Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

  1. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    так і є. Вони не мають ні освіти, ні досвіду. Мені на ту тему багато розказували.
     
  2. Idillia

    Idillia миється в бані

    @Пупсик а як думаєте, коли навчаться реально діяти? Скільки ще часу і не дай Бог таких випадків має пройти?
     
  3. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    А я звідки це маю знати.
    Вчорашня ситуація дуже показова. Вони прекрасно знали, що день студента+футбол. І то сам центр. Не якась тупікова вулиця, а серце міста. Вони зобов"язані були там бути, а не їхати 15 хв на виклик. Плюс до того на варті інформація не відповідала дійсності, що можливо і спантеличило, але це не є виправдання. Злочинці ще годину ходили проспектом після того як порізали перших жертв. Була б реакція вчасно, другому випадоку можна було б запобігти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Жахливо...
    Фатальний стрибок закоханої пари підлітків

    У неділю ввечері пара підлітків впала з 12-го поверху закинутої будівлі на вул. Городоцькій у Львові. 15-річна дівчина загинула на місці, а 16-річний хлопець у критичному стані перебуває у реанімації. За попередніми даними, мова йде про спробу подвійного самогубства пари підлітків, які зустрічалися.
    Фатальний стрибок закоханої пари підлітків

     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в патрульну поліцію брали і беруть зараз усіх бажаючих, не залежно від освіти і т.п., лиш би підходили по віку, дозвіл по медогляду і здали мінімум по фізпідготовці ( той мінімум може здати фактично кожен, хто не має хронічних болячок, які би цьому перешкоджали). Грубо кажучи, якщо вам менше 35, у вас дозволений медогляд і ви здали норматив по бігу-підтягуванню- "велкам" в поліцію:). А якщо завтра вас виставляють на патрулювання, то навиків протистояння у конфліктих ситуаціях у вас не особливо то і більше, ніж до служби у поліції:) Тому то все класно, але то дійсно хіба чисто психологічний вплив. І не більше. В суботу біля Південного в гуртожитках якийсь конфлікт був між чоловіками. То викликали поліцію. Приїхали, але такі в тому розгублені стояли, що в результаті хіба були присутніми, а чоловіків сусіди розняли :)
     
    Останнє редагування: 23 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. smugastik

    smugastik Well-Known Member

    Якщо пишу не в тій темці, велике прохання модераторів перенести оголошення у відповідну тему а не видаляти. Дівчата !!! Левандівка, щойно була в дитячій поліклініці, нашу дитячу поліклініку закривають з 1 грудня, всіх переводять на Виговського, наразі тільки дитячу поліклініку, за дорослу мовчать.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  7. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Давно їм ті приміщення в око впали. Звичайно, для них вигідніше коли там буде готель, чи щось подібне, де миттєві прибутки. А те. як їздити з дітьми в інший мікрорайон, то нікого не хвилює. Прикро. І що так довго це все було в таємниці, аж поки не лишився раптом тиждень?
     
  8. Aelita

    Aelita Well-Known Member

    це вже взагалі не знаю, як назвати....їздити з Білогорщі в дит. поліклініку на Виговського...там і без всієї левандівки - білогорщі купа народу...Гарно зачекали коли пройдуть вибори - і отримуйте сюрприз....

    І, взагалі, хоч би щось збудували для людей - нову поліклініку, садок,школу...за стільки років - тільки нові магазини відкривають. Так тепер ще й існуючі поліклініки закривають, я в шоці

    А куда то можна якісь скарги подавати? гаряча лінія, напевне, таким не займається...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    гаряча лінія вам не поможе. Бо то рішення не на місцевому рівні. Реорганізація лікарняних закладів відбувається відповідно до державних програм реформи медичної галузі. І оці "укрупнення-перепрофілювання- в числі їх. Минулоріч точно так само з грудня перепрофілювали дитячу поліклініку на Чупринки, перевівши її на сімейну і "змішавши" з дорослою поліклінікою 5 лікарні. А це була одна з найсильніших і найкращих дитячих полікінік міста.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    звідки така інформація? В самій поліклініці нічого толком незнають.
     
  11. zdorov

    zdorov Well-Known Member

    мова про це велася купу літ... а те що залізниця стане ПАТ може здіснити ці плани
    мда, і це *наканунє* зими...ідіотизм
    може парканайцятий раз пронесе
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    коли я читаю отаке - всередині листопада для проїзду відкриють вул. Б Хмельницького на ділянці від вул. Промислової до вул. Шкільної
    мені хочеться спитати, чи ті автори вміють тільки копіпастити? а ще, куди йти жалітися. вони просто не працюють, банально стоять і ніц не роблять, допоки над кожним не стане по 1 наглдачу або не виричиться турок. добре, що хоч вода тече вже не коричнева, а тільки риженька.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А де дитячі лікарі звідти, повиганяли?:Чи лишився там хтось толковий? Бо були так, проїздом в лора, дуже сподобалось. Такий дідусь.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  14. smugastik

    smugastik Well-Known Member

    Від самої і поліклініки інформація ( я то не придумала), нашу поліклініку на Левандівці закривають, всі хто відноситься до залізної дороги, будуть обслуговуватись на Судовій а решта на Виговського.
     
  15. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    я не кажу що ви придумали,
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. рижик

    рижик Well-Known Member

    Частина педіатрів залишилась там, частину перевели в дорослу поліклініку, а усі дитячі профільні і лаболаторія залишились там. І ще деяких терапевтів з дорослої перевели в дитячу, одним словом - бардак. Наша педіатр в дорослій - то я маю ганяти за карточками, направленнями в дорослу, а потім до лора, наприклад, йти в дитячу.
     
  17. Marlos

    Marlos Active Member

    Ось що пишуть на Одеському форумі про Львів і тих хто здає квартири на Новий рік і Різдво : Да уж,не ожидала таких цен на НГ,реально очень дорого,100% после праздников там мертвый сезон Мы тоже с компанией их 4-х человек ездили во Львов на новогодние - все люди хозяева были честные, милые, старались помочь всегда! Еще и праздники на носу. конечно, атмосфера праздничная и все такое, но это цены на квартиры О_О просто не подьемно.... дешевле чем 1800 за добу не могла найти. Искали альтернативные варианты, но уже распродались билеты и отпуск перенесли и все пошло вверх тармашками, Очень обидно, я еще с сентября хотела в поездку ! Хоть у меня и есть билеты на 30.12 на Львов, но тоже решили не ехать из-за сумасшедших цен.Причем, что цены сервисом не особо подкреплены, кава та вареники та й усьо....
    и шо с билетами ? их сдать хоть можно? там вроде с фамилией....Львов сейчас окрымячился, нужно на него временно забить.
    Есть куча вариантов, например Киев.согласна! уже начала задумываться о визите в Каменец-Подольский, Хмельницкий, возможно в Черновцах тоже есть где погулять и что посмотреть
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    можна і на довше! мене вже від того "туристичного раю" , що зробили з нашого міста, нудить...
     
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    А мене дивує, що львів'яни останнім часом так на туристів "наїжджають". Вони ж приносять гроші в місто. Чи я чогось не розумію?...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 15
    • Подобається Подобається x 5
  20. zdorov

    zdorov Well-Known Member