті тарілки, три чисті вилки і три чисті горнятка. Якщо до вечора води не ввімкнуть, то буде в моїй кухні екологічна катастрофа :hang1:

    Так добре сидиться, так гарно музичка грає, дітки так тихенько бавляться в спальні, так лінь порушувати ту ідилію :smoke:
    Але як оглянусь, оуууу.....
    Але то фігня, витягну свою чарівну сокирку і тося все зробить. Головне, щоб сонечко світило і більше ніхто не хворів.
     
    • Подобається Подобається x 16
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Shamna

    Shamna Мамуся

    Робота зроблена, хата прибрана, речі випрані і розвішані. Всі нагодовані, доня вже спить. Ми з мужом зараз будемо дивитися фільм.
    Доня виспиться може підемо гуляти трохи на сонечко.
    А так з планів вечірня ванна, свіженький манікюрчик і щось смачненьке на вечерю придумати.
    Отака в мене субота зовсім на себе не подібна.
    Всім гарних вихідних:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 1
  7. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ноут на кухні, я поміж баняками. Незважаючи на те, що вчора вкладалсь спати з допомогою весла по голові , нині прокинулась рано. Рудий поїхав вкалувати, а я потеліпалась по маршруту базар-фуршет-базар-дрібнімагазинчики "Авосьшосьтреба" :girl_haha:.
    Ремонт Хмельницького триває й у вихідні дні. Ті майстри бігають там як мурахи і перекривають входи-виходи. І додому я нині йшла зигзагами і в обхід. Від тих "серпантинів" я прийшла додому з замакітреною головою. То щоб день не пройшов дарма і не розмакітрився, я придбала чудовий напій бурштинового кольору і пішла вкалувати.
    Бурштиновий напій - майже допінг. Друге прання переться, оселедець замаринований, суп по-закарпатськи зварений. Зараз ще нафарширую перцю і най він стоїт, чекає ґосподара :girl_haha:
    Бардак в хаті наганяє таскарь і депресуху, але я то переборю .

     
    • Подобається x 10
    • Зе бест! x 3
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
  8. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    А я з чоловіком по дорозі в село. Малюк гарно спить вдома, бабуся наша куховарить, а дідусь хворіє. Тож сьогодні працьовитий день ... Всі при роботі
     
    Останнє редагування: 11 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
  9. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Мені срочно треба каміна:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Можна і без дровішок.

    Субота, нині субота.
    Субота, та що 10-го жовтня:girl_impossible::girl_impossible:.
    Я щось ніяк не збагну куди той час іде.
    Останні дні пройшли під лозунгом "останній рік і буде 30".
    Да уж- я думала, що то тільки у чоловіків є криза 35.
    Бачу у жінок вона теж є, і явно ранувато.
    Якесь таке переосимислення життя пішло шо ну.
    Що зробила, що не встигла. Що ще має шанс встигнутися(благо майже все і має). Короч цікаві такі дні, ага).
    Про камін- то теж сюди. Готуючись до МК по Мріях виявила ще одну свою, ту що, маст бі. І бажано не в 50. І при чому я маю всі шанси мати його або вже або в скорому майбутньому, та я ще не вирішила чи треба воно мені саме так, як воно може бути вже.
    Та одне я зрозуміла точно- не створена я до квартир зі стелями в 2.50. Скільки б метрів у них не було. Я чесно 5+ років намагалася до цього звикнути:girl_impossible::girl_impossible:. І :girl_nea::girl_nea:. Тому зміни, певно ви не за горами:girl_in_dreams:.
    Усім гарних вихідних і тепла, того що в душі й навколо:girl_in_love::girl_in_love:.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Сьогодні ми відзначаємо 17 років подружнього життя . Вирішили нікуди не їхати , а влаштувати собі паті на хаті - піцу і перегляд весільного відео . Але воно ще на касеті- останніх десять років обіцяю собі до наступної річниці переписати на диск і ніяк не доять руки . Знайшли свій раритет , подарований на весілля - не працює . Спитала в сина , якому 16 , чи не знає , хто міг би таке мати і нам позичити . Він сказав , що таких засобів у нікого вже нема . І тут я реально захотіла переглянути то відео - чоловік довго видзвонював , питав , шукав , і нарешті , о диво , знайшов . Тільки приніс до хати і намагається підключити . А я вже і не дуже хочу- ми там юні , молоді , багатьох уже нема .... Але йду перегляну , все ж таки це наше свято
     
    • Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 8
  11. flame

    flame невгамовний експериментатор

    хм, здурив. В мене є.
    Я вже прийшла до тями і вертаюся до вас. Кров здавати не їздила, під ранок прийшли КД, ревіла і кип"ятила капу, потім відмивала ліжко і ковролін. Знову нічого не вийшло. Себе накрутила, вас накрутила:girl_cray:Будемо продовжувати далі в тому ж напрямку.
    Сьогодні поки я спала, поремонтували трубу каналізаційну і вже все добре.
    Їздили сьогодні за обліпіхою, тепер злословлю до неї і обриваю. Руки подрапані страшенно, але нічо, заживе. Вже нарвала великий баняк і наближаюся до фінішу. Завтра займуся перемелюванням і заморозкою. Збираюся ще завтра в кіно з подружкою. Вибір не дуже, але розвіємося, купили квитки на ті великі крісла в останньому ряду будемо втіхаря пити віскі з колою, напихатися попкорном і дивитися "дитяче" кіно. Потім може буде суші. А далі знову робочий тиждень.
    Всім солоденьких снів, а мені пошвидше закінчити то нудне обривання ягід з колючок.:girl_yes2::girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 4
  12. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Передивилися то відео , але раз вже позичили , то одним махом передивилися решта касет . Про існування деяких записів дізналася сьогодні . Побачила свою дитину ( ту , що йому 16) у віці 5 років . Не повірила , ще раз переглянула . І тепер хочу дати пораду - може , я помиляюсь , але , якщо маєте можливість , знімайте на камеру своїх дітей - вони так швидко ростуть , своїх рідних і близьких - вони можуть залишити нас . А ті щирі емоції , жести , міміку фотографії не передадуть . Та й зрештою , хіба ми так часто друкуємо фото? Скинемо на флешку чи комп і очікуємо . Щороку робила таку стелу з фотографіями , як ми змінились за цей рік , де побували , чого досягли , а цього закрутилася і не встигла ...
    Робіть сюрприз своїм рідним частіше ‍❤️‍
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 4
  13. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Я дожила!
    Добрий ранок посиденьки!
    Я молодець, все зробила, попакувала, чоловіка відправила, за день-півтори зробила 3 замовлення кожне по тисячі грн, уявляєте яка то к-ть всього:girl_crazy:
    Зараз почитую швидко вас, п"ю каву, фарбую волосся(вчора не встигла) і біжу на манікюр(мій чорний гель-лак шикарно відносився 3 тижні, але йти так на весілля не пасує напевне), збираюся і йду в загул. Така рада за себе що таки закінчила цей робочий тиждень, позакривала усі першочергові фінансові дири і маю відчуття що я стабільно на твердому нулі, а це набагато краще ніж в мінусі. Будова трясе мене конкретно:girl_devil:, зараз знову замовити пісок-цемен, ціаво скільки загалом піде піску, ще не почали толком а вже 3 машини:girl_cray:, цемент не рахую(пішло вже 5 тон:girl_haha:)
    Одним словом рада що все саме так. Готую санки до зими
    Лю вас!Я побігла
    п.с. планувала брати панчохи, а бачу треба брати шерстяні колготки і чоботи:girl_crazy:
     
    • Подобається x 4
    • Погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 2
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами


    І якщо вже "звичний день.." майже барахолка, то мо хто має-позичить-продасть короткі костилі:help:. Чоловік зламав п*ятку :girl_emo:і може пересуватись стрибками на одній нозі(малий тішиться, бо то таки кумедно виглядає :sarcastic_hand: , якщо споглядати очима дитини ). Добре, що він в мене спортивний і гонний,:good:.
    Отже це наша проза і врочистість( ну бо не шию ж зламав).
    Плани змінились до "огого". Я ще не адаптувалась психологічно до нового статусу :girl_witch:. В голові каша і вона , здається, кипит.
    Приємно, що ніхто з лікарів в кишеню не заглядав тобі і нічого не вимагав.
    Далі буде...
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  15. Shamna

