Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Ви не помилились) Тішусь, що мої позитивні відгуки пригодились.
    Він не з тих, що будуть катати вас по автодромі невідомо скільки занять а там такі любителі є). Якщо сказав, що в місто, значить можна з вами в місто. Це добре, повірте на слово ;) Через декілька виїздів в місто автодром вам буде здаватись пісочницею)))
    В нього ынша методика. Вын все вас буди вчити паралельно з виъздами в місто. Толку з навчання заднім ходом і паркування задом зараз не буде однозначно. Навчитесь трохи вільніше почуватись в місті і паралельно будете практикуватись у тому, що ви написали. Це все є в програмі і ви обов"язково це будете вчити. Знаю дівчинку, яка пішла до цього інструктора після курсів у Реги. Робіть висновки.)
    Хоча мабуть це одиничні випадки, але думаю, що у звичайній автошколі також має відповідати ціна - якості навчання.
    В кого ви на теорії? Подобається?
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Так, я вже це зрозуміла, все вчимо походу... інструктор дійсно класний, поки що влаштовує на всі сто, а там подивимось по результатах:girl_smile:
    Не запам"ятала його імені, бо була тільки раз (до цього ходила до Олександра Сергійовича), такий російськомовний, що намагається говорити по українськи, викладає по вівторках і четвергах... може знаєте))
    А по чому ви готувались до іспитів в ДАІ, і як проходив екзамен в автошколі, які тести?
     
  3. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Огляд у яких спеціалістів в поліклініці треба пройти, щоб отримати медичну шоферську довідку? Хочу приблизно прикинути, скільки часу це займе :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Є декілька способів зробити у Львові цю довідку. Описую Вам найкоротший спосіб (Моя сестра зробила все за два дні):
    1) Довiдка вiд психiатра (сертифiкат) на Коцiловського 30. Працюють з 8:00. Якщо проходиш огляд з 8:00 до 13:00, то сертифiкат можна отримати того ж дня пiсля 15:00, якщо пройшов огляд пiсля 13:00 - то на наступний день отримаєш цей сертифiкат. Вартiсть сертифiкату 40.00 грн.
    2) Довiдка нарколога на вул Лепкого 8. Працюють з 9:00, сертифiкат видають того ж дня. Вартiсть сертифiкату 50.00 грн.+ 20.00 грн. семiнар ( йти на нього не обов'язково).
    3) Медодогляд на Лепкого 8, розташований в тому ж дворi що i наркодиспансер . Для довiдки мати треба паспорт, 2 фото кольоровi 3,5* 4,5, для хлопцiв вiйськовий квиток (приписне свiдоцтво), сертифiкат вiд психолога, сетрифiкат вiд нарколога, знати свою групу кровi. Вартiсть довiдки 100.00 грн. Мед. комiсiя працює з 9-00 до 13-00.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. ljudviga

    ljudviga Active Member

    Хто ходив на курси водіння на вул.Чмоли? Напишіть, будь-ласка, чи варто туди йти і до кого
     
  6. Jasmin

    Jasmin :)

    По вівторках/четвергах незнаю, бо я ходила понеділок/середа то можу сказати тільки про тих, що в ті дні мають заняття.
    1.книжка ПДР (та велика із малюнками)
    2. відеоуроки в ютубі Михаил Нестеров - мегакласні, правда по правилах для Росії, але там не велика відмінність від наших, це обов"язково раджу дивитись
    3. на телефон скачала додаток з ПДР, там дуже зручно було знаки вчити (вони по групах гарно сформовані), дуже зручно користуватись
    4. на телефон скачала іспит з ПДР 2015, теж дуже зручно бо якщо помиляєшся то одразу бачиш правильну відповідь і пояснення з ПДР
    5. по дорозі з інструктором класно вчити знаки, він їх час від часу запитує або підколює, каже їдемо на ліво, а там знак для прикладу лише на право і слідкує за вашою реакцією, чи бачиш знак чи ні))
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    А де ви її купували, вона краща? Бо в мене така маленька, але на курсах в багатьох бачу цю велику.
    Екзамен проходить на комп"ютері? А якщо не здав, то здаєш поки не здаси, аж тоді відправляють в ДАІ здавати? Чи як?:girl_smile:
    П.С. Вибачайте, що стільки запитань, просто хочеться почути думку хто вже це все пройшов (тим більше в тій самій автошколі):blush:
     
  8. Jasmin

    Jasmin :)

