Молочні зубчики

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 17 Грудень 2008.

  1. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

  2. Wildcat

    Wildcat Well-Known Member

    @kyca, наскільки я зрозуміла седація то поверховий медикаментозний сон, тобто у всіх стоматологічних клінках користуються таким методом напевно, хоча є ще гіпнотичний сон, та я не впевнена що гіпноз це краще для дитини ніж медикаментозне засинання
     
  3. Amilada

    Amilada Well-Known Member

    Прийшли з рікоти, я злосна, що капець. Для чого туди й ходили. Щоб почути про тус- муз, и повний пакет перлів про гв.
    Де купити його підкажіть.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    В Рікоті продається. Я раніше там купляла.
     
  5. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    А чого злі? Якщо про ГВ, так тут на форумі дівчата писали ставлення Тараса до цього. Чи Вас щось інше розізлило?
     
  6. Amilada

    Amilada Well-Known Member

    Ми не у Тараса були.
    Рознервувало, бо прийшла за фаховою допомогою, а не почути, як хочете дитині добра, лишайтесь гв. То з рештою моя особиста справа, що їсть моя дитина. І можна подумати штучники поночі зуби частять. Бо й на то наголосили, що ж вночі від молока зубів не чистите, а воно якусь спецфічну плівочку утворює.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    Зрозуміло. Тарас теж то каже але делікатніше )) Як припущення а не твердження. В мене в малого теж 6 зубчиків попсувались до 1.5 року. Теж пропонували і відлучити і знечулення, але я того не робила. Абсолютно з Вами погоджуюсь що то Ваша справа що стосується Вашої дитини))) Мама краще знає. Тому я і пішла аж через рік на пробний сеанс лікування. І Тарас так заговорив малого що я і не зрозуміла як поставили пломбу. А до того часу чистили зуби і ранком та вечером змащували тусмусом.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. invisible

    invisible Well-Known Member

    Наскільки я знаю, у Львові стоматологічний наркоз для дітей в основному Деприваном роблять. Є ще якийсь газ, забула назву, але наші клініки ним не користуються.
     
  9. invisible

    invisible Well-Known Member

    Вона на батарейках? Задоволені? Бо нам теж стоматолог порадила електричну, але казала про якісь акумуляторні від 1000 грн., для мене то надто дорого.
     
  10. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

    Задоволена, і подружка таку ж має, я взагалі туди звичайні батарейки вставляю, хватає на місяць.

    Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я хотіла малому електричну щітку, в нього вже є 8 постійних зубів, то нам навпаки не рекомендували через те, що на них емаль ще не така міцна після прорізування. Теж трохи зле собі вичищає, мені не хоче даватись, тому на рахунок якості чищення отримуєм зауваження від стоматолога.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Хтось робив маленьким в 2 роки гігієну, чи як то? Хочу все таки той наліт прибрати жовтуватий. Але як то зробити, коли він не дуже дається?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  13. kyca

    kyca Member

    Так, якраз були в "очередного"(в 4 по рахунку) стоматолога(на ньому і зупинемось)))повезло там одразу застати анастезіолога))Докладно розпитали про седацію...в Украіні такого не роблять, так як це вже метод не новий і швидше за все буде заборонений з 16-17рр.Так як нам пояснили то за кордоном ще його використовують але рідко, так як доказали негативний вплив(закису азоту) на медичний персонал і екологію!Ось так, так що будем робити під анестезією.
     
  14. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    І ми таку маємо, тільки принцесну:) Вона вичищає значно краще за звичайну.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Kareglazka

    Kareglazka New Member

    Деткам можно делать профессиональную чистку с годика,так как методы для взрослых и детей отличаются. Деткам зубки чистят специальной щеточкой с ароматной пастой. Если ребенок не открывает рот,то врачу нужно просто найти к нему подход. Чаще всего срабатывает игровая форма (например,добрая фея,которая каждый инструмент обыгрывает и представляет ребенку как настоящее чудо).
    --- дописи об"єднано, 14 Грудень 2015 ---
    Я тоже не поклонница электрических щеток. Они дают хороший эффект при правильной чистке,а дети как правило пройдутся влево-вправо и все... В таком случае эл/щ бессмысленна. Да и внутреннюю поверхность зуба вычистить будет тяжело,особенно в боковых участках. Плюс у детей эмаль легко подвержена стиранию,менее минерализована. Лучше малышам брать мягкую детскую щеточку,постепенно переходя на среднюю жесткость щетины))))
     
