Костоправи, остеопати.

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Катруся, 11 Жовтень 2009.

  1. gamma

    gamma Well-Known Member

    Антонов Олександр реабілітолог, працює в ЛШД в відділенні неврології. Має індивідуальний підхід до пацієнтів, підбирає відповідну програму реабілітації. Поки чула тільки позитивні відгуки. Пройшла курс масажу в нього, бо після пологів мала сильні болі, після масажів підібрав мені комплекс вправ. Раджу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. olichkall

    olichkall New Member

    Куди саме ви ходите на йогу? Бо я походила і щось зробила собі ще гірше...
    --- дописи об"єднано, 14 Квітень 2015 ---
    Добрий день! Мене дуже зацікавили вправи для хребта. Мучусь вже 7 років з болями. Була багато в кого - що не вправлять- до тижня часу все зіскакує. Почала вірити тільки у вправи. Запізно знайшла інформацію про пані Марію. Може можете поділитись, які вправи вона вчила робити? Чи для різних відділів хребта різні вправи? Буду дуже вдячна. А Може знайшли когось ще, хто не просто вправляє, а дає розумні рекомендації для закріплення результату? Порадьте, будь ласка.
     
  3. andriydoom

    andriydoom New Member

    Доброго дня! чи знає хтось лікаря Карбача Юрія Ярославоича?
     
  4. Grumzik

    Grumzik New Member

    Дайте будь-ласка координати)
     
  5. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Вже мабуть не актуально))
    Я знаю його, ми постійно звертаємось.
     
  6. Grumzik

    Grumzik New Member

    Величезне дякую)
     
  7. marimar

    marimar New Member

    Добрий день! Може хтось знає про невропатолога Новак Оксану Петрівну.Вона колись працювала в старому корпусі онкодиспансера. Дуже хороший спеціаліст! Моєму чоловікові дуже допомогла (були зміщені хребці). Це було декілька років тому. Тепер у мене проблеми з спиною. Не знаю чи вона ще приймає. Можливо хтось знає як до неї попасти або має її номер телефону. Напишіть будь-ласка.
     
  8. Andriyana

    Andriyana New Member

    Буду вдячна за координати.
     
  9. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Дівчата, порадьте в пп хорошого масажиста. Була в лікаря, сказала походити на ручний масаж( я так розумію це масаж руками). Я навіть не знаю чи це до костправа чи до просто масажиста іти... Якщо чесно, я навіть не знаю де шукати того масажиста:girl_flag_of_truce:.
     
  10. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    У нас Аня має таку тему про масажі в розділі "Чарівне люстерко" . Аня Njuta
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Cikavynka

    Cikavynka Member

     
  12. PNL

    PNL Well-Known Member

    Можна його контакти?
     
  13. Cikavynka

    Cikavynka Member

    Доброго дня! Підкажіть кретніше де приймає Олег. У мене сильно пече в паху, кажуть, що це защімлення в хребті. Потрібен спеціаліст, бо ні мазі, ні таблетки не помагають. Мучусь з червня місяця. Вже і вправляли і кололи, і нічого. Буду вдячна за інформацію. Зателефонувати на моб. 0973240366, бо не завжди маю доступ до інтернету,
     
  14. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    • Можна 067 391 42 65 - Олег . Минулого тижня водила маму до нього. Мама брала картоплю, то защемила нерв в спині , два тижні колола вдома кетанов, а Олег за 3 рази розблокував спину і заборонив піднімати важке , бо інакше знову буде защемлення. Мама в мене пенсіонерка, то лікарі сказали, що вже так буде боліти і нічим вони помогти не можуть.... Добрих і порядних лікарів в Україні є дуже мало, на жаль...
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. Mashulichka

    Mashulichka New Member

    Прочитала прохання, можу порадити масажиста, зверталась до нього з болями в хребті, то найшов защемлення і вирішив робить не тільки масаж а ще якісь методики які не памятаю но проблему рішив!
     
  16. Cikavynka

    Cikavynka Member

    Дякую сердечно! Була в Олега, хребет направив, чесно кажучи- стало легше ходити та рухатить взагалі. Але мою конкретну проблему не вирішив. Буду радитись з іншими лікарями, хоча, чесно кажучи, уявлення не маю, до кого можна звернутися з такою проблемою. Але буду пробувати. Дякую!
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Знаю хорошого масажиста, який чудово вправляє хребет. Звати Андрій. До нього звертаються люди, у яких підвищений тиск - знижує за допомогою п'явок. Мені порекомендували знайомі, які багато років звертаються до нього. І за послуги бере дешевше, бо приймає вдома, також їздить за викликом. Якщо треба контакти - звертайтесь
     
  18. KaterynkaB

    KaterynkaB New Member

    Доброго дня! Маєте можливість скинути номер телефону до нього? Справді хороший лікар, моя мама була в нього 5 років тому всього один раз і він допоміг. Кажуть, він виїхав в Америку.
     
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Була і я в пана Олега. В п'ятницю страшенно защімило , не могла ні ходити, ні сидіти. В понеділок попала до лікаря. Пройшла 3 процедури. Сьогодні вже почала робити вправи. Біль ще повністю не пройшла, але я вже рухаюсь))). Дуже сподобався пан Олег, як людина, і як лікар. Він свою справу зробив, тепер діло за моїм організмом і силою волі))). Отримала хороший життєвий урок: для того, щоб бути здоровим, треба за собою слідкувати!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Мені бракує наполегливості, бо після корекції роблю вправи місяць часу, а потім ганяю-ганяю-ганяю, поки вже не почне боліти так, що " лежу калачиком " .... Але якщо робити вправи, то йти до вертибролога більше нема потреби !!! :connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail
    --- дописи об"єднано, 26 Листопад 2015 ---
    В моєї мами багато років була сильна печія внизу живота, то лише один старенький лікар додумався, що мамин організм реагує на стрес і перевтому спазмом м"язів і нервових клітин , що дає нестерпну печію....
    Моя мама працювала головним бухгалтером, то можна сказати суцільно-стресова робота не для чутливих людей....
    Якщо лікарі нічого не виявляють, то можливо також десь причина в нервовій системі....
    Спробуйте валик аплікатор ляпко або натирати то місце якимись розслабляючими олійками- лаванда, композиція антистрес.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1