Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

  1. Dusheska

    Dusheska Member

    Дівчата, то садки завтра теж вихідні? Бо я як в танку, лиш сьогодні дізналась, що завтра в Україні вихідний)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Vukhastyk

    Vukhastyk Member

    батьківський комітет звітується доволі розмито. Але справа в тому, що і я вважаю, що сума у 100 грн доволі солідна. Але коли я побачила, що голова батьківського комітету приносить миючий засіб для посуду марки Frosch, який коштує 70-80 грн, то мене аж підкинуло.
    --- дописи об"єднано, 13 Жовтень 2015 ---
    Ну і звичайно ця робота з боржниками мене просто порвала:haha:)
    --- дописи об"єднано, 13 Жовтень 2015 ---
    І найсмішніше те, що коли ми переходили у цю групу, нам сказали, що іі відремонтували попередні, і нарешті нам сюди не треба буде нічого здавати. А тут ми ходимо лише 1,5 місяця і я вже повинна 700, взагала за невиправданні витрати.
     
  3. silvia

    silvia Well-Known Member

    по нормах ніяких миючих засобів для посуду. наші миють содою!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Vukhastyk

    Vukhastyk Member

    Я так і знала, що не мають вони права всякі різні приносити:))) А які норми інших чистильних засобів ще мені скажіть, хто знає. І ще по обігрівачах, пилесосах і магнітофонах. Бо це все ще нам доведеться докуповувати, бо дужеее треба(((((((((((((( Аж нудить мене від цього усього((((:)bad::bad::bad::bad::bad:
     
  5. silvia

    silvia Well-Known Member

    в нас є 2 обігрівачі у двох кімнатах. сумніваюсь, що дозволено, але що робити, коли холодно. Пилесос теж є , пилососити килим і все інше якось треба, не будуть віником підіймати пилюку. Магнітофон - це вже по потребах, може будуть казки чи пісеньки слухати. Єдине питання - а де це все ділось від випускної групи?
    В кожній групі є якісь витрати, але не все зразу. Нам треба поміняти килим, бо йому вже 7 років, старий і зачовганий, зробити імпровізований стелаж- кухню для ігор і іграшок.Плануємо це на весну-літо. На зиму треба оновити іграшки, то присвятимо це до новорічний свят. На поч. року ми перебілили групу, оновили посуд і поміняли тюль, купили корзини для іграшок, купили нові люстри, бо все було вже дуже зношене. Все поступово, бо накладно батькам виділяти одразу ж величезні суми.
     
  6. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Ми здаємо 40 гривень щомісяця на потреби групи. При вступі в садок вихователь кожному роздала списки, що потрібно купити. Мозаїка, папір кольоровий і т.д. Мені це обійшлось десь 200-250 грн. А в групу ми купили нові горнятка і бачки для унітазів. На це збирали по 150 грн. Це вже разом з днем вихователя. Все, більше нічого не купляємо.
     
  7. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Так, вихідні.
     
  8. Vukhastyk

    Vukhastyk Member

    Ну дещо дійсно треба докупити, і ніхто у цьому не бачить жодної крамоли. Тим більше, що з усіма цими витратами всеодно не буде ТАКОЇ космічної суми. І от я і ще декілька мамів тепер у списку "боржників" (не розуміє перед ким). І найголовніше, що я не не тому не здаю, бо не маю. Мені просто в голові не укладається це все. І ще якісь вивішування списків, збори. Нагадує школу, коли на килим викликають для виховної роботи:hunter:
     
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Так Ви просто наступного разу коли БК нагадуватиме Вам про борг попросіть звіт про кошти за минулий рік (місяць, квартал). Щоб там детально було розписано 30дітей*700 грн = 21тис.грн - куди конкретно витратили ці кошти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Vukhastyk

    Vukhastyk Member

    Їх ще не витратили, бо це здавали протягом останніх двох тижнів. Це ще вони дозбирують ці гроші.
     
  11. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    То нехай розпишуть, що будуть купувати. Звідкись вони ту суму взяли.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Varvarra

    Varvarra Member

    Ну якщо ви цілий рік здавали щомісяця по 100 грн в місяць, то щось же купилося для групи за ці гроші? Бо сума й справді досить солідна.
     
  13. Vukhastyk

    Vukhastyk Member

    воно щось там купувалось у попередній групі - там і залишилось, виходить. А тут - по новій тепер.
     
  14. Buriko

    Buriko Well-Known Member

    В нас садку лише 20 грн на міс. фонд групи. Дітям на Миколая. Разова велика сума грн. 350-450 на всі три роки на конкретний ремонт.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  15. GalkaSv

    GalkaSv Active Member

    Чи купляєте ви особисто миючі засоби та госп. товари в содок? Нам дали список з 11 позицій там засіб для миття посуду, для миття туалетів, папір, серветки і т.і. на суму десь біля 300 грн.
     
  16. катенок

    катенок Well-Known Member

    Ми купуємо кожного року такий список і список канцтоварів.
     
  17. Vukhastyk

    Vukhastyk Member

    нам давали список попереднього року. Там в позиції на рік для ясельної групи було на 3 місяці - 24 куски мила для рук, мені здається, трошки забагато:))) А в кого як?
     
  18. Varvarra

    Varvarra Member

    Повірте, якщо мити содою, то вийде значно дорожче, адже за нормами на одне миття посуду потрібно сипати 200 г харчової соди, миють посуд в садку 3 рази, отже 200*3=600 г в день. На сайті Шувару 400 г пачка соди вартує 7 грн з копійками, нехай буде 7 грн, отже 200 г - 3.50. 3.50*3=10.5 грн в день, тепер помножте це на 20 роб днів, вийде поза 200 грн.
     
  19. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Не знаю навіть чи мені сюди чи десь в теми про ГВ. Питання до мам чиї діти засинали лише з мама-сісі. Ми ходимо в садок з вересня Влад вже досить спокійно іде в садок, тільки на порозі групи може пару разів пробурчати "не піду в садок, мама пйийде (прийде)" і то так "для годиться", бо потім сам же іде в групу, бо йому там навіть подобається
    Забираю зараз о 12:30 - після обіду, останнім часом навіть не біжить наввипередки як було спочатку "мама прийшов!", а дивиться на мене, спокійно доробляє свої справи, тоді іде, а потім ще й не хоче з роздягалки додому виходити. Коротше "втягнувся" уже.
    От хочу спробувати лишити його на сон і не знаю варто зараз пробувати, чи ще почекати пару тижнів щоб "закріпити" результат? Питалася "будеш з дітками спати в садочку?", каже "угу". Але справа в тому що сам він вдень заснув лічені рази за 2 роки, і то або у візку, або в автобусі, та ще й найчастіше через годину спання прокидається на "підсос"... Поняття не маю як його там вкладуть :scratch_one-s_head: Боюся що як зараз йому не сподобається спати то знов не захоче взагалі в садок іти... І шо дєлать?
     
  20. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Можете спробувати залишити на сон.
    В мене Аня теж прокидається "на підсос" (щоправда, без підсоса:girl_crazy:, бо вдень я вже груди не даю). Так от, коли вона через годину спання починає плакати, то я її заспокоюю, гладжу по голові, або обіймаю, і вона засинає знову.
    Звикала вона до таких умов недовго, десь 3-4 дні. Тобто прокидалась, плакала, я не давала цицю і вона більше не засинала. От тих кілька днів денний сон тривав 40 хвилин - 1 годину.
    Потім вона адаптувалась і повернулась до 2,5 годин денного сну, хоча, повторюсь, він не є безперервним.
     
    • Подобається Подобається x 1