Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

  1. invisible

    invisible Well-Known Member

    І мені будь ласка киньте контакти "делікатного лора", бо після вашого допису зрозуміла, що таки треба горлом зайнятися.

    Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk
     
  2. zkate

    zkate Well-Known Member

    @HOPIC а Вам не радили видаляти гланди? діагноз тонзиліт?
     
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    радили місцеві лори. і мені і чоловікові. хронічний тонзиліт, ліковання в дитинстві антибіотиками всіх соплів і пчихів, а ще супер-бупер пшикалки до носа
    але.
    це відстійник в організмі всякої бяки. його просто треба тримати в чистоті. бо інакше воно все попреться на легені. мене взагалі по лор-частині можна оперувати всюди, але власне лори-хірурги з винник не спішать, бо гігієна наше все, людині нащось давалися ті органи, рівень життя номральний, нема чого шукати пріключєній. я вже писала про свекруху, яяяка через поліпи, неліковані і недіагностовані місцевими лорами, не могла спати!, то тут по-моєму,в 50 р висновок однозначний. так, організм пристосовувався цілий рік до нового стану, бо до того жив купу років з тими поліпами. ну і пішло ще за одно лікування алергії, про яку вона була ні сном ні духом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. zkate

    zkate Well-Known Member

    мені якийсь професор з медінституту сказав - та виріжте і успокойтесь.
    можете детальніше розказати яким розчином промиваєте? і що вони самі випригують під тиском шприца якщо вони в кишеньках гланд заховані? дякую!
     
  6. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Мiй доктор завжди обурюэться, чому з такою легкiстю не пропонують видалити щитовидну... Це орган який вiдiграэ важливу роль в iмуннiй i ендокриннiй системi!
    --- дописи об"єднано, 24 Листопад 2015 ---
    Треба спецiальною довгою канюлею на шприцi попасти в одну з багатьох кишеньок i пiд тиском з неi вимити корки. Чесно, для мене це не реально самiй зробити якiсно... А позаду дужок, то взагалi...
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    лікарі старої закалки, які нікуди не їздили "для себе", добре вміє оперувати. тому в них вихід тільки один.

    заварюєте чаї. всі відвари робити слабенькі, але промивати треба з 150мл і дійти до 250мл.
    • календула,
    • ромашка,
    • хлорофіліпт спиртовий, розведений,
    • якщо ще є біль, та добре кора дуба його знімає, воно задубіє чуть,
    • шавлія, якщо нема алергії, можна робити шавлія+ мед, але то вже коли основна маса корків вийшла, приблизно за тиждень промивань лакун.
    • для підтримки ситуації - розчин морської солі (без йоду).

    знаю, що промивають фурациліном і іншими антисептиками, але як на мене, туди аж такого не треба. бо промивання по-суті фізично вибиває ті корки, а трави м"яко, але не травмуючи і так спухші тканини і остатки номральної флори, все те діло чистять.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. zkate

    zkate Well-Known Member

    Вам повезло, я два роки тому робила бак посів, висіявся золотистий стафілакок, антибіотикограма показала, що я стійка до більшості антибіотиків, в результаті пила дуже сильні таблетки, пройшло, десь на місяць... лікарка на то все подивилась і сказала йди в мед, там лікарі більш практикуючі що вони тобі скажуть, але певно скажуть видаляти... так і сталося

    їх можна купити в аптеці? яким розчином полощите?
     
