Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    і я теж :)
    але. нині вівторок, отже, такі думки відсуваю в сторону.
    ненадовго :) бо я собі спланувала вихідний четвер. До нього ще треба дожити. Нині окончатєльно прийду додому о 20.30, завтра раніше, але не менш "намилена", а четвер буде днем лафи, хорошої_мами, активного відпочинку і ще чогось чудового.
    врочистість №1 - є готова їжа принаймні на сьогодні
    врочистість №2 - прибрано, принаймні, на найближчі півгодини вперед
    і ще багато є хорошого, но часу деталізувати нема.
    всім гарного дня!
     
    • Подобається Подобається x 12
  2. elfyk

    elfyk Well-Known Member

    Врочистість - в мене вихідний! Їсти наготовано, ще тільки на вечерю реберця приготую (потішу чоловіка), тому з чистою совістю вишиваю сорочку, фільм на фоні дивлюсь-слухаю і мандаринки під‘їдаю:nyam2:
    Зимово-новорічно-миколайкового настрою шось немає зовсім, хоча вечорами відчувається, що зима близько. Ну але то таке, настрій з'явиться в процесі)
     
    • Подобається Подобається x 9
  3. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    в мене нині день "на побігеньках"- вранці бігала на фітнес, потім- з Марічкою в поліклініку на масаж, потм-додому, всіх нагодувала, зібрала середніх дітей - і знову в поліклініку, бо кашляли вночі, малого в садок не пустила з тим кашлем, боюся повторення бронхіту такого, як мали в жовтні, прийшли ми додому в виписаними ліками і купою рекомендацій, будемо лікуватися. На вечерю захотілося мені оладок пухкеньких, з молочком, особливо діти втішилися :) Тому врочистість- я нарешті сиджу, а не бігаю, діти нагодовані, посуд вимитий, уроки в дітей перевірені (ще усні читають). Завтра буде новий день, знову все бігом... але то вже зі свіжими силами :)
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Я от на даний момент тішусь за тих, хто любить зиму- насолоджуйтесь. А я хочу лііііта:girl_cray:, сонечка, тепла. Дитина кожного разу, як побачить трошки білого верещить "Пішли ліпити сніжки, витягай санки", а я прошу тУ канцелярію аби те біле поскоріше щезло. Як то перезимувати?
    Найгірше, що нам до логопеда тепер в темну ніченьку і той холод собачий треба їхати....брррр. Та тішить, що хоч дитина в мене меньш болісно реагує на погоду , ніж я )), може тому, що зимовий.
    Хто там хотів мандаринок і шампуньсіка- в мене усьо є, приходіть:girl_wink:, а то я сама хіба мандаринки можу. В мене навіть олів"є є і сільодка, можна передHNY збацати.:laugh1:
    В нас якась криза приладів в хаті), мій нетбук, малого планшет в ремонті і вже от хоче туди ж чоловіка ноут :wacko:. І нарешті я буду мати нормальний інтернет, а то вже заколупало платити такі гроші за паскудну якість, то певно маленька врочистість:girl_spruce_up:
    Всім гарного вечора, нічки спокійної і здоров"ячка на все най вистарчає:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    А в мене останні кілька тижнів - "на колесах". Я знову за кермом після довгої перерви. Як же ж страшно, краще б я пішки всюди бігала:girl_sad: Але я вперта, мушу відновити навички, тому треба практикуватись через "не хочу", "не можу" і "боюсь":girl_yes2:
    Нєа:girl_nea:, я теж зимова, але
    Ніяк до тої зими підлаштуватись не можу, мені світлої частини дня мало, тільки розженусь - вже темно:girl_sad:
    Моя проза - хвороблива. Чоловік і діти мають ГРВІ, а я тримаюсь, ну бо мусить хтось їх обходжувати.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  6. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    О, а я не відсуваю. Хочу, знач хочу. Але шампанського не люблю. Пиво і коньяк -- мої напої. Отже, вівторок. Робота здана, "Динамо" грає, пиво п"ється, крєпатура -- рулить (4 заняття у спортлайфі -- то вам не просто так!), все чекаю, коли ж ті м"язи звикнуть (як ходила на танці на пілоні -- то між 3 і 4 вагітністю було, -- то вмиирала від крєпатури, анальгін пачками пила, а зараз так терпимо болить)

    Все готуюсь до свого ДН. Думаю-думаю... Пару варіантів мені у карму написали, але ж то мало. Дівчатка, ідеї, ідеї пліз!!!

    Потішила мене @Smiwna -- таку красу дитині в садок зробила. Супер! Я, правда, не зізнаюсь, що то не я робила)))
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    нинішня проза - у відсутності тих вчорашніх врочистостей.
    а вчора мене така проза спіткала, але написати я про неї не могла, бо вона полягала у вимиканні світла. Вимиканні світла в той момент, коли мені треба було роздруковувати матеріали для занять! Добре, що в голові процесор покручє будь-якого intel, і я вирішила від руки накидати все, що зможу. Я вже давно не калякала стільки від руки. І так дописую текстик і раптом ,відчуваючи себе майже_Вангою, кажу: от зараз допишу речення - і увімкнеться світло. І що ви думаєте - так і сталось. Так що по ходу у ворожки з 9 поверху (клієнти якої вже за..втомили мене, дзвонячи в домофон і благоговійно просячи відчинити, бо ж до НЕЇ) є серйозний талановитий конкурент. Шутю, звісно. Я тільки своїм можу щось ляпнути таке хороше, що збудеться.
    А тим часом ми з Мурахом заступаємо в наряд на кухню. В планах - перше, друге і шоколадні цукерки. Вирішила не відкладати на завтра те, що можна з'їсти сьогодні :) А може, зроблю тільки начинку, (і з'їм її всю?) :)
    а потім - позакидати на полиці все, що заважає ходити по кімнаті, - і вперед, по справах.
    Люблю свої насичені дні, але вже хочу 19.00, коли я прийду додому, зроблю маску для волосся та імбирний чай, закінчу всі хатньо-дитячі справи і залізу у ванну...
    всім гарного дня і щоб плани на вечір збулись!
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  9. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    До 01.12 маю вихідні!!!
    Тому від сьогодні перебираюсь в тему смаколиків. Розраховую тішити своїх рідних і звітувати вам щодня)
    А ще отримала замовлення Миколаю від доньки - дві конкретних книги Кінга і маю забрати з НП подарунок для чоловіка (теж на Миколая)
    Сьогодні саме той день, коли ми з донькою проводимо день удвох - тому час величезної домашньої піци , кіно і ще чогось, що не придумалось)
    Всім всього того,що кожному потрібно саме цього дня!
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Сьогодні ранок розпочався походом в Сінево, здавала кров на прогестерон. Так боляче мені взяла медсестра, щей погано мені стало, побіліла, дихати нема чим. Додому прийшла така ослаблена, зразу відключилась і спала до 11 год. Після обіду планую сходити на квартиру, може хоч одну коробку спакую, бо вчора не мала щось сили.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 2
  11. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    оооо, знайома ситуація))) я тоді витягаю купу таблеток, противних мікстур, смердячих мазей, полоскання на горло, люголь, гірчичники, банки, п*явкиі викликаю шамана. в мужа очі на лоба: НАШО? ну а я така віддана дружина декабриста: так ти ж хорий, то не жарти!!! і давай то все в нього вливати. Коротше, година такого лікування і ми вже здорові)))

    не знаю які саме ідеї Вам потрібні, але я вже давно думаю про ДН і пейнтбол))) Можна собі таку розвагу організувати, але запрошені мають бути готові. А потім сауна...

    В мене цей тиждень як в тумані... Я впадаю в сплячку. Деколи прокидаюсь щоб стратити гроші і знову баю бай)))
    Нині навіть Сашко до школи не пішов. І я навіть відмазку придумала: він вчора пізно ліг і не встане. А той малий паразіт встав сам, пішов в туалет, а потім ЕТЕНШН!!!! без нагадування пішов вмиватись!!! ааааа, мені порвало всі шаблони)))) але ми все одно прогуляли, от така я мама))
    В планах робота, мінімальні закупи, готування і завтра майже вихідний до кінця тижня, а понеділок я чекаю, бо буде ЗП і я піду купувати мужові подарунок на ДН. Тільки от проблема, що я не витримаю до дати, а віддам його швидше. Що скажете? переживати через це чи ні? Мені здається, він вже і так задовго чекає, бо я свій подарунок юзаю вже місяць)))
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Смішно Смішно x 2
  12. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Нє, з моїми домашніми не знудишся.. Вчора так мене налякали, що, певно, 2 сивих волосини додалося, серце чуть не стало, ще й на нервовому грунті червоні плями на лиці повилазили. Що я маю думати, як син спочатку їде додому з групою (ок, дзвоню додому - мовчок, але ще запас часу є), а потім бездоглядно стоїть на вулиці ("смєркалось..") за добрих кількисьтам км від мене. Дзвоню бабці - далі мовчок.. де вона, що з нею, куди послати дитину "мама, я тут піду на вуличку поки..":girl_crazy: і ще 150 запитань.. Здогадайтеся, якою була реакція бабці (знайшлась, ттт, причому логіку її тогочасних дій я досі не можу зрозуміти..)? Правильно: "А що таке?" :dash1: То не в забилам би, то наша проза прозова і щоденна.. Альтернативи якій немає.
    Осьо сиджу поплямлена і думаю - то я неврастенічка, чи що? Треба буде випити собі вечерком пива якого.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Небеса мене чують :girl_angel: - подзвонила логопед, в них якесь збіговисько в універі, тому відміняємо заняття сьогодні:girl_dance:. Така врочистість привалила на мене. А тому проза прозова домашня: варимо/паримо/перемо і всьо такоє :ed4d70def841dc74b57. Але в хатинці тепленькій і най там хочщо :girl_claping:
    І вам всім такого здійснення хоч маленьких і несерйозних бажаннячок сьогодні і великих також!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Гаряча кава,блискітки сонечка за вікном,тепла батарея - врочистості мого сьогодні!
    Проза..А не хочу про прозу:girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

