Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

  1. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Стою на обліку на Симоненка, недалеко від кабінету Третякової, теж спочатку читала про неї, думала ставати на облік , але тепер бачу, що добре, що я в іншої. Третякова постійно кудись ходить, жінки сидять чекають, читала, що в неї вроді на першому поверсі приватний кабінет, платний, то мабуть туди часто бігає... Як про лікаря, то нічого сказати не можу, так як незнаю.
     
  2. mocic

    mocic New Member

    Доброго дня дівчатка,дуже рада що Ви тут такі є....дуже багато корисного для себе тут знайшла.
    З вашою допомогою з клінікою оприділилась,це буде на Русових 4,а от з лікарем важковато,звичайно дуже б хотіла до Філіпюка попасти,але можливо невийде бо я незі Львова, чула від знайомих хороші речі про Бех Світлану Василівну,але тут щось нічого незнайшла,поділіться будь-ласка хто що чув, дуже дякую:girl_tender:
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  3. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    можливо хтось має відгуки про Гуняк Лілію з Інтерсоно?
     
  4. onuka

    onuka New Member

    Доброго вечора. хто знає щось про лікар Павлів Наталю Омельянівну. приймає на русових. Приємна лікар це я знаю, а може хтось в неї лікувався.
     
  5. SYaryna

    SYaryna New Member

    Дівчата, підкажіть, будь ласка, чи Сильвестр Г.Б. ще приймає на Лисенка?
     
  6. tsita

    tsita Member

    Дівчата, прошу вашої допомоги! Хто стикався з проблемою опущення стінок піхви після пологів, будь ласка порадьте толкового лікаря який би грамотно проконсультував і зробив при потребі пластику. Проблема дуже делікатна, тому шукаю спеціаліста.
     
  7. rododendronia

    rododendronia Member

    чи ходив хтось до Зуб Людмили Адамівни ? зовсім нещодавно я була вагітна але на 6 тижні була кровотеча і ми втратили дитинку. тому хотілося б попасти до хорошого лікаря який допоміг би нам з наступною вагітністю. Порадили цю лікар але зовсім нема про неї відгуків
     
  8. onuka

    onuka New Member

    чула що на русових 4 лікар Філіпюк. він супер. здається робить. номера не знаю. він там щодня легко можна знайти
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Yuliia Musical

    Yuliia Musical New Member

    Доброго вечора! Прошу вашої допомоги, вже 2-ий тиждень мучусь з проблемою......після розриву пліви занеслась інфекція (у місці розриву). Набрало було гній...я не знала і ледве ходила, потім пішла до Шумило на Сихові...ніби забрала те все, ставила ще мазь
    Може то ще час потрібен, щобб загоїлось, але переживаю, щоб не повторилось.
    Та Шумило хороший гінеколог?
     
  10. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Дівчата, порадьте лікаря, який спеціалізувався б на лікуванні міоми? Що можите сказати про Сагач Світлану Григорівну і Довгань Олесю Євгенівну
     
  11. sashapais

    sashapais New Member

    Доброго дня!
    Якщо хтось має контакти лікаря Філіпюка, напишіть, будь ласка, в пп.
     
  12. tsita

    tsita Member

    Дівчата, хто має номер Філіпюка чи Мартина, поділіться будь ласка.
     
  13. shpolka

    shpolka New Member

    Дякую, дівчата, за всі ваші відгуки та думки.

    Хочу розказати за свого гінеколога. Років так 4 назад її знайшла моя подруга, можливо навіть і на цьому форумі. Після відвідування, почали ходити мої подруги, так що тепер у нас у шістьох одна лікарка. Ми завжди дивуємось як вона встигає всіх приймати, ще й між тим бігає робить процедури хворим. Так, можливо вона не приділяє багато часу, не переживає з вами всі ваші смутки, страждання, не жаліє вас, бо вона ЛІКАР, хай вас друзі, близькі жаліюють, а для лікаря це повинна бути лише робота. У кожного з нас є вибір на свого лікаря, правда ж?

    Мова йде про Склярову В.О. на Русових. , вона не буде сюськатись з вами, але коли у вас будуть проблеми, і ви не зможете зупинитись від сліз, вона жостко все розкладе по полкам, і вилікує, чи зробить все що можливо в ситуації. Всі 4 роки проходила в неї обстежування, так, вона може вам назначити аналіз в синево, бо суто вам потрібно пройти саме такий аналіз. Все в мене було. Близьку подругу довго лікувала, вилікувала.
    Тут прийшов мій, спочатку дуже щасливий час, а потім все обламалось жахіттям. Я ревіла, вона говорила, жостко, дуже, вставляючи історіїї з свого життя, що не все так трагічно, і це жіноче життя. Мала малу операцію, на Русових, на 3 поверсі. Скажу вам, і медсестри, і анестезіолог, всі хороші, і гроші не здирають. Ясно що всі медикаменти мусиш сама купити. Але все пройшло добре.
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Дівчатка, дуже потрібен телефон Огородника-молодшого. В подруги проблеми з ерозією, має приїхати з іншого міста і треба фахову консультацію та лікування. Буду дуже вдячна, напишіть у ПП.
     
  15. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    Дівчата хто толковий лікар на Сихові?
     
  16. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Дівчата підкажіть будь ласка, а Слобода тільки вагітними займається? Чи можна до нього просто на гінекологічну консультацію та огляд? І як він як спеціаліст в своїй справі? Чи робить аналізи і тому подібне. Буду дуже вдячна, потребую хорошого спеціаліста.
     
  17. madchen

    madchen Member

    Потрібно контакти до Склярової. Прохання в кого є, напишіть в пп! Дякую
     
  18. opron

    opron Well-Known Member

    Я довго шукала "свого" лікаря, відносно багатьох "перепробувала":), вже 3 роки ходжу до Слободи і іншого лікаря не шукаю. Для мене він найкращий - хороший спеціаліст, толерантний, приємний. Приймає в приватному кабінеті на Чорновола - там Узд, кольпоскопія, огляд, мазки, цитилогія - все на місці. Я в нього здавала аналізи на торч-інфекції, то результати були з лабораторії на Лисенка (здається медико-генетичний центр). А вагітних приймає на Пекарській (там тільки Узд).
    Завжди бере трубку, якщо не може розмовляти, скаже коли передзвонити. Дзвонила до нього ввечері, в суботу-неділю, нормально консультував.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Дуже дякую за відповідь. Підкажіть ще яка оплата за огляд з аналізами, можна в пп, буду вдячна
     
  20. Marka

    Marka New Member

    Вже 5 років ходжу до Склярової В.О. на вул. Русових, дуже задоволена нею! Порадила мені її моя подруга в якої мама теж у неї лікувалася. Хороший спеціаліст! Вона дійсно не буде "сюсюкатися", як вже було написано тут), але завжди заспокоїть, розкаже все як має бути, скаже причину і вилікує!! Спокійна, толкова і хороша лікарка!! У неї по запису прийом і це дуже добре, бо приходиш на свою годину і не сидиш у чергах по пів дня (можливо вона бігає тюди-сюди + ще операції проводить, але встигає і пацієнток приймати). Всіх своїх подруг, знайомих направляю до неї!
     
    • Подобається Подобається x 1