    Shamna Мамуся

    На вулиці повіває такий морозяний вітерець і вже пахне сніжком :girl_in_love:
    Ми щойно прийшли з церкви, доня сьогодні була невгамовна, добре що церква під боком і далеко ходити не треба, бо сьогодні з тим би була морока.
    Прийшли до мене мої КД і то з таким запізненням, що я їх вже не чекала. Ковбасить мене по повній, а то тільки початок. Страшно подумати що буде завтра.
    Зараз буде горнятко тепленького чаю, гарний фільм і під ковдру.
    Тепленько одягайтесь, бо на вулиці холодрига.
    Гарного всім дня:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    )))Ми з домашніми теж прийшли до висновку, що вже пахне Новим Роком))
    Ну в нас ще і співпало,що сніданок почався з шоколадного торту, з напоями, в яких градус вищий, чим в каві), він же повільно перейшов і в холодець, суші...
    Зараз думаю, йти чи не йти десь "в світ", бо валятися в ліжку то, кАнєшнА, добре, але ж я виваляна за цей хворобливий тиждень по повній програмі))
    Донька "нагострила лижі" вже кудись. Запитала, куди зібралась.Сказала,що в бібліотеку.Запитала,що буде там робити.Сказала,що в неї там фотосесія.Занавіс)))

    To be, or not to be: that is the question (с). Так, таки йду трохи померзну, може якого рум"янцю принесу на своєму блідо-хворобливому обличчі))
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Смішно Смішно x 1
  17. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Але то щось так скоро запахло, а так хочеться ще хоч трішки тепла. І як то зігрітись, опалення включати ще не дуже хочеться (економія), але в хаті досить свіжо, особливо це відчутно вранці і коли сидиш і нічого не робиш. Тому я зробила висновок, треба бути весь час в русі, ну і можна щось прийняти для согрєву, ну але дітям то нє, тому вдітися тепліше і влаштовувати якісь руханки. Тепла всім, хоча б душевного!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  18. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    То я скоро буду сина. Опалення валить вже з минулого тижня, бо холод - то жесть для мене. Рудий був обнадіявся, що задля економії я заб'ю на пиво. Я погодилась і сказала, що перейду на більш теплі напої . Похнюпився бідака і пішов палити камін. Похнюпився, бо йому за кермо, тому то всьо алкогольне - то не його , а мені - на роботу пішки 8 хв.
    Отже на зиму головне запастись пальним і оптимізмом.
    А нині я зла! СБСБ.
    Ваша кусюча ДВ :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Привіт!
    Вчора провели-таки захід, присвячений слінгам.
    Дякую @Vittoriya за дозвіл на використання її фото для флаєра.
    фл1.jpg
    Попа ще цей тиждень буде трохи в милі, але, сподіваюся, під кінець вже буде результат.
    Народжую ще одну бізнес-ідею.
    Машина знову склякла. Люди добрі, не купуйте старі автомобілі! Це відсмоктувач грошей №1 у сім*ї.
    Напрягають свідки Єгови. Вчора тричі!!!! до мене чіплялися, в тому числі додому приходили, коли Аня спала. Гррр.
    Скажіть, ну звідки в людей така нав*язливість, наполегливість?! В них якесь змагання може? Чи то просто я така схожа на пропащу душу?!
    Усім продуктивного тижня!
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 2
  20. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Доброго ранку!
    Проза - не погода, а те, що Сергійко виріс з зимових чобіт (місяць тому на тонку шкарпетку були ОК, а от нині на товсті колготи - ніяк), а ми з Мурахом не влізли в слінгокуртку. так що на нас чекає ургентний шопінг і порожній холодильник (лишились до обіду в хаті такі собі дві холостячки - порожній холодильник, тільки на балконі ящик яблук. Зайшли в кіоск - і купили найнеобхідніше: йогурт для Мурах, каву для мене).
    врочистість - мені нині 28 рочків :) і що я вам маю сказати з цієї нагоди: мої роки - моє багатство і я дякую Богові за кожен прожитий день. І маю достатньо підстав, щоб сказати, що готовенького і легкого в житті знааачно менше, ніж непростого. Непростого, але захоплюючого. Дуже люблю життя.
    З приводу святкування - все вирішив Сергійко :) ми вчора гостювали у свекрів, і він пішов до сусідів - добрих знайомих - і ні з того ні з сього сказав їм, що "в мами день народзення". Мама миттю "кєлішнула", зганяла по шампанське, сир та оливки, прихопила ще шоколадки - і ми неочікувано посвяткували. Запросили ще, звісно, мою маму - і я, побачивши нас з нею у великому дзеркалі поруч, була в шоці від того, наскільки ми подібні. Хоч мама - брюнетка, а я... хотіла написати, що блондинка, але то вже певно з 2 роки як неправда. Я стала русява. І подібна на маму.
    крім врочистості маю приємність: Мурах говорить вже краще, вже з'являються мікропитання і мікрословосполучення. А який у неї голосочок!
    З першими сніжинками захотілось мандаринок, Миколая колядок і куті. Але на все свій час.
     
    • Подобається Подобається x 17
    • мімімі мімімі x 6
Статус теми:
Закрита.