     
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Мати Василева! Ви то бачите? Ви бачите, що там робиться. То фантастика. Чо я дура не пішла. Та чьо-чьо, бо пізно -- не хотіла дітей на свекруху залишати. 3-4. Хлопчики, тримайтесь!!!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  18. flame

    flame невгамовний експериментатор

    хах, і в мене самий любимий кабінет - кухня. В кабінеті мені сидіти якось нудно. Тому частіше працюю на кухні. І паралельно можу щось готувати - я вже звикла робити кілька процесів одночасно:connie_pull-pigtail
    дівчатка, я вас прошу, не кличте снігу і ожеледиці. Дайте ще тих кілька тижнів нормально відпрацювати. Як починаються сніги, в моїй божевільні додається ще одна проблема - ні заїхати на територію підприємства, ні виїхати:hang1: А ще як по-відгортають сніг і по-наставляють легкових машин, можна сісти в кабіні фури і плакати. :girl_cray: Тому, я кожен день молюся, щоб до 26 грудня в нас була будь-яка погода, тільки не сніг і лід під колесами. А з 26 - нехай нам до НР випаде чудовий біленький, скрипучий сніжок.
    ага, ми з Ю з кожним днем все більше і більше грузнемо в тих папках. І важкі вони зараза:girl_impossible:
    а мене треба гонити, бо я зараз занадто багато часу проводжу в сидячому положенні. Дупа розповзаєься по кріслі або кухонному кутку. І почали боліти коліна. Як тільки почнуться затяжні канікули, УРОЧИСТО ОБІЦЯЮ, що буду гонити як лось. Як мінімум по 5 км в день на орбітеку.
    ну і нашо так людей спокушати. Хочу, дуже хочу і олів"є і шубу і вінігрет і капусняк і розсольник і смажених вареників і дерунів. І всього то разом і відразу, але в окремих тарілках, так, щоб я могла колупнути там і тут і закрити очі і насолоджуватися смаком. І так, щоб то всьо не я готувала.:connie_pull-pigtail
    Думаю, ви зрозуміли - проза, прозою поганяє і наздоганяє.
    Завтра мала би бути врочистість - новий манікюр, але і то мені сьогодні виглядає прозою.По-ідеї мала би тішитися, але зараз такий період, що мені абсолютно не хочеться ввечері нікуди пертися. НО, з такими пазУрами ходити не пристойно. Тому - манік - маст бі.
    З врочистості хіба те, що в хаті тепло, їсти є шо, камін палиться. Гектор бачить, як ми дрова до хати носимо, то по-трохи складає під дверима. Так весело дивитися, як він величезні дровини в зубах дягне під двері, а як вже зовсім не може, то катуляє. Сьогодні так чітко підпер вхідні двері, що виходили зранку через балкон. Зато вигулювання Цезара зранку з першої спроби виглядає приблизно так
    Перший раз він висуне голову на вулицю і втікає назад в ліжко, другий раз навіть до дверей не підходить, йде в ванну, дивиться в вікно і втікає на диван до каміну, а вже за третім разом, я його насильно виганяю на ранково-обідню прогулянку:girl_mad:

    Зараз ще пів годинки повишиваю і спать. Все, що не дошила згребу в охапку і перед маніком занесу до своєї кравчині
    Наразі всім солоденьких снів:girl_yes2::kisss:, а мені ще трошки сили і натхнення:girl_bye:.
     
    Останнє редагування: 26 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 18
    • мімімі мімімі x 2
  19. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Сиджу на роботі і мрію як буду вдома робити якісь декори до Нового Року. А приходжу до хати і ... нічого не роблю :girl_sad:. От де вдома взяти натхнення, а головне - час?! Бо не встигнеш щось приготувати поїсти, як треба вже йти спати. І так кожен день.
    Із врочистості - почала читати книжку. От тепер багато роздумую чи то вже пізно щось міняти в житті, чи ще можна ризикнути. Тільки от проблема в тому, що ризикувати я боюся. Не авантюристка я. Люблю, щоб все було по плану. Шкода, що не все так буває... Чи навпаки то добре?!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А я думала, що ти на футболі))))) Ти ж така фанатка:girl_crazy:Я не дуже велика любителька, але матчі такого рівня люблю:girl_curtsey:Наші хлопці молодці:girl_claping:Хоч я і здогадувалась, що вони таки програють, але досить гідно це зробили. 3-4 це зовсім таки непогано. Вчора в центрі було море фанів з різних країн, на кожному кроці було чути різні мови:girl_smile:.
    Надворі так холодно, але мороз без снігу, то щось не то. Так би вже сніжку, такого лапатого:girl_in_dreams:І романтики, хочу романтики:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.