Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Дівчата, хто знає, де можна купити шапки Broel? Колись великий вибір цих шапочок був в одному магазині на "Південному", а тепер на місці цього магазину вже якийсь інший.
     
  2. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    О, дуже дякую за відгук.
    В нас вже були з різними варіантами застібання, то замок навіть трохи легше.
     
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Вишукала такий старий допис)
    Скажіть, будь ласка, елефантен з вовною по теплоті щось близьке до термовзуття (єврозима)? Бо у нас якраз зараз такі є (але вони без мембран, наскільки я розумію, хоч на бірці є tex), але я думала, що то демі, і шукаю взуття на зиму - бачу, що оці всі "термо" з вигляду нічим не тепліші, ну хіба вищі за наші, і щось розгубилась. Може докупити ще демари на сильніші морози?
    І ще стосовно демарів, здалось мені на відеоогляді, що модельки доросліші, такі, що мають валянок-вкладку, мають тоншу шерсть за ту, що в тих малючкових сноубутсах, може хтось підкаже, як насправді?
    І ще одне, оці прогумовані носки, нижня частина чобота - то ж мабуть парить?
     
  4. silvia

    silvia Well-Known Member

    тримаючи в руках ЕССО і Елефантени по товщині утеплювача вони були ідентичні, можливо навіть у других більш товстіший ворс. Позначка Текс це значить термовзуття, звісно не гортекс, але ...
    може хтось підкаже ще і будуть задоволені, але ми купували їх один раз вперше і востаннє. Модель з резиновою калошею ( до речі підошва там дуже тонка), ніжка була волога, треба було постійно просушувати газетами. І виходить так - походили - ножка гаряча і волога, сіли на санки - ніжка охолола і стала холодною. Відгуки про моделі без тих колош кращі.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Virna

    Virna Well-Known Member

    А що скажете про зимові чобітки Bartek? Сподобались мені і на ніжку малому добре, бо підйом високий
     

    Вкладення:

    • img_0922.jpg
      img_0922.jpg
      Розмір файлу:
      126 КБ
      Переглядів:
      57
  6. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    Ми Бартеки носимо останні три роки, дуже задоволені.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Optima

    Optima Member

    дівчата, підкажіть, будь-ласка, які термошкарпетки кращі? бо виробників багато, ціни різні і не знаю, чи то заплатити більше, чи дешевші не гірші...купила малому Сеперфіти, одягла на вулицю, коли був той холод, ходив, хоч не дуже активно, а пальці холодні((
     
  8. Virna

    Virna Well-Known Member

    Дівчата, порадьте, яке взуття вибрати на першу зиму для мого Мартина, це буде перше зимове взуття. Дивилася на Бартек, Мінімен, Суперфіти і Демари. Читала, що Демари не рекомендують на перші кроки. Стосовно Суперфітів не знаю чи буде тепло, коли дитина сидить в візку чи на санах. Я так зрозуміла, що в них тепло, коли рухаєшся. Сподобалося, що вони легкі. Міряли ще Бартек в КК, теж сподобалися модельки, може, хтось знає де вони дешевше ніж в КК. Щось я не можу визначитися.
     
  9. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Бартек дешевші в Інтернеті, а демарів цілком вистачить на першу зиму, дитина ще мало ходить на вулиці, а в візочку в них тепло. Ще демари підходять на пухку дитячу ніжку з високим підйомом. Ми ні в що інше не влізли.
     
  10. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    У нас зараз стопа десь 16 см. Зимове взуття з 1 см запасу буде добре?Чи замало?
    --- дописи об"єднано, 15 Жовтень 2015 ---
    Ми в першу зиму (десь в такому ж віці) мали демари і суперфіти. Реально, частіше носили суперфіти, демари вдягли хіба кілька разів на дуже сильні морози. У суперфітах дитині було легко і зручно ходити, та й зими у нас не дуже холодні.
     
  11. olangel

    olangel Well-Known Member

    В 1,2 на зиму малому брала Демари. Суперфіти і всі інші термікі вони розраховані на те, що дитина ходить, коли дитина у візочку чи не рухається, то нога замерзає. По собі знаю, бо не перший рік на зиму купую собі Коламбію, як ходжу, то краса.. легеньки, зручненькі, а як змалим на майданчик йду, то взуваю собі інші, утеплені типу Демарів))) бо ноги дубнуть. В демарах є різні модельки, мали перші такі
    [​IMG] акуратно на ножцідивляться і гарно фіксуються і тепленько. Минулого року малий мав Коламбію і Демари, то теж проходив більше у Демарах. Того року знову у нас комплект Коламбія і докуплю ще Демар
     
