Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.
     
    • Подобається Подобається x 8
  2. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Ну так це і не був хороший відгук. Не треба на нього орієнтуватися. Я б черговій бригаді чи лікарю не двла стільки. А та дівчина чогось дала. Є лікарі які самі суми називають, а є такі що ні. По суті черговій бригаді не треба платити, бо це їх робота, а не лікар спеціально приїхав.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    в мене теж така сплячка була. Але з тою різницею, що мій малюк лежав під боком і плакав. А я не чула. На той плач прибігла медсестра: "мамочка! мамочка!" - не реагую. Вона кіпішу наробила, бо подумала, що я вмерла :girl_impossible:набігло народууууу в палату. Тоді я проснулась.
    Тому, дівчата, як маєте можливість поспати - спіть. А не лялякайте з сусідками по палаті по пів ночі, як я :girl_devil:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    Я так розумію, що ви у Києві?
    Я думаю, що там у них мусить бути пологовий обласного призначення, такий як в нас Медінститут (тут точно прописки не питають).
    Хоча, скажу Вам, що другий раз я народжувала на Мєчнікова, я там попередньо ні з ким не домовлялась і коли приїхала вже в родах, то вони просто запитали чи я з кимось домовлялась, чи дати мені чергового. Про прописку питали (вона у мене не Львівська), але промовчали, можливо через те, що Мед був на промивці, а Батальну мали теж на днях закрити, чи через те що я була в процесі. Не знаю в чому причина і я не уточняла. Але знаю, що коли приїжджаєте в роддом вже в родах, вам жоден роддом не має права відмовити, бо ви вже у процесі.
    А ще одне, я постійно тримала зв"язок з моїм лікарем, тим що мала народжувати, то він мені сам сказав їхати на Мєчнікова, хоча прекрасно знав що у мене немає прописки Львівської. І я питала чи мене приймуть, сказав, що не мають права відмовити, хоча і пропонував, що домовиться зі знайомим лікарем, але мені вже було все одно в кого народжувати, якщо не в нього ;)
    Якщо Ви маєте бажання/намір домовлятись, то тоді домовляйтесь і проблем точно не буде, а якщо ні, то чекайте початку процесу і їдьте в найближчий чи найзручніший для Вас роддом. Або викликайте швидку і вони точно знають куди Вас везти. Я би так і робила. Ну не виженуть же Вас на вулицю народжувати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Ну власне швидка повезе мене в той пологовий, до якого я належу по району і це не Київ. У мене зараз ірпінська прописка. Тому Київ мене і не візьме, бо я офіційно належу до іншого району. Ну а так ризикувати, щоб в пологах їхати на авось - приймуть/не приймуть я не готова)
    Я вже змирилась з своїм пологовим, буду шукати позитив в цій ситуації)
     
  6. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    Це ж Київська область, тому повезе в обласний роддом. Київська швидка не повезе Вас за межі Києва ;).
    Мене швидка не везла, але мою коліжанку (з пропискою не Львівською, а у Львівській області) завезла в обласний. Бо домовленості у неї не було, хоча її питали куди її везти, вона сказала що ніде не домовлялась, прописка не Львівська а з області, то її зразу в Мед відвезли.
    Тому у Вас 2 варіанти, або в обласний або по домовленості ;)
    Успіхів Вам. Головне щоб все у Вас і Вашої лялі було добре і легких Вам пологів!!! Все що не робиться - все робиться на краще !!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

     
  8. Valyushonka

    Valyushonka Well-Known Member

    Щось я вас начиталась і геть сумно стало... В мене ще маленький срок щоб думати про пологовий, а от читаю і думаю що тре вже накопичувати чималеньку суму і не на малятко, а на подачки усім. Я все розумію, важка робота, маленька зп, але ж вони розраховували на щось коли йшли вчитися, невже на те що на хабарях виживати будуть?
    А за що платити гінекологу? Прийшла, вона написала які аналізи тре, зі стелі якісь пілюлі (кожен раз різні) і гуляй до слід. разу
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. olangel