    Купувала в бухгалтерії (на 1 поверсі) в автошколі. Ватість була 40грн. Як на мене то краща, бо з малюнками краще запам"ятовується.
    Так, на 1 поверсі в школі. Декілька комп"ютерів і там здаєте.
    Вас ставлять в графік здачі на внутрішній екзамен в автошколі. Це завжди в п"ятницю відбувається. Йдете здавати. Якщо не здали то можете перездати на наступний тиждень знову в п"ятницю. Більше незнаю чи є передачі, але говорили, що можна 3 рази безкоштовно здавати в школі, а всі настпуні спроби по 50грн. Хоча ніхто більше 2х разів не здавав. Принаймі я не чула про таких.
    Запитуйте, відповідатиму) Деальніше в ПП розкажу, щоб не замічувати тему.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

    Дівчатка, ті хто ходили в автошколу "Світлофор" на Замарстинівській, скажіть до кого ви ходили на водіння, чи є можливість вибрати інструктора, і хто там кращий)) ?
     
    Останнє редагування: 27 Жовтень 2015
  10. teplo

    teplo New Member

    Дівчата, хто ходив на курси на Личаківській? Сьогодні призначили інструктора Грицишина Богдана Васильовича на ваз 2107. Може хтось до нього ходив? Решту групи поділили на Пендрака Ярослава, Бухтоярова Сергія Вячеславовича і Прасулова Миколу Івановича (на шевроле і ланосах). А лише мене і всіх хлопців дали до Грицишина на вазі....мені щось страшно стало чого мене, лише 1 дівчину до нього :girl_cray::scratch_one-s_head:?
     
  11. Fajnalera

    Fajnalera Member

    Хто знає де є курси водіння на яких навчають на учбових бусах їздити?Підкажіть :d23:
     
  12. Drimka

    Drimka Well-Known Member

    Дівчата, скиньте номер Лозинського в пп, будь ласка. Бо мені треба, щоб інструктор зі мною поїздив на нашому авто. Він таке практикує? Настав час і мені їздити. Хочу привикнути до дороги і до габаритів авто, набути досвіду. Або порадьте ще когось хорошого з інструкторів. Я закінчила цю школу в 2009, але мій інструктор вже там не працює.
     
  13. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Дівчатка, приступила до навчання в школі Rega. Читала тут відгуки про багатьох інструкторів з цієї школи, а про свого не знайшла, тому хочу поділитись враженями. Вже мала 2 заняття з Олегом Пилатом, сподобалось все - від зовнішнього вигляду інструктора і до процесу самого навчання. Все супер професійно, гарно побудовані уроки - на першому занятті ми їздили на майданчику, а в кінці - вже навколо Арени-Львів. І це я, яка за кермом сиділа двічі в житті - в селі по подвір'ї брат дав проїхатись. На другому занятті теж почали з майданчика, а потім їздили по легких маршрутах, але дорогами загального користування. Я більш ніж задоволена, чекала в черзі більше місяця, але це того варто. Тепер я впевнена - водити авто може кожен - головне бажання і правильно побудований процес навчання.
    P. S. Дякую тим дівчаткам, що рекомендували цю школу!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Bibysbka

    Bibysbka Member

    Дівчата,хто навчався в Регу, бачу в них на сайті є 3 адреси навчальних мацданчиків. То можна вибрати ближчий,щоб займатися? А потім до інструктора потрібно до них на стрийську приїзджати? Питаю,бо з дитиною так важко вибратися кудись і щось хочу підібрати принаймі з меншими затратами часу на дорогу.
     
  15. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Можна вибрати той, який блище до Вас, на Стрийську не обов'язково їздити. Але мені сказали, що для водія-початківця (або взагалі без досвіду - як я) краще пристосований майданчик на Стрийський. Я підїзджаю до Автобусного заводу, а там мене зустрічає інструктор та підвозить до Арени і заняття розпочинаються там.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. tsita

    tsita Member

    Дівчата, хто ходив на Левандівці на курси водіїв? Порадьте якусь автошколу!!! Які враження?
     
  17. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    Скажіть чи хтось був в автошколі в Винниках?

    Надіслано від мого HTC Desire 210 dual sim, використовуючи Tapatalk
     
  18. manka

    manka Member

    я здала з першого разу, зробила одну помилку. З нашої групи здало лише двоє. Хто не здає з першого разу - йдуть домовлятися і здають з другого.
     
  19. octavia

    octavia Well-Known Member

    Донька моя почала ходити . А що Вас цікавить ?
     
  20. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    Яка ціна і якість навчання? А головне чи гнучкий графік?

    Надіслано від мого HTC Desire 210 dual sim, використовуючи Tapatalk