  16. Strelka

    Strelka Member

    Привіт дівчата.Чи хтось лікував дитині зубки в клініці Пародент на вул.Личаківській або якогось стоматолога в цьому районі,порадьте нам когось,бо ми вже лікували зубчики,але більшість пломб повилітали(
     
  17. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Ну що ж напишу нашу ситуацію з зубами.
    Дещо вдалося полікувати
    В Івана зуби кращі, трохи мав карєсу та дирочок, вдалося полікувати в дитячій стоматології біля медінституту. Лікарка непогана, але рекомендувати не буду, бо ненайкраща. Трохи тримали поки кричав, трохи сам сидів, полікували 6 зубчиків, заплатили 750 грн.

    З Володею все плачевно. До жодного лікаря на контакт не йде, істерики, крики, рота не відкриє. Були в Осилус на Б.Хмельницького, оглянули, підхід хороший, але у нас важка ситуація тому лікувати так не брались бо Володя точно не дасть(4 передніх, 4 четвірки з каналами та 4 пятірки кар"єс, а головне що його жоден не турбує), а під загальним наркозом не лікують. Порадили Наталю Миколаївну з щелепно-лицевої хірургії, були на огляді, домовились, але якось не було зручно питати про ціну, а тепер не знаю на що розраховувати(були одні батьки які казали що їх знайомим вийшло 4 тис грн).Можливо хтось робивв неї і зорієнтує в ціні в пп.

    Ну і висновок від мене.Зуби потрібно пильнувати з першого зубчика. Якби я знала то ще в 1.5-2 роки силою тримала б Володю щоб полікувати все на початках і не допустити до такого стану. Також раджу всім вибрати собі лікаря в приватному кабінеті і почати знайомити дитину з ним від року, з періодичністю 3 місяці, щоб коли буде потреба ваша дитина дала полікувати зуби. Я розумію що це час і гроші, і треба тим побавитись, але.....Як подумаю що треба пережити мені і малому щоб полікувати йому зубкитепер то це капець, в порівнянні з тим що можна було зробити завчасно!
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Вчора робили донечці якраз. Сиділа в кріслі в тата на руках, їй одразу подарували зубну щітку з Мікі Маусом, включили мультик улюблений. Зубки почистили за 3 хвилини в дві руки: медсестра і лікар. В кінці трохи заплакала, бо лікар трохи зачепив ясна і пішла кров, але не сильно. Зубки пофторували. Показали на іграшці, як правильно чистити. Ось і вся гігієна. В неї було трохи жовтого нальоту на передніх зубах, то вдалось його зчистити. Той наліт утворюється від недостатнього чищення вдома. Треба тому більше уваги приділяти, не шкодувати малечу.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Вирішила тут запитати. На зубних пастах з фтором пишуть, що він захищає зуби і т.д., і лікарі радять пасти з фтором. У той же час багато хто пише про його шкідливість, на форумі дівчата купляють ftor/ud free пасти. Ще читала, що у нашому західносу регіоні вода занадто фторована і це не є добре. Так-от, не можу докінця зрозуміти, де тут правда?
    Ще маю питання до @cjomcjomka : це ви, здається писали, що глиною/ глиняною пастою діткам зуби чистите, чи я помилилась?

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Kareglazka

    Kareglazka New Member

    Фтор може бути шкідливим лише при надмірному потраплянні в організм. Дитячі пасти з фтором корисні для дитячих зубів,тому що роблять емаль міцною та захищає зуби від впливу шкідливих чинників. Я рекоменду пасту R.O.C.S. jonior. Після її використання результати мені дуже сподобались.
     
    • Інформативно Інформативно x 1