    olangel Well-Known Member

    не накручуйте себе... Платити можна хіба як з лікарем домовляєтесь. Як без домовленності, то вже як захочите.... Які нафіг 500 баксів за пологи з теперішнім курсом?!!! :girl_cray::girl_cray::girl_cray: Ви чого?! 2-3 тис.... Акушерці 500грн.. а далі... А далі хіба ще неонатологу... ну все... і то.. ну серйозно. Ну як не маєш можливості, то, що, пологи не приймуть? Так, є лікарі які влаштують адське перебування у пологовому, але сподіваюсь таких не багато..то все про домовлені пологи, а так ніби держава платить зарплати, розумію, що маленьки і жахливі....
    Тому не переймайтесь
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  10. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    та не все так сумно. гінекологу в ЖК взагалі не треба платити, "дякувати" чи щось давати. він на роботі за яку отримує зарплатню.
    а щодо пологів, то тут також від Вас залежить. якщо хочете домовлятися з лікарем приватно, то тут доведеться розраховуватися за послуги. звісно, що все має бути в межах розумного. я взагалі не розумію всі ті космічні суми в у.о. за природні пологи. і навіть як тут вище писали 3000 за пп вважаю забагато.
    черговому також не платила б, він також на роботі.
    все в наших руках!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  11. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

     
  12. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member



    Дівчата, що за настрої? То осіння хандра, то в ПБ не пустять, то останню сорочку знімуть :). Треба налаштуватись на позитив :), ану всі разом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Не налаштовуйтеся так. Я, наприклад, ставала на облік не по прописці, і на великому терміні, то мене теж брати не хотіли, але я знаю свої права і не з тих, хто мовчить, коли їх порушують. Тому мене таки взяли і я нічого нікому не платила і лікарем своїм дуже задоволена.
    Щодо пологового, то я домовлялася, але про суму не питала. Хоч пологи пройшли добре і лікарем я теж задоволена , проте дала стільки скільки вважала за потрібне і в національній валюті,)) (порівнюючи суми, які тут згадувалися і в темі "Раджу лікаря", то взагалі копійки). Єдине, хто згадав за гроші, то неонатолог на виписці "Приготуйте 300-400грн і я принесу виписку". Я була настільки шокована, що навіть перепитала. І вона спокійним тоном, ніби це в порядку речей, повторила суму.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Valyushonka

    Valyushonka Well-Known Member

    Я то розумію що дати тре, бо всі ж дають, морально готова і не відмовляюсь від цього. Але коли так нагло 500 долларів... В мене загострене почуття справедливості тому так реагую, мабуть )
    То все погода. В мене ніби минув токсикоз, можна і погуляти, а вимушена сидіти дома (і читати про хабарі лікарям)
     
  15. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    :)
    і нема жодного бажання це міняти?
    багато хто і при постановці на облік дає, і при кожному візиті до педіатра на планові огляди. То це що, нормально чи як?
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Скільки не читаю відгуки тут в розділі Раджу лікаря з ПБ, то в більшості пишуть дівчата, що лікарі самі суми не називають, а породіллі їм віддячуються на власний розсуд. То звідки тоді ці страшні розцінки, цікаво?
    І не називають лікарі суму, то як: навіть коли прямо питати чи краще одразу давати на свій розсуд без зайвих питань? Бо пригадую мій чоловік прямо спитав акушерку про розцінки, то вона так само прямо без скромності нам і озвучила, скільки лікарю і їй дати.

    В сусідки по палаті попалась жахлива неонатолог, дуже неприємна і непрофесійна, то при виписці так прямо породіллі і заявила, що без певної суми ніяких документів на виписку не зробить. Жінка спочатку казала, що хай не виписує, але таки потім прийшлось чоловікові довезти гроші, бо ж не піде з роддому вона без дитини.
     
  17. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Не думаю, що це в принципі можливо. Хтось має право взяти і забрати силоміць вашу дитину? Якби мене так відверто шантажували, я б не зупинилась перед подачею заяви в міліцію, пригрозила би заявою в пресу, і т.д. Нічого собі. "Жити по-новому"....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    То ще було по-старому, 8 років тому.
     
  19. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Не думаю, що будь-коли був час, коли не було важелів - будь-яких. От дійсно дівчата - що неонатолог має право зробити так, щоб дитину силоміць залишили і не віддали батькам? Невже в крайньому разі не можна підписати відмову від лікування (якщо вони напишуть неправду в документах і будуть стверджувати, що дитя хворе чи кволе)?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Я думаю в такому випадку мали б відправляти дитину на Орлика. В пологовому ж не лікують діток. Тому підстав щоб не виписати дитину взагалі, мені здається, немає
     
    • Подобається Подобається x 1
  21. Raven

    Raven Мама малятка

    Викликається реанімобіль. А там раз потрапили - мусять перевірити діагноз. Рідко хто підписується на такі експерименти, любі гроші, лиш би дитя не чіпали.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.