  9. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    @invisible,
    --- дописи об"єднано, 24 Листопад 2015 ---
    Э в аптецi, я iх купую, а також фiзрозчин, вiт. групи В в ампулах, лактовiт форте в капсулах. Йду до доктора, вiн доливаэ свiй хлорофiлiпт, гарненько все промиваэ (4 вiзити), потiм поливаэ мигдалини вытамiнним розчином i засипаэ то все порошком лактовiту :) Комплексний пiдхiд :)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  10. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    я це роблю для чоловіка. сама себе до стану, коли потрібне таке полоскання, не доводжу, бо мені окрім як до лікаря, більше помогти нема кому. а сімейка в чоловіка то лікарська))))))
    вона так і називається - голка для промивання лакун мигдалин.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  11. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    I я про то, що самiй собi це зробити добре, нереально :)
     
  12. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    загалом можливо, але то тяжко, і за дужки справді не попадете. але хоча б щось. мені після слів операція і все - завжди хочеться сказати от і ні. і таки дотягую себе до рівня, коли можна жити далі, або взагалі проблема зникає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. zkate

    zkate Well-Known Member

    в мене проблемна одна гланда - ліва, в ній з передньої сторони є одна "кишеня", але така глибока, як печера:suicide:і прості полоскання мене взагалі не беруть, попробую цим шприцом. дуже дякую за консультацію :good2:
     
  14. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Кишень є багато, просто ви бачите одну :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Дівчата, я сьогодні щось в туалет забігала, відчуваю, що або мені дитинка тисне на сечовий і десь в районі лівої нирки перетискає щось, або то я змерзла десь. Сама толком не зрозумію, але відчуття не дуже. Я страшенно боюся циститу, чомусь зразу собі згадала ті симптоми, то була би катастрофа зараз! Що профілактично можна зробити? Може попити журавлиного морсу чи щось такого плану? Підкажіть, будь ласка!
     
  16. enigma

    enigma Well-Known Member

    Ооо, в мене теж така паніка. Тільки десь шось "вкусить" "припече" - то мене трусити починає. На разі якщо таке трапляється, то тільки якщо я довго терпіла - наприклад, вночі на ранок, і дуже швидко минає. Тоді я нічого не роблю. Але були довші такі напади - то я брала уролесан і цистон і все минало одразу. Профілактично - багато пити і бігати в туалет.
     
  17. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    @tsiuma, я теж сьогоднi бiгаю що 30 хв. але вiдчуваю, як зайченя стрибаэ менi по сечовому :) Не думайте про цистит, але в будь-якому разi журавлина не зашкодить :)
     
  18. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    Так, це одне і те ж.

    В мене з цією справою щодня гірше. Сьогодні зранку крім того що оніміли пальці на руках, то ще й до ліктів такий трохи неприємний біль був. Г в ЖК каже, що то може бути наслідком остеохондрозу в шийному відділі хребта. Пробувати робити легенькі вправи. Якщо сильно турбуватиме, то звернутись до невропатолога. От вже післяобідній час, а безіменні пальці ще досі не відійшли до кінця від оніміння :girl_sad:
    --- дописи об"єднано, 25 Листопад 2015 ---
    Вже і я, і чоловік читали про це. Оніміння пальців рук в вагітних не надто часте, трапляється у 20-60% жінок. Лікується звісно, як і більшість вагітних болячок, саме пологами :girl_smile: Тому думаю залишається тільки набратись терпіння
     
  19. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    Кілька днів тому, гуляла з малою на велику дистанцію і відчула, як в грудях наче щось стискає і дихати не дає. Тоді подумала, що трохи зашвидко йду, а ще холодне повітря так вплинули. А це сьогодні вже вкладаю доню спати, лежу в ліжку, рослаблена і знову це відчуття, наче бракне повітря і зараз кисень перестане поступати. Що це може бути? Як на задишку, то ще зарано. Ну і мацьопство ж не є ще таким великим, щоб в діафрагму так давити. У когось таке буває?
     
  20. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Маю дурне питання - а як відчувається тонус? Йшла ввечері додому і мусила пару раз зупинитися від легких спазмів внизу живота. Вдома вже теж кілька разів було те саме. Не ниє, не болить постійно. Просто короткотерміновий спазм з різким не дуже сильним болем. В мене 16-й тиждень, може то дитинка збільшує собі хатку просто?

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk