Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

  1. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Та я це розумію і тому не роблю таких категоричних висновків про залежність неспокою дитини конкретно від стимуляції. В нас крім того ще і з газиками були вічно проблеми, може, звідси і той неспокій, хтозна.

    А от причин на той гіпертонус, мабуть, теж може бути кілька? І не факт, що від окситоцину? Чи таки то найімовірніший чинник?
     
  2. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    причин немало. Але штучний окситоцин підвищує ймовірність неврологічних проблем в рази. Ну і загострює ті, що мали б бути без нього.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Теж хочу заспокоїти мам, яких стимулювали (а стимулюють таке враження чуть не всіх, залякуючи загрозами для життя дитини)
    Необов'язково дитина буде хвора. Характери дитини проявляються ще в утробі. Мій лялюсік був дууже активним ще в животику, я підраховувала сотні рухів на день, коли народився теж виявився дуже активним - така "непосіда", хоча ще і немовлятко) лежить, щось розказує і ніби "біжить" топі-топає нозями, як колись в утробі
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  4. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    активність буває різна.
    Дмитрик мій народився КР, якому передувала купа стимуляцій. Він був явно постраждалий від пологів, і цілий місяць ні він ні я спокою не знали - спали по 2 години на добу. Крики, крики, крики. Ну а в мене від перестимуляції лактостаз за лактостазом
    Віруся була неспокійна, і зараз дуже двіжняча - то зовсім інша активність. Я дуже втомлююсь з нею фізично, але на душі спокійно, бо то здоровий рух і особливості характеру.
     
    • Подобається Подобається x 4
  5. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    Ситуація така: сестрі викликають пологи . Перебуває тиждень в меді, плоский міхур, ніби підтекли вже води по словах лікаря( бо планувала пробивати ). Зараз підключили капельницю. Переживаєм страшенно, бо перші пологи були дуже складні. Чи має виправдання поведінка лікаря? Може краще КР?
     
  6. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Не думаю, що хтось вам тут напише щось по суті, а власна думка когось віртуального не мала б вплинути якось на рішення вашої сестри. Тим більше, що вона вже в штучному процесі. З описаного виглядає, що в неї нормально проходила перша фаза пологів, помаленько йшло відкриття, підтікали води. В такому стані можна спокійно ходити кілька днів, але раз вже лікар вибраний, його аргументи вислухані, то просто помоліться і наберіться терпіння. Щодо КР, теж буде вирішувати лікар і не думаю, що на даному етапі якісь ваші аргументи змінять його настрой про треба-не треба.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  7. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    Вже все позаду, з Божою поміччю і нашими молитвами народилась дівчинка.
    Тепер ми зрозуміли хід думок лікаря щодо стимуляції і тд. Та все ж води підтікали і перейми з вчорашнього вечора не принесли зрушень щодо відкриття. Як було 2 пальці останній тиждень, так і залишилось.)
    Може не точно висловилась, сестрі звісно вже було пізно щось радити чи міняти, мене взагалі цікавить що "краще" стимульовані-перестимульовані пологи чи КР для дитинки і мами.
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    а що за лікар?
     
  9. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

     
  10. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Оден пише, що краще КР, але з епідуралкою, щоб дитя зразу що мами на груди. При цьому кр робити після природного початку пологів.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Читала я сьогодні протокол ведення нормальних пологів і хотіла уточнити на рахунок третього періоду.
    На певно етапі пологів (на якому, до речі? спочатку самого чи вже в кінці?) мені дають підписати згоду. І якщо я пишу що не згідна на активне ведення третього періоду пологів то мені оксотоцин не вводять і чекають півгодини на народження плаценти. Так?
     
  12. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    в дуже рідкісниз випадках - так, вони вам нічого не вводять.
    а решта - вітамінку, фізрозчин, но-шпу, та скажуть що завгодно) особливо, якщо ви дозволили підключити капельницю завчасно "бо не буде видно вен" і "якщо щось"
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    А чому от практично в кожній розповіді пишуть, що краще б я ще раз родила, ніж мене зашивали? Чому не знеболюють? Мене акушерка зразу знеболила і я ніц не відчула. Вона що має досвід більший ніж ПБшні лікарі в тому зашиванні?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Чимось обколюють(вроді новокаїн) але воно нічого не знеболює :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    А мені ту частину, шо по шкірі знеболили, а слизову -ні, бо набряк буде.
     
  16. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    То в мене першого разу, коли порвалася немало, нічим не знеболювали і все швидко загоїлося, сліду не було. А цього разу мала, за словами лікаря, невеличку тріщинку, знеболили під час зашивання льодокаїном, по-моєму, то був жахливий набряк, тиждень ставила свічки, інакше від болю темніло в очах. Легше стало коли нитки розсмокталися. І маю на тому місці непомітну, але відчутну на дотик гульку, ниє періодично.
     
  17. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    При перших пологах мене зашивали, але я нічого не відчувала...
     
  18. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Мене доречі теж обезболили при зашиванні, так що я нічого не чула, єдиний неприємний момент це коли чистили всередині таким великим ватним тампоном.
     
  19. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Мене не боліло при зашиванні, але було настільки неприємно, що я аж підскакувала на тому кріслі. Було дуже неприємне відчуття, коли там все пече і вставляють холодне дзеркало, я аж вигнулась дугою. Здавалось, що зашивають нитками для в'язання, чітко відчувала як та нитка проходить по тканинах.
     
  20. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівоньки, а з якою періодичністю перейм ви вирушали у ПБ?
    бо лікар мені казав одне, а я собі думала інше. не хотілося б довго там "засиджуватися" власне в родзалі, але щоб і не запізнитися :connie_pull-pigtail