Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

  1. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Ніяких, добре вам подруги рекомендують. Креми так глибоко в шкіру не проникають, щоб стимулювати утворення колагену. 35+ вже треба подружитись з косметологом на постійній основі. Косметолог порадить процедури, чи то біоревіталізація, чи дермабразія, чи ще щось...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. AilataN

    AilataN жива

    Питання, яке мене турбувало останні пів- року. Причому треба було стійку помаду. У мами спробувала Буржуа, з пензликом, у подруги Ліпфініті, начиталася ще різних відгуків, загалом готувалася довго, ціни промоніторила.
    Купила Буржуа ( 230 з копійками)
    Сьогодні , пробігаючи, в маг на Городоцькій, купила старий і добрий Bell, стійкий блиск, 63 грн. Намастилася в обід, їла пила цілувалася, а він присутній)) Набагато кращий від того ...Буржуа)).
    Не сушить губи , бо той дорогий я тільки на бальзам для губ могла наносити , і з"їдався він неприємно, а Белл якось розтушовано з"їдається.
    Піду ще куплю два тони цієї помадки, мені гарна))
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
  3. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я тільки в неті і стараюсь замовляти. На мейкапі брала довший час, ніяких претензій. В основному доглядову косметику: проф.шампуні, спреї чи олійки для волосся, креми. Оперативна доставка.

    А от щойно отримала першу посилку з парфумерія.юа. Хтось там бере? Мені сподобалось, тільки доставка дужже довго, бо йде аж з Праги. І треба заплатити 59 грн за доставку, тому вигідно брати більше товарів. Але ціни і акції дуже тішать, дешевше, ніж на мейкапі, а дещо таки набагато дешевше (я брала зубні щітки курапрокс, бо лиш ними користуюсь, зубні пасти і шампунь).
     
    • Інформативно Інформативно x 3
  4. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    ух ти, я й не знала за цей сайт. Завжди замовляла на Parfum günstig kaufen: Online parfüms | parfumerie IPARFUMERIE.DE але в них доставка тільки по ес, цікаво чи це ці самі, мені посилки приходять з Брно, @tsiuma подивіться, вам посилка прийшла з Брно чи з Праги, буду дуже вдячна.
     
  5. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Так, на ящику вказано Брно.
    Відправляють Росаном (Міст експрес) і кур'єр приносить прямо до хати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    дякую дуже, в них оригінальна якість. Я купляю парфуми в них кілька років. Але раніше замовляла на офіс чоловіка в Словаччині, довго було чекати поки привезуть. (Сама доставка до його офісу робила DHL і тривала 1 - 2 дні, а вже потім до України або чоловік, або його працівники привозили, а це займало 2-3 тижні)
     
    Останнє редагування: 22 Листопад 2015
  7. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    По часу доставки, то я оформила замовлення 6.11, підтвердження про отримання прийшло зразу, потім аж 11.11 прийшло на пошту підтвердження про відправку, і от вчора прийшла смс про поступлення на склад перевізника, а зранку кур'єр привіз. Тому треба замовляти завчасно, бо в мене вже шампунь був на "ісході".
     
  8. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    це нічого , в них бувають такі ціни що варто почекати, в 2-3 рази дешевші від нашого відомого магазину парфумів, ще й тут прийду понюхаю, не такий запах, не знаю чи в нас продають оригінали. За шампуні не знаю, замовляла в них тільки парфуми.
     
  9. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    То він матовий чи все ж блискучий?
     
  10. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Теж цікавлять стійкі помади, де тільки той Белль знайти?
     
  11. AilataN

    AilataN жива

    матовий.
    Знайти, думаю, не проблема. Магазин де я купляла - простий, звичайний косметичний магазин, нічого особливого.
     
  12. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Дівчата, а парфуми на мейкапі хтось купує? Треба на подарунок, там гарна ціна, тільки підробки боюсь.
     
  13. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Якщо не дуже спішно,то візьміть собі на парфумерія.юа, там все беру,якістю задоволена.Правда треба почекати,бо в них склади у Чехіі
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Дівчата хтось користувався парфумами Лаш? Як враження і чи стійкі вони? Також цікавлять маски цієї ТМ хто брав чи варті уваги?
     
  15. Rona

    Rona Мама-йожик

    @tsiuma я теж недавно замовляла на парфумерія.юей олійку для кінчиків волосся Chi, дуже задоволена якістю, на ній жодного російського чи укр.слова, запаяний тубус, доставка дійсно дуже довго, але того варте, привезли під самі двері - супер!
    До речі, та олійка мені ліпша, ніж Керастаз (а її теж не тут купувала, сестра замовляла з Хранції)
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. agatha

    agatha Member

    Я теж купила на пробу цю помаду у кольорі нюд. Навмисне вибрала щось недороге, бо нюд-не типовий для мене колір помади, як не підійде-то хоч викинути не шкода. Я купила саме помаду, не блиск. Помада дуже і дуже непогана. Я завжди купляю живильні помади, бо стійкі мені засухі. Точно куплю ще якийсь колір, бо помада дійсно достойна.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    Я досить довго користувалась доглядовими засобами Лаш. Маски для обличчя брала свіжі- ті, які вони привозили під замовлення. Це був мій фаворит! Дуже була задоволена їхніми шампунями і масками для волосся, різними вмивалками. Потім щось переключилась на інші, а про них забула. Тільки чоловік іноді мені подарункові набори (з бомбами, маслами, гелями і милком) бере. Треба заглянути до них, а то вже навіть не орієнтуюсь і їх асортименті новому цінах.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Хтось тут колись писав за магазини косметики, де ніби не підпобки продають, десь в центрі.
    І з нормальними цінами.
    Мені треба тіні, помаду і парфуми б протестувала, а то зовсім відстала від новинок за час декрету, та і старі добрі запахи вже забула:)))
    Треба щось обратм для себе!
    Куди піти?
    Вартує іти в Ватсонс чи Космо? Чи може Імідж?
     
  19. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    В Магнусі на 2 чи 3 поверсі є магазин з парфумами, там оригінали і ціни більш-менш нормальні.
    Подружка недавно купувала Еклат в Ватсоні(ціна була класна - 30мл 400грн, а без акції, 800 чи дорожче були), то оригінал, стійкі і шлейфові.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    він є якраз в таких непримітних "загальних" косметично-побутових магазинах або на острівках в ТЦ. Є в Сільпо на Південному ( на першому поверсі, де раніше був лоток із "розумною іграшкою")
    не знаю, можливо я надто прискіплива, але усі ці мережі, таке враження, що і близько не мають чогось оригінального. "Лореалівська" косметика з "Космо"- аналогічна "конфіскатно-підробній", навіть запах має той самий специфічний- розчарована була тональним, помадою, тушшю ( так і валяється в хаті трохи лиш користоване). В Іміджі чоловік мені на подарунок купляв замовлені парфуми, якими користуюся вже давно. Теж таке враженя, що це ліцензійна якась вода. Бо маю на залишку оригінальні, і відрізняються стійкістю і навіть деталями упакування. Продавщиця стверджувала, що в них лише оригінал :). В "Ватсонсі" от зараз купувала тональний мус і розсипчату пудру від "Буржуа"- то так ніби непогано. Але маю з цієї мережі помаду Лореаль та Максфактор- якістю незадоволена (зрештою, їх Максфактор, як і Мейбелін ( бюджетна серія того ж Максфактору) в мережу поступає китайського виробництва- це навіть вчора дівчинка-консультант тихенько підтвердила :)

    п.с. всю косметику, яка є у Ватсонсах-Космо дешевше замовляти "на мейкапі" ( хіба якась акція в мережі, то ціни однакові)- приходить все те саме. Мало того, якщо на мейкапі замовляти тестери косметики , то вийде ще дешевше, а прийде все те ж саме :). Перевірено на кількох видах продукції. Парфуми на мейкапі ліві, щоб там не говорили. Теж купила цьогоріч навесні 2 баночки різних ( від Ланвін і від Сальвадор Далі) і все думала, що ними не так: абсолютно не стійкі і нотки відрізняються. Вирішила, що давно не користувалася ними, змінилася технологія виробництва-інградієнти. Потім їх же купувала влітку у Д юті фрі- зовсім інша річ.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1