  12. silvia

    silvia Well-Known Member

    дуже багато вже зустрічала відгуків, що саме такі моделі є вдалими і теплими на відміну від тих модних з резиновими колошами.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. olangel

    olangel Well-Known Member

    В нас минулого року були такі
    [​IMG][​IMG]
    то дуже задоволена, той валянок можна дістати, попрати, або просушити... Ножки не мерзли і не промакали. От думаю може то такі ж і на ту взяти
     
  14. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Нам ну ніяк. Мали саме такі, як в Олі на картинці. Чи то через ніжку худеньку, чи просто воно не "наше", але взули може разів 5 за зиму. Нога виверталася постійно, фіксації ніякої. І ноги в малої були не аж такі теплі, як описують. В результаті я купила малій якісь німецькі терміки невідомої фірми на стоці і вона успішно проїздила в них зиму (бо ходила по 2 кроки за руку). Тому для мене особисто тема Демарів закрита.
     
  15. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    @olangel, поможіть мені з вибором, ви якраз мали і одні і другі, між якими я вагаюсь (нам на 1,5 роки): почитала відгуки в неті, склалась така картина: перші тепліші, але нога практично ніяк не фіксується і дехто пише, що промокають зверху по стопі, в других нога краще тримається за рахунок гуми, і багато відгуків, що вони не такі теплі, як заявлено виробником, типу на 0--5-мах -10, ну і пишуть, що мерзнуть власне через цю гуму, може цьому сприяє і потіння в гумі?. Ну і є моделі з прогумовкою, де валянок виймається, і де не виймається - наскільки це важливо? Шар шерсті там однаковий? І чи можна їх носити без валянка як просто гумаки більшого розміру? Ага, і мій хлопчик худенький, то я думала брати таку модель, щоб шнурівка по всій довжині стягувала, а оці що у вас на другому фото на яку ніжку?
     
  16. karioka

    karioka Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  17. olangel

    olangel Well-Known Member

    Mansikat
    От кума через рік після мене купляла такі чорні як на першому фото, то ніби в неї теж промакали. @Plenilunio анука розкажи як вам? Бо своя 3 роки тому купляла, мені сподобались. Вибрала їх тоді, бо вони не були здоровезні на нозі як ті сноубутси.Відгуків про них не було, бо то новинка була.
    Наступні в нас були такі
    [​IMG] вибрала їх бо ідеально по кольору до зимового костюму підходили :girl_crazy: то ними не задоволена, нога мерзла і була мокрою, мокра і змерша була або із за того, що пріла, або із за того, що промакали, не знаю...
    А вже на 3 рік купили тічервоні з валянком. Мені знайома казала, що в них були з валянком і дуже задоволенні. Тим, що валянок витягається мені більше подобається, бо завжди могла витягнути і перевірити чи десь не промокли, ну і на батарею покласти, підігрити. Сумніваюсь, що вони чимось відрізняються від тих там де не витягається той валянок. В принципі в них можна спокійно ходити весною, восени, просто покласти устилку нормальну без того валянка. Ну наприклад та сама коламбія має ту гумову калошу, то в мене була доросла така моделька, то я мерзла в них коли стояла, але то пов"язуюз тим, що то термо, думаю завдяки тому теплому валянку в Демарах не холодно. На рахунок температурного режиму я не знаю, бо малий в мене не сильний гуляка і в сильний холод ми не гуляли.. ну десь в -12 гуляли, то все добре ) Ну і на рахунок ніжки. В тих перших, то наприклад коли вдягали джинси, то їх ні в середину запхати, ні на верх натягнути, а ті звалянком гарно підходили під джинси і я запихала їх у середину. В нас ніжказ високим підйомом, але всі демари нам зручні були
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Virna

    Virna Well-Known Member

    Може, знаєте на якому сайті дешевше, бо я погуглила і дорожче ніж в магазині, може, не там шукаю. А стосовно Демарів, пишуть, що там щось з підошвою, і на не сформовану стопу не можна. Бо мій Мартин, коли ходить, то стопу набік ставить. Переживаю стосовно того, але нога в Демари легко влазить
     
  19. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Сайт не пораджу, бо купую не в сезон на розпродажах, моніторю багато сайтів. Якщо дитина не зовсім добре ставить ногу, то, може, демари й не варто. Ми в 1,2-1,5 більше сиділи і спали у візочку, то нам було добре.
     
  20. Virna

    Virna Well-Known Member

    Та от власне ми теж зимою будемо в возику більше гуляти. Але часто ходимо кудись, навіть от в торговий центр, то якось мені здається Демари не для того. Думаю чи купувати дві пари Демари і Суперфіти. Чи тільки Бартек?