Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

  1. CaddyV

    CaddyV Well-Known Member

    Там є трохи не поганих ))), але призначають вчителів з англійської десь після 20-го серпня.
     
  2. Viber

    Viber New Member

    На жаль, 46 дійсно вже заповнена на 2016 навчальний рік, місць немає. Тому роздумую куди далі подаватись. Розглядаю гімназію ім. Стуса, може хтось там вчиться, має якісь відгуки... ну і ще Європейська гімназія, Кульпарківська, 99. Це щось нове, тому навіть і не знаю... Всім дуже дякую за відповіді!!!
     
  3. ViNaS

    ViNaS New Member

    Та не трохи, а більшість )))
     
  4. Outlet

    Outlet New Member

    Хто що може сказати щось за школу №5 ім. Кокорудзи та Гімназію ім. Стуса? Цікавить в першу чергу молодша школа, перші вчителі, рівень навчання загалом, та англійської зокрема...
    --- дописи об"єднано, 20 Листопад 2015 ---
    Вагаюсь також чи краще зосередитись на школах-садок "Один, два, три" чи " Світанок"? Чи вони одного рівня школи? Приміщення там звичайно маленьки, чи не буде це мінусом при переході в 5-клас для дитини?
     
  5. Joll

    Joll Well-Known Member

    В гімназію Стуса ходять діти моєї родички; правда, у класи, де вчаться діти із середньостатистичних сімей (є й класи із "мажорами"). Рівень знань там хороший, англійська на високому рівні починається із 1 класу, вимагають багато, уроки мама з бабою із обома поки що роблять (5-й і 2-й клас), діти встигають також ходити і на гуртки у тій же школі. Родичі задоволені цієї школою, казали, що оцінюють об"єктивно, вчителі хороші (ну може на цілу паралель одна вчителька із своїми "квіточками"), до репетиторів не ходять (так як там батьки самі займаються із дітьми, діти в свою чергу програму тягнуть).
     
  6. Outlet

    Outlet New Member

    Ой дякую за відгуки, може ще знаєте які там гуртки є, і за подовжену групу?
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. martocka

    martocka New Member

    Добрый вечир.маю таке пытання.якщо я переизжаю з донькою до Львова з Ливану.и маю ии влаштуваты в 11КЛАС А вчыла вона вси предметы на английський мови то в яку школу чы гимназию я можу ии влаштуваты.и чы повынна я вси документы зи школы<воны на английський мови<перекладаты и десь завиряты.буду дуже вдячна за порады
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    залежить від того, якою базовою другою мовою вона володіє.Бо від цього залежить мова викладання основних предметів. Шкіл з англійською мовою викладання у Львові немає. ТОбто у Львові немає школи, де би усі предмети викладалися англійскою. Якщо ваша дитина володіє російською- тоді у нас є непогана англійська спец. школа з російською мовою викладання ( №45). Тут навчається власне багацько дітей різних національностей і таких, які приїхали з різних регіонів ( є їх сайт- можете написати туди листа з проханням роз яснити правила підготовки і завірення документів для прийому). Якщо дитина володіє українською- тоді у нас є гімназії, де англійська мова є одним з профільних предметів( Лінгвістична гімназія, міжнародна гімназія ім. Стуса, Класична гімназія)- вони теж усі мають свої сайти з контактами. Також у Львові є приватні школи, де англійська мова одна з профільних, але викладання тут теж ведеться українською мовою..
     
  9. martocka

    martocka New Member

    Дуже вам вдячна за пояснення.моя донька володие украинською мовою але предметы вси вчыла по-английськи. крим неи знае французьку арабську мовы.а про прыватни школы де я можу взнаты?
     
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Арабська мова у школі тут ніде не знадобиться ( у моїх знайомих, де батько з Сирії чи Лівану діти вчаться у стандартних школах, зокрема в тій же 45). Спец. французька школа з українською мовою викладання-це 37. З урахуванням того, що донька володіє українською, можете пробувати вищезазначені гімназії ( зокрема, у мого брата донька,яка народжена в Канаді і живуть вони на 2 країни, в той час, коли перебувають у Львові, відвідує Лінгвістичну гімназію). Щодо приватних для старшокласників, то уваги по рівню у місті +- заслуговує хіба Львівська українська приватна гімназія ( вона так і називається). Ще як варіант, оскільки донька у вас уже 11-класниця, можете розглянути варіант приватної гімназії ЛУБП - вона теж мають свій сайт. Принаймні проконсультуєтеся із керівництвом щодо навчання у вашому випадку, коли дитина йшла по іншій програмі. Тут досить адекватна до розмови директор Печарська Алла Миколаївна. Коли ми тут навчалися, то були діти, які приходили на випускний клас і проходили останній рік екстернатом. Тобто у вас є певні нюанси, пов язані з тим, що програма, за якою донька здобувала освіту у Лівані, і наші програми- не співпадатимуть. Тому потрібно знати нюанси навчання. Це легше з ясовувати у приватних закладах.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. sherry

    sherry Well-Known Member

    а що скажете про початкові класи?
     
  12. martocka

    martocka New Member

    Дуже дякую.я звернуся до прыватнои гимназии ЛУПБ.надиюсь у нас все выйде.ще раз щыро дякую
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"


     
    Останнє редагування: 22 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Outlet

    Outlet New Member

    НВК "Один, два, три". Що собою являє, чи сильна молодша школа для вступу в Євшан і т.д.?
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. sczyglyk

    sczyglyk New Member

    Людоньки перебираємся в район Батальної і там є 82 школа і 88 школа.Можливо хтось з мамусь водять своїх діток. Поділіться яка з цих шкіл варта уваги? ))
     
  16. Outlet

    Outlet New Member

    Не знаю куди давати дитини в перший клас на 2016. НВК "1,2,3", "Світанок", чи гімназія іи Стуса? За 75-ту школу чула не погані відгуки, але там 2-га зміна є це не підходить...Буду дуже вдячна, якщо хтось щось відпище за НВК "1,2,3" та "Світанок"
     
  17. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    Я б обирала або "Світанок", або гімназію.
    Світанок - плюси, що це молодша школа, для учнів лише 1-4 класів, затишна, кожен клас має передпокій з шафками, туалет, .... переважно ще + одна кімната (ігрова) - це приміщення колишнього садка.
    Гімназія - немала завантаженість учнів, + німецька мова з першого класу.
    Залежить, які у вас пріоритети - якщо рівень, і немає проблеми з добиранням - тоді гімназія.
     
  18. Outlet

    Outlet New Member

    Так, я власне, за "Світанок" вагаюсь, чи не буде потім в 5 класі-міні шоку: більше навантаження, більші простори приміщення. За гімназію цікаво, хто на 2016 перші вчителі- це дуже важливо...
     
  19. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    А
    А так буде шок з першого класу - бо просторіші приміщення, а так плавний переxід від садку до школи... Я б обирала те, що Вам ближче територіально, бо добиратися зранку кожного дня це напряжно.
     
  20. Romanka

    Romanka New Member

    Я
    якщо потім плануєте в Євшан-то звичайно НВК 123.Моя доня цього року поступила ,в початковій були в гімназіі ім.В.Стуса.Там на рівні анг.мова,а всі інші слабші порівняно з вимогами Євшану.
    --- дописи об"єднано, 26 Листопад 2015 ---
    Так .Цього року майже всі дітки з 123 поступили в Євшан