як вибрати планшетний ПК

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анастасія, 5 Листопад 2012.

  1. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    А який у вас планшет?
     
  2. Megan

    Megan Well-Known Member

    Galaxy tab3
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Дівчата, хелп!
    Терміново потрібно купити через інет планшет ( недорогий для дитини-школяра) - порадьте якийсь провірений інет-магазин, щоб давав гарантію, бо трошки перечитала пром.юа, то купа негативних відгуків по різних інет-магазинах((
     
  4. lilkin

    lilkin New Member

    Подивіться що-небудь тут http://rozetka.com.ua/tablets/c130309/filter/producer=lenovo;24295=490743 Планшети я там не брала, але пару разів брала дещо з одягу. Раджу придивится до Lenovo Yoga. Дитині його буде зручно тримати в руках. Хоча я не знаю скільки йому років)
     
  5. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Я купляю у Львові в Дефіс-львів і Alcomp.net.ua -можете глянути на сайтах.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  6. Mylnyk

    Mylnyk Member

    оперативної памяті як виявляється 1 Гб малоооо дуже мало .... беріть хоча б 2 Гб оперативної памяті, мене " гальма" з 1 Гб оперативної памяті замучили розбити хочеться інколи
     
  7. asyalya

    asyalya New Member

    Ніколи не писав відгук про шось куплене, але ніколи ше такої фігні і не купляв. Купив отут MYTAB Ontario 2 планшет , саме в цієї фірми, яка називається ФОП Дятлов Юрій Володимирович. Отдел продаж: (044) 531-95-10 Сервисный центр: (044) 531-95-12.
    адрес: ул. Тверской тупик 5A, Киев. Купив я його десь в листопаді 2016 року за 6200 грн. Гарантія півтора роки тож спокійно користуюся і поступово планшет починає переставти включатися. Раз включається раз ні. Потім починає сильно грітися зарядний блок і виходить з ладу. Я відправляю це все з доставкою за свій кошт на ремонт в Київ бо там знаходиться фірма і її сервіс по гарантії. Чекаю пів місяця, приходить смс шо все зремонтовано, але планшета нема. Дзвоню ше через тиждень де планшет, кажуть завтра вишлють. Іду на Нову Пошту отримую вдома вмикаю планшет не вмикається. Як мінімум зарядне не працює. Дзвоню на фірму, там жіночка робить вигляд шо в неї все працювало. Питаю яким зарядним вона вмикала, каже шо своїм, питаю чого моє зарядне не перевірили, каже шо не знає треба інженера запитатися. Тобто маючи мінімум аналітичних здібностей не важко зрозуміти шо фірма не збирається обслуговувати гарантійний термін, інакше кажучи їм начхати на клієнтів вони собі найдуть нових, бо в них класний сайт який назбирає їм ше багато довірливих клієнтів. Довіра це класна штука вона рухає увесь бізнес, але думаю шо не варто цій фірмі довіряти, бо вони займаються трошки не бізнесом. Самі планшети MYTAB Ontario 2 це повне вибачте лайно не варте і половини грошей яких за нього просять. Тому моя порада купуйте шось фірмове і не витрачайте грошей на цей мусор тим більше від цієї фірми.
     
  8. VolodumyrZhuravko

    VolodumyrZhuravko New Member

    Виключно по технічним характеристикам і якості самого виробника вибирати